Ejs....legenda reala je napisao/la:Mali znaš da sam ja tajni agent i da sve znam
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** majku steta sto se spanski ne uci u skolama, nema ljepseg jezika

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Otkrio sam i tebe, šta se čudišRooney88 je napisao/la:Ejs....legenda reala je napisao/la:Mali znaš da sam ja tajni agent i da sve znam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne cudim se nista.legenda reala je napisao/la:Otkrio sam i tebe, šta se čudišRooney88 je napisao/la:Ejs....legenda reala je napisao/la:Mali znaš da sam ja tajni agent i da sve znam
![]()
Divim se tvojim sposobnostima, zajeb`o si Bonda skoro.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- legenda reala
- Kontakt:
Tako je .Rooney88 je napisao/la: Ne cudim se nista.![]()
Divim se tvojim sposobnostima, zajeb`o si Bonda skoro.
Sad ću te pokriti, da Denga ne sazna ko si
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
znao sam i prije neg sto si mi rek'olegenda reala je napisao/la:Nemaš pojma, ovo nije babaroga, ovo ti je admin ili ti ga BianconeriPapastathopoulos je napisao/la:
evo i mustuluka za legendu, vratio mu se apostrof![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ja ušo na ovu temu i vidio post iznad tvog, reko ovo je admin, nisam moro ni ići na JuvetovuPapastathopoulos je napisao/la:znao sam i prije neg sto si mi rek'olegenda reala je napisao/la:Nemaš pojma, ovo nije babaroga, ovo ti je admin ili ti ga BianconeriPapastathopoulos je napisao/la:
evo i mustuluka za legendu, vratio mu se apostrof![]()
![]()
kad sam vidio njegov post na temi juventusa
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
kolohodža je napisao/la:legendo, šta ćemo igrati
Za kada, petak ili vikend ??
- Papastathopoulos
- Kontakt:
OPLODI ME !!!legenda reala je napisao/la: Ja ušo na ovu temu i vidio post iznad tvog, reko ovo je admin, nisam moro ni ići na Juvetovu![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Koje hošhodža je napisao/la:užičko ili...![]()
večeras ba
Evo sad ću vidjeti šta ima zanimljivo
Ćema hoću ti pozdraviti babarogu
- legenda reala
- Kontakt:
Schalke 1,Atletico M 1, AZ-Valencia ps1, Metalist daje gol , Đoković 1set više od 9,
Ja bi igrao i Kralj daje gol kao i Falcao, možda i Huntelar
Ja bi igrao i Kralj daje gol kao i Falcao, možda i Huntelar
Ovdje ista priča 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Znam,znam.Celik sad ide Krivaji pa onda dolazi Sloga i pravac Gorazde.Sloga-Celik i Gorazde idu dalje.Ma u Gorazdu se igra,znam jalegenda reala je napisao/la:
Nekad sredinom aprila, mislim 14-tog je zadnje kolo lige igraju Goražde-Čelik, meč za drugo mjesto u ligi,
Završnica Kupa će biti nekad krajem aprila ili početkom maja, vjerovatno, kandidovaće se vjerovatno i Goražde i Zenica, pa vidjećemoko će dobiti organizaciju
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Por que yo no entiendo porque?Sarajlijc@ je napisao/la:**** majku steta sto se spanski ne uci u skolama, nema ljepseg jezika![]()
Yarane možeš ga naučit' preko ovih sapunica. ;D
Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
cema ba s kim si ovo u vezi jbt
ne hvalis mi se nikako 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne da mi babo da ikome govorimjasmin10 je napisao/la:cema ba s kim si ovo u vezi jbt![]()
ne hvalis mi se nikako
Papastathopoulos je napisao/la:ne da mi babo da ikome govorimjasmin10 je napisao/la:cema ba s kim si ovo u vezi jbt![]()
ne hvalis mi se nikako
![]()
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Slatinash_7 i 12 gostiju.