What the fuck?L'Avvocato je napisao/la:Koji si ti spammer i troller jbt ... pa čitaj malo prethodne postove prije nego što ostaviš komentar.Buffon je napisao/la:Verratti:"I am a big Juve fan, Del Piero was my idol."
kazu da je talentovan.
Valja pobijediti Napoli sad za vikend ... nafurani ce oni biti maksimalno jer svi zele da nas konacno pobijede. Pored toga su svjesni koliko stanovnici Napulja mrze Juve i sjevernjake, moraju hvatati prikljucak s Laziom u borbi za trece mjesto itd. itd. Motiva im sigurno nece nedostajati.
Samo se nadam da će Conte znati da objasni igračima neke stvari pred utakmicu kako bi ih motivisao dovoljno. Pobjeda je pod moranje.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/" onclick="window.open(this.href);return false;
moguci sastav u nedelju, znaci Lichesteiner na klupi?? Vrijeme je mozda.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Caceres je brži od Lichta,a ne obratno,no nebitno,Licht mora početi,apostrofiram mora, a Caceresa na stopera.
Kad već igramo ovu 3-5-2 formaciju on bi bio odličan na tom krilu,inače sam strogo protiv ove formacije jer igramo bolje u 4-3-3.
Conte misli da ako je zabio 2 gola, da odmah treba mijenjati,razumijem ja da se malo prilagođava protivniku,ali Juventus bi trebao napasti,a ne već u startu misliti o svom golu,a po svoj prirodi ovaj kao i svaki naredni meč je odlučujući za titulu.
Jedino dobro je što će znati rezultat utakmice Catania - ac penal pa će imati vremena još da promisli.
Kad već igramo ovu 3-5-2 formaciju on bi bio odličan na tom krilu,inače sam strogo protiv ove formacije jer igramo bolje u 4-3-3.
Conte misli da ako je zabio 2 gola, da odmah treba mijenjati,razumijem ja da se malo prilagođava protivniku,ali Juventus bi trebao napasti,a ne već u startu misliti o svom golu,a po svoj prirodi ovaj kao i svaki naredni meč je odlučujući za titulu.
Jedino dobro je što će znati rezultat utakmice Catania - ac penal pa će imati vremena još da promisli.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 29 mar 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
po menije Ok da odmori koju, puno je potrosio snage u 28 utakmica koliko je odigrao. Osjeti se blagi pad forme zbog konstantnih napora tako da ovaj moguci izostanak bi mu dobro prijao. Kako stvari stoje sledece sezone Juventus nece trositi pare na odbrambene igrace. Lich, CAseres, Barzagli, Chielini, De Cegle i Bonuci su sasvim dovoljni. Jedino ako se proda Bonuci, dovesti kvalitetnog stopera...SoloJuve26 je napisao/la:http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Juventus/
Zamjena za Pirla, krilni napadac i pravi centarfor bi trebali biti prioritet...
ta znas da ce biti penal da milan lagano povede. Al opet vjerujem da moze Catania otkinuti bod...Jedino dobro je što će znati rezultat utakmice Catania - ac penal pa će imati vremena još da promisli.
Zadnja izmjena: Viking, dana/u 29 mar 2012, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
The Old Lady is back on TOP...
Veliko pitanje je to sa Lichtom, jeste da je slabiji u zadnje vrijeme, ali bas u utakmici kao protiv Napolija koji imaju prodorne igrače na bokovima, ne znam koliko je ta opcija pametna. Jer Caceres kad ode naprijed mnogo se sporije vraća nazad, ako se sjećate kako je ispao protiv Milana u kupu, u onoj utakmica kad je dao dva gola, ali jedan igrač Milana to nije iskoristio. Ali sad je mnogo bolje jer se utakmice igraju svako 7 dana, tako da će se igrači moći više odmoriti, ali već nakon utakmica sa Palermom slijedi vanredno kolo u srijedu (protiv Lazio), ovo su ključne utakmice prvenstva ako se ovdje ne kiksa (ali biće teško dobiti sve ove utakmice) lako je moguć i skudeto (jer Milan mislim da mora kiksati u utakmicama protiv Catanie, Chieva, Viola, jedino da bude penala
)
Nagatomo je par puta lahko pretrčao Caceresa kao i Obi, a Zuniga nije nimalo sporiji od ove dvojice.
Ono što je nedvojbeno je da je Caceres u napadačkom dijelu bolji od Lichta, ali ipak Licht je simbol ovog preporođenog Juventusa i zato mora igrati, tj. zaslužio je svojim igrama da bude uvijek starter kad je na raspolaganju.
Licht je odmarao prošlo kolo, dakle posljednju utakmicu je odigrao protiv Milana, imao je skoro 15 dana da se odmori.
Ono što je nedvojbeno je da je Caceres u napadačkom dijelu bolji od Lichta, ali ipak Licht je simbol ovog preporođenog Juventusa i zato mora igrati, tj. zaslužio je svojim igrama da bude uvijek starter kad je na raspolaganju.
Licht je odmarao prošlo kolo, dakle posljednju utakmicu je odigrao protiv Milana, imao je skoro 15 dana da se odmori.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mislim da se Caceres bolje slaze na ovo 3-5-2 kao krilo nego Lichesteiner, a i vrijeme je da malo pauzira.. Ipak je Caceres odlicno odigro zadnju i cak dao gol, tako da po meni zasluzuje poceti od pocetka. Uvijek se moze ubaciit lIch ako zatreba,,Oxygen je napisao/la:Caceres je brži od Lichta,a ne obratno,no nebitno,Licht mora početi,apostrofiram mora, a Caceresa na stopera.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bukvar je napisao/la:Nagatomo je par puta lahko pretrčao Caceresa kao i Obi, a Zuniga nije nimalo sporiji od ove dvojice.![]()
Bas si jak ko bukvar, nemogu ti nista
Ofalio je forum dok te nije bilo... samo pazi se oni gustera tamo imaju zastitare na sve strane
Ako si me dobro razumio gore,dakle,ja želim obojicu u igri,Caceres stoper desno i Licht krilo.
Licht je svakako desni bek koji užasno voli igru ka naprijed i ako bi se realno gledalo on je bolji u ofanzivi nego u defanzivi.
Pepe je u krizi tako da nam treba Licht da probija stranu,Caceres ima bolji šut,ali je Licht za nijansu prodorniji igrač. Caceres nam svakako treba nazad da čuva lavezzia.
Licht je svakako desni bek koji užasno voli igru ka naprijed i ako bi se realno gledalo on je bolji u ofanzivi nego u defanzivi.
Pepe je u krizi tako da nam treba Licht da probija stranu,Caceres ima bolji šut,ali je Licht za nijansu prodorniji igrač. Caceres nam svakako treba nazad da čuva lavezzia.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@SoloJuve26
Ma kakvi oni, oni sve ovo previše lično shvataju, a ja ih samo ložim iz zezancije.
Napravit ću ja još jedan profil i njih ću sve ignorisati.
Što kaže @Oxygen Ova 3-5-2 formacija se uopšte ne treba igrati, jedino ovako po potrebi, protiv intera je to bio pravi potez, a i vjerovatno će tako biti i protiv Napolija, a ako dobijemo tu tekmu ne znači da tu formaciju trebamo igrati i protiv Palerma jer samo sa 4-3-3 najjači što jest jest.
Ma kakvi oni, oni sve ovo previše lično shvataju, a ja ih samo ložim iz zezancije.
Napravit ću ja još jedan profil i njih ću sve ignorisati.
Što kaže @Oxygen Ova 3-5-2 formacija se uopšte ne treba igrati, jedino ovako po potrebi, protiv intera je to bio pravi potez, a i vjerovatno će tako biti i protiv Napolija, a ako dobijemo tu tekmu ne znači da tu formaciju trebamo igrati i protiv Palerma jer samo sa 4-3-3 najjači što jest jest.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Oxygen je napisao/la:Ako si me dobro razumio gore,dakle,ja želim obojicu u igri,Caceres stoper desno i Licht krilo.
Ma jok ova trojka nazad sto je Gazetta stavila moze proci mislim da se Bonucci malo popravio pa eto vrijeme da se da opet dadne sansu ...
Pitanje je sada hocel jednom proraditi nasi napadaci... ako bude penal volio bi da dadnu Buffonu da suta
Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Idealno bi bilo da zaigraju oba, mada cisto sumnjam da ce tako biti. Recimo da bude ovako:
--------------------Buffon-
--------Caseres---barzagli----Chielini
----Lich---Vidal---Pirlo---March---De Cegle
--------------Matri---Mirko
Idealno bi bilo da zaigraju oba, mada cisto sumnjam da ce tako biti. Recimo da bude ovako:
radije bi da Caceres igara naprijed, jer bolje centrira od Lichta, koji nekad promasi cio sesanesterac.Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Bukvar je napisao/la:@SoloJuve26
Ma kakvi oni, oni sve ovo previše lično shvataju, a ja ih samo ložim iz zezancije.![]()
![]()
Napravit ću ja još jedan profil i njih ću sve ignorisati.![]()
druze poludjeli su sto si se vratio al ne daj se uz tebe smo
a sto se tice tekme protiv napolia bice teska tekma to sigurno al mislim da bi trebali igrai 4-3-3 formaciju jer oni ce igrati otvoreno a to nam odgovara i naravno nasa pobjeda
- SoloJuve26
- Kontakt:
Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Haj moze i to proci samo eto volio bi da Il Capitano pocne zasluzijo je .. Matriju se bas nece, dobivam Amauri vibracije
Vala što jest jest, bekovi nam imaju katastrofalan centaršut, ali i to je blaga riječ kakav ima Pepe.
Evo kako Gigi izvodi penale. Njegov penal je na 2:26.
[youtube][/youtube]
Evo kako Gigi izvodi penale. Njegov penal je na 2:26.
[youtube][/youtube]
Ž '21!
dvoumio sam se ko bi bio ispred koga. Nego kontam posto je Caseres po vokaciji stoper da mu je mjesto u odbrani sa 2 dva stopera. Zaista bi volio vidjeti ovakav sastav...Buffon je napisao/la:radije bi da Caceres igara naprijed, jer bolje centrira od Lichta, koji nekad promasi cio sesanesterac.Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Gdje su Estagaribia i Giacherin, nisu vise u drugom planu? Sta tek reci za Krasica i Eliu...
Ja mislim da bi ovo trebala biti utakmica Vučinića, jer ako ne može protiv stopera Napolija, protiv koji onda moze
, ipak i njemu bolje leži kad igra ovako unutra, nego na krilu, ali ja se nadam da će Capitano dobiti ponovo 20-tak minuta
. Samo da M-V-P u sredini bude na visina zadatka i sve 5
. Ovim igračima prijeti suspenzija ne igranja protiv Palerma:
Matri (3)
Barzaglie (3)
Vidal (9)
Bonucci (7)
Vučinić (3)
Đakerini (3)
Bilo bi dobro da se ove kartoni pametno čiste, da ne bi u bitnim utakmicama ostali bez važni igrača, ali Vidal je mašina 9, nakon 10 i na 12 ide utakmica suspenzije, on se bas mora cuvati i od 13 svaki slijedeći je utakmica suspenzija, koliko sam pročitao
Matri (3)
Barzaglie (3)
Vidal (9)
Bonucci (7)
Vučinić (3)
Đakerini (3)
Bilo bi dobro da se ove kartoni pametno čiste, da ne bi u bitnim utakmicama ostali bez važni igrača, ali Vidal je mašina 9, nakon 10 i na 12 ide utakmica suspenzije, on se bas mora cuvati i od 13 svaki slijedeći je utakmica suspenzija, koliko sam pročitao
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 29 mar 2012, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- SoloJuve26
- Kontakt:
IJa sam se bas pito dje nestade Gia ipak je to bio jedan od omiljeni igraca Contea-..Viking je napisao/la:dvoumio sam se ko bi bio ispred koga. Nego kontam posto je Caseres po vokaciji stoper da mu je mjesto u odbrani sa 2 dva stopera. Zaista bi volio vidjeti ovakav sastav...Buffon je napisao/la:radije bi da Caceres igara naprijed, jer bolje centrira od Lichta, koji nekad promasi cio sesanesterac.Viking je napisao/la:Lakse je reci da Conte ima slatke muke koga stavit, Lich ili Caseresa...
Gdje su Estagaribia i Giacherin, nisu vise u drugom planu? Sta tek reci za Krasica i Eliu...
Krasic je zavrsio svoje a mislim da je i Elia....
Ja se uzdam u juventusovu sredinu, koja igra maestralno ove sezone. Kljuc pobjede lezi u njihovoj raspolozenosti...
Pirlo, Marcha i Vidal, zlatni momci...
Pirlo, Marcha i Vidal, zlatni momci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.