Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Ako je suditi prema pisanju Njemackih medija Dutt ce na kraju sezone u Leverkusenu dobiti otkaz i navodno celnici Bayera su vec obavili razgovore sa Ragnickom oko preuzimanja ekipe.
Stvarno je steta da Magdeburg nije u stanju da iskoristi potencijal koji posjeduje kao grad i da se bori za ulazak u drustvo najboljih. Imaju odlican i moderan stadion, cijelu pokrajinu koja stoji iza tog kluba itd itd.
Stvarno je steta da Magdeburg nije u stanju da iskoristi potencijal koji posjeduje kao grad i da se bori za ulazak u drustvo najboljih. Imaju odlican i moderan stadion, cijelu pokrajinu koja stoji iza tog kluba itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:Njemački nogometni klub Magdeburg nalazi se na posljednjem 18. mjestu regionalne lige s tek 16 postignutih golova nakon 25 kola...
S obzirom da njihov klub ima problema s realizacijom, te pogotke postiže na slamku, navijači Magdeburga sjetili su se genijalne ideje. Odlučili su pomoći svojim igračima tako što su napravili kartonske strelice kojima su pokazivali gdje je gol.
Tragikomične scene odvijale su se kad god bi se igrači Magdeburga našli u situaciji za gol, jer su se navijači kretali po tribini kako bi što bolje namjestili strelice prema golu.
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
BILD JE objavio vijest kako su iz bremenskog Werdera najboljem nogometašu momčadi Claudiju Pizarru dali ultimatum za potpisivanje novog ugovora. Napadaču kojem ugovor istječe krajem lipnja dan je ultimatum da svoj konačan odgovor o produljenju mora dati do 31. ožujka, nakon čega, u slučaju negativne reakcije, na njega više neće računati.
Takvi napisi poveli su nagađanja kako bi sjajni peruanski strijelac sljedeće sezone mogao zaigrati u svom bivšem klubu Bayernu, a kao interesent se spominje i QPR. No, sportski direktor Werdera Allofs je sve demantirao:
"Bild zna više od nas. Nisu me o tome obavijestili u klubu i ne vjerujem u to. Morali biste pitati i Bayern, to je stvar između njih i Claudija", odgovorio je Allofs, aludiravši na špekulacije vezane uz transfer u Bayern. Pizarro je između 2001. i 2007. godine zabio 100 golova u 251 nastupu u svim natjecanjima za slavni bavarski klub. Potom je prešao u Chelsea, a godinu dana kasnije stigao je, prvotno na posudbu, u Werder.
Takvi napisi poveli su nagađanja kako bi sjajni peruanski strijelac sljedeće sezone mogao zaigrati u svom bivšem klubu Bayernu, a kao interesent se spominje i QPR. No, sportski direktor Werdera Allofs je sve demantirao:
"Bild zna više od nas. Nisu me o tome obavijestili u klubu i ne vjerujem u to. Morali biste pitati i Bayern, to je stvar između njih i Claudija", odgovorio je Allofs, aludiravši na špekulacije vezane uz transfer u Bayern. Pizarro je između 2001. i 2007. godine zabio 100 golova u 251 nastupu u svim natjecanjima za slavni bavarski klub. Potom je prešao u Chelsea, a godinu dana kasnije stigao je, prvotno na posudbu, u Werder.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Bravo Hannover, bravo Slomka. Ovoj ekipi treba skinuti kapu za sve uspjehe ove godine sto su ostvarili. Nadam se da ce zadrzati ovaj rezuzltat pa u revansu sta bude.
Trebamo biti ponosni na ovu ekipu kada je Evropa u pitanju i nadam se da ce naredne sezone ponovo igrati u EL jer to ovi momci zajedno sa Slomkom stvarno zasluzuju bez obzira kako se sve ovo zavrsilo protiv Atletica.
Trebamo biti ponosni na ovu ekipu kada je Evropa u pitanju i nadam se da ce naredne sezone ponovo igrati u EL jer to ovi momci zajedno sa Slomkom stvarno zasluzuju bez obzira kako se sve ovo zavrsilo protiv Atletica.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fakat je Hannover pogodio sa dovodjenjem ovog Dioufa. Momak je osim Standardu zabio i Atletico Madridu i trenutno njegov gol drzi Hannover u vrlo dobrim sansama za polufinale.
Ne treba prejudicirati, ali siguran sam da oni imaju potencijal izbaciti prvaka EL-e iz 2010-e godine.
Ne treba prejudicirati, ali siguran sam da oni imaju potencijal izbaciti prvaka EL-e iz 2010-e godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo i Schalke povede protiv Bilbaa, taman se mozemo nadati da oba njemacka kluba prodju 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
J*** ti srecu vise. Svaki kloc mora postici Eurogol kada igra protiv Njemackih ekipa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jarane i Diouf je bio kloc u Uniteduamerosm je napisao/la:**** ti srecu vise. Svaki kloc mora postici Eurogol kada igra protiv Njemackih ekipa.
Ali nije nista gotovo jos sto se tice Hannovera, ima uzvrat u kome ce biti odlicna tekma, jer ni Atleti nije nesto defanzivno jak, tako da bi tu moglo da bude golova
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I pored poraza skidam kapu Hannover na celu sa Slomkom za ovaj uspjeh koji su dosad napravili. Naravno da u revansu postoje jos velike sanse za prolaz, a pozitivno je to sto ce Atletico igrati bez tri standardna igraca.
Mislim da je Hannover sa previse respekta usao u ovaj susret i nisu imali sigurnost u igri koja ih je krasila u prethodnim utakmicama u ovom takmicenju. Nadam se da su veceras shvatili da sa Atleticom mogu ravnopravno igrati i da ce u revansu pokazati svoju igru koja ih krasi u eri Slomke.
Mislim da je Hannover sa previse respekta usao u ovaj susret i nisu imali sigurnost u igri koja ih je krasila u prethodnim utakmicama u ovom takmicenju. Nadam se da su veceras shvatili da sa Atleticom mogu ravnopravno igrati i da ce u revansu pokazati svoju igru koja ih krasi u eri Slomke.
Odlican rezultat za HanoFu, steta pa primise gol u finisu. Bice pakleno u grotlu AWD Arene. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Bundesligasima definitivno treba malo vise taktiziranja u ovim "knock-out" utakmicama.Schalke je igrao odlicno do 2-1,cak imao i par odlicnih prilika za 3-1 ali nisu smjeli dozvoliti onakav tempo meca u tim momentima...morali su malo zatvoriti utakmicu.
Ovaj poraz plavaca po meni bez dileme ide na Stevensa...gosti nisu ni sekunde kvalitetnija ekipa.
Slomka sa druge strane radi odlican posao...u stanju je odigrati veoma dobro u odbrani...brane se sa dosta igraca.
Ovaj poraz plavaca po meni bez dileme ide na Stevensa...gosti nisu ni sekunde kvalitetnija ekipa.
Slomka sa druge strane radi odlican posao...u stanju je odigrati veoma dobro u odbrani...brane se sa dosta igraca.
hanoofa dobija u revansu 1 0 ,smijem ruku stavit
Hannovera sam više puta hvalio i oni su odradili ogroman posao pa taman i da izgube ubjedljivo revanš, to moje mišljenje ne bi promijenilo. Ulazak u četvrtfinale je uspjeh za mnogo veće i iskusnije ekipe od Hannovera.
Mora se svakako pohvalit još jednom kako je ova ekipa postavljena na taktičkom i strateškom planu, prosto Slomka izvlači maksimum iz ove ekipe, često pokazuju dobru postavku na terenu, a fantastično se transformišu prema napadu. Da je sinoć bilo malo sreće, manje nervoze, posebno u startu utakmice, onda bi rezultat bio još bolji, ali i ovako Hannover ima realne šanse da dalje prođe i to bi svakako zaslužili jer jako inteligentno igraju.
Pojedini bundesligaški klubovi s druge strane su malo zapostavili taktiku i strategiju pa je tako na tom planu sinoć Schalke izgledao dosta nezrelo i primao je jeftine golove. Posebno čudno za njih, jer imaju trenera koji je uvijek dosta radio na taktici i na defanzivi, te isto tako su ekipa koja je prošle sezone stigla do polufinala Lige prvaka, pruživši sjajne partije, zato se od njih i očekuje više zrelosti, a ne naivnost koju su sinoć dosta ispoljili.
Mora se svakako pohvalit još jednom kako je ova ekipa postavljena na taktičkom i strateškom planu, prosto Slomka izvlači maksimum iz ove ekipe, često pokazuju dobru postavku na terenu, a fantastično se transformišu prema napadu. Da je sinoć bilo malo sreće, manje nervoze, posebno u startu utakmice, onda bi rezultat bio još bolji, ali i ovako Hannover ima realne šanse da dalje prođe i to bi svakako zaslužili jer jako inteligentno igraju.
Pojedini bundesligaški klubovi s druge strane su malo zapostavili taktiku i strategiju pa je tako na tom planu sinoć Schalke izgledao dosta nezrelo i primao je jeftine golove. Posebno čudno za njih, jer imaju trenera koji je uvijek dosta radio na taktici i na defanzivi, te isto tako su ekipa koja je prošle sezone stigla do polufinala Lige prvaka, pruživši sjajne partije, zato se od njih i očekuje više zrelosti, a ne naivnost koju su sinoć dosta ispoljili.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Oni u Leverkusenu uzimaju stvarno previse tableta koje imaju negativne posljedice po njihov mozak. Naime predvodjeni Holzhäuser-om zele na sljedecoj sjednici DFL-a predloziti prijedlog da nakon 34 odigrana kola prve cetiri ekipe igraju PO za prvaka.

Dugo nista gluplje ne procita !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i jesu poznati kao vjecito drugi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anton 1983
- Kontakt:
Ne znam...
Evo nakon što je Schalke prošao i prije nego što sam vidio parove, neki će se sjetiti da sam napisao post u kojem sam rekao, više me BK za koeficijent oću europsku titulu, bila to LP ili EL ili čak neka Njemci osvoje Europsko, svejdeno mi je!
Oću reči da do tog trenutka uopće nisam tako razmišljao niti sam se tako postavio i bolio me je iskreno **** za El i sve klubove koji igraju tamo kao i za sve ostale predstavnike u LP osim Bayerna. zbog ni jednog se nisam nešto posebno žifcirao. Ali sada sam odlučio navijati i što se dogodi...
Jučer sam imao dojam da gledam tekmu koja me je podsjetila na jedna "ružna vremena" u kojem švaba igra protiv talijana, pokazuje da je bolja momčad, razvaljuje protivnika na proste faktore, meće ih na klocne, a Athletic dobiva tekmu. Jednostavno ne mogu prihvatiti da su se ta vremena vratila i bio sam uvjeren da je to daleko iza nas. bojim se da će ta španjolska smeća postati novi švapski "talijani, ako me razumijete.
Onakvu tekmu kakvu je jučer Schalke odigrao ne gubiš nikada ili bolje rečeno jen put u milijradu godina. Nešto isto kao što nikome nije jasTno kako je Bvb ispao iz skupine LP-a ili ka smo mi prošle godine sisnuli od Intera.
To što je Schalke podbacio a ne Hannover mene previše ne iznenađuje jer kod švaba uvijek neugodno iznenadi onaj od kojeg to ne očekuješ. tako je u ovoj sezoni Leverkusen umjesto bvB-a napravio pothvat i tako je sad Schalke zasrao. No kad si razmišljam o tom schalkeu oni svako malo imaju neki niz lošijih rezultata i utakmicu koju neoćekivano izgube kao što je jučer bila protiv bilbaa...Jednostavno sam se brutalno ižiFcirao takvim raspletom i čak nisam htio vidjeti sažetke, pogotovo kad sam vidio kad je Hannover primio gol niti danas nisam imao nikakve volje pogledati išta kaj ima veze sa nogometom. odlučio sam kad dođem doma da napišem ovaj post kad pogledam Kicker i vidim Bvb vodi! Pa jel može gore?
Evo nakon što je Schalke prošao i prije nego što sam vidio parove, neki će se sjetiti da sam napisao post u kojem sam rekao, više me BK za koeficijent oću europsku titulu, bila to LP ili EL ili čak neka Njemci osvoje Europsko, svejdeno mi je!
Oću reči da do tog trenutka uopće nisam tako razmišljao niti sam se tako postavio i bolio me je iskreno **** za El i sve klubove koji igraju tamo kao i za sve ostale predstavnike u LP osim Bayerna. zbog ni jednog se nisam nešto posebno žifcirao. Ali sada sam odlučio navijati i što se dogodi...
Jučer sam imao dojam da gledam tekmu koja me je podsjetila na jedna "ružna vremena" u kojem švaba igra protiv talijana, pokazuje da je bolja momčad, razvaljuje protivnika na proste faktore, meće ih na klocne, a Athletic dobiva tekmu. Jednostavno ne mogu prihvatiti da su se ta vremena vratila i bio sam uvjeren da je to daleko iza nas. bojim se da će ta španjolska smeća postati novi švapski "talijani, ako me razumijete.
Onakvu tekmu kakvu je jučer Schalke odigrao ne gubiš nikada ili bolje rečeno jen put u milijradu godina. Nešto isto kao što nikome nije jasTno kako je Bvb ispao iz skupine LP-a ili ka smo mi prošle godine sisnuli od Intera.
To što je Schalke podbacio a ne Hannover mene previše ne iznenađuje jer kod švaba uvijek neugodno iznenadi onaj od kojeg to ne očekuješ. tako je u ovoj sezoni Leverkusen umjesto bvB-a napravio pothvat i tako je sad Schalke zasrao. No kad si razmišljam o tom schalkeu oni svako malo imaju neki niz lošijih rezultata i utakmicu koju neoćekivano izgube kao što je jučer bila protiv bilbaa...Jednostavno sam se brutalno ižiFcirao takvim raspletom i čak nisam htio vidjeti sažetke, pogotovo kad sam vidio kad je Hannover primio gol niti danas nisam imao nikakve volje pogledati išta kaj ima veze sa nogometom. odlučio sam kad dođem doma da napišem ovaj post kad pogledam Kicker i vidim Bvb vodi! Pa jel može gore?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Re: VfB Stuttgart
Hajd da malo prodrmamo ovu uspavanu temu.
Vedo smanjuje vodstvo BvB-a. Sada je 2:1.
Vedo smanjuje vodstvo BvB-a. Sada je 2:1.
Vom Jäger zum Gejagten
Re: VfB Stuttgart
A nakon Vede ,Schiber za 2-2 pa onda za 2-3 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.