Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- 
				AÐ_Official
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeko

Zadnja izmjena: AÐ_Official, dana/u 30 mar 2012, 06:06, ukupno mijenjano 1 put.

AÐ_Official je napisao/la:Dzeko, s obzirom da nisi standardan, dobijes li poziv u reprezentacuji za sljedece utakmice, jeb** ti se s' majkom. Ti nisi za fudbala, fakinu, usljo...
Iz kakve se ti vukojebine javljas,zacepi bolje ti je.
momku je sigurno neko provalio u acconut.Krenuo redomsedra je napisao/la:AÐ_Official je napisao/la:Dzeko, s obzirom da nisi standardan, dobijes li poziv u reprezentacuji za sljedece utakmice, jeb** ti se s' majkom. Ti nisi za fudbala, fakinu, usljo...

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad neko bukvalno shvati ono što Safet kaže, pa još ne shvati da nije isto biti nestandardan u Ctyu ili nekom timu žnj. lige, onda zaboravi Džekina 84 gola u Njemackoj, 24 u Engleskoj, 19 u repki imamo problem. Da ne govorimo o tvom nivou kulture...AÐ_Official je napisao/la:Dzeko, s obzirom da nisi standardan, dobijes li poziv u reprezentacuji za sljedece utakmice, jeb** ti se s' majkom. Ti nisi za fudbala, fakinu, usljo...
Jako fino napisano,cak sta vise,mozda ovo objave za citanku iz 1.razreda osnovne ili mozda za neki jaci uzrast?Tko to zna,tko to zna..........AÐ_Official je napisao/la:Dzeko, s obzirom da nisi standardan, dobijes li poziv u reprezentacuji za sljedece utakmice, jeb** ti se s' majkom. Ti nisi za fudbala, fakinu, usljo...
ne mogu da vjerujem da niko od vas nije skontao da je ironija ? 

Kako se primiše na običan post, k'o muha na ...

Sto posto,ovo nije ''officijalni'' stil.Buffon je napisao/la:momku je sigurno neko provalio u acconut.Krenuo redomsedra je napisao/la:AÐ_Official je napisao/la:Dzeko, s obzirom da nisi standardan, dobijes li poziv u reprezentacuji za sljedece utakmice, jeb** ti se s' majkom. Ti nisi za fudbala, fakinu, usljo...
Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 
				AÐ_Official
- Kontakt:
Zelim da se izvinem za one vulgarnosti napisane kroz moj profil. Nikada nebi blatio nase reprezentativce, pogotovo ne Edina Dzeku. Postujem ovaj forum, isto kao sviju vas(neke osobe manje, neke vise) i ako se ko slucajno nasao uvrijedjen kroz ove djecije gluposti zelim se jos jednom izvinuti.

AÐ_Official je napisao/la:Zelim da se izvinem za one vulgarnosti napisane kroz moj profil. Nikada nebi blatio nase reprezentativce, pogotovo ne Edina Dzeku. Postujem ovaj forum, isto kao sviju vas(neke osobe manje, neke vise) i ako se ko slucajno nasao uvrijedjen kroz ove djecije gluposti zelim se jos jednom izvinuti.

legendo
 legendo 
Ukoliko ode nesposobni imbecil Mancini a dođe npr Jose dijamant bi opet vratio stari sjaj. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
						- miralem444
- Kontakt:
kolko je vjerovati ovom goal. com al prema njima edin u prvoj postavi danas 

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Pa Aguero povrijedjen,Tevez nije spreman za 90 min.,Balloteliju se nemoze vjerovat po njegovoj izjavi,znaci ako imalo drzi do sebe Dzeko je u prvih 11!!!miralem444 je napisao/la:kolko je vjerovati ovom goal. com al prema njima edin u prvoj postavi danas
- miralem444
- Kontakt:
bgmi oni najvaljuju u prvoj postavi i teveza i dzekuwarenge je napisao/la:Pa Aguero povrijedjen,Tevez nije spreman za 90 min.,Balloteliju se nemoze vjerovat po njegovoj izjavi,znaci ako imalo drzi do sebe Dzeko je u prvih 11!!!miralem444 je napisao/la:kolko je vjerovati ovom goal. com al prema njima edin u prvoj postavi danas

http://www.goal.com/fr/match/60584/manc ... nd/preview" onclick="window.open(this.href);return false;
miralem444 je napisao/la:bgmi oni najvaljuju u prvoj postavi i teveza i dzekuwarenge je napisao/la:Pa Aguero povrijedjen,Tevez nije spreman za 90 min.,Balloteliju se nemoze vjerovat po njegovoj izjavi,znaci ako imalo drzi do sebe Dzeko je u prvih 11!!!miralem444 je napisao/la:kolko je vjerovati ovom goal. com al prema njima edin u prvoj postavi danas
http://www.goal.com/fr/match/60584/manc ... nd/preview" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja se nadam da ce pocet!Ali opet zadnja je Mancinijeva!
Sumnjam da Tevez ima snage da igra od pocetka, ali nikad se ne zna. U glavnom, mislim da ce Dzeko igrat danas.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
						The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
i ja mislim da je realno da ce edin igrat od prve minute, a sto se tice teveza vidjet cemo, sta je sa silvom zna li ko, jel povrijedjen il..jer kako vidim nema ni njega u prvoj postaviCartman je napisao/la:Sumnjam da Tevez ima snage da igra od pocetka, ali nikad se ne zna. U glavnom, mislim da ce Dzeko igrat danas.
Mene ne bi cudilo da i pored svega zaigraju Balo i Tevez, Aguero povrjedjen, Dzeko kao da ga i nema.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
						- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ukoliko Mancini ima polje sljiva, tu ce mu Dzeko biti glavni spic, ima da ih otrese iz prve, samo za to i jest. 

Celik!3,2,2.
						- miralem444
- Kontakt:
heheheh , sjedni 5AllGunsBlazing je napisao/la:Ukoliko Mancini ima polje sljiva, tu ce mu Dzeko biti glavni spic, ima da ih otrese iz prve, samo za to i jest.