Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

SPY
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la SPY » 29 mar 2012, 23:11

bp neeki teški strateg, kad si tako pametan što se ne zaposliš u neki klub kao logistika il šta već.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 mar 2012, 23:12

Raulu hvala za sve sto je uradio u Madridu,ali trenutno on nije kapacitet za Realovih prvih jedanest.Sretno mu dalje u Scahlkeu ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 29 mar 2012, 23:19

L-Train je napisao/la:Raulu hvala za sve sto je uradio u Madridu,ali trenutno on nije kapacitet za Realovih prvih jedanest.Sretno mu dalje u Scahlkeu ;)
Svih Realovih sadašnjih prvih 11, sem golmana, su samo jedni u nizu koji ce biti i proci, a Raul ce uvijek biti sinonim za Real. Raul je trebao ostati i povremeno dobijati šansu, to je ljudski, moralno, a i sportski

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 mar 2012, 23:21

ZOI84 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Raulu hvala za sve sto je uradio u Madridu,ali trenutno on nije kapacitet za Realovih prvih jedanest.Sretno mu dalje u Scahlkeu ;)
Svih Realovih sadašnjih prvih 11, sem golmana, su samo jedni u nizu koji ce biti i proci, a Raul ce uvijek biti sinonim za Real. Raul je trebao ostati i povremeno dobijati šansu, to je ljudski, moralno, a i sportski
al ti,i svi ostali shvatite jednom i za sva vremena da on(Raul) nije zelio dobivati povremeno sansu i da je zelio novi izazov(gdje bi prije svega igrao)
i dobio ponudu od kluba koji igra Ligu prvaka,evo sada i evropsku ligu.

A on ce se vratiti u klub svakako,kad tad.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nanek

Post Postao/la nanek » 29 mar 2012, 23:25

Ja bi volio da znam kolko nas ima sto smo stavili ovog arenu na gnjavatore :)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 29 mar 2012, 23:26

Raul_64 je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
al ti,i svi ostali shvatite jednom i za sva vremena da on(Raul) nije zelio dobivati povremeno sansu i da je zelio novi izazov(gdje bi prije svega igrao)
i dobio ponudu od kluba koji igra Ligu prvaka,evo sada i evropsku ligu.

A on ce se vratiti u klub svakako,kad tad.
To su price za malu dijecu koju je plasirao Real da smiri navijace. Baš se Raulu pri kraju karijere preseljavalo i bilo mu do novih izazova

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 mar 2012, 23:29

Cuj price za malu djecu,pa sta hoces reci da su ga istjerali iz Reala :?
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 29 mar 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 23:30

Jos kad Iker uskoro "doborvoljno" napusti Real svi cemo biti sretni. Klasicno "no thanks" Realovim legendama ....

p.s. al bar za mene ce oni biti i ostati legende.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 mar 2012, 23:31

ZOI84 je napisao/la:To su price za malu dijecu koju je plasirao Real da smiri navijace. Baš se Raulu pri kraju karijere preseljavalo i bilo mu do novih izazova
djecu*

Ne znam,mozda je do mene..jest da je Raul to sam izjavio,no ono kuzis ba mozda je i to jel.
bparena je napisao/la:Jos kad Iker uskoro "doborvoljno" napusti Real svi cemo biti sretni. Klasicno "no thanks" Realovim legendama ....
slikag

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 29 mar 2012, 23:33

Stare legende odlaze i povlace se da bi nove dolazile i harale .. uvijek bilo i ostalo ,hvala lijepo .. imal jos sta nejasno 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 mar 2012, 23:37

Kul pa si ignorirao ono sto ti nije islo u prilog 8-)

ajmo jos glupe price..
svakako ce bparena zadnji post ovdje napisati oko 2,3..

laka noc.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2012, 23:38

Feco je napisao/la:Stare legende odlaze i povlace se da bi nove dolazile i harale .. uvijek bilo i ostalo ,hvala lijepo .. imal jos sta nejasno 8-)
Mozda ja pretjerujem jer nam ga je cesto Raul zavuko pa mi ostao u velikom sjecanju. Ali zar bas tako lahko nalazite svoje najbolje strijelce od kad postoji vas klub. Ne kazem da treba da se ne mjenjaju, ali zar ne primjetis da bi on i sad bio mnogo ucinkovitiji od trenutnih vasih napadaca. Nekako se olahko odricete legendi koji su bukvalno donosili slavu vasem imenu. Mi to nekako drugacije ........ nas najbolji stijelac ce definitivno ostati u blaugrani. Ako treba bit ce i ukopan i napravljen spomenik na po stadiona kojeg je i on proslavio... al razlicite filozofije ........
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 29 mar 2012, 23:47

Raul_64 je napisao/la:Kul pa si ignorirao ono sto ti nije islo u prilog
Izvini molim te ,ak se meni licno obracas ,meni nema sta ni ic ni neic u prilog u vezi izlizane price :roll:
El-Capitano je otisao i sta sad .. treba glavom kroz zid ,ma da , (Y) vaka vam je prica ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 mar 2012, 23:51

ja sam navijač Reala i smatram ipak da je veliki minus odlazak Raula sa SB :( jer ipak on je sve u Realu bio, tako da priča osobe koja navija za Barcelonu stoji :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 mar 2012, 23:58

Rivalstvo i kultura moraju da se prožimaju da bi čovjek imao širinu razmišljanja i mišljenja, tako da se u potpunosti slažem sa konstatacijom :oops:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 mar 2012, 00:02

zizu1991 je napisao/la:Rivalstvo i kultura moraju da se prožimaju da bi čovjek imao širinu razmišljanja i mišljenja, tako da se u potpunosti slažem sa konstatacijom :oops:
svaka cast na ovome - kapa do poda. Ne treba MRZITI toliko a to pravdati ko fol trolanjem i slicnim glupostima. Ja sam samo napisao istinu koju svi koji fudbal vole znaju da je istina. Ronaldinjo ni ostali nisu bili djeca i ikone Barce pa ne mogu da se ubace u ovu pricu o velikom Raulu....

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 30 mar 2012, 00:33

bparena je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Rivalstvo i kultura moraju da se prožimaju da bi čovjek imao širinu razmišljanja i mišljenja, tako da se u potpunosti slažem sa konstatacijom :oops:
svaka cast na ovome - kapa do poda. Ne treba MRZITI toliko a to pravdati ko fol trolanjem i slicnim glupostima. Ja sam samo napisao istinu koju svi koji fudbal vole znaju da je istina. Ronaldinjo ni ostali nisu bili djeca i ikone Barce pa ne mogu da se ubace u ovu pricu o velikom Raulu....

Ovo ti je jedino tačno...Dinho ne može papuča okrenuti EL Capitanu, a ovo ostalo...notorne gluposti. ;) Sad ti, kao, bolje poznaješ, više poštuješ i voliš Raula od mene il' nekog drugog strastvenog navijača Reala, kojih siguran sam na ovom forumu ima jako mnogo...no way. ;) Pa bolan, 90% navijača Reala(starijih od 10 godina ;))smo i zavoljeli ovaj klub zbog njega...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 mar 2012, 00:37

raul-zakon je objasnio sve. Po bpareni ispade da mi mrzimo Raula i da su ga navijaci otjerali :S Raul je najveci igrac Reala ikada, najveca legenda, jedan od najboljih napadaca svih vremena, vlasnik mnogih rekorda i vjerujem da je svakom navijacu i simpatizeru Reala on najdrazi igrac koji je nosio sveti dres. LN
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 30 mar 2012, 00:38

Raul7 je napisao/la:raul-zakon je objasnio sve. Po bpareni ispade da mi mrzimo Raula i da su ga navijaci otjerali :S Raul je najveci igrac Reala ikada, najveca legenda, jedan od najboljih napadaca svih vremena, vlasnik mnogih rekorda i vjerujem da je svakom navijacu i simpatizeru Reala on najdrazi igrac koji je nosio sveti dres. LN
+10000000000000
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 30 mar 2012, 00:41

Raul7 je napisao/la:raul-zakon je objasnio sve. Po bpareni ispade da mi mrzimo Raula i da su ga navijaci otjerali :S Raul je najveci igrac Reala ikada, najveca legenda, jedan od najboljih napadaca svih vremena, vlasnik mnogih rekorda i vjerujem da je svakom navijacu i simpatizeru Reala on najdrazi igrac koji je nosio sveti dres. LN

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.