Pa naravno da nije zelio jer bi sjedio na klupi,a taj decko sigurno nije za klupe.Adi_Zepce je napisao/la:Zato sto mu je ugovor vrijedio do ljeta 2013 godine.Valencia mu je nudila novi ugovor,a on ga nije zelio.Jesmo popusili s njim,ali smo dobili CanalesaL-Train je napisao/la:Ej da pa oni su Isca pustili za samo 6mil.eura
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Odlaskom Mate ne bi sjedio na klupiL-Train je napisao/la:Pa naravno da nije zelio jer bi sjedio na klupi,a taj decko sigurno nije za klupe.Adi_Zepce je napisao/la:Zato sto mu je ugovor vrijedio do ljeta 2013 godine.Valencia mu je nudila novi ugovor,a on ga nije zelio.Jesmo popusili s njim,ali smo dobili CanalesaL-Train je napisao/la:Ej da pa oni su Isca pustili za samo 6mil.eura

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
uh kako ga lijepo napisa, svaka cast rodjakAdi_Zepce je napisao/la:Sve je to ok,Emery vec trecu uzastopno sezonu je blizu da ispuni svoj cilj,tj ulazak u LP.Sanse da se borimo za prvaka nemamo,ali im mozemo biti blizi da nije njegovih ludosti.
Vidio je da mu ove sezone ne ide kada Aduriz i Soldado igraju skupa i opet ih stavlja u igru.Aduriz je definitvno flop kojeg treba podhitno mijenjati,dalje on od 2-3 dobra lijeva krila koristi na toj poziciji Jonasa,a na klupi ostavlja recimo Piattia,dok malog Bernata uopce ne ubacuje u tim.
Tokom njegove vladavine na klupi VCF desavale su se uvijek neke savađe,pa taj je covjek otjerao Manuela Fernandesa (poklonio ga za 2 miliona Besiktasu),a danas tog Fernandesa zeli Totenham,a cak se pominje i Real Madrid.
Otjerao je Chori Domingueza koji realno ime mjesta u svakom jacem europskom klubu,izuzev mozda Realu i Barceloni.Konstantno je u svađama s T.Costom,Miguelom,Banegom,R.Costom.Ne mogu svi igraci biti krivi ima nesto i do trenera.
Isto velika njegova greska je da kad vodi odmah pravi neke defanzivne zamjene i prima golove kojim gubi utakmicu.Jednostavno ne zna se braniti,takvo sto nam se je desilo u Sevilli protiv Betisa kada je bilo 2:1 za njih.
Dalje,dosta je vala i njegov kukavicluka.Protiv Reala,Barcelone,Chelsea,Uniteda unaprijed se preda pa ide defanzivom da sacuva sta moze![]()
Sto se tice Albe i njegova situacija postaje sve komplikovanija,evo opet radio "Punto" najavljuje da ce potpisati novi ugovor s VCF.

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Hvala rođak,zna se da dijelimo misljenjeamadeus21 je napisao/la:uh kako ga lijepo napisa, svaka cast rodjakAdi_Zepce je napisao/la:Sve je to ok,Emery vec trecu uzastopno sezonu je blizu da ispuni svoj cilj,tj ulazak u LP.Sanse da se borimo za prvaka nemamo,ali im mozemo biti blizi da nije njegovih ludosti.
Vidio je da mu ove sezone ne ide kada Aduriz i Soldado igraju skupa i opet ih stavlja u igru.Aduriz je definitvno flop kojeg treba podhitno mijenjati,dalje on od 2-3 dobra lijeva krila koristi na toj poziciji Jonasa,a na klupi ostavlja recimo Piattia,dok malog Bernata uopce ne ubacuje u tim.
Tokom njegove vladavine na klupi VCF desavale su se uvijek neke savađe,pa taj je covjek otjerao Manuela Fernandesa (poklonio ga za 2 miliona Besiktasu),a danas tog Fernandesa zeli Totenham,a cak se pominje i Real Madrid.
Otjerao je Chori Domingueza koji realno ime mjesta u svakom jacem europskom klubu,izuzev mozda Realu i Barceloni.Konstantno je u svađama s T.Costom,Miguelom,Banegom,R.Costom.Ne mogu svi igraci biti krivi ima nesto i do trenera.
Isto velika njegova greska je da kad vodi odmah pravi neke defanzivne zamjene i prima golove kojim gubi utakmicu.Jednostavno ne zna se braniti,takvo sto nam se je desilo u Sevilli protiv Betisa kada je bilo 2:1 za njih.
Dalje,dosta je vala i njegov kukavicluka.Protiv Reala,Barcelone,Chelsea,Uniteda unaprijed se preda pa ide defanzivom da sacuva sta moze![]()
Sto se tice Albe i njegova situacija postaje sve komplikovanija,evo opet radio "Punto" najavljuje da ce potpisati novi ugovor s VCF.potpisujem...

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- JavierPortillo
- Kontakt:
Evo i Canales poceo skakati nakon pet mjeseci odsustva. Sjajne vijesti za Valenciju, medjutim, pitanje je moze li nakon ozbiljne povrede vratiti staru formu.
http://www.as.com/futbol/articulo/canal ... ftb_12/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.as.com/futbol/articulo/canal ... ftb_12/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Mlad je,valjda povreda nece mnogo utjecati na njegaJavierPortillo je napisao/la:Evo i Canales poceo skakati nakon pet mjeseci odsustva. Sjajne vijesti za Valenciju, medjutim, pitanje je moze li nakon ozbiljne povrede vratiti staru formu.

Evo par vijesti iz VCF:
-Paco definitivno naredne sezone prvotimac.
-Viera iz Las Plamasa dogovorio prelazak u VCF,a navodno je ponuđena suradnja Carlosu Cuellaru iz A.Vile.On bi trebao biti zamjena za Dealberta.
-Emery na kraju sezone vjerovatno odlazi,njegov nasljednik bi trebao biti Mauricio Pochettino.
-Valencia vjerovatno prodaje Albu,ali ce zadrzati Soldada.
-Krajem sezone se ide na turneju u SAD,tacnije Houston i Portland.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
uhhhhhh...kako mi polako pucaju zivci mada sam obecao samom sebi da cu se strpit dok zalizani ne ode..ali ne mogu da se suzdrzim kad vidim vijesti poput ove da cemo prodat Albu..Llorente prije par dana izjavljuje da ne moramo vise prodavati nase najbolje igrace, i sad odjednom ispada da cemo pustit Albu..i spominju Siqueiru kao zamjenu za njeg..ma daaaaj...s konja na magarca..pa dokle vise??jel nam treba jos takvih anonimusa..znam da ce me Adi demantovat za ovo 'anonimus', mozda je gledao ovog igraca, ali za mene je to neprovjeren igrac i ne zelim ga u ekipi, kao sto ne zelim ni Pochettina za trenera....sve su to ista ****..treba nam provjeren trener, koji ima trofeje, koji ima pobjednicki mentalitet i koji shvata kakav je ustvari klub Valencia...kao Rafa...
AMUNT VALENCIA!
heh ma necu te demantovati.Ja sam ovog Siqueiru gledao 4-5 puta i bio mi je dosta ok,ali sinoc protiv Seville je bio katastrofalanamadeus21 je napisao/la:uhhhhhh...kako mi polako pucaju zivci mada sam obecao samom sebi da cu se strpit dok zalizani ne ode..ali ne mogu da se suzdrzim kad vidim vijesti poput ove da cemo prodat Albu..Llorente prije par dana izjavljuje da ne moramo vise prodavati nase najbolje igrace, i sad odjednom ispada da cemo pustit Albu..i spominju Siqueiru kao zamjenu za njeg..ma daaaaj...s konja na magarca..pa dokle vise??jel nam treba jos takvih anonimusa..znam da ce me Adi demantovat za ovo 'anonimus', mozda je gledao ovog igraca, ali za mene je to neprovjeren igrac i ne zelim ga u ekipi, kao sto ne zelim ni Pochettina za trenera....sve su to ista ****..treba nam provjeren trener, koji ima trofeje, koji ima pobjednicki mentalitet i koji shvata kakav je ustvari klub Valencia...kao Rafa...

Ja ne kontam Llorenta i CO kako misle napraviti jaku momcad kao sto pricaju ako ce prodavati sve sto valja.Eto neka na kraju sezone onda prodaju uz Albu i Soldada,Ramija,Banegu,Alvesa pa cemo iz pocetka krenuti s "zvijezdama" kakave su Bruno i Barragan.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo par novih vijesti iz VCF:
-Veceras protiv AZ bez Ramija
-Guradado potvrdio da ce preci u Valenciu
-Sismisi nece odustati jos od Van der Wiela
-Braulio zeli u Valenciji Lassa,Michua i Tita
-Navodno Valencia se raspituje za Albiola
-Valencia je u potrazi i za novim trenerom.Među kandidatima su Rafa Benitez i Vilas Boas
-Pocela priprema za nastavak radova na "Nueva Mestalli"
-Valencia je u potrazi i za novim trenerom.Među kandidatima su Rafa Benitez i Vilas Boas
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ovo me raduje k'o da se radi o PateticuAdi_Zepce je napisao/la:Evo par novih vijesti iz VCF:

Sto se tice transfera ,Valencia sada ima odlican tim ,jedino vam fali kvalitetan desni bocni(Wiel) i jos jedan dobar napadac uz Soldada . Guardado je vec osiguran jel

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma po meni treba tu jos dosta pojacanja,nekima se igracima treba zahvalitijuznjak> je napisao/la:Ovo me raduje k'o da se radi o PateticuAdi_Zepce je napisao/la:Evo par novih vijesti iz VCF:
-Pocela priprema za nastavak radova na "Nueva Mestalli"bas sam sinoc citao,kao nekoliko radnika ciste i pripremaju teren, nebi li se mislim u maju moglo nastaviti sa radovima .
Sto se tice transfera ,Valencia sada ima odlican tim ,jedino vam fali kvalitetan desni bocni(Wiel) i jos jedan dobar napadac uz Soldada . Guardado je vec osiguran jel

Sto se tice tekme s AZ nismo toliko lose igrali,ali rezultat nikako ne valja.Bojim se da bi mogli i ispasti

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mislim da ce to u uzvratu rijesiti Soldado i ostala ekipa
Najmanje 2 0

Najmanje 2 0

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Brate, bez Ramia odbrana je dosta slabija . Rami ti drzi odbranu,Banega sredinu terena,napad Soldado .
Dakle, kada nema jednog od ova tri igraca ,Valencia ima dosta problema .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ma nevjerujem da moze Alkmar zaprijetit na Mestalli dok Soldado "mora" zabiti nestojuznjak> je napisao/la:Brate, bez Ramia odbrana je dosta slabija . Rami ti drzi odbranu,Banega sredinu terena,napad Soldado .

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Bog te cuoANTIFA ! je napisao/la:Mislim da ce to u uzvratu rijesiti Soldado i ostala ekipa![]()
Najmanje 2 0

Slazem se,pogotovo u veznom redu ima dosta problema jer ni Tino ni Parejo nisu dobri da zamjene Evera.juznjak> je napisao/la:Brate, bez Ramia odbrana je dosta slabija . Rami ti drzi odbranu,Banega sredinu terena,napad Soldado .
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kad ce Canales na teren 

Kroz 15ak danaL-Train je napisao/la:Kad ce Canales na teren

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Consigliere
- Kontakt:
Realan rezultat 1:3 za Valenciu, umalo 3:1 na kraju... Fudbal, yebote 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- JavierPortillo
- Kontakt:
1-1 sa Levanteom na Mestalli, u pravoj ste rezultatskoj krizi, kolumnacija ovoga svega na vasu zalost bit ce vrlo vjerovatno debakl na Chamartinu protiv Madrida.
Dabogda da se prodje AZ.
Dabogda da se prodje AZ.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
U biti danas se vidjelo dosta bijelih maramica na stadionu.Jednostavno losa igra,mozda se moze opravdati s tim da nije bilo Soldada i da ekipa nije ista kada nema Banege na sredini terene,a jos odavno nedostaje i Canales.Ovaj Parejo je meni smijesan igrac,ne znam ko njemu slaga da zna igrati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.