BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
U svakom slucaju vec ovakva situacija nama ide u prilog... Turci ce se dobro namuciti sa Estoncima (mozda cak izgube), sto ce nama samo povecati psihicku prednost za srijedu... U Zenici ima da ih porokamo ko male miseve!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Utakmica ide na atv-u u sklopu Digiturk paketa, i nikome nije ponisten gol.
Turci napadaju, ali dosta smuseno igraju, valjda i estonci su usli rastereceno u utakmicu, i eto takav je i rezultat, samo mislim da je ovo jako dobro za nas, primili su od estonaca 2 komada u Turskoj, prelijepo, iskreno najopasniji je Arda Turan i Sanli Tuncaj, to bi bilo to.
Turci napadaju, ali dosta smuseno igraju, valjda i estonci su usli rastereceno u utakmicu, i eto takav je i rezultat, samo mislim da je ovo jako dobro za nas, primili su od estonaca 2 komada u Turskoj, prelijepo, iskreno najopasniji je Arda Turan i Sanli Tuncaj, to bi bilo to.
4-2 gotovo je 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
turci ce nam zadavati dosta problema u zenici kako vidim, opasan im je napad i sredina... ali u odbrani su suplji nevjerovatno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Ma na kraju će biti 4:4, znaš Estoncehara17 je napisao/la:4-2 vode turci jbg ocekivano je i bilo

Ne znam, ako primjetite, mislim da im je Arda Turan nosilac igre, i najvise probija po desnoj strani, mada kod ovog zadnjeg pogotka presao je na lijevu, kombinuju. Mislim, ako Ciro postavi igru tako da neko igra flastera na Turanu, nebi trebalo biti problema, trenutno im je on mozak igre, kazim kazim se nije pokazao nesto narocito. Mada, netreba zaboraviti na ove udarce iz daljine, Emrea Belezoglua.
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Al mi strasno djeluje ova turska u sredini i napadu.......al u grotlu bilinog ce da padnu za domovinu 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
Ako su Estonci K(t)urcima dali 2 gola u Turskoj, onda ne sumnjam da im mi u Zenici mozemo dati barem duplo toliko 

-
- Kontakt:
To ne znači ništa, i Moldavci su Armencima utrpali 4 komada, a mi (samo) dva.TokiVoki je napisao/la:Ako su Estonci K(t)urcima dali 2 gola u Turskoj, onda ne sumnjam da im mi u Zenici mozemo dati barem duplo toliko
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
ali armenci su igrali sa srbijom 0:0 a sa portugalom 1:1 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Bogami biće nama teško protiv turaka,ali vjerujem da ih možemo dobiti.I nek stavi begoviča na go umjesto supiča
- reds_forever
- Kontakt:
mene brine ova nasa odbrana,ok spahic,ali ostali su nekako nesigurni
ipak turci nisu armenija i imaju veliki imperativ,bice veliki pritisak,ako im mi to dozvolimo 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Ponosni_Bosanac
- Kontakt:
ljudi gledam ovu estoniju...pa nisi oni toliko losi kako smo ih mi poderali...
nisu oni losi mi smo dobri

Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali
- Principatus
- Kontakt:
Moglo bih biti tesko i protiv Estonije u gostima, nisu losi danas. U srijedu se pojedine greske vise nesmiju desavati u nasoj defanzivnoj igri, jer nam to Turci nece oprostiti. Turci u zadnje vrijeme znaju ponovo zabiti, dakle sto se tice nasi topnika samo se nadati u Dzeku, Ibisevica i Muslimovica...i u Spahica, Ibricica, Misimovica... 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
E to si upravu.Meni onaj supič nekad nema taj osjećaj kad da krene na loptu,zato mislim da je begovič bolje rješenje.A i onaj hasgić-vječito povrijeđenreds_forever je napisao/la:mene brine ova nasa odbrana,ok spahic,ali ostali su nekako nesigurniipak turci nisu armenija i imaju veliki imperativ,bice veliki pritisak,ako im mi to dozvolimo
-
- Kontakt:
Samo kratko i jasno da kazem, bratstva vise nema....
TURSKA PADA 

Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
Evo sta Turci misle o nama, ovo sam nasao na soccerfansnetwork.com na podforumu Turska..
I really dont know why Turkey need to be scared from Bosnia...Bosnia is just an average team like always with 2-3 players who explode this year and all saying WOW BOSNIA its Brasil...
Ciro made some differences and he is key factor for this results...Turkey is level above bosnia and shouldnt be scared...if Bosnia achive WC i will congratulate them but from now i really didnt saw nothing special...but understand Bosnian people for this euphoria coz they never had any chance for 2 place in group...so its normal.
Ukratko za one koji ne kontaju ovaj kloc kaze da mu nije jasno zasto bi se Turci bojali Bosne i da je Bosna jedan prosjecan tim sa samo 2 ili 3 igraca koji su eksplodirali ove godine, i jos u dodatku kaze da su oni jedan nivo iznad nas..
Moje misljenje: Ebacemo im staru u Zenici..
Pozz
I really dont know why Turkey need to be scared from Bosnia...Bosnia is just an average team like always with 2-3 players who explode this year and all saying WOW BOSNIA its Brasil...
Ciro made some differences and he is key factor for this results...Turkey is level above bosnia and shouldnt be scared...if Bosnia achive WC i will congratulate them but from now i really didnt saw nothing special...but understand Bosnian people for this euphoria coz they never had any chance for 2 place in group...so its normal.
Ukratko za one koji ne kontaju ovaj kloc kaze da mu nije jasno zasto bi se Turci bojali Bosne i da je Bosna jedan prosjecan tim sa samo 2 ili 3 igraca koji su eksplodirali ove godine, i jos u dodatku kaze da su oni jedan nivo iznad nas..
Pozz
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
XLovac je napisao/la:
A meni srce ko tepsija kad vidim na fifa.com Bosnians make no mistake
Bosnia-Herzegovina kept up their challenge for a place at South Africa 2010 by beating Armenia 2-0 this evening.
A goal in each half from Senijad Ibricic and Zlatan Muslimovic in Yerevan gave the points to the visitors, consolidating their position in second place in Group 5. There could have been more goals as Edin Dzeko missed a penalty for the the visitors in the first half and Artavazd Karamyan struck the woodwork for Armenia in the second.
Bosnia-Herzegovina are now clear favourites to qualify for the play-offs from the group, having taken 15 points from seven games, and could even challenge for first place should leaders Spain lose their perfect record. It took just five minutes for the visitors to take the lead.
Admir Vladavic set up Ibricic, who initially headed against the bar but was able to convert the rebound. As the visitors dominated, Armenia keeper Gevorg Kasparov made sharp saves to deny Wolfsburg striker Dzeko and Hoffenheim's Vedad Ibisevic.
And Bosnia-Herzegovina missed a glorious chance to go 2-0 up when they were awarded a penalty after 33 minutes, but Dzeko could not convert. Armenia's best chance of the half fell to Henrikh Mkhitaryan four minutes before the break, but his effort lacked conviction.
Bosnia took their foot off the pedal somewhat after the restart and almost paid the price when Karamyan's long-range effort was kept out by a combination of visiting keeper Nemanja Supic and post. With Bosnia-Herzegovina now limited largely to counter-attacks, the second goal was a relief when it arrived.
Dzeko made up for his penalty miss by supplying the cross for Muslimovic to convert 15 minutes from time.
Bosnia-Herzegovina kept up their challenge for a place at South Africa 2010 by beating Armenia 2-0 this evening.
A goal in each half from Senijad Ibricic and Zlatan Muslimovic in Yerevan gave the points to the visitors, consolidating their position in second place in Group 5. There could have been more goals as Edin Dzeko missed a penalty for the the visitors in the first half and Artavazd Karamyan struck the woodwork for Armenia in the second.
Bosnia-Herzegovina are now clear favourites to qualify for the play-offs from the group, having taken 15 points from seven games, and could even challenge for first place should leaders Spain lose their perfect record. It took just five minutes for the visitors to take the lead.
Admir Vladavic set up Ibricic, who initially headed against the bar but was able to convert the rebound. As the visitors dominated, Armenia keeper Gevorg Kasparov made sharp saves to deny Wolfsburg striker Dzeko and Hoffenheim's Vedad Ibisevic.
And Bosnia-Herzegovina missed a glorious chance to go 2-0 up when they were awarded a penalty after 33 minutes, but Dzeko could not convert. Armenia's best chance of the half fell to Henrikh Mkhitaryan four minutes before the break, but his effort lacked conviction.
Bosnia took their foot off the pedal somewhat after the restart and almost paid the price when Karamyan's long-range effort was kept out by a combination of visiting keeper Nemanja Supic and post. With Bosnia-Herzegovina now limited largely to counter-attacks, the second goal was a relief when it arrived.
Dzeko made up for his penalty miss by supplying the cross for Muslimovic to convert 15 minutes from time.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.