BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Elddar
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la Elddar » 05 sep 2009, 21:53

Lovac je napisao/la:Evo sta Turci misle o nama, ovo sam nasao na soccerfansnetwork.com na podforumu Turska..

I really dont know why Turkey need to be scared from Bosnia...Bosnia is just an average team like always with 2-3 players who explode this year and all saying WOW BOSNIA its Brasil...
Ciro made some differences and he is key factor for this results...Turkey is level above bosnia and shouldnt be scared...if Bosnia achive WC i will congratulate them but from now i really didnt saw nothing special...but understand Bosnian people for this euphoria coz they never had any chance for 2 place in group...so its normal.

Ukratko za one koji ne kontaju ovaj kloc kaze da mu nije jasno zasto bi se Turci bojali Bosne i da je Bosna jedan prosjecan tim sa samo 2 ili 3 igraca koji su eksplodirali ove godine, i jos u dodatku kaze da su oni jedan nivo iznad nas..

Moje misljenje: Ebacemo im staru u Zenici..

Pozz
to je napisao jedan Srbin, procitao sam i ja to.

ali nisi daleko od istine, malo potrazi, ima slicnih komentara i od turaka ...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 05 sep 2009, 21:55

Lovac je napisao/la:Evo sta Turci misle o nama, ovo sam nasao na soccerfansnetwork.com na podforumu Turska..

I really dont know why Turkey need to be scared from Bosnia...Bosnia is just an average team like always with 2-3 players who explode this year and all saying WOW BOSNIA its Brasil...
Ciro made some differences and he is key factor for this results...Turkey is level above bosnia and shouldnt be scared...if Bosnia achive WC i will congratulate them but from now i really didnt saw nothing special...but understand Bosnian people for this euphoria coz they never had any chance for 2 place in group...so its normal.

Ukratko za one koji ne kontaju ovaj kloc kaze da mu nije jasno zasto bi se Turci bojali Bosne i da je Bosna jedan prosjecan tim sa samo 2 ili 3 igraca koji su eksplodirali ove godine, i jos u dodatku kaze da su oni jedan nivo iznad nas..

Moje misljenje: Ebacemo im staru u Zenici..

Pozz
Da i dodao je kao da razumije ljude iz BIH zbog ove euforije jer nikada nisu imali šansi za drugo mjesto u grupi, tako da je normalno da mi ovoliko očekujemo pobjedu protiv njih i baraž.

Iako misilm da su svi skontali šta je napisao ovaj Turčin.. Mislim da nemaju velike šanse u Zenici.

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 05 sep 2009, 21:56

BACI TURSKU DA SE IGRAMO 2-0 "HLADNO"............... :D
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 05 sep 2009, 21:58

Jes da je malo offtopic al pratim live prijenos preko indexa hrvatska bjelorusija i pogledajte kako su pametni ovi hrvatski novinari :lol: :lol: :lol:

Izmjena za Bjelorusiju! Nova izmjena u Bjelorusiji. Krivets umjesto Hleba. Stange je očito osjetio slabost u Hrvatskoj momčadi i pojačava napad.

Izmjena za Hrvatsku! Umjesto Ratiktića, Bilić je odlučio uvesti Rakitića. Logična izmjena u 63. minuti.

Ovo neki novi igrac ovaj Ratiktić :mrgreen:
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 sep 2009, 21:59

ole ZELJO ole je napisao/la:Samo kratko i jasno da kazem, bratstva vise nema....

:evil: TURSKA PADA :evil:
Bilino Polje je neosvojiva tvrdjava ovih kvalifikacija !!!

Nek turci podcjenjuju, evo umalo da izgube bodove od estonaca, a mi ih poderali 7 0 !

BILINO IMA DA GORI SVIH 90 MINUTA !

Molim robijase da nedolaze u dresovima Celika i salovima :evil: a pogotovo sa turskim zastavama , palestinskim itd !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 05 sep 2009, 22:01

cuj PALESTINSKIM :D :D :D :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 sep 2009, 22:03

Lovac je napisao/la:Jes da je malo offtopic al pratim live prijenos preko indexa hrvatska bjelorusija i pogledajte kako su pametni ovi hrvatski novinari :lol: :lol: :lol:

Izmjena za Bjelorusiju! Nova izmjena u Bjelorusiji. Krivets umjesto Hleba. Stange je očito osjetio slabost u Hrvatskoj momčadi i pojačava napad.

Izmjena za Hrvatsku! Umjesto Ratiktića, Bilić je odlučio uvesti Rakitića. Logična izmjena u 63. minuti.

Bjelorusi opasno napadaju , imali su 2 100% prilike runje ih spasio
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 sep 2009, 22:03

Posto je Ciro dobar motivator, on ce njih motivirati na osnovu nacije i nacionalnog ponosa i ginut ce na terenu, a jos da mu neko iz NSBiH hoce s foruma skinuti ove komentare kako nas podcjenjuju pa da ih razvalimo. A onaj ocito sto je rekao da nismo nikad imali sanse za drugo mjesto nije bio na svijetu kad su se igrale kvalifikacije za EP 2004 i za SP 2006, kada je Bent odlucio putnika za Njemacku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ponosni_Bosanac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosni_Bosanac » 05 sep 2009, 22:03

Robijasi su jeb...majku turcima dok ste ih vi nazivali bracom... tako da celikov sal ide zajedno sa bosanskom zastavom
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 05 sep 2009, 22:04

Bosnier je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Jes da je malo offtopic al pratim live prijenos preko indexa hrvatska bjelorusija i pogledajte kako su pametni ovi hrvatski novinari :lol: :lol: :lol:

Bjelorusi opasno napadaju , imali su 2 100% prilike runje ih spasio
Ma ko ih ****, samo kad se plasiramo u baraz ako Bog da Hrvate bih volio izbjeci..

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 05 sep 2009, 22:08

zna li ko link za spanija-belgija
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Ponosni_Bosanac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosni_Bosanac » 05 sep 2009, 22:09

Ma ljudi... idemo mi na prvo mjesto veceras ce spanjolci kiksati ... a mi uzimamo i tuske i njih u zenici
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 05 sep 2009, 22:10

-Barcelona- je napisao/la:zna li ko link za spanija-belgija
Imas na atdhe.net i dole ispod nadji spain-belgium imaju 2 ili 3 linka rade svi..

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 05 sep 2009, 22:10

Malo čitam turske postove u vezi utakmice sa Estonijom i da se zaključiti da oni nemaju odbrane. 4-2 sa Estonijom. Ne znam zašto se pušu toliko. Sa ovom odbranom će dobiti golova k'o i Armenija na BP prošle godine.
Nisu ništa specijalno, žive od stare slave, a kod nas se Miske vraća u srijedu(prijevod: puno korisnih lopti za Džeku i Ibiševića). Samo da kod naših nišanske sprave budu ok i na BP sigurno osvajamo tri boda.
Sada valja trpiti nesanicu do srijede. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 05 sep 2009, 22:12

siguran sam da ce igrati muslimovic mjesto ibisevica a to ne bih volio
bolje ovo muslim ko djoker
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 05 sep 2009, 22:13

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 05 sep 2009, 22:17

Evo gledam utakmicu spanije belgija, Villa je vec imao jednu priliku, Torres leti po terenu, mislim da ce Belgijanci tesko ista napraviti u ovoj utakmici

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 sep 2009, 22:18

Evo gledam Spanija-Belgija ima prenos na thoru program **** ro

mogu reci da Spance cemo tesko pobjedit,jer igraju procjeni te sami... :shock:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Urban

Post Postao/la Urban » 05 sep 2009, 22:18

Lovac je napisao/la:Evo gledam utakmicu spanije belgija, Villa je vec imao jednu priliku, Torres leti po terenu, mislim da ce Belgijanci tesko ista napraviti u ovoj utakmici

daj ba link ziv bioo
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 05 sep 2009, 22:19

Lovac je napisao/la:Evo gledam utakmicu spanije belgija, Villa je vec imao jednu priliku, Torres leti po terenu, mislim da ce Belgijanci tesko ista napraviti u ovoj utakmici
stari vuce! :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.