ha?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
ha?
ha?

sutra u paru sa Ramosom
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Imal' igdje opcija like ?madridist je napisao/la:
sutra u paru sa Ramosom
Jose Mourinho od naredne sezone trener Manchester Cityja
Pod etiketom svjetske ekskluzive, španski radio ABC Punto je objavio informaciju kako je sadašnji trener Real Madrida Jose Mourinho dogovorio sve sa čelnim ljudima Manchester Cityja. Tako će Portugalac, ako je vjerovati ovom radiju, od naredne sezone voditi tim sa Emiratesa.
Već nekoliko sedmica se u španskim medijima govori o odlasku Josea Mourinha sa klupe Real Madrida. Ako je vjerovati novinaru radija ABC Joseu Antoniju Abellanu, Mournho će naredne sezone biti trener Manchester Cityja.
"Ovu informaciju Mourinho je sopštio predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu prije dvije sedmice", navodi radio ABC. Činjenica je da Portugalac nije u dobrim odnosima sa pojedinim igračima Kraljevskog kluba, pogotovo ne sa kapitenom Ikerom Casillasom.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mislim da je ovo samo jedna više medijska patka kako bi se narušila atmosfera u svalčionici, i doduše to im je u zadnje vrijeme i pošlo za rukom.
A što se tiče Mou-ovog' odlaska u City
, ugovor ima na još jednu sezonu, tako da ne vjerujem da će Perez dopustiti da ovaj ode ...
A što se tiče Mou-ovog' odlaska u City
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- tyler durden
- Kontakt:
Pa Iker je zasluzio vise od Mourinha, kakav si ti placenik jbtmadridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
- raul-zakon
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
Na kakvim si ti drogama jbt???
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Reci mi molim te da se salis?madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
Sto je najgore balavac je mrtav ozbiljan.On fudbal prije 2006 nije gledao i zato ima ovakvu pogresnu sliku.
Klasicni gloryhunter.
Klasicni gloryhunter.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
hahah, pazi mu nicka i pazi sta napisa. Postujem Mourinha dok je u Realu, ali kad ode boli me neka stvar za njim. Ne moze u istu recenicu ni sa jednim igracem, a kamol' sa Ikerom koji je vise od igraca.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Svako nesto pise stvarno samo se provaljuju, nemoze reci da bi Murinha prije izabrao nego Ikera ko sto ti kazes on je vise od igraca..Stvarno....ek0 je napisao/la:hahah, pazi mu nicka i pazi sta napisa. Postujem Mourinha dok je u Realu, ali kad ode boli me neka stvar za njim. Ne moze u istu recenicu ni sa jednim igracem, a kamol' sa Ikerom koji je vise od igraca.
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Zbog ovakvih psihodeličnih izjava morat' ćemo otvoriti temu koja će se zvati Psihijatrija il' tako nešto, gdje će se ovaj i slični družiti...madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ma brate nemozes vjerovati ko sve se prijavljuje na forum, haj nek se on prijavi ali nek makar normalno nesto pise, a ne ovakve nebuloze!*p!p!t@* je napisao/la:Zbog ovakvih psihodeličnih izjava morat' ćemo otvoriti temu koja će se zvati Psihijatrija il' tako nešto, gdje će se ovaj i slični družiti...madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
''Psihijatrija'' bas to.
FK Sarajevo <3<3
- raul-zakon
- Kontakt:
Nego braćo, baš čitam, Real na Reyno de Navari nije slavio od maja 2008. 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
I poslije ce Iker sam traziti da ide u Shalke 04 jer ima boljih od njega, jer je vec ostario a treba praviti prostora za nove heroje. Yebo Ikera.....madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
p.s. tako je i Raul otiso .......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Upravo takav stav ne dopušta nijedan ozbiljniji projekt u Madridu-čuj nije važniji ni od jednog igrača(jel ko čuo za Fergusona u Manchesteru)-pa to i jest razlog što nam treneri odlaze i nakon osvajanja trofeja-ovo za psihijatriju je nisko ,ipak smo mi na istoj strani a ako se mišljenja razlikuju nema potrebe za uvredama po toj logici bp arenu bi trebalo u samicu*p!p!t@* je napisao/la:Zbog ovakvih psihodeličnih izjava morat' ćemo otvoriti temu koja će se zvati Psihijatrija il' tako nešto, gdje će se ovaj i slični družiti...madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
@johny-poprilično sam siguran da više godina ja navijam i pratim Madrid nego što ti imaš uopće u ličnoj karti ako je imaš,Mourinho je uz Fabia jedini pravi trener u Madridu od 2003 naovamo i onaj ko usere njegov projekt za mene je idiot pa bio on i Iker Casillas,djeco smirite se i obožavajte igrače ,čak skupljajte i njihove sličice al bez pravog trenera možete ih na qrcu nosat.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jbt zaista ste bezze napali momka,pa njegova licna stvar koga bi on vise zelio i tu nema rasprave.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
+1madridist je napisao/la:Upravo takav stav ne dopušta nijedan ozbiljniji projekt u Madridu-čuj nije važniji ni od jednog igrača(jel ko čuo za Fergusona u Manchesteru)-pa to i jest razlog što nam treneri odlaze i nakon osvajanja trofeja-ovo za psihijatriju je nisko ,ipak smo mi na istoj strani a ako se mišljenja razlikuju nema potrebe za uvredama po toj logici bp arenu bi trebalo u samicu*p!p!t@* je napisao/la:Zbog ovakvih psihodeličnih izjava morat' ćemo otvoriti temu koja će se zvati Psihijatrija il' tako nešto, gdje će se ovaj i slični družiti...madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
@johny-poprilično sam siguran da više godina ja navijam i pratim Madrid nego što ti imaš uopće u ličnoj karti ako je imaš,Mourinho je uz Fabia jedini pravi trener u Madridu od 2003 naovamo i onaj ko usere njegov projekt za mene je idiot pa bio on i Iker Casillas,djeco smirite se i obožavajte igrače ,čak skupljajte i njihove sličice al bez pravog trenera možete ih na qrcu nosat.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Problem ne bi bio da je bilo koji drugi igrac Real.Rijec je o idili i svetscu u Madridu.Uz Raula najveca ikona X godina Madrida.Casillas je simbol Reala to moras upamtiti.Niko nije veci u Madridu od njega trenutno.
Da je Ferguson kojim slucajem psotao trener Barcelone prije 2 godine i recimo zahtjevao odlazak Puyola koji je recimo u najboljim godinama i najbolji golman danasnjice nikada ne bih stao na stanu Fergusona.Jednostavno ikona je ikona.Casillas je meni licno legendaran golman i najveci gospodin.Covjek koji se ispricao za poganost igracima Barcelone ,jer je to ljudski.Svati da su oni kolege iz Furije i bit ce ti jasnije.Murinjo je veliki strucnjak ali u Madridu on je jednostavno 0 u odnosu na Ikera.Iker je historijska licnost Madrida a Murinjo je samo prolazna sekvenca koja ce otici danas - sutra.Iker ce tu biti dok mogne oblaciti rukavice a nadam se poslije i kada ih skine bit ce autoritativna licnost u nihovim unutarnjim poslovima.
Ferguson je druga prica.Covjek koji je 20+ godina tu i covjek koji je veci od sve i jednog igraca i covjeka u Unitedu.Covjek koji je doslovno od Uniteda napravio Instituciju je veci od bilo koga drugog.Murinjo to od Reala nije napravio.Real je i prije njega bio jedan od najvecih klubova.Cak sta vise Mou je srozao reputaciju i "gospodstvo" brenda Real Madrid.
Da je Ferguson kojim slucajem psotao trener Barcelone prije 2 godine i recimo zahtjevao odlazak Puyola koji je recimo u najboljim godinama i najbolji golman danasnjice nikada ne bih stao na stanu Fergusona.Jednostavno ikona je ikona.Casillas je meni licno legendaran golman i najveci gospodin.Covjek koji se ispricao za poganost igracima Barcelone ,jer je to ljudski.Svati da su oni kolege iz Furije i bit ce ti jasnije.Murinjo je veliki strucnjak ali u Madridu on je jednostavno 0 u odnosu na Ikera.Iker je historijska licnost Madrida a Murinjo je samo prolazna sekvenca koja ce otici danas - sutra.Iker ce tu biti dok mogne oblaciti rukavice a nadam se poslije i kada ih skine bit ce autoritativna licnost u nihovim unutarnjim poslovima.
Ferguson je druga prica.Covjek koji je 20+ godina tu i covjek koji je veci od sve i jednog igraca i covjeka u Unitedu.Covjek koji je doslovno od Uniteda napravio Instituciju je veci od bilo koga drugog.Murinjo to od Reala nije napravio.Real je i prije njega bio jedan od najvecih klubova.Cak sta vise Mou je srozao reputaciju i "gospodstvo" brenda Real Madrid.
Johnny b, how much there is to see
Slažem se da se ne slažemo i tu je kraj.Johny je napisao/la:Problem ne bi bio da je bilo koji drugi igrac Real.Rijec je o idili i svetscu u Madridu.Uz Raula najveca ikona X godina Madrida.Casillas je simbol Reala to moras upamtiti.Niko nije veci u Madridu od njega trenutno.
Hala Madrid!
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.