A ko će nam ga drugi dat nego onArnelinho je napisao/la:1-0 golom Parka, koliko znam.

Evo sad sam tražio taj video, ali izgleda da je uklonjen sa Jutuba.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
A ko će nam ga drugi dat nego onArnelinho je napisao/la:1-0 golom Parka, koliko znam.
nema kosicelnog opetGunnerS je napisao/la:Jel ovo moguće da nema ozljeđenih poslije utakmice Aston Ville ?!
Bosscielny je spreman za sutrasnji duel.nedim1993 je napisao/la: nema kosicelnog opet, al dobro je , kad bi dobio zuti propustio bi Man. City.
Nadam se da ima istine za ovog gore(Montoliva),jer je vise nego solidan igrac za pricuvu Songu,a ko zna mozda i za prvih 11(u paru sa Songom),jer je ofanzivniji...Arnelinho je napisao/la:Sinoć je Boro Primorac bio na tekmi Fiorentine, engleski mediji nagadjaju da je gled'o Ricarda Montoliva, a nažalost naši bosanski kažu da je dogovarao preuzimanje Fiorentine.![]()
![]()
Dobra stvar u vezi njega je ta da je BESPLATAN i naravno da je dovoljno iskusan, što nama (još) donekle i treba.![]()
Joel Campbell bi mogao sledeće sezone dobiti priliku na Emiratesu, ako se uspije "izganjat" radna dozvola, valjda će pomoći što je zabio Špancima u prijateljskoj tekmi.![]()
@Bosco: Ova UEFA je luda, tačnije ljudi ,koji su tam zaposleni. Ja ne znam po kojoj logici je Damir Skomina dobio taj meč. To bi bilo isto da neko iz Livna sudi utakmicu Hajduka i Sparte Prag.
(šalim se za bosanske medije)
on je svakako već izgleda dogovorio sve sa Milanom, tako da ništa od prelaska u Arsenal, a da je kvalitetan, jeste i to dobro, samo što si ti malo subjektivan, a sigurno bi unaprijedio igru TopdžijaAllGunsBlazing je napisao/la:Dolazak Montoliva je bezvezan. Nemamo uopste potrebe za takvog igraca, a da i nije kvalitetniji ni od jednog sto imamo(pa cak ni Ramseya).. On ne moze unaprijediti igru Arsenala, a sto se tice partnerstva sa Songom tu je Arteta glavni.
Naravno da je dobar, štaviše odličan igrač, pusti AGB, njemu je Arsenalovo sve najbolje.muXmania je napisao/la:on je svakako već izgleda dogovorio sve sa Milanom, tako da ništa od prelaska u Arsenal, a da je kvalitetan, jeste i to dobro, samo što si ti malo subjektivan, a sigurno bi unaprijedio igru TopdžijaAllGunsBlazing je napisao/la:Dolazak Montoliva je bezvezan. Nemamo uopste potrebe za takvog igraca, a da i nije kvalitetniji ni od jednog sto imamo(pa cak ni Ramseya).. On ne moze unaprijediti igru Arsenala, a sto se tice partnerstva sa Songom tu je Arteta glavni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.