Onaj Hadžić kuka mjesecima po novinama na Sarajevo, Arsenijević traži pare, cak se i onaj Nedić (ili kako vec) koji je igrao prije 7 godina, dosjetio da tuži klub
I nemojte kriviti Osima za te stvari.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije da su se ti svi sjetili sada da traze zaradjene pare nego se to vuce godinama, a sada izlazi na vidilo. Uzmi samo koliko duguju Husrefu i Varesanovicu da ne pominjemo druge. Nema tu nikakve slucajnosti, jer kad su pare u pitanju kad tad dodje naplata.tech je napisao/la:A kako to da se odjednom sad svi ovi bivši igraci sjete da potražuju neka svoja dugovanja i prijete tužbama FCS-u![]()
Onaj Hadžić kuka mjesecima po novinama na Sarajevo, Arsenijević traži pare, cak se i onaj Nedić (ili kako vec) koji je igrao prije 7 godina, dosjetio da tuži klubsad 2012 se sjetio, a proteklih 7 ništa
pa to ne može biti slucajno da ga yebeš. Dušmanska posla koja su dirigovana odnekud...ovo bez provokacije
![]()
I nemojte kriviti Osima za te stvari.
Ja sam se najezio...Burberry46 je napisao/la:Svi pogledajte video sto je jedan momak napravio!
[youtube][/youtube]
Svi na Kosevo!!
„UNFKS ovim putem apeluje na sve istinske zaljubljenike bordo boje, da svojim prisustvom na nedjeljenoj utakmci između FK Sarajevo i FK Slavija, još jednom iskažu odanost i bordo fanatizam, kakav krasi samo navijače najvećeg bh. kluba. Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo. Fudbalski klub Sarajevo bije tešku bitku, kako u sistemu ustrojavanja kluba, tako i na zelenome terenu. Ono što svaki navijač može uraditi jeste dati neophodan vjetar u krila, i direktno pomoći da se naš voljeni klub vrati tamo gdje mu je i mjestu, u sam vrh bh. fudbala. Što nas je više na tribinama stadiona Asim Ferhatović Hase, to je naš klub bliže cilju. Svi na Koševo – u inat svima!“
@UNFKSSvjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo. Fudbalski klub Sarajevo bije tešku bitku, kako u sistemu ustrojavanja kluba, tako i na zelenome terenu.
u skokovima zajedno sa tim klošarom iz mašinske, kojeg imaš na avataru!Elegant je napisao/la:@UNFKSSvjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo. Fudbalski klub Sarajevo bije tešku bitku, kako u sistemu ustrojavanja kluba, tako i na zelenome terenu.
Od strane koga sto se ne navede ? Opet krece prica kako je neko drugi kriv za vase probleme.
tacno, leti vodena glava, jos malo, kako si znao? opet vas pokrao?arbitraža je napisao/la:Ovo komunističko pisamce je najava ostavki, tako ja to tumačim. Živi bili pa vidjeli.
Bez ikakve provokacije, želim da pitam, može li mi iko od upućenih ili bar onih koji misle da su upućeni reći ovdje ili na pp, na koga se misli ovdje. Pratim bh fudbal, sve klubove, pokušavam biti u toku sa dešavanjima u našim klubovima, a ova rečenica mi ostavlja milion upitnika nad glavom. Ko destabilizuje Sarajevo, Komitet? Željo? Bivši igrači i uprava ? Neko deseti ?Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo.
Ne znam zasto zelis da ti to neko odgovori na pp kad nema sta da se kaze nego da je sve regularno.exbabilon je napisao/la:Bez ikakve provokacije, želim da pitam, može li mi iko od upućenih ili bar onih koji misle da su upućeni reći ovdje ili na pp, na koga se misli ovdje. Pratim bh fudbal, sve klubove, pokušavam biti u toku sa dešavanjima u našim klubovima, a ova rečenica mi ostavlja milion upitnika nad glavom. Ko destabilizuje Sarajevo, Komitet? Željo? Bivši igrači i uprava ? Neko deseti ?Svjedoci smo raznih pokušaja destabilizacije i stvaranja negativne energije u i oko FK Sarajevo, i to od strane onih, od kojih se to i nije očekivalo.
mislis komsija da je to neka urotaHordas Doboj je napisao/la:Mislim da sva ova potrazivanja u kratkom vremenskom periodu i vecinom negativni clanci po raznim portalima nas samo cine jacim. Tako da na kraju kad ako Bog da kad sve ove dusmane konacno rijesimo, cemo napokon imati stabilan klub sa fantasticnom upravom. PODRZIMO NOVO, BOLJE, EVROPSKO SARAJEVO!!! SVI NA KOSEVO!!!
Sada kada je Kmitet malo uredio stanje u bh nogometu,normalno da svi oni koju su ostali nerasciscenih racuna zele da im se vrate njihove pare. Imaju dobru situaciju jer komitet je sada tu da dize neke norme i da kaznjava ako treba klubove dok se ne izmire dugovanja. Ovo im je idealna prilika da dobiju svoje pare. Stari nogometni zavez tu su bili sve goli lopovi koji ako cemo realno pricat nisu uopste ni marili premijer nogometnom ligom koja je bila na samom dnu po pitanju svega.samosarajvo je napisao/la:Avdicu i Ihtijarevicu se duzno par godina, oni sad traze..cudno ?
Isto i za Mirzu i Calu, ali oni su ispali posteni i priznali.Svaka im cast NA TOME.
Zeka takodjer...i ima jos njih, manje poznatih.Onaj Nedic je u klubu bio ima bruka godina i sad odjednom trazi a mi u medjuvremenu odigrali 3-4 ture u Europi...hm..? ? ? A iza svega toga stoje one prosle uprave, rusioci kluba koji su svima opce poznati.Baljak,Muco itd...
o tome kako se prica o Banetu vrti po novinama i portalima svaki dan po 3 clanka je druga stvar...
Sta da ti kazem, vi opet najbolje znate sta jeste a sta nije... mislim glupo je i pricatiTM87doboj je napisao/la: Sada kada je Kmitet malo uredio stanje u bh nogometu,normalno da svi oni koju su ostali nerasciscenih racuna zele da im se vrate njihove pare. Imaju dobru situaciju jer komitet je sada tu da dize neke norme i da kaznjava ako treba klubove dok se ne izmire dugovanja. Ovo im je idealna prilika da dobiju svoje pare. Stari nogometni zavez tu su bili sve goli lopovi koji ako cemo realno pricat nisu uopste ni marili premijer nogometnom ligom koja je bila na samom dnu po pitanju svega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.