Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: Chat
dijagnoze potresa mozga su?
Radi sta hoces tvoji suEmir ZENICA je napisao/la:Da pripremim komoru ?harry_90 je napisao/la: sutra cete vi meni u Zenicu malo kod Emira na test izdrzljivosti u Mitallu![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hvala ti,tesko ce se izvuci !harry_90 je napisao/la: Radi sta hoces tvoji su
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Vjerovat cu ti
previse sam im dao odmora,vidis da su uzjahali po forumu,a dok su radili jedva napisu koji post od umora
stranka naredne sedmice pravi party,mjesec dana od osnivanja stranke bice tu rostilj,tuzlanski pilsner,hostese i nagradna igra za sve posjetioce 
Emire ba, kakav je to avatar 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
100 %harry_90 je napisao/la:Vjerovat cu tiprevise sam im dao odmora,vidis da su uzjahali po forumu,a dok su radili jedva napisu koji post od umora
stranka naredne sedmice pravi party,mjesec dana od osnivanja stranke bice tu rostilj,tuzlanski pilsner,hostese i nagradna igra za sve posjetioce
@sonik
Dusmani mi uvalili
Volim te Celik ! ! !
Samo pustaj gas,izdrzljivi su oni
stranka obezbjedila velika sredstva za party,a on bi neku drugu pivu,al hajd posto si ugledan clan stranke,progledat cemo ti kroz prste
za legendu i limuna nema mjesta,pokvarili su ugled stranke svojim nekulturnim ponasanjem na Vlasicu,sreca pa su izbjegli linc od strane vukova 
- legenda reala
- Kontakt:
Pa crni Ćema šta si to ti našo, nije zar osmi razred devetogodišnjePapastathopoulos je napisao/la: jarane, da je 3 il cetvrti srednje, nebi vise bila maloljetnica jbg ti![]()
![]()
jos mladja
![]()
![]()
ev odo sad s njom, ne moze odolit naletu mojih muskih hormona![]()
![]()
![]()
pa se cujemo drugi put..
Čuvaj ti te hormone, da ne bi završio u KPD Zenica kod okružnog Emira
Ne citirajte ih molim vasOvaj post je postao/la Emir ZENICA, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Vrh
Ovaj post je postao/la harry_90, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Vidim platili su i nekoga da me kleveće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gledaj legende starog supka 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi mali, jes se gotovo oženioSarajlijc@ je napisao/la:Gledaj legende starog supka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Samo navali, ne dopuštaj da ti neki Ćema uzima vršnjakinjeSarajlijc@ je napisao/la:Haman
ne rise sabane,vidis li potpislegenda reala je napisao/la:A ti siHard Bass je napisao/la:Legenda maneken! Zaboravio na starog druga...![]()
![]()
Ma ima vamo vam bar policija neće ništaEmir ZENICA je napisao/la:Legendo,imal mjesta za Zenicane na rukometu u Gorazdu ?![]()
![]()
Šteta bi bila da ne popratite bar taj final four
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa đesi AmareeeeeeeeeHard Bass je napisao/la:
ne rise sabane,vidis li potpis
Pa ja ne posjecujem ovaj topic rece mi Mire da si posto' moderator i ja udjem,kad ono suplja.Jel majke ti jos nisi postao mod ? 
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Šta bolan bi pa taj avatar?Emir ZENICA je napisao/la:100 %harry_90 je napisao/la:Vjerovat cu tiprevise sam im dao odmora,vidis da su uzjahali po forumu,a dok su radili jedva napisu koji post od umora
To,previse su se digli,moramo ih spustiti,odnosno pustiti gasa
E to se cijeni,samo ako moze da ja ponesem pivo koje ja volim,nemoj tih tvojih
![]()
@sonik
Dusmani mi uvalili
- legenda reala
- Kontakt:
Jok ne posjećuješHard Bass je napisao/la:Pa ja ne posjecujem ovaj topic rece mi Mire da si posto' moderator i ja udjem,kad ono suplja.Jel majke ti jos nisi postao mod ?
Šta ima šta radiš, jesi one duxerice nabavio
Ne želim ja biti moderator, ja želim biti admin
Moderator isto ko i obični forumaš, šta će kad ne može banovati i ti možeš post prijaviti ko i oni
Gledaj Legende što ima velike planove,iako teško ostvarive
Bar nije kao Limuntos da bari mlađe cure,ja mislio da si ti neki veliki zavodnik,a ne možeš uhvatiti cure svoje dobi,pa kradeš Sarajlijici vršnjakinje
Razočaran sam tobom 
Bar nije kao Limuntos da bari mlađe cure,ja mislio da si ti neki veliki zavodnik,a ne možeš uhvatiti cure svoje dobi,pa kradeš Sarajlijici vršnjakinje
- legenda reala
- Kontakt:
To ti misliš da je neostvarivobazeni je napisao/la:Gledaj Legende što ima velike planove,iako teško ostvarive![]()
Bar nije kao Limuntos da bari mlađe cure,ja mislio da si ti neki veliki zavodnik,a ne možeš uhvatiti cure svoje dobi,pa kradeš Sarajlijici vršnjakinje![]()
![]()
Razočaran sam tobom
Pa dobro moraš mlađe, ali ne ispod 17 godina
Al vidi njega još malo pa će početi i tebi kupiti drugarice iz razreda
samo ti sanjaj,nada se zadnja umirelegenda reala je napisao/la:To ti misliš da je neostvarivobazeni je napisao/la:Gledaj Legende što ima velike planove,iako teško ostvarive![]()
Bar nije kao Limuntos da bari mlađe cure,ja mislio da si ti neki veliki zavodnik,a ne možeš uhvatiti cure svoje dobi,pa kradeš Sarajlijici vršnjakinje![]()
![]()
Razočaran sam tobom
![]()
Pa dobro moraš mlađe, ali ne ispod 17 godina![]()
Al vidi njega još malo pa će početi i tebi kupiti drugarice iz razreda![]()
možda je već počeo krasti moje vršnjakinje,samo mi ne znamo.Možda on njih hoće,ali one njega neće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.