Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

nanek

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la nanek » 30 mar 2012, 14:12

Hajd sto mediji uspiju unijeti nemir u svlacionic bar donekle,nego uspiju unijeti nemir i na temu Real Madrida :) Hahahaha Pa ljudi sta vam je e cuj zatrazio Mou da Iker ode,pa da je tako a nije ja sam siguran da Mou ima i muda da ga na klupu stavi i tako pokaze da su u sukobu a ne Perezu da trazi da ide..Manite se suplje price i valjanja gluposti djeco.

Okrecemo se ovoj utakmici koja nam je od velike vaznosti i ako ovu dobijemo titula je sigurna i mozemo se okrenuti ligi prvaka. HALA MADRID!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 30 mar 2012, 14:18

"U svakoj normalnoj ekipi,trener je najveca zvjezda"...Moze to sad svatit kako ko oce,al je tako..Jer kad se sve analizira,ni Ronaldo ni Iker ni bilo ko ne stoji iznad Mourina..Iznda njega je Perez,koji upravlja sudbinom Mourina-koji upravlja sudbinom Reala..Kad ekipi lose ide ko se okrivljuje,pa trener normalno...Imamo mi igraca tipa Mesija,al Pep je utemeljitelj igre,a igraci su figure koje su medijske licnosti-radi sponzora,i hejbet nekih reklama,al ono fudbalsko pripada treneru i "ekipi" ne pojedincu..Ekipa bez cvrste ruke ne vrijedi...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 30 mar 2012, 14:27

madridist je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
madridist je napisao/la:Ko god misli da mu je bolje negdje drugo nek ide al što se mene tiče da moram izabrati izmedju Ikera i Mourinha uvijek ću izabrati Mourinha.
Zbog ovakvih psihodeličnih izjava morat' ćemo otvoriti temu koja će se zvati Psihijatrija il' tako nešto, gdje će se ovaj i slični družiti... :roll:
Upravo takav stav ne dopušta nijedan ozbiljniji projekt u Madridu-čuj nije važniji ni od jednog igrača(jel ko čuo za Fergusona u Manchesteru)-pa to i jest razlog što nam treneri odlaze i nakon osvajanja trofeja-ovo za psihijatriju je nisko ,ipak smo mi na istoj strani a ako se mišljenja razlikuju nema potrebe za uvredama po toj logici bp arenu bi trebalo u samicu
@johny-poprilično sam siguran da više godina ja navijam i pratim Madrid nego što ti imaš uopće u ličnoj karti ako je imaš,Mourinho je uz Fabia jedini pravi trener u Madridu od 2003 naovamo i onaj ko usere njegov projekt za mene je idiot pa bio on i Iker Casillas,djeco smirite se i obožavajte igrače ,čak skupljajte i njihove sličice al bez pravog trenera možete ih na qrcu nosat.
To niej razlog zasto se u Madridu nisu mogli ostvarit ozbiljniji projekti dosad, nijedan trener nije otisao zbog igraca , nego zbog uprave ;) Da je Pellegrini zahtjevao odlazak Casillasa ti bi rekao da je Pellegrini budala, a posto je Mourinho u pitanju, onda je totalno druga prica . Fino. Ajd poklopi se i uzivaj "madridista" ;)

I nemoj prosipat pricu da je Mourinho uz Fabia jedini pravi trener Madrida od 2003 pa naovamo.

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 30 mar 2012, 15:18

Je li istina ovo o skidanju krsta sa grba Real Madrida ?

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 30 mar 2012, 15:25

Mouse je napisao/la:Je li istina ovo o skidanju krsta sa grba Real Madrida ?
Kakve to veze ima s nama ? :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 mar 2012, 15:30

Mene samo zanima je fakat neko od vas misli da ce se Mourinho zadrzati u klubu neki duzi period? :roll: Pa Casillas ce nadziviti jos pet trenera minimalno :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 mar 2012, 15:32

Jest. Ozil, Altintop, Sahin, Khedira i Benzema najavili da nece igrati dok se ne skine ;)

U naredna 3 kola dosta vam 4 boda :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 30 mar 2012, 15:55

Scof1eld je napisao/la:
Jest. Ozil, Altintop, Sahin, Khedira i Benzema najavili da nece igrati dok se ne skine ;)

U naredna 3 kola dosta vam 4 boda :mrgreen:
Da, istina je, sad ce staviti mjesec i zvijezdu zbog njih :)
Sad ozbiljno, fkt je istina alli drugi je razlog. Ima simpatizera Reala u muslimanskim zemljama pa eto Real ne preferira nijednu vjeru i zato skidaju krst.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 30 mar 2012, 16:02

Ma dobro to, nego što ovo Casillas obrisa sline po ovom nedužnom djetetu :o :shock: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Mora ga Mourinho kazniti.

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 30 mar 2012, 16:03

O cemu ti tyler,ako imas problem javi na pp sve dogovorimo,nemoj o poklapanju,ko je to po tebi trener osim don Fabia i Josea,pun mi je qurac svih koji pricaju o gospodi,dobri smo samo kad gubimo i aplaudiramo mesiu i ronaldinju, jel tako . Najgore je to sto je mjesanac u pravu Iker ce ispratiti najmanje 5 trenera do kraja karijere,u svakom slucaju previse prasine nizasta,za mene je bolje imati Mou-a na klupi i prosjecnog golmana nego da Iker brani a Quieros pravi taktiku to je bila poenta mog prvog posta danas,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 30 mar 2012, 16:05

" onclick="window.open(this.href);return false; Dobar video za sve fanove RMD tako da uzivajte za one koji nisu gledali nije dug, ali je zanimljiv. :P
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 mar 2012, 16:38

tech je napisao/la:Ma dobro to, nego što ovo Casillas obrisa sline po ovom nedužnom djetetu :o :shock: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Mora ga Mourinho kazniti.
Losa kultura - al leti i on uskoro pa nije ni bitan vise. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 30 mar 2012, 16:56

madridist je napisao/la:O cemu ti tyler,ako imas problem javi na pp sve dogovorimo,nemoj o poklapanju,ko je to po tebi trener osim don Fabia i Josea,pun mi je qurac svih koji pricaju o gospodi,dobri smo samo kad gubimo i aplaudiramo mesiu i ronaldinju, jel tako . Najgore je to sto je mjesanac u pravu Iker ce ispratiti najmanje 5 trenera do kraja karijere,u svakom slucaju previse prasine nizasta,za mene je bolje imati Mou-a na klupi i prosjecnog golmana nego da Iker brani a Quieros pravi taktiku to je bila poenta mog prvog posta danas,

Ok, velicacemo Mourinha ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 mar 2012, 18:07

Jose naravno danas demnatirao smijesne patke sto se tice njegovo problema oko Ikera :lol:
i šeika..

nego;
PEP GUARDIOLA
"Raul is the best Spanish player of all time"
znamo al eto,da utvrdimo gradivo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nanek

Post Postao/la nanek » 30 mar 2012, 18:43

Bas ono sto sam i govorio ! Isto kako mediji unose nemir laznim infom u svlacionicu,tako i na temu :lol: :lol: :lol:

Pa se fatate ko cuko za kost ! Jos kad dodje arena pa nema nam kraja :)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 mar 2012, 18:48

Sutra jedna od tekmi sezone,kljucni mjesec je opet april kako i stari lisac SAF uvijek tvrdi.HALA MADRID
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 mar 2012, 18:49

nanek je napisao/la:Bas ono sto sam i govorio ! Isto kako mediji unose nemir laznim infom u svlacionicu,tako i na temu :lol: :lol: :lol:

Pa se fatate ko cuko za kost ! Jos kad dodje arena pa nema nam kraja :)
A ko vam je on - jeste se prepali. :D :D :D :D

p.s. pozdrav onima sto me ne citaju jer sam na "ignore" hahahahahahaha
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 30 mar 2012, 19:48

Nije istina to oko kriza. Na sluzbenom Realovom grbu zauvijek ce stojati kriz. Kriz nece postojati samo u onom projektu "Restor Islands" u UAE-u kako bi se izbjegli nesporazumi i zbunjenost kod velike vecine ljudi koji su muslimani.

Guardiola rekao da je Raul najveci spanjolski igrac svih vremena, po jedno peti put.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 30 mar 2012, 19:52

Upravo tako,ta politika je vec godinam na snazi u stampanju oficijelnih dresova za trziste islamskog svijeta kriz se ne printa na odjeci, znal se za Angela hocel bit spreman za sutra?
Don Alfredo Di Stefano

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2012, 19:59

Raul_64 je napisao/la:
PEP GUARDIOLA
"Raul is the best Spanish player of all time"
znamo al eto,da utvrdimo gradivo.
Ma najbolji napadač na dunjaluku, još da sinoć onaj lob uđe :x :x
Jbo Pelea i Maradonu :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.