Ne znam gdje si ti vidio tolike prilike ali sinoć je Marsej imao 3 prilike,jednu nakon prekida gdje svaka odbrana može kiksat i 2 greške Boatenga koje su ove sezone rijetkost.Odbrana je duplo sigurnija nego one sezone kad smo igrali finale s Demichelisom i Buytenom nazad.U utakmici protiv Reala nema favorita jer se nikad ne zna u tim utakmicama,tu dnevna forma il' što bi Švabe rekle "tagesform" odlučuje.bavaraccccc je napisao/la:Znas sta sam mislio reci sa realnoscu ,upravu si popravila se ali ocigledno nedovoljno jer kada ti ekipa poput marseilla, gladbacha i slicnih uz duzno postovanje naprave toliko prilika zamisli sta ce tek onda real da uradi!roy_makaay je napisao/la:Realni navijaju za Real,mi navijamo za Bayern,a odbrana nam se strašno popravila kako Boateng i Badstuber igraju štopere a Lahm desno.bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- anton 1983
- Kontakt:
pa gle oni su definitivno favoriti ako to misliš, no ako se stvari poklope, ko zna morti se skrumpamo i prođemo...bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Mislilš nije ovo EPLCollegeGunner je napisao/la:Pa sta mene briga kad ne navijam ni za jedne ni za druge. Samo kazem onako kako jeste. Moguce da biste dali go ali isto tako je moguce i da bi Marseille pogodio. I oni su imali nekih sansi, jelde?
U drugom poluvremenu su se morali otvoriti i omogucili Bayernu vise prostora. Znamo sta je dalje bilo.
Pa nije ovo Bundesliga da dajete 7 golova sa lakocom.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Eto neko realan...bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Bayern je imao i sreće pri postizanju golova jer je među stativama Marseillea stajao indisponirani Andrade, koji nije kvalitetno zamijenio Mandandu. Ipak, da ne bacam mrlju na pobjedu Bavaraca, očekujem da na AA neće biti problema, te da će i tu posao biti odrađen rutinski. Mogao bi Jupp čak i odmoriti neke igrače i dati im minutažu u Bundeski, mada, opet kažem, činjenica je da ni Francuzi nisu za podcijeniti.
Imal gdje sazetak utakmice da vidim sta je to bilo sinoc... Nisam bio u prilici da gledam. 
Ovo sam čekao i u ovom uživam.....
Joj kako je ovo dobro......Kažu Bayern je imao sreće...Pa to je što želim ćuti......Dusel se vratio....Bayern Dusel.....A s Duselom i kompaktnošću se osvajaju titule....
Znači imamo ovo, a kad dodamo još ono iz utakmica kada smo lepršavom igrom rasturali protivnike onda smo prejaki....
A vidim da nekima treba i osnovna pravila oko igranja rukom objasnit.....Znači kad je namjerno igranje, a kad nije.....
Znači treba da diskutujemo o fudbalu, a neki osnovna pravila ne znaju....Uff valja se sad nekima na bukvar vratit
I to onaj nogometni....
Znači imamo ovo, a kad dodamo još ono iz utakmica kada smo lepršavom igrom rasturali protivnike onda smo prejaki....
A vidim da nekima treba i osnovna pravila oko igranja rukom objasnit.....Znači kad je namjerno igranje, a kad nije.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sinoć sam bio jedan od dvojice Bavaraca u Zetri.
Molim drugog da se javi ovdje
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
jest sinoc onaj prvi gol bayern bio sretan, nema sta,golman marseja je levatski primio gol, ono se jednostavno moralo odbraniti. gomez je car, nadavao se golova frajer, a skoro svaki sto je dao ili je na tanjiru mu prilika pripremljena, ili odbijanac, ili mali ofsajd, ili ovako golmanova greska, al zato mi je nesto i simpatican, mislim da da je prekucao inzagija s onim svojim golovima gomezusama
nije bayern sinoc pokazao sta sve zna, nije sad ova pobjeda protiv marseja mozda neko ni mjerilo je taj marsej je u katastrofalnom nizu poraza vec mjesec dana i derao ih je svako, cak i nizeligasi u kupu, al nije ni lako sinoc bilo pobijediti jer liga prvaka je opet nesto drugo, al siguran sam da bayern nije odigrao ni blizu 100 posto mogucnosti, kad budete igrali protiv reala pokazat ce bayern puno vise sigurno
mante price da ja potcjenjujem reala, gledam dosta utakmica reala i vidim kako cesto zapadaju u neke krize u igri kad protivnik se dobro brani ili ih stisne. real je koliko sma ja primijetio nekako i u silaznoj putanji, nema one igre s pocetka sezone kad su zaista mljeli protivnike, ovako i sad ponekad demontiraju neke slabije ekipe, al u spanskoj ligi pokazuju slabosti, dva remija i dvije sto su pobijedili spasavale su ih ili sudije u zadnjim minutama, ili su imali srece jer su protivnici masali nevjerovatne prilike
opet vam kazem, ima bayern finu sansu da izbori to finale ne trba nista sad podviajti rep i bojati se reala
i opet kazem nesto sto bi vam jako moglo ici na ruku je situacija u spanskom prvenstvu, real je prokockao prakticno osvojenu titulu i sad se doveo u nezgodnu situaciju, imaju teske utakmice u naredna tri kola pa onda gostovanje u el classicu. taj el el classico ce se igrati bas izmedju dvije utakmice protiv bayerna.
taj datum el clasica sad lezi bayernu ko budali samar, situacija u prvenstvu ce biti vjerovatno takva da to real nece smjeti izgubiti, i onda ce biti vode u usima, mislim da nece se moci ni maximalno spremiti za bayerna niti cde biti cisti u glavama kad budu igrali s vama. pogledajte i vidite s kim bayern igra izmedju ta dva polufinala, ako je kod vas neka laka utakmica u bundesligi to ce vam biti velika prednost
real jeste jak niko to ne spori, al nikako toliko jak da izaziva strahopostovanje kao sto neki namecu tu tezu, a bit ce im vrlo gutavo kad dodje to polufinale, jer po rasporedu real u utorak ide u minhen bayernu, pa onda odma u subotu gostuje u el classicu, pa onda u srijedu ceka bayerna, dake tri paklene utakmice u 8 dana, to ce ih i kostati i bayern bi to lako mogo iskoristiti
nije bayern sinoc pokazao sta sve zna, nije sad ova pobjeda protiv marseja mozda neko ni mjerilo je taj marsej je u katastrofalnom nizu poraza vec mjesec dana i derao ih je svako, cak i nizeligasi u kupu, al nije ni lako sinoc bilo pobijediti jer liga prvaka je opet nesto drugo, al siguran sam da bayern nije odigrao ni blizu 100 posto mogucnosti, kad budete igrali protiv reala pokazat ce bayern puno vise sigurno
mante price da ja potcjenjujem reala, gledam dosta utakmica reala i vidim kako cesto zapadaju u neke krize u igri kad protivnik se dobro brani ili ih stisne. real je koliko sma ja primijetio nekako i u silaznoj putanji, nema one igre s pocetka sezone kad su zaista mljeli protivnike, ovako i sad ponekad demontiraju neke slabije ekipe, al u spanskoj ligi pokazuju slabosti, dva remija i dvije sto su pobijedili spasavale su ih ili sudije u zadnjim minutama, ili su imali srece jer su protivnici masali nevjerovatne prilike
opet vam kazem, ima bayern finu sansu da izbori to finale ne trba nista sad podviajti rep i bojati se reala
i opet kazem nesto sto bi vam jako moglo ici na ruku je situacija u spanskom prvenstvu, real je prokockao prakticno osvojenu titulu i sad se doveo u nezgodnu situaciju, imaju teske utakmice u naredna tri kola pa onda gostovanje u el classicu. taj el el classico ce se igrati bas izmedju dvije utakmice protiv bayerna.
taj datum el clasica sad lezi bayernu ko budali samar, situacija u prvenstvu ce biti vjerovatno takva da to real nece smjeti izgubiti, i onda ce biti vode u usima, mislim da nece se moci ni maximalno spremiti za bayerna niti cde biti cisti u glavama kad budu igrali s vama. pogledajte i vidite s kim bayern igra izmedju ta dva polufinala, ako je kod vas neka laka utakmica u bundesligi to ce vam biti velika prednost
real jeste jak niko to ne spori, al nikako toliko jak da izaziva strahopostovanje kao sto neki namecu tu tezu, a bit ce im vrlo gutavo kad dodje to polufinale, jer po rasporedu real u utorak ide u minhen bayernu, pa onda odma u subotu gostuje u el classicu, pa onda u srijedu ceka bayerna, dake tri paklene utakmice u 8 dana, to ce ih i kostati i bayern bi to lako mogo iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Tu sam!!!gorstak je napisao/la:Sinoć sam bio jedan od dvojice Bavaraca u Zetri.
Jel' Ribery i Kroos imaju po 4 žuta kartona?
Ne bi me iznenadilo da sutra bar jedan od njih dvojice dobije žuti pa da propuste meč s Augsburgom da bi bili spremni za Dortmund. U suprotnom bi rizikovali neigranje protiv BvB-a.
Ne bi me iznenadilo da sutra bar jedan od njih dvojice dobije žuti pa da propuste meč s Augsburgom da bi bili spremni za Dortmund. U suprotnom bi rizikovali neigranje protiv BvB-a.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- el-fighter
- Kontakt:
Marseile rutinski odradjen i vec pospremljen u arhivu. Momci su zaista sjajno odradili posao u LP i sada samo ostaje da odigramo tih 90 minuta na AA. Tesko je ocekivati da Marseile moze nesto uraditi u toj utakmici, a nadam se da ce tada priliku ponovo dobiti igraci koji slabije igraju. Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras, ali to ce se veoma tesko desiti. Takodjer, sve bliza je i utakmica sa Dortmundom, ali mislim da se ne trebamo time jos opterecivati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Marseille nemoRe protiv treceligasa da odradi poso kako treba, a kamoli da iznenadi Bayern, medjutim nikad se nezna. Rutinski, Bayern ko Bayern, ove godine makar finale, makar viceprvak, mada vjerujem u ovaj tim da moze i bez ono viceel-fighter je napisao/la:Marseile rutinski odradjen i vec pospremljen u arhivu. Momci su zaista sjajno odradili posao u LP i sada samo ostaje da odigramo tih 90 minuta na AA. Tesko je ocekivati da Marseile moze nesto uraditi u toj utakmici, a nadam se da ce tada priliku ponovo dobiti igraci koji slabije igraju. Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras, ali to ce se veoma tesko desiti. Takodjer, sve bliza je i utakmica sa Dortmundom, ali mislim da se ne trebamo time jos opterecivati.
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.calciomercato.com/mercato/fi ... ldi-322167" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrlo zanimljiva ponuda Bayerna, barem kako navodi ovaj site.
10 miliona i Contento na posudbu za Vargasa?
Vrlo zanimljiva ponuda Bayerna, barem kako navodi ovaj site.
10 miliona i Contento na posudbu za Vargasa?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kiks Dortmunda počeli su pucati po šavovima
Sutra po pobjedu i dolazimo na tri boda žućama
Mia San Mia.
Sutra po pobjedu i dolazimo na tri boda žućama
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ozbiljan, ozbiljan , ozbiljan i ozbiljan pristup sutra, trka, griženje trave i u žestok boj idemo, idemo da pobijedimo i da dosta poboljšamo situaciju u borbi za titulu. Ne smijemo se opuštat, neke smo bodove bez veze prosuli tokom sezone, zato sutra maksimalno zalaganje želim i želim da uzmemo te bodove. A lako neće biti....I ja uvijek kažem mi smo FC Bayern i zato nas nikad ni u jednom takmičenju ne treba otpisivat. Al zato nam pojedini padobranci zavide i mrze nas
A skuplja se sve veselija družina i daje podršku navijačima Bvb-a.

A skuplja se sve veselija družina i daje podršku navijačima Bvb-a.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Jel' se meni cini il' je Bayo opet utjerao strah u kosti konkurenata, a u takvim situacijama evidentno koljena klecaju.
Sutra rijesimo ove Gerine (pobrinut ce se on za to
), i eto nas na tri boda. Samo sam cekao ovaj kiks, ne bi li se pitanje prvaka odlucilo u derbiju. Najpravednije je, sto jes' jes'.
Ne bih da duzim. Nisam bas ni sposoban trenutno.
Sutra rijesimo ove Gerine (pobrinut ce se on za to
Ne bih da duzim. Nisam bas ni sposoban trenutno.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Eto vam prilike....Kakva je to situacija da neko drugi sem Bavaraca osvoji uzastopno BL..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- anton 1983
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da ćemo mi sutra dobiti, valjda od straha od pobjede, nekak bi to bilo prelepo. No to je namnje bitno. sad bar moremo kiksat pa se lakše diše, a ak već pobjedimo ko kak Klopp kaže, nije da mi ne želimo biti prvaci, ali nam to nije cilj! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.