haj na ps3SaltCityAttack je napisao/la:ima li neko PS3 Ili XBox da sutnemo jednu?
Javi kad budes spreman. Vidim na fb da imas i madden 12, haj da te i tu poderem

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
haj na ps3SaltCityAttack je napisao/la:ima li neko PS3 Ili XBox da sutnemo jednu?
Naravno, juče sam instalirao PES12, igra je blago rečena katastrofa na prema FIFI12.ANTIFA ! je napisao/la:Najrealnija , meni prestrasna igra
Pogledaj stranicu nazad.arelinho je napisao/la:mozel mi neko napisati kako da izvrsim update na fifi sa ovim transferima posle zime ?
Desnim analogom se brane penali, **** ih ono, ja isao lijevi analog plus krug nece, lijevi analog plus kocka nece. Nakon jedno 20 primljenih golova iz pustim sve i uzmem se zajebavati sa desnim analgoom, kontam evo gola necu ni pokusati braniti, kad ja ono odbrani penal u lijevu stranu visoko pod precku hahahah.arelinho je napisao/la:hajd nek neko napise kako se brane penali nema sanse da i jedan odbranim sto je najgore samo stoji na sredini golman :S
Vjerovatno igraš na PC-u, pa bih ti mogao pomoći.arelinho je napisao/la:hajd nek neko napise kako se brane penali nema sanse da i jedan odbranim sto je najgore samo stoji na sredini golman :S
Jel ima neko novi link za ovo, ne radi ovaj ..Oxygen je napisao/la:Pokušaj sa ovim što sam našao na netu:maknadi je napisao/la:???maknadi je napisao/la:a sada nek i meni neko pomogne haha,tek sam poceo igrati FIFU,kad mi igrac prima loptu,ja nista nediram a on odmah sebi automatski daje for u neku stranu,nidje veze,kako to iskljuciti,igram sa joystickom...hvala
http://www.uploadhere.com/WBH5V4LDP3" onclick="window.open(this.href);return false;
Skini i prekopiraj preko svog u folderu koji se sam napravio u my documentsu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.