Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Legendo tebe i ova mala djecica zajebavaju 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tako i treba,od malih nogu nauciti ih kakve indijance treba maltretirati.Sarajlijc@ je napisao/la:Legendo tebe i ova mala djecica zajebavaju
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Mali ne znaš ti mene, hoš da te sad banujembazeni je napisao/la: samo ti sanjaj,nada se zadnja umire![]()
![]()
možda je već počeo krasti moje vršnjakinje,samo mi ne znamo.Možda on njih hoće,ali one njega neće![]()
Ti se zajebaji po forumu, on ti krade trebe
Šta se ovaj čoban javlja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
skoro smo vršnjaci,zato u tu malu dječicu i ti spadaš skoroSarajlijc@ je napisao/la:Legendo tebe i ova mala djecica zajebavaju
ti si je li ono 8. osmogodišnje,a ja 8.devetogodišnje isto je to.
Legendo
ti mene banovati
a ma kad ti kažem neće one njega onakvog
Imas neki problem ?legenda reala je napisao/la:Mali ne znaš ti mene, hoš da te sad banujembazeni je napisao/la: samo ti sanjaj,nada se zadnja umire![]()
![]()
možda je već počeo krasti moje vršnjakinje,samo mi ne znamo.Možda on njih hoće,ali one njega neće![]()
![]()
Ti se zajebaji po forumu, on ti krade trebe![]()
![]()
Šta se ovaj čoban javlja
- legenda reala
- Kontakt:
Smiješ se ti pobitiDevil je napisao/la: Imas neki problem ?![]()
bazeni nemaš ti pojma, banovaću ja tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Smem izadji ispred vrata i pocni se udarati kaisem brzo cu ja.legenda reala je napisao/la:Smiješ se ti pobitiDevil je napisao/la: Imas neki problem ?![]()
![]()
![]()
Znaš li da je legenda išao u desetogodišnju?bazeni je napisao/la:skoro smo vršnjaci,zato u tu malu dječicu i ti spadaš skoroSarajlijc@ je napisao/la:Legendo tebe i ova mala djecica zajebavaju![]()
ti si je li ono 8. osmogodišnje,a ja 8.devetogodišnje isto je to.
Legendo
ti mene banovati![]()
![]()
,samo nastavi sanjati ako ikad dođeš na mjesto admina izlazim s foruma
![]()
a ma kad ti kažem neće one njega onakvog
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja sam svoje rekao,kad postaneš admin pozdravljam se forumom,ali kako to neće biti mogu biti bez brigelegenda reala je napisao/la:Smiješ se ti pobitiDevil je napisao/la: Imas neki problem ?![]()
![]()
![]()
Virtual
ma Legenda je čudan čovjek,ne iznenađuje me to.
- legenda reala
- Kontakt:
Oj jesi opasanDevil je napisao/la: Smem izadji ispred vrata i pocni se udarati kaisem brzo cu ja.
Haj čekam te
Ti se našo mučki provokatoruVirtu4l je napisao/la:
Znaš li da je legenda išao u desetogodišnju?
Koda ja ne znam kako se završavala uz rat škola, tri godine si u jednoj završavo i sad se meni rugaš
Ko ti je bio učitelj
Nego ne odgovori mi za one filmove pošto ti to pratiš
Sjedio u zadnjoj klupi sa Čak Norisom.bazeni je napisao/la:Virtual
To je bio raj. Išli smo u školu utorkom i četvrtkom, a oni drugi su išli ponedjeljkom, srijedom i petkom. Jbg, nas potrefili parni dani, pa smo išli samo dva puta u sedmici. Samo da nije pucalolegenda reala je napisao/la: Koda ja ne znam kako se završavala uz rat škola, tri godine si u jednoj završavo i sad se meni rugaš![]()
![]()
Ko ti je bio učitelj![]()
Nisam vidio šta si pitao.legenda reala je napisao/la:Nego ne odgovori mi za one filmove pošto ti to pratiš
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Sa ČakiomVirtu4l je napisao/la:Sjedio u zadnjoj klupi sa Čak Norisom.bazeni je napisao/la:Virtual
Znam sveVirtu4l je napisao/la:To je bio raj. Išli smo u školu utorkom i četvrtkom, a oni drugi su išli ponedjeljkom, srijedom i petkom. Jbg, nas potrefili parni dani, pa smo išli samo dva puta u sedmici. Samo da nije pucalolegenda reala je napisao/la: Koda ja ne znam kako se završavala uz rat škola, tri godine si u jednoj završavo i sad se meni rugaš![]()
![]()
Ko ti je bio učitelj![]()
![]()
I raj, ko ponese više drva u školu zimi, dobije bolje ocjene
One vreće poredane na prozorima
Jesi ti ovdje išo u osnovnu ??
Ma vidim gledaš filmove, pa reko gledaš li one +18Virtu4l je napisao/la:Nisam vidio šta si pitao.legenda reala je napisao/la:Nego ne odgovori mi za one filmove pošto ti to pratiš
I raj, ko ponese više drva u školu zimi, dobije bolje ocjene
Samo kad kakvu pohotnu tinejdžerku navučem na tanak ledlegenda reala je napisao/la:Ma vidim gledaš filmove, pa reko gledaš li one +18
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Boze boze kakvih cudaka ovde
pogotovo ovaj legenda

pogotovo ovaj legenda
Ma slabije skroz vjeruj mi,kako nemam Ludla vise skroz slabo uletim na diskusije...legenda reala je napisao/la:Jok ne posjećuješHard Bass je napisao/la:Pa ja ne posjecujem ovaj topic rece mi Mire da si posto' moderator i ja udjem,kad ono suplja.Jel majke ti jos nisi postao mod ?![]()
Šta ima šta radiš, jesi one duxerice nabavio![]()
![]()
Ne želim ja biti moderator, ja želim biti admin![]()
Moderator isto ko i obični forumaš, šta će kad ne može banovati i ti možeš post prijaviti ko i oni![]()
Ma nista od duxa,je.ebiga izdo' me Sejtan a i onaj uhljup Zenicki :ugeek:
Nista ti osmisli svoja pravila i svi cemo ih postovati
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- legenda reala
- Kontakt:
Posto si gori od ĆemeVirtu4l je napisao/la:Samo kad kakvu pohotnu tinejdžerku navučem na tanak ledlegenda reala je napisao/la:Ma vidim gledaš filmove, pa reko gledaš li one +18
Opet si mi preskočio u prethodnom postu nekoliko pitanja, al eto
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Po pricama covjek bi rekao da ste 1938 isli u skolu

@ hard bass
Sta sam ja sad sjebo ? Ti si mene,nema te na pivi a obecao si
@ hard bass
Sta sam ja sad sjebo ? Ti si mene,nema te na pivi a obecao si
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
nov si ti još,tek kad vidiš ostale čudake i njihove provalesparsfan je napisao/la:Boze boze kakvih cudaka ovde![]()
![]()
pogotovo ovaj legenda![]()
Išao sam u OŠ Fahro Baščelija. Bježao sa časova kroz prozor, znaš onaj dio što gleda na Drinu, prema žanju.legenda reala je napisao/la: Posto si gori od Ćeme![]()
![]()
Opet si mi preskočio u prethodnom postu nekoliko pitanja, al eto
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.