Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 30 mar 2012, 20:06

Sutra počinje bitka za Primeru u Pamploni. 1. stepenica ka vrhu :mrgreen: . Sami smo se ukenjali u zadnjim utakmica, 2 put primamo iste golove u 80 + minutama. Sad se mora pokazati i Realova klupa odnosno rotacija koja je bila odlična čitavu sezonu. Vidili smo odavno da Varane igra igra odlično kad je god igrao, zatim imamo Lassa, odnedavno i Sahina :mrgreen: , Granera, Kaku iako u zadnje vrijeme igra i u prvoj, Callejona, možda i Di Mariu aBd.
Dobra je stvar što smo već riješili četvrtfinale lige prvaka tako da je i to jedna briga manje.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2012, 20:23

Toxicity je napisao/la:Sutra počinje bitka za Primeru u Pamploni. 1. stepenica ka vrhu :mrgreen: . Sami smo se ukenjali u zadnjim utakmica, 2 put primamo iste golove u 80 + minutama. Sad se mora pokazati i Realova klupa odnosno rotacija koja je bila odlična čitavu sezonu. Vidili smo odavno da Varane igra igra odlično kad je god igrao, zatim imamo Lassa, odnedavno i Sahina :mrgreen: , Granera, Kaku iako u zadnje vrijeme igra i u prvoj, Callejona, možda i Di Mariu aBd.
Dobra je stvar što smo već riješili četvrtfinale lige prvaka tako da je i to jedna briga manje.

bice gutavo realu, gutavo je vec sutra protiv osasune, s valencijom kuci ne bi trebali imati problema, al onda kod atletico madrida takodje gutavo. barem jedan remi reala i sve nase pobjede do el classica i prvenstvo je otvoreno do zadnjeg kola

samo mislim koje li ce izgovore naci morinjo ako na kraju ne osvojite, ovo do sad zaljenje na sudije je nevidjeno licemjerstvo, zaliti se na one koji su vam puno vise valjali nego vas ostetili, ali i to je morinjo

kiksnete li vec sutra, ja mislim da ce vam toliko voda uci u usi da cete izgubiti prvenstvo i definitivno. ide vam na ruku sto ste dobili apoela, ali kasije slijedi bayern, tek sad ostaje da vidimo koliko je zaista kompaktna i jaka ova ekipa reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 30 mar 2012, 20:32

Evo vidoviti dzemil s kasikom da nam iznese danasnju prognozu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 mar 2012, 20:40

@ Romariooo, isto sve vrijedi i za Barcelonu, s tim da Barca ulazi u sutrašnju utakmicu s Milanom na pameti, dok je Real svoju utakmicu lige prvaka riješio. Ali bit će gutavo, kako za jedne tako i za druge.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2012, 20:58

Toxicity je napisao/la:@ Romariooo, isto sve vrijedi i za Barcelonu, s tim da Barca ulazi u sutrašnju utakmicu s Milanom na pameti, dok je Real svoju utakmicu lige prvaka riješio. Ali bit će gutavo, kako za jedne tako i za druge.

naravno, ali barca ipak ima laksi raspored, i puno manji pritisak za osvajanje titule, sutra igramo kuci s bilbao, ne bi trebalo biti problema, igra i bilbao evropa ligu i jako je los u zadnej vrijeme u spaniji upravo zbog te evropa lige
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 30 mar 2012, 21:32

bparena je napisao/la:
tech je napisao/la:Ma dobro to, nego što ovo Casillas obrisa sline po ovom nedužnom djetetu :o :shock: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Mora ga Mourinho kazniti.
Losa kultura - al leti i on uskoro pa nije ni bitan vise. :oops:
Šanse, da su ta, još jedna u nizu, medijska [pick a bad word that suits] nagađanja i pozivi Milana tarota u 3 a.m, istinite jednake onima da Messi ode iz Barce il da se Giggs umjesto za penziju odluči još za dvije godine u EPL u nekom drugom timu. Uglavnom, kada uzmemo u obzir dnevnu dozu flopova i provala sa kojima zabavljaš raju na forumu, ili si komičar po struci i to ti je opsesija, ili si klinjo od 12~15 (most likely) ili si SS(ne, nisi kao messi second striker, nego [maybe] specijalan slučaj), u svakom slučaju oprošteno ti je.
slika
Zadnja izmjena: first, dana/u 30 mar 2012, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 30 mar 2012, 21:35

Romariooo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:@ Romariooo, isto sve vrijedi i za Barcelonu, s tim da Barca ulazi u sutrašnju utakmicu s Milanom na pameti, dok je Real svoju utakmicu lige prvaka riješio. Ali bit će gutavo, kako za jedne tako i za druge.

naravno, ali barca ipak ima laksi raspored, i puno manji pritisak za osvajanje titule, sutra igramo kuci s bilbao, ne bi trebalo biti problema, igra i bilbao evropa ligu i jako je los u zadnej vrijeme u spaniji upravo zbog te evropa lige
Što znači da će možda sutra da brilijiraju jer su napravili odličan rezultat u gostima "upravo zbog te evropa lige", dok je Barca remizirala u ligi prvaka.
Ipak očekujem da im Barca očita bukvicu a Messi pokaže čaroliju.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 mar 2012, 22:46

@first
U biti sam sve to po malo, ali najvise sam tu sto forum gledam onako kako i jest. Nije ovo izvor neke podjele ili mrznje (bar po meni). Ovdje se raja fura po privatnim ali mi drago da njihovo labavo "ignore" ipak kazuje da sam cesto u pravu pa tako i citaju ono sto pisem. Nazalost toliko uvreda i postova je sinoc moj komentar vezano za Raula da je legenda koja nije trebal da ode/otjeran iz Rela - pokazuje ustvari kakvi su pojedinci ovdje. Ali nisu svi.

pozz i nisi nam trebao postavljati sliku gdje smo sretno zagrljeni. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 30 mar 2012, 22:57

[youtube][/youtube]
Fin video.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 mar 2012, 23:58

Koliko je trenera Iker promjenio dosad?Nevezeno za ove gluposti oko odlaska onako me zanima :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 mar 2012, 00:02

LBJ MVP je napisao/la:Koliko je trenera Iker promjenio dosad?Nevezeno za ove gluposti oko odlaska onako me zanima :mrgreen:
Del Bosque, Luxemburgo,Qiroz ,Capelo, Schuster, Pelegrini i Mourinho
Bio je i Camacho al kratko :roll:
Mislim da nisam nikog zaboravio :P

On je počeo nekad kad je počelo stvaranje onog jakog Reala, svoj trenutak je dosegao u finalu 2002 kad je zamjenio Cesara .
I prije je on branio, pa mu Cesar preoteo mjesto i on ga povratio u finalu, Cesar se povrijedio i od tad je na golu do ko zna kad :P

Eto i Juande , nekog sam moro zaboraviti :lol:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 31 mar 2012, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 31 mar 2012, 00:03

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Koliko je trenera Iker promjenio dosad?Nevezeno za ove gluposti oko odlaska onako me zanima :mrgreen:
Del Bosque, Luxemburgo,Qiroz Capelo, Schuster, Pelegrini i Mourinho
Bio je i Camacho al kratko :roll:
Mislim da nisam nikog zaboravio :P
Juande Ramos.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 31 mar 2012, 00:08

JavierPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fin video.
najbolji svih vremena sto sam ja gledo
Bosna <3

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 mar 2012, 00:13

Romariooo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Sutra počinje bitka za Primeru u Pamploni. 1. stepenica ka vrhu :mrgreen: . Sami smo se ukenjali u zadnjim utakmica, 2 put primamo iste golove u 80 + minutama. Sad se mora pokazati i Realova klupa odnosno rotacija koja je bila odlična čitavu sezonu. Vidili smo odavno da Varane igra igra odlično kad je god igrao, zatim imamo Lassa, odnedavno i Sahina :mrgreen: , Granera, Kaku iako u zadnje vrijeme igra i u prvoj, Callejona, možda i Di Mariu aBd.

bice gutavo realu, gutavo je vec sutra protiv osasune, s valencijom kuci ne bi trebali imati problema, al onda kod atletico madrida takodje gutavo. barem jedan remi reala i sve nase pobjede do el classica i prvenstvo je otvoreno do zadnjeg kola

samo mislim koje li ce izgovore naci morinjo ako na kraju ne osvojite, ovo do sad zaljenje na sudije je nevidjeno licemjerstvo, zaliti se na one koji su vam puno vise valjali nego vas ostetili, ali i to je morinjo

kiksnete li vec sutra, ja mislim da ce vam toliko voda uci u usi da cete izgubiti prvenstvo i definitivno. ide vam na ruku sto ste dobili apoela, ali kasije slijedi bayern, tek sad ostaje da vidimo koliko je zaista kompaktna i jaka ova ekipa reala
hans kristijan andersen je mala maca kako ti bajkovite postove pises stalno, svaka ti cast
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 mar 2012, 00:14

JavierPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fin video.
Ja se sjećam 2005. godine mene pita jaran ko je bolji C. Ronaldo ili pravi Ronlado? Kažem mu ja,pa sam si rekao ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2012, 00:38

Baš me zanima ko je više golova od njih dvojice zabio,i osvojio više trofeja.Do kraja karijere C.Ronaldo će sigurno u svemu(ako nije dosad)osim SP nadmašit "pravog"Ronalda.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 31 mar 2012, 00:59

LBJ MVP je napisao/la:Baš me zanima ko je više golova od njih dvojice zabio,i osvojio više trofeja.Do kraja karijere C.Ronaldo će sigurno u svemu(ako nije dosad)osim SP nadmašit "pravog"Ronalda.
Ima toga da moze on postici jos toga, ali Ronaldo je 3x bio igrac svijeta 2x igrac Evropesada je na Cristijanu da ga stigne to a o SP da ne pricamo to nikada nece stici jedino sto nije osvojio je Liga prvaka a to C Ronaldo jest.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2012, 01:00

Polo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Baš me zanima ko je više golova od njih dvojice zabio,i osvojio više trofeja.Do kraja karijere C.Ronaldo će sigurno u svemu(ako nije dosad)osim SP nadmašit "pravog"Ronalda.
Ima toga da moze on postici jos toga, ali Ronaldo je 3x bio igrac svijeta 2x igrac Evropesada je na Cristijanu da ga stigne to a o SP da ne pricamo to nikada nece stici jedino sto nije osvojio je Liga prvaka a to C Ronaldo jest.
Ronaldo nije igrao u vrijeme najboljeg igrača svih vremena tako da će C.Ronaldo teško stići to za najboljeg igrača svijeta.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 31 mar 2012, 01:31

Polo je napisao/la:
Ispravka, 2 puta je bio najbolji igrac svijeta. Al' nebitno. Sumnjam svejedno da Cristiano moze prestici Ronalda kada je doprinos cjelokupnom nogometu u pitanju i postati "veci" od njega, ovaj je ipak ponajveci revolucionar uz Cruyffa koji se pojavio u nogometu. Od njegove pojave se igra moderni nogomet i on je unio dosta noviteta u igru, pravi biciklo, pravo koristenje startne brzine, flip-flap sa koljenom i jos dosta toga. Ali i Cristiano ce po zavrsetku karijere sigurno biti jedan od velikana, ako osvoji Mundijal ili Euro... Zabit ce preko 500 golova do kraja karijere, a obziom na njegove fizicke performanse, sigurno ce i dugo trajati.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 31 mar 2012, 08:31

JavierPortillo je napisao/la:
Polo je napisao/la:
Ispravka, 2 puta je bio najbolji igrac svijeta. Al' nebitno. Sumnjam svejedno da Cristiano moze prestici Ronalda kada je doprinos cjelokupnom nogometu u pitanju i postati "veci" od njega, ovaj je ipak ponajveci revolucionar uz Cruyffa koji se pojavio u nogometu. Od njegove pojave se igra moderni nogomet i on je unio dosta noviteta u igru, pravi biciklo, pravo koristenje startne brzine, flip-flap sa koljenom i jos dosta toga. Ali i Cristiano ce po zavrsetku karijere sigurno biti jedan od velikana, ako osvoji Mundijal ili Euro... Zabit ce preko 500 golova do kraja karijere, a obziom na njegove fizicke performanse, sigurno ce i dugo trajati.
Ronaldo je bio tri puta igrac svijeta, C.Ronaldo ga ne moze nadmasit ni pod razno ;)
500 golova sigurno nece zabit, njemu je jos sezona-dvije i onda slijedi postepeno gasenje masine ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.