Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 31 mar 2012, 00:13

AGB, ti poredis jednu partiju koju je Ramiz odigrao na zavidnom nivou i Rosu koji je kroz karijeru imao bruku takvih ?

pa ramsey samo usporava igru, sto se vidjelo u zadnjih par utakmica. znaci samo usporava, ima on fitilj povuc loptu al dalje ne zna sta ce sa njom pa samo kruzi, kruzi i tako u nedogled. :3

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2012, 00:15

Edin.- je napisao/la:AGB, ti poredis jednu partiju koju je Ramiz odigrao na zavidnom nivou i Rosu koji je kroz karijeru imao bruku takvih ?
Ne. Vidi, ukoliko je on jednu odigrao tako znaci da ima potencijala da odigra partiju na vrhunskom nivou. A sad on je jso uvijek mlad, iako ima 21 godinu, isto kao da ima 20 jer je pauzirao jednu. I naravno da se desavaju oscilacije, u jednom trenutku moze biti najbolji na svijetu a u drugom najgori, ali ta partija pokazuje da moze, i ja vjerujem kad on dobije iskustva i stabilsnosti da ce biti jos takvih partija.
Celik!3,2,2.

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 31 mar 2012, 00:16

Dovoljan je samo primjer kad se ramsey ozlijedi nemoze nas niko dobiti :D , mislim da bi wenger trebao malo vise koristiti OX u paru sa songom i artetom. Kad igraju Song arteta i ramsey sredina je spora i nemogu da stignu zatvoriti sve, dok rosicky, ox i diaby daju bolji i brzi ritam. U ramseyu ima nesto al to nesto nije jos izaslo potpuno a dok ne izadje ja bi volio vidjeti Mvilu zasto ne i Montoliva. I jos pojacati stranu s hazardom odbranu s vertongen-om napad pojacan podolskim i eto nama titule sledece sezone Insallah. Rijesiti se Almunije Djure sqillacia denilsona bendtnera arshavina parka chamacka i ostalih koji ne doprinose dovoljno klubu Bartley i Miquel mogu biti 5-6 stoperi mislim da su bolji i od djure i od sqilacia vratiti lansbury-a i campbella, tad smo spremni za velike stvari. Jedan scenarij koji me dosta brine a moze se desiti jeste to da Chelsea osvoji LP a da mi zavrsimo na mjestu broj 4, prema uefinom pravilo chelsea bi bio sledece sezone u LP umjesto nas.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 mar 2012, 00:16

Edin.- je napisao/la:AGB, ti poredis jednu partiju koju je Ramiz odigrao na zavidnom nivou i Rosu koji je kroz karijeru imao bruku takvih ?
Uopšte je nije odigrao na nekom toliko zavidnom nivou, nego je odigrao dosta bolje nego inače, a inače je flop koji samo trči bez ikakvog efekta. Žao mi je , ali tako je. Grijeh ga je porediti sa ovim rosickym, kamoli sa Rosom iz najboljih dana.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2012, 00:19

Bosco je napisao/la:
Uopšte je nije odigrao na nekom toliko zavidnom nivou, nego je odigrao dosta bolje nego inače, a inače je flop koji samo trči bez ikakvog efekta. Žao mi je , ali tako je. Grijeh ga je porediti sa ovim rosickym, kamoli sa Rosom iz najboljih dana.
Jedan primjer, mislim da je u ovoj sezoni imao vise takvih utakmica. A zasto ga je grijeh porediti??? Nikad nece biti tehnicki jak kao Rosicky, ali vec sad ima sut dobar, ne jos uvijek dostojan onog sto je imao Rosicky iz najboljih dana, ali blizu je to, jos vjezbe i iskustva i biti ce to jos bolje. Moras shvatiti da on nikad nece biti Rosicky, da on nije taj tip igraca, nije od njeg ocekivati onda takvu igru, vec drugaciju. Ali ima potencijala da bude dobar kao i ovaj sto je nekad bio, mozda cak i bolji, zaboravljas da je njemu tek 21 godina. Naravno ako Wenger uvidi da ovaj nije za kreatora, ovaj je ili da bude bas realizator ili da bude onaj sto ce spajati odbranu i vezu.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 mar 2012, 00:39

Montolivo je za mene bolji igrač od Aarona i za mene je tu tačka.

ALI Aaron će izrasti u velikog igrača. Njemu treba samo kapljica iskustva i on je već kompletan igrač za velike domete.

Izgleda da ste već zaboravili onog Ramseya prije ozljede. :? A i haman da ste zaboravili da je on započeo preokret protiv Sunderlanda.

A kad smo stranicu-dvije pričali o debiju našeg Wojciecha , trebali bi napomenuti i to da je Arsenal dobio revanš utakmicu (vs Man. United) golom ni manje ni više nego Aarona Ramseya, 1-0 je bilo. ;)

Samo malo zrno iskustva i malo zrno samopouzdanja da mu se vrate i biće odličan. Ne treba ni spominjati kako je igrač sa daleko najviše kondicije u Arsenalu, ima dobar šut, zna se naći u prilici, snalažljiv je, još samo da počne igrati sa malo više rizika, kako u duelima tako i u igri.

A što se tiče Ricarda, kako rekoh trenutno (i sledeće sezone) je bolji igrač od Ramseya, a ja ne pitam, ja želim samo novog veznog igrača u Arsenalu. :mrgreen: Pa bio on Montolivio, Belhanda, Pjanić, peti -deseti, meni nije bitno. Želim samo da je iole kvalitetan, po mogućnosti iskusnan ili ako nije da je Englez, a ni to ne mora biti, samo da dodje.

Meni je premalo Rosicky, Diaby, Song, Arteta, Coquelin, Ramsey, Wilshire pa i Frimponga te Chamba pripojite ako hoćete. Hoću još jednog centralnog veznjaka ili krilo, a da Chambo ide na sredinu. Premalo jer Arsenal broj veznjaka i zamjene dijeli sa tri, a ne sa dva, a Arsenal je takav klub, da 90% sezone igra utorak/srijeda-vikend.

Evo dobra vijest:
"Ipak, osjećam da mogu igrati još nekoliko godina. Želim završiti karijeru u Arsenalu, jednostavno, sretan sam ovdje."(Arteta)
Ovo je dobro, jer možemo dugoročno računati na stabilan vezni red. Jack+ Arteta, a i Song će ostati dokle god to Wenger bude htio, stoga ćemo biti u prilici gledati Arsenal bez puno turbulencije u narednim sezonama. ;)

Edit:
Slažem se takodje sa @Boscom, kad me već prizivate i kad znate da su to moji miljenici. :mrgreen:

Rosicky je im'o sjajnih partija u dresu Češke i BVB-a, ybno dobrih. Meni je ostala u sjećanju utakmica protiv HSV-a, kada se Dortmund praktično bio raspao. Sezonu prije te je otišao i Frings, rasprodali su sve živo, znam da je Salvatore Gambino tada bio u modi ( :mrgreen: ) , ne znam sad tačno koja godina, al' sjećam se da su Milioneri nakantali HSV-a 4-2 ,a za takav rezultat je najviše zaslužan bio Rosicky, koji je i dao četvrti gol.

Sa Amorossom i Kollerom je činio magični trio Dortmunda. 8-) A i u reprezentaciji Češke je igr'o fantasitčno, sa Milanom i Janom u napadu, pogotovo one godine kad su došli do polufinala EP-a u Portugalu, kad ih je Grčka izbacila na guz.ove 1-0 u produžecima. :)

Ipak ja ostavljam mogućnost da će Aaron biti fantastičan igrač, jer vjerujem u njega, jako mu vjerujem.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 mar 2012, 01:42

Šta sam naš'o :P
[youtube][/youtube]
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 mar 2012, 10:24

" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 31 mar 2012, 11:34

mma_hz je napisao/la: :D :D
HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

E koji kralj :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2012, 11:41

:lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Nije vezano za danasnju utakmicu, ali se mora vidjeti.
Celik!3,2,2.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 31 mar 2012, 12:12

http://fuldans.se/?v=tpoljgeecn" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 31 mar 2012, 12:14

https://p.twimg.com/ApTrzfICQAEXPFk.jpg

HAHAHAHAHHHAHAHAHA E dokle više
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 mar 2012, 12:48

Wisey je napisao/la:http://fuldans.se/?v=tpoljgeecn

:lol:
Vidi se na pratiš ovu temu. :P Ja ovo neki dan baš postavio. :D

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 31 mar 2012, 12:49

Meni fali Paja i dominacija.Kakve bi tek umjetnicke postove imali u proteklom periodu na ovoj uzivisenoj temi.. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 mar 2012, 12:53

Haha barem bi se ismijali pošteno, a opet da on dođe došli bi ljudi koji nikad ne pišu na ovoj temi i pravili se pametni zato je bolje da nema Paje iako ga ja baš gotivim i cijenim. U zadnje vrijeme ova tema je na jako visokom nivou, pa neka tako i ostane.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2012, 14:45

Samo za Bosca :
[youtube][/youtube]
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 mar 2012, 14:46

Malo vi pretjerujete sa lošom igrom ramiza :mrgreen: .
za prve postave nije, barem zasad. Za ulaska sa klupe u 60-70 min sigurno jeste.
Momak ima fin šut i zna se naći u prilici, e sad što ga neće gol to je druga stvar. I ja ne vidim da on toliko drastično usporava igru Arsenala :?
A njegove dobre stvari veoma lahko zaboravljate ne znam što, jer je ove sezone uradio dosta dobra.
I rosicky je bio veoma loš i svi ste ga napadali i tjerali iz kluba a sad ga kujete u zvijezde.

Pustite momka nek malo diše biće od njega nešto :mrgreen: što reko wenger za Parka talenat i potencijal ne može preko noći nestat' :mrgreen: tako nešto :mrgreen:

Niko nama ne garantuje da će i Jackie vratit se sa onakvom igrom ko' što je imo' prije ozljede :D. možda bude isti ko i Ramiz. ;)
Vođa zna.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 31 mar 2012, 14:48

Nije da ga neće go,već bolje reći on ne zna dati go.To se najbolje vidjelo protiv evertona

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2012, 15:04

Nidje veze. Jel isto tako Robin ne zna dati gol zato sto je promasio 100000000% priliku???? Jedan promasaj ne definise covjeka, kao sto naravno ni jedan gol ne definise covjeka. Isto tako zadnje dvije utakmice Robin je imao odlicnih suteva, ALI kad nece u gol, nece, i to igra isto veliku ulogu.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 mar 2012, 16:22

Eto nam ga, yebem mu hljeb rahljavi

molim boga da ramseya izvadi, ne zaslužuje trenutno da igra više od oxladea, nikako ne zaslužuje.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.