moram i to videtibazeni je napisao/la:nov si ti još,tek kad vidiš ostale čudake i njihove provalesparsfan je napisao/la:Boze boze kakvih cudaka ovde![]()
![]()
pogotovo ovaj legenda![]()
ali ovog legendu ja bi pravo u izolaciju 10 godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moram i to videtibazeni je napisao/la:nov si ti još,tek kad vidiš ostale čudake i njihove provalesparsfan je napisao/la:Boze boze kakvih cudaka ovde![]()
![]()
Ne pomaže ti tu izolacija, samo malj.sparsfan je napisao/la:ali ovog legendu ja bi pravo u izolaciju 10 godina
Virtu4l je napisao/la:Ne pomaže ti tu izolacija, samo malj.sparsfan je napisao/la:ali ovog legendu ja bi pravo u izolaciju 10 godina
Znam, ima ulaz sa donje straneVirtu4l je napisao/la:Išao sam u OŠ Fahro Baščelija. Bježao sa časova kroz prozor, znaš onaj dio što gleda na Drinu, prema žanju.legenda reala je napisao/la: Posto si gori od Ćeme![]()
![]()
Opet si mi preskočio u prethodnom postu nekoliko pitanja, al eto
Vidi se da si i ti, pa ne kontaš da je ovo neko od starih forumaša sa novim nikom il je neko banovan pa se rego dok isteknebazeni je napisao/la:nov si ti još,tek kad vidiš ostale čudake i njihove provalesparsfan je napisao/la:Boze boze kakvih cudaka ovde![]()
![]()
ma nije valjda,možda Bianconeri1988 došao da pozdravi staru rajuVidi se da si i ti, pa ne kontaš da je ovo neko od starih forumaša sa novim nikom il je neko banovan pa se rego dok istekne
Postidio se ne javlja sebazeni je napisao/la:Limune
kako je bilo s djevojčicom?![]()
ja sam rekao da ga ona nećelegenda reala je napisao/la:Postidio se ne javlja sebazeni je napisao/la:Limune
kako je bilo s djevojčicom?![]()
![]()
Možda ga je ostavila![]()
![]()
Obalio si ga ti poštenski izgledaPapastathopoulos je napisao/la:bazeni i legenda, obalite ga crncu![]()
![]()
![]()
mah nisam siguran da cemo jos dotrajat zajedno, al et vidicemo sutra![]()
![]()
sutra ce bit sve jasnije
![]()
![]()
odo spavat, pa se vidjamo....
jutrosparsfan je napisao/la:Dobar jutar svima,ajde ustajte lencuge
![]()
covece kad god dodjem na ovaj cet,samo ovaj legenda visi![]()
Imas li ti decko pametnijih posla u zivotu?![]()
![]()
![]()
a vala covek je lud, spava za kompjuterom, ja bi to na prekovremeni rad na poslu i to kopanje bunarevaanonimni je napisao/la:jutrosparsfan je napisao/la:Dobar jutar svima,ajde ustajte lencuge
![]()
covece kad god dodjem na ovaj cet,samo ovaj legenda visi![]()
Imas li ti decko pametnijih posla u zivotu?![]()
![]()
![]()
, to za @legendu te ne bi trebalo čuditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.