NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

SheldonCooper
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 11:29

dijabola je napisao/la:
sparsfan je napisao/la:Evo nije vezano zA NBA ligu ali se prica o jednom igarcu koji je ostavio trag.... Stefon Marberi osovojio titiulu u Kini u finalu postigao 41 poen,vracaj se ti u NBA :lol:
Baš mi je drago zbog njega, uvijek mi je bio posebno drag, iako je po mnogima najveći kreten ikad rođen.

Marbury i KG koji je to tandem Timberwolsa bio :D
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

sparsfan
Kontakt:

Post Postao/la sparsfan » 31 mar 2012, 11:30

SheldonCooper je napisao/la:
dijabola je napisao/la:
sparsfan je napisao/la:Evo nije vezano zA NBA ligu ali se prica o jednom igarcu koji je ostavio trag.... Stefon Marberi osovojio titiulu u Kini u finalu postigao 41 poen,vracaj se ti u NBA :lol:
Baš mi je drago zbog njega, uvijek mi je bio posebno drag, iako je po mnogima najveći kreten ikad rođen.

Marbury i KG koji je to tandem Timberwolsa bio :D

nazalost kratko je to sve trajalo :cry:

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 31 mar 2012, 12:04

"Miami is definitely a title contender. For sure," Terry told FOX Sports Florida. "(Team president) Pat Riley is a great guy and what he's done with the organization is tremendous.

"No question, they need a veteran shooter, a guy who can score besides LeBron (James) and (Dwyane Wade), and they know they can count on. I'm a guy that's been in this league 13 years, (averaging) 15 points a night, easy. Off the bench or the starting lineup, it doesn't matter. So I think I'd be an asset to them."
Hoce terry u miami :D . Nedavno steve nash izjavio da ce toko offseason u kojem je free agent slusati ponude ukljucujuci i heat i da bi to bila dobra destinacija za njega :D . E sad zamislite uzmmo jednog od ove dvojice za mid level a drugog za minimalac ( moraju se zrtvovat) sanjam naravno al samo zamislite :D .

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 mar 2012, 12:08

bilo bi nevjerovatno dobro al jos bolje bi bilo jedan od njih i neki centar da nije bukva :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 31 mar 2012, 12:22

LenBias je napisao/la:bilo bi nevjerovatno dobro al jos bolje bi bilo jedan od njih i neki centar da nije bukva :)
Sve ce zavisiti od ove sezone ako osvojimo ja bi doveo nasha i draftovao lucasa nogueiru 7 footer al vidjecemo sad je ova sezona bitna ja kazem ako neuzmemo sad prsten to je katastrofa.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 mar 2012, 12:32

Odena pokupite, i on bude zdrav i pocne igrat. Samo da King nam osvoji taj jedan prsten. :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 31 mar 2012, 12:34

BIHfan je napisao/la:Odena pokupite, i on bude zdrav i pocne igrat. Samo da King nam osvoji taj jedan prsten. :lol: :lol:
Al ozbiljno ja ne znam sto niko nije sad rizikovao sa njim **** za neke male pare ga uzmes mozda se vrati :lol: .

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 mar 2012, 12:35

pricalo se davno kako ce rajli uradit to ako ga ovi puste, na nama je da cekamo i vidimo sta ce bit :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 31 mar 2012, 12:38

LenBias je napisao/la:pricalo se davno kako ce rajli uradit to ako ga ovi puste, na nama je da cekamo i vidimo sta ce bit :)
Ma trebalo bi to je low risk high reward deal. Samo nek smrsa nemogu mu koljena ocigledno podnijeti kilazu on bi trebo onako ko javale da bude zgoljo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 mar 2012, 13:03

bear grylls je napisao/la:
LenBias je napisao/la:pricalo se davno kako ce rajli uradit to ako ga ovi puste, na nama je da cekamo i vidimo sta ce bit :)
Ma trebalo bi to je low risk high reward deal. Samo nek smrsa nemogu mu koljena ocigledno podnijeti kilazu on bi trebo onako ko javale da bude zgoljo.

Hahahah McGee zgoljo. :D
Momak ima takvu konstituciju, duge ruke pa izgleda zgoljavo. Sta bi ti da bude ko vas Curry, gica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 31 mar 2012, 13:08

BIHfan je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:

Hahahah McGee zgoljo. :D
Momak ima takvu konstituciju, duge ruke pa izgleda zgoljavo. Sta bi ti da bude ko vas Curry, gica.
Ma ne javale je zgoljo i njemu to odgovara nekazem da on treba da se mijenja nego da oden bude kao on :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2012, 13:19

Odenu je jedna noga duza, i samim tim koljeno na toj nozi ima prevelik pritisak pri doskoku. Ne bi njemu ni mrsanje bilo od prevelike pomoci, jedino da mu malcice skrate/produze noguslika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2012, 13:26

BIHfan je napisao/la:Odena pokupite, i on bude zdrav i pocne igrat. Samo da King nam osvoji taj jedan prsten. :lol: :lol:
Mozda bi jos bilo potrebno da dovedu Rose-a, Bryanta i Howarda kao pomoc sa klupe. Sto je sigurno sigurno je. :D :D
Sigurno ce i Stern uvesti pravilo da se svaka ekipa koja protiv Kinga postigne preko 50 poena novcano kaznjava.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 mar 2012, 13:33

adriano_leite je napisao/la:
dema je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Jbmt sunce i Anthony Parkera, 3 otvorene trice fula, dabogda ti pogin'o kretencino jedna!
daj ba smiri,sta to cuj dabogda pogino.
Da vam hoce doci u Bullse jer kuburite sa suterima, kod vas ima vise navijaca pa bih volio da iznosite svoja misljenja o ovom igracu od kojeg je vlastita sestra bolji kosarkas. Sinoc sam ovo rekao u zaru borbe, naravno da mu ne zelim da pogine al sve je to u zaru borbe :lol: .
ima li smo mi i vece promasaje od njeg,Bogans itd redom,zatim imali smo puno vece uspjehe pa puno veci pad,i svasta pisu u toku utakmica al nekom pisat dabogda poginu je stvarno previse.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 mar 2012, 13:39

hoce li se ikad indiana prenositi na sportklubu :roll: veceras nidje veze utakmica, atraktivna ko qrac ebli ih lejkersi vishe :evil: a znalo se prenositi u 3 ujutro neka utakmica, a veceras ne moze naprimjer san antonio/indiana

a tek npr prosle godine koliko je mrtvi toronto bio prenosen, strasno

pocinju mi se gaditi polako
nema potpisa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 mar 2012, 13:56

Admir_Sa je napisao/la:hoce li se ikad indiana prenositi na sportklubu :roll: veceras nidje veze utakmica, atraktivna ko qrac ebli ih lejkersi vishe :evil: a znalo se prenositi u 3 ujutro neka utakmica, a veceras ne moze naprimjer san antonio/indiana

a tek npr prosle godine koliko je mrtvi toronto bio prenosen, strasno

pocinju mi se gaditi polako
Mislim da ne oducuju oni sta ce prenositi, vec Stern i njegova ekipa. Ovdje se radi po principu uzmi ili ostavi.
Pa prosle godine igraju Lakersi i Celticsi, a oni prenose Raptorse i Wizarde. Mislim koja bi se normalna osoba odlucila za tu utakmicu pored najvece utakmice u NBA ligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 15:01

Zbog njega i Natea Robinsona sam i počeo navijati za Knickse i dan danas imam njegov dres. Baš mi je drago zbog njega, neka je i on nešto osvojio :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2012, 15:21

dema je napisao/la: ima li smo mi i vece promasaje od njeg,Bogans itd redom,zatim imali smo puno vece uspjehe pa puno veci pad,i svasta pisu u toku utakmica al nekom pisat dabogda poginu je stvarno previse.
Eto sad ja to napisao i kao njemu zelim da pogine i on ce da pogine radi toga sto sam ja rekao. Nidje veze jbt. A to da je Bogans veci promasaj od Parkera, pa Parker je jedan od najlosijih igraca u ligi po svemu. Nekada je znao pogoditi otvorene suteve, a sada ni to. Bogans makar igra odbranu, a ovaj nas nista, ruta obicna je vrijednija na parketu od njega.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 mar 2012, 17:25

adriano_leite je napisao/la:
dema je napisao/la: ima li smo mi i vece promasaje od njeg,Bogans itd redom,zatim imali smo puno vece uspjehe pa puno veci pad,i svasta pisu u toku utakmica al nekom pisat dabogda poginu je stvarno previse.
Eto sad ja to napisao i kao njemu zelim da pogine i on ce da pogine radi toga sto sam ja rekao. Nidje veze jbt. A to da je Bogans veci promasaj od Parkera, pa Parker je jedan od najlosijih igraca u ligi po svemu. Nekada je znao pogoditi otvorene suteve, a sada ni to. Bogans makar igra odbranu, a ovaj nas nista, ruta obicna je vrijednija na parketu od njega.
ajde smiri se malo,ruzno je uc i citat to dabogda pogino,napisao si sta si napisao,ako hoces pisi i dalje ali ako vec volis tu ekipu onda je voli s njenim manama.Koliko vidim preuvelicavas ucinak Irvinga a minimiziras igru ostalih.Covjek kad cita postove pomislio bi da sam igra.

uostalom kad oborite rekord po broju poraza u sezoni tad pisi ko je imao vece promasaje

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 31 mar 2012, 18:44

Bullsi su nevjerovatni. Svaka cast, bravo. Rose opet nije igrao (ni Hamilton) i opet pobjeda!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.