Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 mar 2012, 14:33

Je li ima neko Youtube snimak HD Highlightsa sa utakmice Hannover 96 4 - 2 VfB Stuttgart?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 mar 2012, 14:35

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Gol Vede u boljem kvalitetu, mozete na 1080p gledati:

" onclick="window.open(this.href);return false;

I ovo je sjajno, igraci Dortmunda "prizemljeni", pa izraz i grimasa na licu Kloppa poslije 4 gola Stuttgarta. :lol:

Bi li mogao ovaj video s Vedinim golom iskoristiti u svoj novi video?
Sto se mene tice mozes. Neznam dali ce ti i DFB isto dopustiti. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2012, 14:39

Principatus je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Gol Vede u boljem kvalitetu, mozete na 1080p gledati:

I ovo je sjajno, igraci Dortmunda "prizemljeni", pa izraz i grimasa na licu Kloppa poslije 4 gola Stuttgarta. :lol:

Bi li mogao ovaj video s Vedinim golom iskoristiti u svoj novi video?
Sto se mene tice mozes. Neznam dali ce ti i DFB isto dopustiti. :D
Cuvaj te se tog kacenja golova po YT ja sam dosad dobio 300 banova i nekih opomena...Treba izroviti neki drugi sajt pa kaciti ne znam kako ide na RuTube i slicnim stranicama...Posebno su rigorozni za seriu A .
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 mar 2012, 14:53

Ma ja mislio praviti video nešto kao Ibišević do sad u Stuttgartu... Ali neću sad, nmg da se petljam oko tih videa, je li dozvoljeno i to...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 31 mar 2012, 15:06

maverick_tz je napisao/la:slušaj me KRETENČINOOOOOOO da se razumijemo,ja nisam manijak,čak ak hočeš da znaš,još sam i fakultetski obrazovan,ja ga samo ne mogu zato što mi je sinoć pokvario raspoloženje i to ne malo nego toliko da će me ovaj sinošnji rezultat proganjat još dugo,isto bi reagovao da mi i rođeni brat dadne go borusiji . . .a ak hočeš da znqaš kad vedo opet bude u tz prvi ću mu prići i platit mu piće :P :P :P i slušaj nastavi da proslijeđuješ moje postove ozbiljno ću poduzeti mjere protiv tebe,ni najmanje se ne zezam,tebi očito ne pomaže ljudska rijeć
Auuu fakultetlijo, nisam te prepoznao (halali al tesko te je prepoznati nakon takvih tvojih postova) eto molim te poduzmi odmah te mjere protiv mene... hajd molim te... :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2012, 15:15

Harrison je napisao/la:
maverick_tz je napisao/la:slušaj me KRETENČINOOOOOOO da se razumijemo,ja nisam manijak,čak ak hočeš da znaš,još sam i fakultetski obrazovan,ja ga samo ne mogu zato što mi je sinoć pokvario raspoloženje i to ne malo nego toliko da će me ovaj sinošnji rezultat proganjat još dugo,isto bi reagovao da mi i rođeni brat dadne go borusiji . . .a ak hočeš da znqaš kad vedo opet bude u tz prvi ću mu prići i platit mu piće :P :P :P i slušaj nastavi da proslijeđuješ moje postove ozbiljno ću poduzeti mjere protiv tebe,ni najmanje se ne zezam,tebi očito ne pomaže ljudska rijeć
Auuu fakultetlijo, nisam te prepoznao (halali al tesko te je prepoznati nakon takvih tvojih postova) eto molim te poduzmi odmah te mjere protiv mene... hajd molim te... :lol: :lol:
Taj post ti nece halalit ni na sudnji dan. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 31 mar 2012, 15:32

Cartman je napisao/la:
Taj post ti nece halalit ni na sudnji dan. :mrgreen:[/quote]

:lol: Nece sigurno :mrgreen: lik krivi Ibisevica za nerijeseno, a ne krivi odbranu koja je k'o travnicki sir, sto nije Subotica pocastio onim rijecima, nas'o po nasem covjeku pljuvati... ono ne bi napisao ni najgori dusmanin Bosanskog naroda, fujjj...
Ja navijam za Real i kad ga je Pjanic zabio na SB i izbacio Real iz LP i ja sam popi.zdio i svima iz odbrane Reala sjetio se uze i dalje familije kao i treneru, al kad vidim da je to tako moralo biti onda mi je bas drago sto je Pjanke zabio taj gol kojim se proslavio, je.bemu nemamo mi puno dobrih igraca u svijetu, ono sto imamo moramo maksimalno postovati, jbt, ja se obradujem kad cujem da je neki nas Bosanac zabio gol u Finskoj 3. ligi, a ovaj naso pljuvati po jednom od nasih najboljih napadaca :evil: :twisted: :evil:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 31 mar 2012, 15:35

Principatus je napisao/la:Pod nickom @maverick_tz pise Neven Subotic. :mrgreen:
Haha, garant, a ja kad god podjem reci Neven Subotić kazem Nedeljko Subotic :) :lol:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 mar 2012, 15:38

Ljudi koji vole vise neki klub od igraca iz svoje drzave a prvenstveno one koji vole klubove van granica nase drzave po meni nisu normalne osobe... Istina je to da veliki broj ljudi gaji simpatije prema stranim klubovima jer imam fenomenalnu ligu ali opet volit vise neki klub i grad u kojem nikad nisi bio u zivotu od nekog ko igra za tvoju reprezentaciju i predstavlja tvoju zemlju po meni nije normalno al eto hajd danas je sve to normalno

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 31 mar 2012, 15:40

Harrison je napisao/la:
:lol: Nece sigurno :mrgreen: lik krivi Ibisevica za nerijeseno, a ne krivi odbranu koja je k'o travnicki sir, sto nije Subotica pocastio onim rijecima, nas'o po nasem covjeku pljuvati... ono ne bi napisao ni najgori dusmanin Bosanskog naroda, fujjj...
Ja navijam za Real i kad ga je Pjanic zabio na SB i izbacio Real iz LP i ja sam popi.zdio i svima iz odbrane Reala sjetio se uze i dalje familije kao i treneru, al kad vidim da je to tako moralo biti onda mi je bas drago sto je Pjanke zabio taj gol kojim se proslavio, je.bemu nemamo mi puno dobrih igraca u svijetu, ono sto imamo moramo maksimalno postovati, jbt, ja se obradujem kad cujem da je neki nas Bosanac zabio gol u Finskoj 3. ligi, a ovaj naso pljuvati po jednom od nasih najboljih napadaca :evil: :twisted: :evil:
Harrison tebi svaka cast,tako normalna osoba i razmislja.

Eno vodim "bitku" sa njim na temi Dortmund,tip odvalio,ali bas :)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 31 mar 2012, 16:52

Vedad ibišević gut! :mrgreen:
Neka hvala Bogu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2012, 20:55

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma ja mislio praviti video nešto kao Ibišević do sad u Stuttgartu... Ali neću sad, nmg da se petljam oko tih videa, je li dozvoljeno i to...
Pa te neke kompilacije prolaze ako prekrijes onaj logo od naziva tv kanala...Napravi ga zasluzio je Vedo takvo nesto...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2012, 21:11

napravite kompilaciju Vedinih i Sejinih golova protiv Borussie, samo za ovog fakultetliju ;)
znam da njima redovno zabijaju :lol:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2012, 21:13

calcio je napisao/la:napravite kompilaciju Vedinih i Sejinih golova protiv Borussie, samo za ovog fakultetliju ;)
:D Nek doda i Dzeku kad je ono samljeo Subotica(pizdu) i glavom zavalio gol... :lol:
"No God is Good God "

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 31 mar 2012, 21:19

maverick_tz je napisao/la:onaj naš smrdljivi hinjo uvijek presudi bvb-u,i kao što moj dragi kolega reće,**** sam sve,i da on nije dao go bilo bi 4 : 3 i sve bi bilo dobro,a dođe u repku i sa tri metra fula go,puca ko debil . . . ljudi moji sjetite se koliko nam je puta presudio,pa nemožeš ovako druže,nije pošteno,nema ga nigdje i odjednom tipom raula il inzagija stoji,pokupi otpadak i dadne go,kada bi sad odusto od repke bilo bi mi drago,jer znam da koliko god golova dao u repki,pa makar to bili oni odlučujući za repku,ja ću ga mrzit,mrzit ću ga dok sam živ,ni na sudnjem danu mu neću halalit ovaj go,magarac jedan da Bog dragi da da izvrne obadvije one smotane noge stavio sam mu na profil na neku od njegovih slika himnu bvb-a mada nismo prijatelji,a nećemo biti sigurno ni od sada . . . BTW vidim da je her doktor ostao šokiran na kraju i da se samo cinićno smijao,imam osjećaj da momcima poslije tuširanja nije bilo nimalo prijatno,jer se vidjelo da je nakon ponavljam ciničnog osmjeha mogao da eksplodira.
e sad da vam kažem smradovi,hebo vas i vedo i sve vedino,a ak se pitaš koliki sam bosanac,toliki svi vi nećete biti ni za 50 idućih godina,i da mrzim ga iz dna duše,što protiv portugala nije pogodio onaj ziher-zato što nema mozga u glavi a ni karakter,jer za državu treba i poginuti,za klub se i nemora pogađat al za domovinu treba ubijat na terenu-sergejeva filozofija-i sad ću reć onog dana kad vedo i sejo napustew bh repku,okrenut ću janje-ako baš hoćete da znate[/quote]

Opet ostavili psihijatriju otkljucanu...svasta... :roll:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2012, 21:20

Za_raju je napisao/la:
calcio je napisao/la:napravite kompilaciju Vedinih i Sejinih golova protiv Borussie, samo za ovog fakultetliju ;)
:D Nek doda i Dzeku kad je ono samljeo Subotica(pizdu) i glavom zavalio gol... :lol:
ima i onaj kada im ga je petom zabio pored Subotica :D
ma i Dzekson im se nadavao golova kada bolje razmislim.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 apr 2012, 21:38

Ibišević opet u timu kola :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2012, 22:55

Ibizevic je napisao/la:Ibišević opet u timu kola :D
Nagrada za sve nas koji smo vjerovali u njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 03 apr 2012, 10:51

Red bi bio da ga poguramo za najboljeg igrača mjeseca u BL :D http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... elmes.html

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 apr 2012, 14:10

Ribery vec sada nema sanse. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.