Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

malta071
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la malta071 » 29 mar 2012, 20:43

Principatus je napisao/la:Najbitnije je da Sejo ne dodje na ideju, da ostane u Hoffenheimu.
Sta se prica po forumima tamo po Njemackoj?Nadaju li mu se u Stutgartu?
Hajde napisi koju ako znas.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2012, 21:05

Pa ovako, kad je Ibisevic presao u Stuttgart tu se mnogo pricalo o Seji. Posebno jer je Bobic izjavio, kako ce se pobrinuti o Salihovicu u ljeto. Otprilike slicno kao kod Vede, vecina Stuttgartovaca sebi zeli Salihovica, manjina ne.

Danas svi hvale Bobica za transfer, a Vedu dizu u zvijezde. Licno sebi ne mogu zamisliti, da bi Bobic pricekao do ljeta, da se dogovara sa Salihovicem, tad kad i drugi klubovi imaju opciju da ga dovedu. Mozda je to sve vec rijeseno pri dolazku Ibisevica.

Sto se tice navijaca Hoffenheima, ovi su promijenuli pjesmu za 180°. Sad Seju kao zele zadrzati, bitan je za tim, za timski duh, legenda kluba itd. blabla. Do jucer je bio kao i Vedo: Kriv za sve. Ponekad zadjem u njihov forum pa ih pecnem. Posebno kad im je Vedo zabio ona dva gola. :D U taj momenat svi Bosanci sa TMa su se bacili na TSG forum. :D Kad je igrao kod njih nisu ga znali cijeniti. Sad ga cijene, kad im je zabio dvije golcine. Derista koja o fudbalu, navijanju, tradiciji i kulturi pojma nemaju. Razlika izmedju njih i Stuttgartovaca ko dan i noc. Ovi im se polijepo i sprdaju. Kad je Vedo presao, svi (cast izuzetcima) su ulazili u Stuttgartov forum da im ispricaju kako ce Vedo kod njih propasti. :lol: Isto tako su prije mjesec dana pricali o Seji, a sad ljepse.

Tada sam rekao Stuttgartovim navijacima: "Sto vam ovi iz Hoffenheima zele reci je, da ako dovedete Salihovica isto ce propasti kao i Vedo." A ovi odmah: "Ako je tako daj ga ovamo." :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 30 mar 2012, 01:09

E hvala care.Bas bi bilo lijepo gledati ih opet zajedno.
I ja mislim da je to sa Sejom vec "dogovoreno" samo sto se ne smije javno reci.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 mar 2012, 13:26

Hoffenheim je nazalost upotrijebio opciju, da zadrze Salihovica jos jednu godinu.

Nadam se, da su to samo uradili kako bi bilo sta unovcili sa transferom u Stuttgart, a ne da planiraju da ga zadrze jos duze. Isto se nadam da ce Sejo biti dovoljno pametan, da tamo ne ostaje.

http://www.transfermarkt.de/de/1899-hof ... 86860.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 13:35

Principatus je napisao/la:Hoffenheim je nazalost upotrijebio opciju, da zadrze Salihovica jos jednu godinu.

Nadam se, da su to samo uradili kako bi bilo sta unovcili sa transferom u Stuttgart, a ne da planiraju da ga zadrze jos duze. Isto se nadam da ce Sejo biti dovoljno pametan, da tamo ne ostaje.

http://www.transfermarkt.de/de/1899-hof ... 86860.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poboljsan ce mu biti ugovor,a ionako je jedan od najbolje placenih igraca u Hoffi.
Nema, seljaci ce i traktore na kraju morati prodavati :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 30 mar 2012, 14:20

Glup ce biti ako ostane. U tom idiotskom klubu nikad nisu znali cjeniti niti jednog igraca. Sejad je igrac koji je najduze proveo u tom klubu,iz regionalne lige,pa sve do Bundeslige,ali uvijek se naslo se.ronja koji pljuju po njemu,prvi taj Babbel,a i prije njeg takodje. Pa oduzimanje kapitenske trake ,iako je on jedini i pravi kapiten te ekipe. Opet kazem,ispasce zesci glupan ako ostane.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 30 mar 2012, 14:49

Ajde ba glup biti,nije mu lose tu...
Srecu cine male stvari,kao sto su Man City ,pitajmo Dzeku :-)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 30 mar 2012, 15:23

ahmic je napisao/la:Ajde ba glup biti,nije mu lose tu...
Ma kakav je to igrac,koji ima 27 godina,a nema uopste ambicija da izadje na evropsku scenu. Takav igrac nije nikad okusio ligu sampiona. Hebote,pa radije bi uzeo par stotina hiljada manje,al da igram ligu sampiona. Ovi bi se igraci svi za cent poje.bali.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 30 mar 2012, 17:13

Pametni ljudi,bez para u halu na ovom vaktu ne mozes :-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2012, 23:23

Pasodzigera je napisao/la:
Ma kakav je to igrac,koji ima 27 godina,a nema uopste ambicija da izadje na evropsku scenu. Takav igrac nije nikad okusio ligu sampiona. Hebote,pa radije bi uzeo par stotina hiljada manje,al da igram ligu sampiona. Ovi bi se igraci svi za cent poje.bali.
Igrao je i Dzeko ligu sampiona,cak i pare nalupao.
Pa sad mora apaurin dnevno da koristi.
BTW Sejo ce preci u drugi klub ako dobije dobru ponudu.
Isto tako Bobic ili takvi bi da im je a da im ne udje.Znaci nisu zainteresovani kako je bog rekao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 31 mar 2012, 00:19

harishp je napisao/la:
Igrao je i Dzeko ligu sampiona,cak i pare nalupao.
Isto tako Bobic ili takvi bi da im je a da im ne udje.Znaci nisu zainteresovani kako je bog rekao.
Bjezi Sejo iz te utopje u kojoj ti moras biti play!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 31 mar 2012, 00:24

harishp je napisao/la: Igrao je i Dzeko ligu sampiona,cak i pare nalupao.
Dzeko je igrao sampion ligu i sa Wolfsburgom.Zasto Dzeko da trosi apaurin? Pola igraca u Evropi bi rado se mijenjali sa Dzekom. U svakom slucaju Sejad je mogao da nadje klub,sa kojim bi izasao na evropsku scenu,interesanata iz vrha Bundeslige bi sigurno bilo,da nije postupio idiotski,da produzi na jos godinu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2012, 01:46

harishp je napisao/la: Igrao je i Dzeko ligu sampiona,cak i pare nalupao.
Dzeko je igrao sampion ligu i sa Wolfsburgom.Zasto Dzeko da trosi apaurin? Pola igraca u Evropi bi rado se mijenjali sa Dzekom. U svakom slucaju Sejad je mogao da nadje klub,sa kojim bi izasao na evropsku scenu,interesanata iz vrha Bundeslige bi sigurno bilo,da nije postupio idiotski,da produzi na jos godinu.
Zasto, zato ga trener zivog i zdravog otpisuje iz kluba,nakon sezone i po,eto zasto mu apaurini trebaju.
Mada nije sve ni u mjenjanju kluba.U vezi Dzeke.
Ali ja sam za to da Salih promijeni klub,medjutim ne nazor kako rekoh ima tu i zamki.
Ako je produzio ugovor sa Hoffom, klub koji ga stvarno zeli dace koji milion kao sto se i za Vedu ucinilo.
Ako nisu spremni za to,onda im nesto plaho ni zelja za Sejom i nije velika.
Ne igra Sejo u Ceskoj,Grckoj,Cif-utskoj ligi ligi pa da mu je izalzak u evropu posto potom potrebna.
BL je treca po jacini,i znaci Evropa mu je svaki mec u ligi.To jest kvalitetni mecevi svake sedmice sto je sasvim dobro.Nebi bio los ni nastup u Evropskom takmicenju ali kako rekoh i bez toga kvalitetnih tekmi ce imati dosta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 mar 2012, 15:41

Ja mislim da je Sejo kolko god glupo zvucalo pristo na ovaj ugovor cisto formalno da ispadne po ko zna koji put fer prema klubu i navijacima tj da ga klub moze prodat a ne da ode kao slobodan igrac... Ja sam za to da ide ali ako i ne ode nije smak svijeta igra u BL kao sto haris rece , steta sto ga safet jako malo koristi po mom nekom subjektivnom misljenju sigurno 4- 5 ti najbolji igrac u nasoj rep. al eto bolje stavit medunjanina da igra defanzivnog veznog sto nikad ne igra a i nije igro i gdje treba vec 5 mj a saliha na klubu. Al eto ljeto je pred nama nadam se ad bi mogo otic negdje a najvise bi ga volio vidit u stuttgartu sa vedom ;d

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 31 mar 2012, 15:48

harishp je napisao/la: Zasto, zato ga trener zivog i zdravog otpisuje iz kluba,nakon sezone i po,eto zasto mu apaurini trebaju.
Mada nije sve ni u mjenjanju kluba.U vezi Dzeke.
Ali ja sam za to da Salih promijeni klub,medjutim ne nazor kako rekoh ima tu i zamki.
Ako je produzio ugovor sa Hoffom, klub koji ga stvarno zeli dace koji milion kao sto se i za Vedu ucinilo.
Ako nisu spremni za to,onda im nesto plaho ni zelja za Sejom i nije velika.
Ne igra Sejo u Ceskoj,Grckoj,Cif-utskoj ligi ligi pa da mu je izalzak u evropu posto potom potrebna.
BL je treca po jacini,i znaci Evropa mu je svaki mec u ligi.To jest kvalitetni mecevi svake sedmice sto je sasvim dobro.Nebi bio los ni nastup u Evropskom takmicenju ali kako rekoh i bez toga kvalitetnih tekmi ce imati dosta.
Ne mogu ja da gledam Salihovica u Hoffenheimu,jednostavno je tako,pa on zasluzuje da igra u najboljim klubovima svih liga "petice". Od 2006-te ako se ne varam je kod njih,a sad je u najboljim godinama,gdje treba cijeloj Evropi da pokaze o kakvom kvalitetu se radi. Razumicu kad je odbio Bayern,jer je bio mlad,mozda i nesiguran,ali stvarno mu je vrijeme da ide.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 mar 2012, 15:53

grgr je napisao/la:Ja mislim da je Sejo kolko god glupo zvucalo pristo na ovaj ugovor cisto formalno da ispadne po ko zna koji put fer prema klubu i navijacima tj da ga klub moze prodat a ne da ode kao slobodan igrac... Ja sam za to da ide ali ako i ne ode nije smak svijeta igra u BL kao sto haris rece , steta sto ga safet jako malo koristi po mom nekom subjektivnom misljenju sigurno 4- 5 ti najbolji igrac u nasoj rep. al eto bolje stavit medunjanina da igra defanzivnog veznog sto nikad ne igra a i nije igro i gdje treba vec 5 mj a saliha na klubu. Al eto ljeto je pred nama nadam se ad bi mogo otic negdje a najvise bi ga volio vidit u stuttgartu sa vedom ;d
Safet je kriv sto je Sejo dobio kaznu da ne igra 4 tekme, imao povredu pa nije ga bilo par mjeseci poslije toga. I Safet je isto kriv sto je Sejo u Zenici protiv Portugala dobio drugi zuti pa nije mogao igrati u Portugalu.
Ovaj Safet za sve kriv.
@grgr ovo nisam tebi uputio samo nako kazem

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 31 mar 2012, 16:00

Safet je kriv za zuti sa portugalom to je sigurno stavio ga je na poziciju na kojoj ne moze i ne zna igrat protiv velikih ekipa i tome ide u prilog sto je salihovic poprilicno agresivan i malo ga ne ide on pocne da suta oko sebe ali svejedno ovakav igrac zasluzuje dosta vise igre ... :d

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 mar 2012, 16:08

grgr je napisao/la:Safet je kriv za zuti sa portugalom to je sigurno stavio ga je na poziciju na kojoj ne moze i ne zna igrat protiv velikih ekipa i tome ide u prilog sto je salihovic poprilicno agresivan i malo ga ne ide on pocne da suta oko sebe ali svejedno ovakav igrac zasluzuje dosta vise igre ... :d
:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 mar 2012, 16:13

grgr je napisao/la:Safet je kriv za zuti sa portugalom to je sigurno stavio ga je na poziciju na kojoj ne moze i ne zna igrat protiv velikih ekipa i tome ide u prilog sto je salihovic poprilicno agresivan i malo ga ne ide on pocne da suta oko sebe ali svejedno ovakav igrac zasluzuje dosta vise igre ... :d
Sejo je igrao vecinu tekmi prosle kvalifikacije na toj poziciji. On je druga/treca opcija. Papac prva. Sejo i Lula.
Cuj velikih ekipa, pa koji to nas stoper zna igrati protiv velikih ekipa :mrgreen:
Sejo svakako zasluzuje da bude u prvih 11

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2012, 19:44

Hoćemo li dočekati da Salihović dođe pameti i napravi iskorak u karijeri.Samo propada u Hoffe a sigurno može igrati u mnogo boljem klubu. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 36 gostiju.