Ermin Zec
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ermin Zec
Radom se fizicka sprema Moze stici...bit ce da su drugi-treci razlozi druze...
Ma izvući će se Višća sigurno. Zadnjih nekoliko mečeva pruža dobre partije, ili asistira ili pogađa. Samo ne znam zašto nije u početnih 11. Biće dobro ako Istanbul BB uspije izboriti Evropsku ligu da se Višća malo dokaže na evropskim utakmicama (naravno ukoliko prije toga ne napusti Istanbul).Cartman je napisao/la: Yebiga kad su previse igrali po nasoj i Hrvatskoj ligi. Odatle se treba ispalit prvom prilikom. Za Viscu jos ima nade i vjerujem u njega, ali Ibricicu je dugi period u Hajduku i Zagrebu unistio sve prilike za ozbiljnu karijeru u inostranstvu. Covjek ne moze izdrzat taj tempo jednostavno.
Ibričić k'o Ibričić, nikada od njega prave igračine, osim u HNL-i, Rusija je njegov 'plafon'.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
istanbul je , ove zime , za 1.5 milion e, kupio nekog brazilca koji igra viscinu poziciju i taj je dobio prednost ali se visca ponovo namece. cini se da ima problem s kontinuitetom, a i zavrsnica mu nije bas najbolja, s druge strane, as obzirom odakle je dosao, igra odlicno.LjumanM95 je napisao/la:Ma izvući će se Višća sigurno. Zadnjih nekoliko mečeva pruža dobre partije, ili asistira ili pogađa. Samo ne znam zašto nije u početnih 11. Biće dobro ako Istanbul BB uspije izboriti Evropsku ligu da se Višća malo dokaže na evropskim utakmicama (naravno ukoliko prije toga ne napusti Istanbul).Cartman je napisao/la: Yebiga kad su previse igrali po nasoj i Hrvatskoj ligi. Odatle se treba ispalit prvom prilikom. Za Viscu jos ima nade i vjerujem u njega, ali Ibricicu je dugi period u Hajduku i Zagrebu unistio sve prilike za ozbiljnu karijeru u inostranstvu. Covjek ne moze izdrzat taj tempo jednostavno.
Ibričić k'o Ibričić, nikada od njega prave igračine, osim u HNL-i, Rusija je njegov 'plafon'.
Sent from my Commodore 64
Moze, ali treba za to imat volju i naviknut se na ozbiljan rad koji se totalno razlikuje od nase ili Hrvatske lige. Na primjer Dzeko je se prilagodio, dok je jedan Husejinovic sebi umislio da je on neka zvijezda, iako nema ni 10% talenta Dzeke.ahmic je napisao/la:Radom se fizicka sprema Moze stici...bit ce da su drugi-treci razlozi druze...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neki dan sam šaltao ove fudbalske lige(belgijska,švicarska,švedska,norveška,danska,holandija) pa u svakoj naprimjer u vodećih 10tak klubova skoro u svakom ili svakom drugom ima po jedan Srbin ili Hrvat u obzir sam gledao i dvojno ono kao državljanstvo,jesu li oni dovoljno talentovani ili ulažu u sport ili šta već al nas ni za lijeka..
Onda većina njihovih igrača se otisnula iz HNL-a i igraju odlično u Bundesligi,ili naprimjer Modrić u Totenhemu naši iz HNL-a Ibričić,Zec meda ne mogu ne znam Alispahić kako će proći,jedino Mujdža što je u Frajburg..
Onda većina njihovih igrača se otisnula iz HNL-a i igraju odlično u Bundesligi,ili naprimjer Modrić u Totenhemu naši iz HNL-a Ibričić,Zec meda ne mogu ne znam Alispahić kako će proći,jedino Mujdža što je u Frajburg..
Zadnju tekmu taj pridošli igrač nije puno pokazao, zbog toga ga je Višća zamijenio početkom 2. poluvremena. I ubrzo nakon zamjene asistirao.nihco je napisao/la:istanbul je , ove zime , za 1.5 milion e, kupio nekog brazilca koji igra viscinu poziciju i taj je dobio prednost ali se visca ponovo namece. cini se da ima problem s kontinuitetom, a i zavrsnica mu nije bas najbolja, s druge strane, as obzirom odakle je dosao, igra odlicno.LjumanM95 je napisao/la:Ma izvući će se Višća sigurno. Zadnjih nekoliko mečeva pruža dobre partije, ili asistira ili pogađa. Samo ne znam zašto nije u početnih 11. Biće dobro ako Istanbul BB uspije izboriti Evropsku ligu da se Višća malo dokaže na evropskim utakmicama (naravno ukoliko prije toga ne napusti Istanbul).Cartman je napisao/la: Yebiga kad su previse igrali po nasoj i Hrvatskoj ligi. Odatle se treba ispalit prvom prilikom. Za Viscu jos ima nade i vjerujem u njega, ali Ibricicu je dugi period u Hajduku i Zagrebu unistio sve prilike za ozbiljnu karijeru u inostranstvu. Covjek ne moze izdrzat taj tempo jednostavno.
@Cartman
Višća je uporan i vrijedan momak. Ima sve ono osobine koje su potrebne da se postane dobar i kompletan igrač. Još dok je igrao kod nas za njega je važilo 'red, rad i disciplina' i ne samo na treninzima nego i van njih. To mu je najviše pomoglo da dođe do Turske. Mislim da će on uspjeti i poboljšati svoju fizičku spremu, jer je spreman ozbiljno da radi, a u njegovim igrama se vidi volja i želja.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ima sta visca popraviti, prije svega, ima osnovnu predispoziciju modernog igraca, brzinu, plus odlican sut i pristojnu tehniku, dovoljno da ,uz rad ,uspije.LjumanM95 je napisao/la: Višća je uporan i vrijedan momak. Ima sve ono osobine koje su potrebne da se postane dobar i kompletan igrač. Još dok je igrao kod nas za njega je važilo 'red, rad i disciplina' i ne samo na treninzima nego i van njih. To mu je najviše pomoglo da dođe do Turske. Mislim da će on uspjeti i poboljšati svoju fizičku spremu, jer je spreman ozbiljno da radi, a u njegovim igrama se vidi volja i želja.
Sent from my Commodore 64
U to ne sumnjam nimalo. Cini mi se da je dosta igraca u mladoj i juniorskoj reprezentaciji slicni njemu po tome.LjumanM95 je napisao/la:
@Cartman
Višća je uporan i vrijedan momak. Ima sve ono osobine koje su potrebne da se postane dobar i kompletan igrač. Još dok je igrao kod nas za njega je važilo 'red, rad i disciplina' i ne samo na treninzima nego i van njih. To mu je najviše pomoglo da dođe do Turske. Mislim da će on uspjeti i poboljšati svoju fizičku spremu, jer je spreman ozbiljno da radi, a u njegovim igrama se vidi volja i želja.
Ma kod god se uspije izvući iz naše lige znaj da je bio uporan i vrijedan, gledaj sada po ovoj zimi kod nas su uslovi nikakvi za treniranje, valja tebi trčati na -15 kroz snijeg dubok 40cm. Nije lako, ali nekima se na kraju isplati.Cartman je napisao/la:U to ne sumnjam nimalo. Cini mi se da je dosta igraca u mladoj i juniorskoj reprezentaciji slicni njemu po tome.LjumanM95 je napisao/la:
@Cartman
@nihco
Ima sve predispozicije da zaigra u Arsenalu, igrač po Wengerovom ukusu.

- el-fighter
- Kontakt:
Zeko strijelac za Genclebirligi danas. U igru usao u 58. minuti, a pogodio u 72.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dobro mu dosao.
Nego gledam zadnji mec Viscin BB docekuje Erminov Gencler ko izgubi ispada iz kvalifikacija(cetiri plasirane ekipe od petog do osmog mjesta se bore) za Euro ligu ''najverovatnije'',pogotovo BB.I nerijesen Gencleru pase.
Bit ce zanimljivo pratiti taj mec.
Nego gledam zadnji mec Viscin BB docekuje Erminov Gencler ko izgubi ispada iz kvalifikacija(cetiri plasirane ekipe od petog do osmog mjesta se bore) za Euro ligu ''najverovatnije'',pogotovo BB.I nerijesen Gencleru pase.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hajde neka je barem donekle u formi Zec. Ipak je on najblizi toj poziciji treceg napadaca na spisku kako stvari stoje.
Vece sanse su da Antalya osvoji i bod nego da Samsun dobije Sivvasa jer ce Fener igrati sa trecom postavom(posto zele odmarati standardne igrace za play off prvaka.A Sivvas u slucaju poraza moze da ostane bez doigravanja za euro kup.aleksandar_veliki je napisao/la:Mogu oba dalje, Sivass gostuje kod Samsuna, koji ima izgleda za opstanak jer Antalya koja ima tri boda vise ide na noge Feneru. Ne znam sta se gleda, gol razlika ili medjusobni, ali Samsin u oba slucaju uz pobjedu od 2 razlike ostaje ako Antalya popusi od Fenera.harishp je napisao/la:Dobro mu dosao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znat ce se na kraju.Ali imam neki isaret da ce jedan ''od dva nasa izvisiti.
Zeca bi ja gurao na krilo,jer je fakat brz ,zna sa loptom itekako.Samo su ga povrede vazda zezale,kad god bi ga krenulo.Vec u par navrata.
Zeca bi ja gurao na krilo,jer je fakat brz ,zna sa loptom itekako.Samo su ga povrede vazda zezale,kad god bi ga krenulo.Vec u par navrata.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 apr 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bodovi se prijenose u play-off samo što se dijele sa 2, tako da nevjerujem da će Fenerbahce igrati samo radi reda jer je svaki bod dobrodošao ako žele nešto više uraditi u doigravanju.
Da u pravu si,na to sam potpuno zaboravio.Posto prenose bodove.Mada je kod ovih sporova svasta moguce.LjumanM95 je napisao/la:Bodovi se prijenose u play-off samo što se dijele sa 2, tako da nevjerujem da će Fenerbahce igrati samo radi reda jer je svaki bod dobrodošao ako žele nešto više uraditi u doigravanju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Yeb'ga ima tu i onaj nas lala, ne bi ga ni u kom slucaju otpisivao.Svi nekako naginju na desnu stranu.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma u svakom slucaju Zec i Visca i to obojica, a Maletic out i zavrsaena prica. Pa Visca i Zec mogu igrati jos deset godina, jbg, u krajnjem slucaju treba ih i trpiti, bolje njih nego Maletu i Zlaju Kineza, realno.harishp je napisao/la:Znat ce se na kraju.Ali imam neki isaret da ce jedan ''od dva nasa izvisiti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Naravno da ih ne treba otpisati ali bi ja recimo za slijedecu prijateljsku prije Fajica zovnuo nego Zek ,Zek dadule jer covjeke dere Sloven(ke)ce kao na traci , ako je kolo Slovenske lige vise i ne sumnjam uopste da ce ovaj dati golaleksandar_veliki je napisao/la:Ma u svakom slucaju Zec i Visca i to obojica, a Maletic out i zavrsaena prica. Pa Visca i Zec mogu igrati jos deset godina, jbg, u krajnjem slucaju treba ih i trpiti, bolje njih nego Maletu i Zlaju Kineza, realno.harishp je napisao/la:Znat ce se na kraju.Ali imam neki isaret da ce jedan ''od dva nasa izvisiti.

Zeku smo vec vidjeli i zna se u po grama koliko moze tako da ...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Tu bi dodao i Mahmutovica tako da iammo tri napadaca iza Dzeke i Ibisevica.Za_raju je napisao/la:Naravno da ih ne treba otpisati ali bi ja recimo za slijedecu prijateljsku prije Fajica zovnuo nego Zek ,Zek dadule jer covjeke dere Sloven(ke)ce kao na traci , ako je kolo Slovenske lige vise i ne sumnjam uopste da ce ovaj dati golaleksandar_veliki je napisao/la:Ma u svakom slucaju Zec i Visca i to obojica, a Maletic out i zavrsaena prica. Pa Visca i Zec mogu igrati jos deset godina, jbg, u krajnjem slucaju treba ih i trpiti, bolje njih nego Maletu i Zlaju Kineza, realno.harishp je napisao/la:Znat ce se na kraju.Ali imam neki isaret da ce jedan ''od dva nasa izvisiti.
Zeca bi ja gurao na krilo,jer je fakat brz ,zna sa loptom itekako.Samo su ga povrede vazda zezale,kad god bi ga krenulo.Vec u par navrata.![]()
Zeku smo vec vidjeli i zna se u po grama koliko moze tako da ...
harishp je napisao/la:Dobro mu dosao.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu