FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la sasagmp » 18 mar 2012, 02:02

Sudija Grobar,smetalo mu previse crvenila :mrgreen:

Salu na stranu,nisam upucen u ranije meceve istih rivala tj. u kojim su garniturama igrali,ali secas se i sam i tokom mladjih kategorija(posto sam procitao negde da si i sam trenirao) da se u svlacionicama cesto cekao trener da kaze u kojoj garnituri igra domacim,pa onda na osnovu toga da se uzme odgovarajuca-kontra garnitura.Desilo mi se jednom da smo oblacili markere preko dresa,eto to je bilo prinudno resenje.

Ovde verovatno zbog crvene boje na oba dresa,sudija je zahtevao drugu garnituru gostiju(sto je po propisu),koja je obicno jednobojna zbog lakseg razlikovanja u guzvi na terenu i zamisli oni je nisu imali?? :roll:

Nije stigla da se opere,tetkica nije opeglala :mrgreen: ...Zaista smesna situacija.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 mar 2012, 19:47

ZAKAZANA SKUPŠTINA FK VOJVODINA

http://www.fkvojvodina.rs/2012/03/zakaz ... vojvodina/" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni najzanimljiviji detalji
УО " пуну $ о $ $ " ? не " $ ? у ? у ?, & навођења ?.
Znači ti mozes da podneseš molbu i oni te odbiju a ne moraju da navode razloge. :roll:

Naravno samo podobni ce moci da udju u odabrano drustvo.
? 69.
" су " $ ? " ' " на " $ успеху ".
:roll:
? ' за $ ? " " сезона " ? $ " ? спонзора о ' $ " ?.
? ' " " за $ ? " " сезона $ ? $ се са " " ? " ? " Уговор о спонзорству на основу & " то ? у својству спонзора $ $ за $ ? у $ ".

? се " ' ", она ' " ' $ " ? & је пренесено право / ?, уз - " ? $ у ставу 1. ? 3. овог Статута. ? о " " ? $ ", на основу $ Управног $. Ова ' у ? ' " ? са " " ФСС.
FK Vojvodina horel Park(moze i Leopold) :mrgreen: :roll:
? престаје са $:
• & о ' $ $ ", 2/3 " ($ ") ? " са ' ?.
Znaci ako im se cefne mogu da ugase klub...
? 75.

У ? & $ ?, " $ о " у $ са " " ".
A ovo moze biti razlog gasenja. ;)

Jasno da je ovaj statut direktan pokusaj privatizovanja kluba na mala vrata,videcemo da li ce uspeti u svojoj nameri. :?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 mar 2012, 20:24

Zar nije vec trebala poceti rekonstrukcija stadiona?

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 mar 2012, 20:40

braoolyo je napisao/la:Zar nije vec trebala poceti rekonstrukcija stadiona?
Trebalo je ali kao sto vidis nema nista od toga.

Jos jedna u nizu velikih lazi uprave na celu sa cirkuzantom i gradskih celnika koje predvodi Pavlicic.

Sto je veca laz,ljudi vise poveruju u nju. ;)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 mar 2012, 15:42

Veze nemate. :roll: Mislim na vezni red, naravno.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 21 mar 2012, 15:58

gollum je napisao/la:Veze nemate. :roll: Mislim na vezni red, naravno.
Hvala na informaciji,dosad to nisam primetio. :mrgreen:

Da li je potrebno uopste nesto vise napisati?

Prvi tim Vojvodine cini gomila netalentovanih i fudbalski nepismenih fudbalera a jedina dva koja znaju su nespremni i potpuno van forme.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 21 mar 2012, 16:05

Frantisek Planicka je napisao/la:
gollum je napisao/la:Veze nemate. :roll: Mislim na vezni red, naravno.
Hvala na informaciji,dosad to nisam primetio. :mrgreen:

Da li je potrebno uopste nesto vise napisati?

Prvi tim Vojvodine cini gomila netalentovanih i fudbalski nepismenih fudbalera a jedina dva koja znaju su nespremni i potpuno van forme.
Vojvodina bila bolja, ali eto nisu uspjeli da postignu taj pogodak.
Ali dobro u revansu siguran prolaz vas jer ste ipak bolja ekipa od Borca, pratio sam utakmicu pa zato ovo govorim. :P

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 21 mar 2012, 16:39

Pa prolaz cak i sa ovakvom igrom ne bi trebao da bude sporan,u suprotnom mozemo da rasformiramo klub i da predjemo na badminton i bocanje.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 23 mar 2012, 01:11

Još jedno veliko priznanje za Omladinsku školu FK „Vojvodina“.

Naime, danas su na adresu kluba stigli pozivi za učešće u reprezentativnim selekcijama. Čak 8 (osam) članova omladinskog tima Vojvodine obući će dresove izabranih timova Srbije i Crne Gore.
Pozive su dobili : Marko Kordić, Šaleta Kordić i Nemanja Sekulić (Crna Gora, U-19), Miloš Čavić, Bojan Nastić, Aleksandar Glumčević, Dejan Meleg i Milan Spremo (Srbija).
Zanimljivo je da su Nemanja Sekulić (1994) i Marko Kordić (1995) zaslužili poziv za stariju selekciju, što samo po sebi govori kakve fudbalske kvalitete poseduju.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 23 mar 2012, 21:04

Fudbalerima Vojvodine sutra predstoji jos jedna utakmica na gostujućem terenu, ovoga puta Karaburmi.

Crveno beli će u 20. kolu pokušati makar da održe dva boda prednosti u odnosu na kragujevački Radnički.

Posle niza katastrofalnih igara i losih rezultata ostaje nada da ce ovaj mec biti prekretnica i uvod u bolje sutra.

Podsecam da na gostovanjima Vojvodina nije poražena već više od punih 11 meseci (poslednji put dogodilo se to upravo u duelu s OFK Beogradom, 20. aprila 2011, 0:1), a želja svih je da se ta lepa serija nastavi.

Na “Karaburmu” neće istčati Mojsov zbog kartona, a možda ni Trajković zbog povrede, ali se u tim vraća Branković.

OFK Beograd ce igrati bez Simica koji je u prethodnom kolu u stilu Zidana, glavom udario igrača Rada u grudi i dobio direktan crveni karton.

I da ne zaboravimo zastavu koja je izazvala sukob izmedju navijaca plavo belih i upravnika stadiona.

slika

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 24 mar 2012, 17:15

Taman kad pomislis da ne moze gore,klub te uveri i da je to moguce.

Kao sto sam vec rekao prvi tim Vojvodine cini gomila netalentovanih i fudbalski nepismenih fudbalera a jedina dva koja znaju su nespremni i potpuno van forme.

Da krenem sa kratkom analizom jer me mrzi da detaljnije ulazim u problematiku

Skuletic-spor i predvidljiv

Bojovic-zesce limitiran igrac,ima golgeterski instikt i to mu jedini fudbalski kvalitet

Stevanovic-dosta trci i ima ga svugde ali dzaba kada decko nije naucio neke osnovne fudbalske elemente kao sto su prijem lopte i centarsut

Moreira-ni senka nekadasnjeg Moreire,cini mi se da je on zavrsio sa ozbiljnim nogometom/fudbalom

Apija-kao i Moreira,marketinski potez i nista vise

Mitosevic-slab u duel i nedorecen

Katai-jedan od najvecih idiota koje sam gledao na travnatom terenu

Pavlovic-Nema kvalitet za Vojvodinu,odlican je jedino u simuliranju

Ostali mogu da prodju kao provotimci Vojvodine ili jednostavno nisu imali dovoljnu minutazu da bih mogao da nesto vise kazem o njima.

Naravno Vukicevic je posebna prica,jedan od najveceih demagoga koje smo imali.

Ne verujem da ce se jos dugo zadrzati u klubu,bez obzira na debelo zaledje.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 mar 2012, 17:24

Gledao sam oko pola sata, nisam imao snage za vise. Ovo je bas lose bilo. Kako Apija i Moreira igraju, cisto sumnjam da ce ubrzo pronaci (ili dostici) pravu formu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2012, 18:59

Sta bre vas dva pisete da je Appiah ocajan ? :roll:
Vi definitivno niste gledali onda utakmicu,ili ste je gledali samo povrsno jer je Appiah juce odigrao strasnu utakmicu.Zaista je uzivanje gledati onakvog zadnjeg veznog na nasim terenima,u defanzivi strasan bio,samo jednom je zakazao i to na pocetku utakmice kada je Nikolic lagano izneo loptu i poslao je za Mijica koji je odlicno centrirao ali Aleksic nije uspeo da pogodi.No osim toga sve skolski u odbrani,pa i u napadu ono sto je njegov zadatak je odlicno odradjeno,2-3 puta sjajno na stranu izbacio Stevanovica ali ovaj nije uspeo da uradi nesta vise iz tih akcija.Mozda sam ja to video i drugim ocima,jer pozicija zadnjeg veznog je izuzetno kompleksna i mnogo bolje se to vidi uzivo nego na telki ali Appiah je odigrao juce izuzetno kvalitetnu utakmicu,najbolju od kako je u Vosi i osim fizicke spreme koju je pruzio(ima snage za nekih 70-ak minuta) ja sam poprilicno zadovoljan njegovom igrom.

Gledam nas fudbal odavno ono bas aktivno,sa gledanjem svih ekipa ali definitivno losiju Vojvodinu nisam gledao.I to ne samo jedan mec,nego evo iz meca u mec se sve to ponavlja.Vosa bekova nema,vezni red je ocajan,nakon odlaska Merebashvilia i Medojevica oni nemaju tu srodnost u veznom redu.Prosto vezni red ne mogu da cine Appiah,Mitosevic i Moreira nisu tip igraca koji moze da funkcionise odlicno u sredini pogotovo ako u napadu imas dva totalno nepokretna igraca u vidu Skuletica i Bojovica.Moreira je van forme,toga sam se i pribojavao zimus i to sam rekao.On je definitivno bespotrebno doveden,i umesto da se sada Poletanovic isforsira,a ne verujem da moze odigrati losije nego Moreira on forsira ovog drugog valjda da se pokusaju izvaditi sto su mu dali platu u nadi da ce on nekim ekstra potezom da resi mec.Ali nije to vise onaj stari Moreira iz Partizana,daleko je on od toga.

OFK sa druge strane odigrao kao i uvek.Napadnu svakoga na bilo kome terenu pa sta bude.Nisu ekipa koja ce da se brani i povuce u bunker,i zbog toga stvarali su prilike,a masili su ih nekoliko izglednih sve dok nije Osmanagic zatresao mrezu Supica i doneo vrednu pobedu "Romanticarima" koji sledece kolo igraju u Subotici,dok Vosa ceka kuci Jagodinu koja bi ovakvoj Vosi itekako mogla da zada probleme.

Na tribinama poseta malo veca od obicnog,ali opet losa za ovakvu utakmicu.Tek nesta oko 1000 gledalaca na tribinama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 mar 2012, 19:37

Devile slazem sa onim sto si izneo.

Definitvno nisi gledao goru Vojvodinu,jer ni mi koji navijamo za nju nismo gledali goru Vojvodinu. :lol: :roll:

Inace po kuolarima se prica da je Miki Rajevac blizu povratka na Karadjordje.

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 26 mar 2012, 19:11

Frantisek Planicka je napisao/la:Devile slazem sa onim sto si izneo.

Definitvno nisi gledao goru Vojvodinu,jer ni mi koji navijamo za nju nismo gledali goru Vojvodinu. :lol: :roll:

Inace po kuolarima se prica da je Miki Rajevac blizu povratka na Karadjordje.
Nema nista od povratka Rajevca.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 31 mar 2012, 20:04

Ovog puta ne bih spominjao igru jer ona ista kao sto je i bila na predhodnim mecevima vec bih istakao nesvakidasnji dogadjaj u istoriji Vojvodine i naseg fudbala(mada je u nasem fudbalu bilo svacega).

Posle utakmica Ratko Butorovic je sa svojim gorilama usao na istocnu tribinu sa ciljem da se silom obračunaju sa sopstvenim navijačima koji su trazili ostavke tako da su neki dobili par preventivnih udaraca,kako im vise ne bi palo na pamet da nesto slicno urade. :oops:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 mar 2012, 21:17

Frantisek Planicka je napisao/la: Posle utakmica Ratko Butorovic je sa svojim gorilama usao na istocnu tribinu sa ciljem da se silom obračunaju sa sopstvenim navijačima koji su trazili ostavke tako da su neki dobili par preventivnih udaraca,kako im vise ne bi palo na pamet da nesto slicno urade. :oops:
A nekad je Novi Sad bio kulturiska grad,olicenje kulture,mirnoce itd....sada njime vladaju svi samo ne pravi Novosadjani...Uzjahali Crnogorci zajedno sa lokalnim mafijasima i ne pustaju.

Sramota da se tako nesto desava na stadionima u 21-om veku,ali opet Balkan je to...nista ne sme da cudi.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 31 mar 2012, 21:40

Sto je najgore nekoliko policajaca je bilo u blizini.

Jedan od njih je pokusao da spreci prebijanje momka no ubrzo je i on odustao.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 mar 2012, 21:59

Sto niste branili bracu? :?

Nego odkud vam zivci da gledate vise ovu patnju od fudbala pitam se :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 31 mar 2012, 22:10

Sarajlijc@ je napisao/la:Sto niste branili bracu? :?
To i meni nije jasno,zasto niko nije krenuo da brani momka.

Ja sam utakmicu gledao sa severa i video sam odredjene fragmente dogadjaja ,a kompletnu pricu sa detaljima sam cuo tek kasnije.

Sarajlijc@ je napisao/la:Nego odkud vam zivci da gledate vise ovu patnju od fudbala pitam se :roll:
Na to pitanje imam nemam racionalan odgovor,no posle ovoga malo ko ce ici na utakmice sve dok je klovan na celu kluba.

Vesti(pogotovo one lose)se brzo sire gradom i ovo ne sme biti zataskano.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.