Sta bre vas dva pisete da je Appiah ocajan ?
Vi definitivno niste gledali onda utakmicu,ili ste je gledali samo povrsno jer je Appiah juce odigrao strasnu utakmicu.Zaista je uzivanje gledati onakvog zadnjeg veznog na nasim terenima,u defanzivi strasan bio,samo jednom je zakazao i to na pocetku utakmice kada je Nikolic lagano izneo loptu i poslao je za Mijica koji je odlicno centrirao ali Aleksic nije uspeo da pogodi.No osim toga sve skolski u odbrani,pa i u napadu ono sto je njegov zadatak je odlicno odradjeno,2-3 puta sjajno na stranu izbacio Stevanovica ali ovaj nije uspeo da uradi nesta vise iz tih akcija.Mozda sam ja to video i drugim ocima,jer pozicija zadnjeg veznog je izuzetno kompleksna i mnogo bolje se to vidi uzivo nego na telki ali Appiah je odigrao juce izuzetno kvalitetnu utakmicu,najbolju od kako je u Vosi i osim fizicke spreme koju je pruzio(ima snage za nekih 70-ak minuta) ja sam poprilicno zadovoljan njegovom igrom.
Gledam nas fudbal odavno ono bas aktivno,sa gledanjem svih ekipa ali definitivno losiju Vojvodinu nisam gledao.I to ne samo jedan mec,nego evo iz meca u mec se sve to ponavlja.Vosa bekova nema,vezni red je ocajan,nakon odlaska Merebashvilia i Medojevica oni nemaju tu srodnost u veznom redu.Prosto vezni red ne mogu da cine Appiah,Mitosevic i Moreira nisu tip igraca koji moze da funkcionise odlicno u sredini pogotovo ako u napadu imas dva totalno nepokretna igraca u vidu Skuletica i Bojovica.Moreira je van forme,toga sam se i pribojavao zimus i to sam rekao.On je definitivno bespotrebno doveden,i umesto da se sada Poletanovic isforsira,a ne verujem da moze odigrati losije nego Moreira on forsira ovog drugog valjda da se pokusaju izvaditi sto su mu dali platu u nadi da ce on nekim ekstra potezom da resi mec.Ali nije to vise onaj stari Moreira iz Partizana,daleko je on od toga.
OFK sa druge strane odigrao kao i uvek.Napadnu svakoga na bilo kome terenu pa sta bude.Nisu ekipa koja ce da se brani i povuce u bunker,i zbog toga stvarali su prilike,a masili su ih nekoliko izglednih sve dok nije Osmanagic zatresao mrezu Supica i doneo vrednu pobedu "Romanticarima" koji sledece kolo igraju u Subotici,dok Vosa ceka kuci Jagodinu koja bi ovakvoj Vosi itekako mogla da zada probleme.
Na tribinama poseta malo veca od obicnog,ali opet losa za ovakvu utakmicu.Tek nesta oko 1000 gledalaca na tribinama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))