SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Fanaticosi do nove pobjede. Bravo harry, bravo NoName!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bilo bi fino da pobijedimo i prekinemo ovaj kratki post bez pobjede, a i vratili bi se u sami vrh i borbu za Prvu ligu. Samo da se sutra u Travniku ne raspucaju.juventus 0244 je napisao/la:Dosadasnji rezultati uređeni, ako zakasnim večeras sa uređivanjem preostale utakmice nemojte zamjeriti, a ionako ima još jedna utakmica za goste sutra.
Mislish United - Ljuta Krajina 1-1
Imamo bod u dzepe, ali kako stvari stoje, sutra nam naša lige može donijeti sva tri boda, jer se ova Parma raspucala. Čestitam Ljumanu na novom golu, postao je ljubimac Krajiške publike
.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Utakmica Parma-Lazio je prekinuta, dal' će se gledati bonus par il' rezultat koji je utakmica prekinuta ? 
EDIT : Ipak se igra nastavlja ...
EDIT : Ipak se igra nastavlja ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- legenda reala
- Kontakt:
Neutralni
Hoš ikad pogoditi neki tip a da nije 1:1 ili 2:1
Green Dragons-Pivopije 2:1
Ja i Samir za nas, NK Krivaja za Pivopije
Imaju još Lazio u igri i sutra Zvijezdu u problemima smo
Raul podbacio, i nepažnjom si nas mogo koštati službenog poraza 3:0
Pripazi slijedeći put
Edit: Sad imamo bod u džepu za potpuni plijen sutra navijamo za Zvijezdu
Hoš ikad pogoditi neki tip a da nije 1:1 ili 2:1
Ja i Samir za nas, NK Krivaja za Pivopije
Imaju još Lazio u igri i sutra Zvijezdu u problemima smo
Raul podbacio, i nepažnjom si nas mogo koštati službenog poraza 3:0
Pripazi slijedeći put
Edit: Sad imamo bod u džepu za potpuni plijen sutra navijamo za Zvijezdu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta imaš protiv i to je rezultat?legenda reala je napisao/la:Neutralni
Hoš ikad pogoditi neki tip a da nije 1:1 ili 2:1![]()
![]()
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi nekulturan

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa ne, ovo je već drugi put da me prozivaš za sličnu stvar. Prvi put nisam htio nasjesti na provociranje i prešutio sam, al' više neću šutiti. Ne diram te, ne diraj me - vrlo jednostavno.legenda reala je napisao/la:Jesi nekulturan![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Što si ba nervozan nije Budućnost izgubilaLjumanM95 je napisao/la:Pa ne, ovo je već drugi put da me prozivaš za sličnu stvar. Prvi put nisam htio nasjesti na provociranje i prešutio sam, al' više neću šutiti. Ne diram te, ne diraj me - vrlo jednostavno.legenda reala je napisao/la:Jesi nekulturan![]()
![]()
Pa unosim ti nemire u ekipu
Pa moraš mjenjati jer protiv nas u sljedećem meču ti neće dolaziti ti rezultati kao u prvom
Jest i Budućnost izgubila 2-0 i nervozan sam, a ti još yebeš stvar dodatno.legenda reala je napisao/la:Što si ba nervozan nije Budućnost izgubilaLjumanM95 je napisao/la:Pa ne, ovo je već drugi put da me prozivaš za sličnu stvar. Prvi put nisam htio nasjesti na provociranje i prešutio sam, al' više neću šutiti. Ne diram te, ne diraj me - vrlo jednostavno.legenda reala je napisao/la:Jesi nekulturan![]()
![]()
![]()
![]()
Pa unosim ti nemire u ekipu![]()
Pa moraš mjenjati jer protiv nas u sljedećem meču ti neće dolaziti ti rezultati kao u prvom
- legenda reala
- Kontakt:
Haj kad si toliko nervozan.
Pustit ćemo i Budućnost i Krajinu
Pa kad treba najviše zakažu ti ti rezultati
Pustit ćemo i Budućnost i Krajinu
Pa kad treba najviše zakažu ti ti rezultati
BIHfan je napisao/la:Kriza je prosla, ne mogu ni vjecno uvjek protiv nas svi davat po 3-4 gola.123456 je napisao/la:Kapiten proradio kakav opstanak idemo na titulu.
Tri utakmice tri gola kapitena.Aferim ti bilo.
Valjda se mognemo prikljucit u borbi za titulu, mada je to sad nebitno.
Ove sezone je kup prioritet...a onda sljedece sezone opet titula u ligi.
Nista drug ja sam se vec pomirio sa losim rezultatom ove sezone ali treba polako graditi tim za slijedecu u kojoj se nadamo visem ranguViper je napisao/la:Jbt ga, idemo ti il ja odma objavit tamo da razimo igracasamocelik je napisao/la:Hvala na informacijama.Dakle od slijedece sedmice Kockari iamju novog kapitena tj. moja malenkostte jedno prazno mjesto.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Sta ja ovo vidim. Grizzliesi ne mogu gola dati.
A i ovaj Jasmin osim sto mu avatar ne valja jos ni ne tipuje. Spiely tebe zaduzujem da nadjes novog igraca. Nekog boljeg i odgovornijeg.
A i ovaj Jasmin osim sto mu avatar ne valja jos ni ne tipuje. Spiely tebe zaduzujem da nadjes novog igraca. Nekog boljeg i odgovornijeg.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Sutra nam je zadnja sansa za drugu ligu, ukoliko pogodimo Travnik izbit cemo na 5. mjesto i imat cemo sanse za 2. ili 3. mjesto...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kao legalista
moram prijaviti
mislim da nasa utakmica nije regularna iako je postigao dva gola arsenalovac je,mislim ,prekrsio pravila tako gongasi cestitam na pobjedi!!! 
AMAR OSIM!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne bi ja rekao da je igdje pogriješio , može staviti 5 istih rezultata ako hoće, a gost kad si 4csh je napisao/la:Kao legalistamoram prijaviti
mislim da nasa utakmica nije regularna iako je postigao dva gola arsenalovac je,mislim ,prekrsio pravila tako gongasi cestitam na pobjedi!!!
On ako bude tražio vraćate se u cvajtuCollegeGunner je napisao/la:Sta ja ovo vidim. Grizzliesi ne mogu gola dati.![]()
Otišo si ti i halali Huso
Eh da nije 1.aprilcsh je napisao/la:Kao legalistamoram prijaviti
@legenda reala
Dzaba pokusavas unijeti nemir u ekipu, samo možeš prouzrokovati da dobijes po usima kao prošli put
Edit: Evo uhvatio si naivnog legendu
Legenda je previse tup da bi shvatio tako nesto...
Roger Federer the greatest of all time!
Druga pobjeda za redom za Jedinstvo i 4. bez poraza. Ima jos nade za opstanak. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
bice guravo do kraja ... valjda cemo izboriti opstanak .. svaka cast kolega Evra za 2 postignuta gola ...Cartman je napisao/la:Druga pobjeda za redom za Jedinstvo i 4. bez poraza. Ima jos nade za opstanak.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.