New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 00:58

@adriano, večeras imate priliku da nas pobjedite ako Baron odigra kao što se odigrao sinoć ;)

Jeremy Lin will be out for approximately six weeks after an MRI revealed a small chronic meniscus tear in his knee.

E sad je fakat zeznuto, dobro je što se povrijedio na vrijeme tako da će biti spreman za play-off... Mislim da je ova povreda posljedica njegovog napora i igranja po 40+ minuta u više tekmi, ebiga... STAT out, Lin out, Jeffries out - 8. mjesto je u pitanju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 apr 2012, 01:02

Carlo je napisao/la:@adriano, večeras imate priliku da nas pobjedite ako Baron odigra kao što se odigrao sinoć ;)

Jeremy Lin will be out for approximately six weeks after an MRI revealed a small chronic meniscus tear in his knee.

E sad je fakat zeznuto, dobro je što se povrijedio na vrijeme tako da će biti spreman za play-off... Mislim da je ova povreda posljedica njegovog napora i igranja po 40+ minuta u više tekmi, ebiga... STAT out, Lin out, Jeffries out - 8. mjesto je u pitanju.
Ako je 6 sedmica u pitanju,nema tu od povratka nista....Pocece vec PO,a sumnjam da se moze vratiti u formu,ako kojim cudom i prodjete prvu rundu...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 01:10

NEZALAGANJE je napisao/la:
Carlo je napisao/la:@adriano, večeras imate priliku da nas pobjedite ako Baron odigra kao što se odigrao sinoć ;)

Ako je 6 sedmica u pitanju,nema tu od povratka nista....Pocece vec PO,a sumnjam da se moze vratiti u formu,ako kojim cudom i prodjete prvu rundu...
jes, jes, upravu si. ja računam da je danas 01.03, a ne 01.04. :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 apr 2012, 01:18

Ma nama mozda nece igrati Kyrie, sinoc rame zeznuo zbog duela sa Ersanom. Nema Andya, nema Boobie Gibsona, imamo 3 igraca iz D-league, tako da nemate vi sta strahovati. Plus glavni igraci Parker i Jamison su nazalost fit za veceras hahahaha. Mi smo vec u poodmakloj fazi tankiranja (doveli smo i Lestera Hudsona da nam pomogne u tankiranju) tako da vi nemate sta da brinete.

Na tankiranje spremni Cavsi. GO CAVS GO!!!

slika
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 01:24

Super što igraju Jamison i Parker, taman da se ne moram nervirati :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 apr 2012, 01:27

Carlo je napisao/la:Super što igraju Jamison i Parker, taman da se ne moram nervirati :lol:
Nadji nam kakvih linkova, po mogucnosti HD kako bih sto ljepse vidio te strasne poteze tog dua :lol: . Ko zeli da tankira sljedece sezone samo nek dovede Jamisona i Parkera u tim, mnogo pomazu ta dva igraca hahahaha.

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 01:32

adriano_leite je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Super što igraju Jamison i Parker, taman da se ne moram nervirati :lol:
Nadji nam kakvih linkova, po mogucnosti HD kako bih sto ljepse vidio te strasne poteze tog dua :lol: . Ko zeli da tankira sljedece sezone samo nek dovede Jamisona i Parkera u tim, mnogo pomazu ta dva igraca hahahaha.
Slabih linkova ima pravo, ovi su solidni:
http://coolsportz.de/stream7.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nbaliveonline.com/nbalive/wa ... k%20Knicks" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 01 apr 2012, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 apr 2012, 01:35

http://www.firstrowsports.eu/watch/1164 ... liers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 01:35

ma na firstrowu su najbolji kako god okreneš

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 02:11

25-17

Odlični Melo i Smith, ostali solidni. Napokon da i Douglas dobije priliku kao prvi plej sa klupe.

Melo - 8 poena, 2 skoka
Smith - 7 poena, 3 skoka

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 apr 2012, 02:13

Sretno veceras samo da ne ubijete brasno u nama. Pametnije mi je gledati NCAA nego se nervirati uz ovakvu pickastu igru mojih Cavsa. Do 10 razlike je prihvatljivo, ali Knicksi napaljeni, ako osjete da nas mogu dobiti 50 razlike oni ce to i uraditi, ali jbg.
slika
GO CAVS GO!!!

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 02:20

adriano_leite je napisao/la:Sretno veceras samo da ne ubijete brasno u nama. Pametnije mi je gledati NCAA nego se nervirati uz ovakvu pickastu igru mojih Cavsa. Do 10 razlike je prihvatljivo, ali Knicksi napaljeni, ako osjete da nas mogu dobiti 50 razlike oni ce to i uraditi, ali jbg.
slika
GO CAVS GO!!!
Samo šteta za utakmicu što ne igra Irving, bilo bi mnogo, mnogo zanimljivije...

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 01 apr 2012, 02:57

Prvo poluvrijeme solidno. Osjeti se umor zbog smanjene rotacije. Chandler već treću utakmicu upada u rane probleme s ličnim greškama, ne tipično za njega.
Bilo je i par sudijski odluka :? i to se već provlači malo duže vrijeme, suđenje na štetu Knicksa (ništa puno ali svaka sumnjiva je kontra Knicksa)

Carmelo igra dobro, JR i Novak super spram sinoć kad su bili užasni

Shumpert je pravi lopov *eboga miš :lol:
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 03:24

Novak je zadnji put ovako loš šut imao u januaru ili februaru, samo 2-6 :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 04:08

91-75

Solidno odigrano, odbrana odlična na čelu sa Chandlerom koji je bio aktivan i u napadu sa 14 poena, a imao je i 12 skokova. Smith je bio odličan i može se reći da je on napravio ogromnu razliku u rezultatu, nadati se da će nastaviti ovako igrati.

Sljedeća utakmica je u utorak navečer u Indiani protiv Pacersa.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 apr 2012, 23:37

Jeremy Lin
Praise God for a successful surgery! Now on the road to recovery! Lets gooo. Much love to all the fans for your support and kind words

slika

GET WELL SOON!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 apr 2012, 18:43

Večeras protiv Pacersa, očekujem dosta težak meč.

I da, još jedna zanimljivost, nakon što je Allan Houston "pročepio" Mela i Shumperta na red je došao i Chandler. Očekujem od Chandlera da počne rokati sa distance u stilu Dirka :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 apr 2012, 23:22

Carlo je napisao/la:Večeras protiv Pacersa, očekujem dosta težak meč.

I da, još jedna zanimljivost, nakon što je Allan Houston "pročepio" Mela i Shumperta na red je došao i Chandler. Očekujem od Chandlera da počne rokati sa distance u stilu Dirka :mrgreen:
Znas ko je ovaj? :lol: :lol: :lol:
slika

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2012, 00:44

jel to chandler majke ti :lol:

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 04 apr 2012, 00:57

Jao Chandlera :lol: :lol: slika i prilika :lol: :lol:

Uz Woodsona (za kojeg ja mislim da bi trebao ostati trener i iduće sezone,strašno bi glupo bilo promjenuti ga) za mjesto head coacha spominje se i Calipari (Kentucky U.)

Linove najdraže životinje su delfini i pingvini :D trentuno je kući i igra DOTA2 sa braćom a u srednjoj školi je svirao bubnjeve :lol: :lol:

Večeras veoma važna utakmica za Knickse u borbi za tu 8 poziciju, bit će teška utakmica i mislim da je Indiana favorit, pogotovo pod koševima. Šut bi morao raditi dobro ukoliko žele pobjedu.
Volio bi vidjeti Shumperta u prvoj petorci umjesto Fieldsa
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.