NK Zvijezda Gradačac

maksi
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la maksi » 31 mar 2012, 20:11

Fatko je napisao/la:izgleda da nema vise dobivanja dzaba para u zvijezdi altin ide najvjerovatnije jer nije nikako igro :o
Valjda neće završit ko Kojić, Jović ga poćero i morali ga plaćat džaba a on kući sjedio, opasni menadžeri.

bekimcolic
Kontakt:

Post Postao/la bekimcolic » 31 mar 2012, 20:29

predator je napisao/la:KADETI:Zvijezda Gradacac-Travnik 4:1 :D :D
Juniori:Zvijezda Gradacac-Travnik 2:1 :D :D
Respekt nasoj djeci i nasim trenerima koji su danas napravili odlican rezultat.
Respekt nasoj djeci koja su kao reprezentativci Tuzlanskog kantona (njih cetvorica)osvojili 1.mjesto na prvom medjukantonalnom takmicenju na Kupresu.
Respekt nasoj djeci (trojica)koji su pozvani i prolaze selekcije za REPREZENTACIJU BiH
respekt NK.Zvijezda sto ima tri reprezentativca u omladinskim kategorijama!(pionir,kadet,junior)
Ovo dovoljno govori!!!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 31 mar 2012, 21:04

bekimcolic je napisao/la:
predator je napisao/la:KADETI:Zvijezda Gradacac-Travnik 4:1 :D :D
Juniori:Zvijezda Gradacac-Travnik 2:1 :D :D
Respekt nasoj djeci i nasim trenerima koji su danas napravili odlican rezultat.
Respekt nasoj djeci koja su kao reprezentativci Tuzlanskog kantona (njih cetvorica)osvojili 1.mjesto na prvom medjukantonalnom takmicenju na Kupresu.
Respekt nasoj djeci (trojica)koji su pozvani i prolaze selekcije za REPREZENTACIJU BiH
respekt NK.Zvijezda sto ima tri reprezentativca u omladinskim kategorijama!(pionir,kadet,junior)
Ovo dovoljno govori!!!
Respekt jer idemo u svemu prema boljem kako starci tako i nasi mladi ;) :D

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 31 mar 2012, 21:23

Zmajjj je napisao/la: Halil nema ugovor profesionalni i neće ga potpisat jer u ljeto je slobodan igrač i ide vani ili u Sarajevo.
Opet će počet rasprava o ovim glupostima...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 31 mar 2012, 23:01

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la: Halil nema ugovor profesionalni i neće ga potpisat jer u ljeto je slobodan igrač i ide vani ili u Sarajevo.
Opet će počet rasprava o ovim glupostima...
mislim da haliu istice ugovor na kraju sezone,nadam se da ce ga produzit...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 01 apr 2012, 08:32

Danas će se u Travniku odigrat zanimljiv meč u kome je tesko dati prognozu rezultata.Da se igra na neutralnom terenu,uz korektno sudjenje Zvijezda bi bila apsolutni favorit.Ovako,Travniku gori pod nogama i iskoristiće sve mehanizme kako bi pobijedili,prije svega mislim na veliki pritisak na sudiju Skakića koji će im biti naklonjen u svakom smislu.Molim Boga da se vrate zivi i zdravi svi igrači,ali sigurno znam da će biti izbačenih iz stroja.Uz pomoć nesebičnu od strane sudije mislim da je Travnik bliži pobjedi, mada zbog otvorene igre ni njihova mreza neće mirovat.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 01 apr 2012, 08:47

zvjezdas je napisao/la:Danas će se u Travniku odigrat zanimljiv meč u kome je tesko dati prognozu rezultata.Da se igra na neutralnom terenu,uz korektno sudjenje Zvijezda bi bila apsolutni favorit.Ovako,Travniku gori pod nogama i iskoristiće sve mehanizme kako bi pobijedili,prije svega mislim na veliki pritisak na sudiju Skakića koji će im biti naklonjen u svakom smislu.Molim Boga da se vrate zivi i zdravi svi igrači,ali sigurno znam da će biti izbačenih iz stroja.Uz pomoć nesebičnu od strane sudije mislim da je Travnik bliži pobjedi, mada zbog otvorene igre ni njihova mreza neće mirovat.
Ajde ti se već na jutro u.s.r.o :lol: pripo se, a ako naši budu igrali ko u Širokom onda ćemo uzet sva tri boda, po tvom ispade da je Travnik već upiso pobjedu uz pomoć sudije.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 apr 2012, 08:53

bice gusto bice 0-2 :D nadam se samo da ce skakic suditi realno jer vjerujte da je ta utakmica pod okom komiteta mislim da nebi trebala biti lakrdija od sudenja a takoder nisu ni travnicani vise mesari kao sto su bili tako da ako zvijezda zasluzi pobjedu igrom mislim da cemo ih dobiti.ja samo sto znam i sto sam cuo da kuntic hoce pobjedu i da je cijelu sedmicu posvetio toj utakmici covjek je novi u nasoj ligi i zeljanje dokazivanja.poslije ove utakmice ce se znati dali krece euforija ili cemo saznati gdje nam je domet ove sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 01 apr 2012, 08:56

Široki ima igrače i igru gdje im ne treba ničija pomoć.Ovo je samo komentar realne situacije danasnje utakmice.To nije strah već objektivna slika.Na kraju krajeva vidjeće te i sami sve,ali i čuti Kuntićev komentar.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 apr 2012, 08:57

ja nacuo da bi mogao biti neki prenos kao protiv sirokog pa ako neko cuje neka nam postavi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 01 apr 2012, 09:04

astra1922 je napisao/la:bice gusto bice 0-2 :D nadam se samo da ce skakic suditi realno jer vjerujte da je ta utakmica pod okom komiteta mislim da nebi trebala biti lakrdija od sudenja a takoder nisu ni travnicani vise mesari kao sto su bili tako da ako zvijezda zasluzi pobjedu igrom mislim da cemo ih dobiti.ja samo sto znam i sto sam cuo da kuntic hoce pobjedu i da je cijelu sedmicu posvetio toj utakmici covjek je novi u nasoj ligi i zeljanje dokazivanja.poslije ove utakmice ce se znati dali krece euforija ili cemo saznati gdje nam je domet ove sezone
Da je osto stari trener al bi danas bi bilo veselo :lol:

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 01 apr 2012, 09:34

Ako danas pobijedimo Travnika mi smo blizu Evrope i biće puna Banja Ilidža u subotu......a Travnik bi onda jednom nogom već bio u Prvoj Federalnoj....

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 01 apr 2012, 10:32

maksi je napisao/la:Ako danas pobijedimo Travnika mi smo blizu Evrope i biće puna Banja Ilidža u subotu......a Travnik bi onda jednom nogom već bio u Prvoj Federalnoj....
Sretno :P
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 01 apr 2012, 10:44

Mislim da se netreba previse opterecivat danasnjom utakmicom jer je ona presudna Travnik,ako bi bilo nerijeseno po meni Travnik ispada sigurno.Mi smo dobili odlicnog mladog i perspektivnog trenera,iako bi ga neki vec na ljeto zamijenili.Sa ovom ekipom mi trebamo biti zadovoljni sa sredinom tabele,te se iz Travnika vratiti bez povrijedjenih i kartoniranih igraca.U skoroj buducnosti trebalo bi dovesti dva trenera poput Kuntica za omladinski pogon te im pridodati nase momke Taletovica i Rosu,tada bi sigurno bili u vrhu BiH nogometa,kao sto je sada recimo Siroki i Olimpik.U svakom slucaju sretno momcima u Travniku.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 01 apr 2012, 10:53

Mislim da bi ovdje trebao biti prenos http://www.hronika.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 01 apr 2012, 11:21

zmajevac je napisao/la:Mislim da se netreba previse opterecivat danasnjom utakmicom jer je ona presudna Travnik,ako bi bilo nerijeseno po meni Travnik ispada sigurno.Mi smo dobili odlicnog mladog i perspektivnog trenera,iako bi ga neki vec na ljeto zamijenili.Sa ovom ekipom mi trebamo biti zadovoljni sa sredinom tabele,te se iz Travnika vratiti bez povrijedjenih i kartoniranih igraca.U skoroj buducnosti trebalo bi dovesti dva trenera poput Kuntica za omladinski pogon te im pridodati nase momke Taletovica i Rosu,tada bi sigurno bili u vrhu BiH nogometa,kao sto je sada recimo Siroki i Olimpik.U svakom slucaju sretno momcima u Travniku.
Prazne priče o dolasku Taletovića i Roše... jer bilo je napada i prijetnje Rošinog starog na trenere Jovičića i Ninkovića kad nije igro pa je Roša otišo u Omladinac a klub ne može vodit ulica i po meni je to ispravno, a Taletović je sam otišo za Ninkovićem (valjda mu ga bilo žao) iz kluba kad je Zvijezdi bilo najteže i kad je trebala pomoć i Taletovića i svih drugih da ostane u ligi a Zvijezda je ostala i bez njega i može bez mnogih osim Fadila i Nurde koji najviše ulažu u klub. Ajmo po bodove u Travnik nikad nismo tamo pobijedili, zadnja je bila neriješena danas je red na POBJEDU.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 01 apr 2012, 11:55

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 01 apr 2012, 13:18

Zna li neko sigurno ima li prijenos i gdje?

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 01 apr 2012, 15:14

elvis j je napisao/la:Zna li neko sigurno ima li prijenos i gdje?
Niko nije 100% siguran ali vjerovatno ovdje http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... jezda.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 apr 2012, 15:42

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0-1 :D 8-) :lol: :shock: :o

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.