[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Rekorderi sinoc
Koševi: Carmelo Anthony (36)
Asistencije: Deron Williams (20)
Skokovi: Gerald Wallace (18)
Ukradene lopte: Gerald Wallace (6)
Blokade: Marcus Camby (6)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma bogami u zadnje vrijeme sve je vise tih(u stvari jedna za drugom) utakmica koje bi se mogle proglasiti najlosijiom u karijeri.neno#4 je napisao/la:Ajde nemoj da zezas. Odigrao je najlosiji mec u karijeri , i onda je pogodio vrlo tezak sut. Ko bi se usudio da onakvo nesto proba?
Vidi, nije mi cilj da provociram, al zar nisi ti govorio da su Lakersi mnogo jaci nego sto vecina misli i da ce dogurati jako daleko?neno#4 je napisao/la:Pa ocigledno je da ne moze covjek vise. Sa ovolikim brojem minuta ne ide. Lakersi mogu da eventualno dobiju prvu rundu u playoffu i to je kraj. Sve preko toga ce biti iznenadjenje.
To sam i rekao u vise redova.neno#4 je napisao/la:Pa ocigledno je da ne moze covjek vise. Sa ovolikim brojem minuta ne ide. Lakersi mogu da eventualno dobiju prvu rundu u playoffu i to je kraj. Sve preko toga ce biti iznenadjenje.
Sorry burazCarlo je napisao/la:Knicks' Lin likely done for season with torn meniscus in knee; surgery scheduled
Ma samo je važno da se oporavi i nadati se da neće imati problema u budućnosti s povredama... Upitan je i play-off za Knickse ove sezone...Zeljovac_1921 je napisao/la:Sorry burazCarlo je napisao/la:Knicks' Lin likely done for season with torn meniscus in knee; surgery scheduled
ma ja to je najvaznije, ali eto mogo vam je doprinjeti resto sezone i u playoffu. Trebali bi uci u PO, pa onda sta bude. Mada ce vam biti tesko protiv Chicaga ili Miamia.Carlo je napisao/la: Ma samo je važno da se oporavi i nadati se da neće imati problema u budućnosti s povredama... Upitan je i play-off za Knickse ove sezone...
ma moze. nek' igra 48 min...neno#4 je napisao/la:Pa ocigledno je da ne moze covjek vise. Sa ovolikim brojem minuta ne ide. Lakersi mogu da eventualno dobiju prvu rundu u playoffu i to je kraj. Sve preko toga ce biti iznenadjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.