Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 01 apr 2012, 13:30

Nisam jučer mogao pisat jer nisam imao tastature :lol:

Prije svega da kažem da naravno da Ramsey nije kriv za poraz, ali lik je toliko iritintan, loš izvan forme i ne znam jeste li primijetili, ali kod god Ramsey igra Arsenal odigra totalno loše i ispod svakog minimuma. Je li to slučajnost? Ne bih rekao. Lik totalno guši ovu ekipu i Rosicky a i ostatak veznog reda ne mogu funkcionisat sa njim u ekipi. To je i najvećem laiku jasno, jasno je i Wengeru samo što je Wenger tvrdoglav ko mazga pa ga forsira još više ne bi li kojim čudom proradio.

I samo da kažem da mi se gadi branjenje Ramseya kad je lik flop već cijelu sezonu (izuzev jedne solidne tekme protiv Chelsea kad su oni bili u knockdownu). I sad da bi se on opravdao prije svega napada se Rosicky (jer ga AGB mrzi iz dna duše što je i sam priznao) pa onda svi ostali pa čak toliko drsko da i RvP više ne valja. Jer eto on 3 utakmice nije dao gol, a što nam je svojim golovima ove sezone donio ni manje ni vise nego 30 bodova to je manje bitno. Eto de oduzmite 30 bodova i javite mi na kojoj poziciji bi Arsenal bio. I nemojte mi onihglupih priča, za to je ekipa zaslužna, bla-bla, nego budite iskreni i recite da je uvijek onbio taj koji se nalazio na pravom mjestu, a ne Gervinho ili ostatak ekipe.

Isto osuđujem napadanje Vermaelena jer kad nam je svojim golovima zadnja 2 kola donio 6 bodova bio je bog, isus, Allah. A sad je samo kanta jel? :lol:

Nije mi krivo za poraz koliko mi je krivo za Ramseya...lik nije za prve postave nikako.

Nadam se da iduće kolo dobijamo onu poluekipu, ne sumnjam u pobjedu ako budu igrala prava krila i ako publika bude na svom nivou. ako Ramsey bude igrao opet je svašta moguće.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 apr 2012, 13:34

Uzmi samo moje epitete, sta sam ja govorio za TV-a i Robina, a sigurno nikad nisam rekao to sto si ti napisao. Ja ne govorim kao ti o sezoni, vec govorim o utakmici, a istina o utakmici jest da i kad je izasao Rosicky nije igrao, ne moze biti do Ramseya ako je na klupi, ili kao takav smeta Rosickom???? Sto tad Rosicky nije zaigrao??? Kako ja mrzim Rosickog tako i ti ocigledno Ramseya, tako da ispada da ni ja ni ti nemamo pravo pricati o Rosickom/Ramseyu. Isto tako Vermaelen je kriv za ono jucer, niko drugi, ja ne govorim za ostatak sezone, to me ne interesuje i nije povezano sa jucerasnjom utakmicom, vec samo za jucer. I Robin je morao dati ono, nije izgubili smo. JA ne dramim previse oko ovog poraza morao se desiti, vi dramite, i onda trazite krivca u igracu koji nije kriv. A zanimljivo da u svim utakmicama koje Ramsey nije valjao igrao je Rosicky, koji isto nije valjao, bez Rose Ramsey je solidno igrao(u prvom nizu pobjeda). Ja necu reci na kraju sezone da je Rosicky,TV ili Robin bio los, ali jucer jest.
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 apr 2012, 13:42

Što je bilo bilo je, napisao sam svoje mišljenje i neću se dalje raspravljat iako bih mogao. :mrgreen:

Okrećemo se sad onoj poluekipi, moramo slavit i napravit uslugu Manchesteru Utd (bolje da i oni osvoje nego oni retardi). Toliko želim pobjedu protiv njih, ali pobjedu u kojoj ćemo im zabit u zadnjoj sekundi ili onu u kojoj ćemo ih totalno ponizit. Mislim da imamo kapaciteta za tako nešto. Svi moraju dat svoj maksimum pa i više od toga počevši od navijača, preko stručnog štaba pa do igrača. :twisted:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 apr 2012, 13:47

Kontaj da kada rosicky krene u napad može birat Lijevo desno i pravo rvp ako je zagraden pokušaje WALCOTTU zato šta onome kad se lopta dadne jednostavno na tom mjestu i ostane

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 01 apr 2012, 13:58

Izgleda da su se naši okrenuli dovodjenju M'vile, poslije dolaska Lukasa. :)
Kakva bi to špica bila da dovede Podolskog, M'vilu, Vertonghena(otjera Djuru :mrgreen: ) i Suareza, pa yebi me u šupak ako se ne bi borili za titulE + Robinov novi ugovor 99 % zavrseno i povratak Wilshera :D
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 01 apr 2012, 14:01

Pa ako Wenger bude iole pri pameti, kao prije par utakmica, dobicemo city.

Trebao bi gurnut Chambu u vatru, mali nikad nije zakaz'o.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 apr 2012, 14:08

Jucer je zakazao, dva puta se sastavio sa loptom i to je jednom probao proci kroz igraca. Jucer svi sto su igrali su zakazali, tako i on.
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 apr 2012, 14:08

Uh, M'Villa bi bio pojačanje za 99% klubova. Samo, kako bi to onda izgledalo u Arsenalu? M'Villa, Song, Arteta, Rosicky, Wilshere, Ramsey ( :roll: ) pa i Ox od koga se haman očekuje to mjesto na sredini terena, a ne po boku. Sa povratkom Frimponga se baš stvara gužva(ra) na tim pozicijama, tako da...Znači, 8 igrača za (najviše) 3 pozicije. Ok, treba ono imati širinu (posebno ukoliko se bude ganjala titula na više frontova), ali ovo bi bio luksuz.

Nego, glede Ramseya, davno sam iznio mišljenje. On sigurno ne donosi prevagu na sredini terena. Ok, momak je mlad, sigurno ima mjesta za napredak, ali sumnjam da je u stanju biti na nivou Wilsherea, Cesca pa i Songa. A, svaki klub ima one koji su "krivi" za loše rezultate. Uzmimo United (Evans), Chelsea (Torres), Liverpool (Carroll), Newcastle (Perch), Borussiju (Lewandowski), Barcelona (Busquets)...Jednostavno, to su igrači koje navijači i simpatizeri tih klubova najmanje gotive, pa se za svaki gol, izgubljen bod ili šta ti ja znam, upravo oni krive. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 apr 2012, 14:21

Vama majke mi ko' da je prvi put da gledate Arsenal na gostovanju ove sezone,Arsenal na Emiratima i Arsenal na strani su nebo i zemlja i ako želimo naredne sezone da konkurišemo za titulu to mora mnogo bolje..

Arsenal u gostima:7 2 7 -----gol razlika -1

Arsenal doma : 11 2 2 ------gol razlika +22

Arape moramo dobiti i realno favoriti smo,ono njihovo valjanje lopte i ona mrtva igra ne prolazi na Emiratima,a i odbrana im je u zadnje vrijeme kriminalna..

Podolski: "Yes, United spoke to my agent, to be honest I don't like their style of play. Besides, I have my heart set on another club." 8-)

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 01 apr 2012, 14:40

Ode nam RVP U Barsu tužno, ali istinito.

Jedan od najtraženijih fudbalera na svijetu, Arsenalov napadač Robin van Persie, pojačava prošlogodišnjeg evropskog prvaka Barcelonu!
Katalonci su zahvaljujući ponudi od 37,7 miliona eura i igračevoj želji da zaigra u najboljem timu današnjice pobijedili u utrci sa Interom, Chelseam, City-jem i Unitedom. Ovu informaciju su objavili holandski mediji, a R.van Persie je trenutno u Londonu gdje sa svojim klubom vodi borbu za LP sledece godine u kojoj on kako stvari stoje nece zaigrati za topdžije.

Dnevnik De Dutch I ugledni engleski časopis The Mirror pišu kako bi narednih dana R.van Persie trebao otputovati u Barcelonu gdje će potpisati ugovor sa prošlogodisnjim španskim i evropskim prvakom.
"Arsenal je pristao da proda Persie-a Barceloni za 34 miliona funti i on će potpisati četvorogodišnji ugovor", prenio je list izjavu fudbalerovog menadžera. Persie je ne zadovoljan igračima koje Wenger planira dovesti, pored Lukasa Podolskog klub namjerava vratiti Bendtnera i ponuditi mu novo produženje na 5 godina, također Wenger planira dovesti igrača Anderlechta Suareza, dok je Persie zahtjevao Hazarda iz Lilla, Vertongena iz Ajaxa i Napolijevog Lavezzia, kako nisu mogli ispuniti zahtjeve Persie I njegov menadzer su ušli u pregovore sa Barselonom I blizu su realizacije ovog transfera.

RvP je minule sezone postigao 18 golova za Arsenal, a u kalendarskoj 2011 godini je postigao 35 ligaških pogodaka, ove sezone je vodeći strijelac lige sa 26 golova i 9 asistencija.

APRILILILILILILILI :D :D :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 apr 2012, 20:23

mašina
[youtube][/youtube]
Vođa zna.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 01 apr 2012, 22:50

Da malo vidimo "The OX-a" naseg kako pjeva :lol:

[youtube][/youtube]

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 apr 2012, 10:28

Bosco je napisao/la:Što je bilo bilo je, napisao sam svoje mišljenje i neću se dalje raspravljat iako bih mogao. :mrgreen:

Okrećemo se sad onoj poluekipi, moramo slavit i napravit uslugu Manchesteru Utd (bolje da i oni osvoje nego oni retardi). Toliko želim pobjedu protiv njih, ali pobjedu u kojoj ćemo im zabit u zadnjoj sekundi ili onu u kojoj ćemo ih totalno ponizit. Mislim da imamo kapaciteta za tako nešto. Svi moraju dat svoj maksimum pa i više od toga počevši od navijača, preko stručnog štaba pa do igrača. :twisted:
Boško :mrgreen: Je li to na tvom avataru Sami dreči? I zašto dreči?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 apr 2012, 18:07

Yossi je na avataru, u pitanju je opklada sa Profesorom koju sam najvjerovatnije izgubio pa reko da to riješimo prije. Potpis nosim iducih mjesec dana, a vatar mijenjam svake sedmice. :D

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 apr 2012, 18:14

Edin.- je napisao/la:Da malo vidimo "The OX-a" naseg kako pjeva :lol:

[youtube][/youtube]
Pa dobro nije jedini :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 02 apr 2012, 19:07

Pa nisam ni rek'o da je jedini. o.O

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 apr 2012, 20:47

http://www.rtl.hr/vijesti/sport/325439/ ... i-arsenal/

jel moguće o.O . Lik se opet raduje :mrgreen:
Vođa zna.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 02 apr 2012, 20:54

Ma opet ce bit price da smo mi to sebi umislili, ali ocigledno je da nas pojedine sudije mrze. Fuj na sta je spao nogomet.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 apr 2012, 20:58

Edin.- je napisao/la:Ma opet ce bit price da smo mi to sebi umislili, ali ocigledno je da nas pojedine sudije mrze. Fuj na sta je spao nogomet.
sreća pa je portal objavio :D, a niko od forumaša niko nije to spomeno'. A ovo je stvarno jadno, tj ovaj sudija.
Vođa zna.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 apr 2012, 21:09

ja ovdje ne vidim nikakav oblik radovanja :o

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.