Elegant je napisao/la:Iskreno poslje Zelje najdraze mi je Sarajevo iz milion razloga, ali stvarno ove zadnje tri utakmice jako lose.
volio bih sebe natjerati da razmisljam kao Ti,ali ne mogu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Elegant je napisao/la:Iskreno poslje Zelje najdraze mi je Sarajevo iz milion razloga, ali stvarno ove zadnje tri utakmice jako lose.
Po meni Čomor ne igra loše, nije pravio neke greške. Vezna linija ne postoji ne može se igrati ovako nema šanse.Giallorossi je napisao/la:Tesko je biti navijac Sarajeva
@HZ_Ilidzaaa ne znam zbog cega krivis samo Comora kad cijeli tim nije stvorio ni jedan ozbiljan napad, pritisak, josh slag na tortu Torlak se povrijedio .. Daj boze da izvucemo bod, bice ravan tituli.
I da, Slavija bi trebala voditi 0:2 ..
NI JA NIKAKO NE MOGU DA VOLIM SARAJEVO al bas ne mogu pa ni na ovaj dangavran je napisao/la:Elegant je napisao/la:Iskreno poslje Zelje najdraze mi je Sarajevo iz milion razloga, ali stvarno ove zadnje tri utakmice jako lose.
volio bih sebe natjerati da razmisljam kao Ti,ali ne mogu
Ti i Sarajlic ste najaci , ja mislim da je ova odluka o zabrani gostujucim navijacima najvise vama skodila.HZ_ilidzaa je napisao/la:Izasao sam poslije gola ... Nek idu svi u tri lijepe picke materine , odavno za ovako kratko vrijeme nisam napatio svoje oci, znaci svi u tri lijepe ... Comor , pa sta reci za njega ono je najveci antitalenat svih vremena na balkanu , pa Beli mu protrcava po strani oni nesto frlja mrlja isto qrac ... Mrsh svi u tri materine **** li vam fudbal mater... Necu na TVu pogledati 2 poluvrijeme taman da mi neko javi 5:1 vodimo...S
nakon gola je valjda potrcao prema istoku i nesto gestikuliraoNarin je napisao/la:Zasto se zvizdi Suljicu?
eto cuo siNarin je napisao/la:Zasto se zvizdi Suljicu?
Zahvaljujem.Balon je napisao/la:nakon gola je valjda potrcao prema istoku i nesto gestikuliraoNarin je napisao/la:Zasto se zvizdi Suljicu?
Kad su ga svi kudili ja sam bio neutralan , mislio sam nase dijete treba imati strpljenja sa njim ,ali proslu tekmu kad 3x u 10 sekundi pogrijesi prekipilo mi je sa njim , a ovo danas pa za plakatiGiallorossi je napisao/la:Tesko je biti navijac Sarajeva
@HZ_Ilidzaaa ne znam zbog cega krivis samo Comora kad cijeli tim nije stvorio ni jedan ozbiljan napad, pritisak, josh slag na tortu Torlak se povrijedio .. Daj boze da izvucemo bod, bice ravan tituli.
I da, Slavija bi trebala voditi 0:2 ..
Zasto vam najbolji igrac ulazi u igru tek u 70. minuti?Narin je napisao/la:Zahvaljujem.Balon je napisao/la:nakon gola je valjda potrcao prema istoku i nesto gestikuliraoNarin je napisao/la:Zasto se zvizdi Suljicu?
Eto Haskic za 2:1 pogadja.
dva razlicita Sarajeva!!!! s ovom igrom mogu nesto i traziti!doci je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakva igra Sarajeva![]()
tako latargicno tako ne mocno bez zari bez borbe!!
sace opet price biti prodano nariktano i tak to! Izgleda da je vise nego prosjecna ekipa i da su to jedini razlozi ovih rezultata!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.