nema brate nemabagrcavi je napisao/la:ima li stream, dajte link![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nema brate nemabagrcavi je napisao/la:ima li stream, dajte link![]()
![]()
ima na ciglanama a mozes probati i na siranubezeee je napisao/la:Imal streama?
od mene imas pivu ako mi omogucis ovo da gledamEdin TM87 je napisao/la:Ima kod mene live prenos, al' morate platit kartu ako hocete da gledate
evoBosnier je napisao/la:Pa nije hocu svog zelju da gledam vise
dajte stream ako ima neko
Možemo uzeti naravno. Prvih 15-tak minuta smo bili malo vise konkretni kao što je i Amar na kraju u izjavi rekao. Rekao je još da će u nastavku pobijediti ekipa koja uspije ostvariti još dodatne lucidnosti i da misli da smo mi ta ekipa:D0oo0 je napisao/la:Šta mislite vi koji ste gledali možemo'l uzet
Tu i tamo, mi duže držimo loptu, Zrinjski kad krene napred malo je opasniji ali ništa naročito. Jedna dobra prilika ili dobar potez odlučit će utakmicu. Uglavnom dobro stojimo na terenu, kad im udarimo presing ne mogu se snaći, jer malo višlje stojimo i nismo povučeni. Oni igraju dugim loptama i ako je Jackson primi ili odloži jedino tako nam mogu stvoriti probleme. Ako ne bude neke veće pogreške u našim redovima mislim da je najmanje bod u džepu, no vidjet ćemo.0oo0 je napisao/la:Šta mislite vi koji ste gledali možemo'l uzet
Ne pijem jablack64 je napisao/la:od mene imas pivu ako mi omogucis ovo da gledamEdin TM87 je napisao/la:Ima kod mene live prenos, al' morate platit kartu ako hocete da gledate
bob je napisao/la:ima na ciglanama a mozes probati i na siranubezeee je napisao/la:Imal streama?
gdje ces ba cevape sa kolomEdin TM87 je napisao/la:Ne pijem jablack64 je napisao/la:od mene imas pivu ako mi omogucis ovo da gledamEdin TM87 je napisao/la:Ima kod mene live prenos, al' morate platit kartu ako hocete da gledate![]()
Donesi 10 cevapa i kolu od 2 litra i mozes![]()
Odoh gledat' drugo, javim se svakim 15-tak minuta
KAKO ME PROVALI , ja se ponado -.-groka12 je napisao/la:ja cijelo prvo poluvrijeme gledam preko streama, kontam neko je vec zalijepo link pa nisam ulazio na forum
neki lik snima kamerom ima MojaTV ..
http://piv.pivpiv.dk/" onclick="window.open(this.href);return false; samo ides skip add i ispod imas link
i mene provaliMED0 je napisao/la:KAKO ME PROVALI , ja se ponado -.-groka12 je napisao/la:ja cijelo prvo poluvrijeme gledam preko streama, kontam neko je vec zalijepo link pa nisam ulazio na forum
neki lik snima kamerom ima MojaTV ..
http://piv.pivpiv.dk/" onclick="window.open(this.href);return false; samo ides skip add i ispod imas link
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Grbavica786, Hrammm1921, Lewy21, PeppermintSA, perodeformero, r3m1, ristagrad, SamoDaKazeem, Sarun, TOMCRAFT, voltron30, WeekendOffender, zaostrog, zlatandr i 162 gosta.