inace..kako igra onaj Al NassriLuca.Toni je napisao/la:UPALIM TV VIDIM 2:1 SA NJANJAJEVO, KONTAM 1. APRIL...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- theprodigy
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Njegovo je da radi i da se trudi ..za to uzima i pare na kraju krajeva...on je tu samo prolazna stanica i svako ima pravo da mu kaze sta misli o njemu dok igra za nas klub a on ima da suti ...i tu se sva prica zavrsava..jedan Obuca suti...a on malo prco se javlja fol..de ba mojne te suplje drugarske price..i reci Asmiru da pocne igrat a ne srat.. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ljudi , dajte ba da zavrsimo tu pricu sa istokom...ja sam redovan tamo i zaista ima nekoliko grupa po nekih 5-6 ljudi koji se "natakare" na nekoga i psuju itd , u zadnje vrijeme se uglavnom to svodi na Comora (i kad je kriv i kad nije).
Medjutim danas nije ama bas niko nista opsovao direktno Suljicu i realno gledajuci nije bas bilo ni potrebe tj. bilo je njih dosta kojima se trebalo psovati prije Suljica.
Drugo su zvizduci i negodovanje nakon losih poteza a pogotovo na poluvremenu sto ustvari pokazuje kako su odigrali.
I kako shvatam jedino ga je to moglo uvrijediti i motivisati za onaj idiotski potez. I ja sam zvizdao i zvizdat cu mu svaki put kad primi loptu.
Dakle , na istoku ima "krkanluka" ali mislim da je pretjerano i upravo to pretenciozno karakterisanje istoka dolazi od strane onih koji su sa neke druge tribine.
Popustite ba vise.
Sesar i Zrnanovic su zasluzili prolazne ocjene a ovo ostalo je dno dna. Obuca se trudi i trci ali sve je to daleko od gola.
Haskicu svaka cast za gol ali pored toga ama bas nista dobro nije uradio.
Husic i Krpic neprimjetni kao kasnije i Matko.
Dupovcu se noge tresu kad dobije loptu. Kod njega je strah ocit.
Vucina katastrofa. On uspije usporiti i "ispeglati" loptu kad covjek pomisli da je to nemoguce. Nama ce svanuti kada se njega rijesimo.
Beli onako , nista posebno. Nista bolji nije od Comora ali eto Comor je dezurni krivac za sve.
Suljic standardno po svome. Kad on dobije loptu ona nece doci u noge saigraca. Njegov "zalet" moze zavrsiti golom kao danas (da se barem to cesto dogadja) , nekim faulom ili prekidom ili jednostavno cistim oduzimanjem lopte od protivnickog igraca.
Mi smo dozivjeli da zadnjih 15 minuta branimo prednost protiv posljednjeplasirane ekipe na domacem terenu.
Medjutim danas nije ama bas niko nista opsovao direktno Suljicu i realno gledajuci nije bas bilo ni potrebe tj. bilo je njih dosta kojima se trebalo psovati prije Suljica.
Drugo su zvizduci i negodovanje nakon losih poteza a pogotovo na poluvremenu sto ustvari pokazuje kako su odigrali.
I kako shvatam jedino ga je to moglo uvrijediti i motivisati za onaj idiotski potez. I ja sam zvizdao i zvizdat cu mu svaki put kad primi loptu.
Dakle , na istoku ima "krkanluka" ali mislim da je pretjerano i upravo to pretenciozno karakterisanje istoka dolazi od strane onih koji su sa neke druge tribine.
Popustite ba vise.
Sesar i Zrnanovic su zasluzili prolazne ocjene a ovo ostalo je dno dna. Obuca se trudi i trci ali sve je to daleko od gola.
Haskicu svaka cast za gol ali pored toga ama bas nista dobro nije uradio.
Husic i Krpic neprimjetni kao kasnije i Matko.
Dupovcu se noge tresu kad dobije loptu. Kod njega je strah ocit.
Vucina katastrofa. On uspije usporiti i "ispeglati" loptu kad covjek pomisli da je to nemoguce. Nama ce svanuti kada se njega rijesimo.
Beli onako , nista posebno. Nista bolji nije od Comora ali eto Comor je dezurni krivac za sve.
Suljic standardno po svome. Kad on dobije loptu ona nece doci u noge saigraca. Njegov "zalet" moze zavrsiti golom kao danas (da se barem to cesto dogadja) , nekim faulom ili prekidom ili jednostavno cistim oduzimanjem lopte od protivnickog igraca.
Mi smo dozivjeli da zadnjih 15 minuta branimo prednost protiv posljednjeplasirane ekipe na domacem terenu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- theprodigy
- Kontakt:
kakvo ti imas pravo da mu bilo sta kazes?? ko si ti ba?? ko ste vi sa istoka?? bar vecina vas pljuvaca i psovacamma_hz je napisao/la:Njegovo je da radi i da se trudi ..za to uzima i pare na kraju krajeva...on je tu samo prolazna stanica i svako ima pravo da mu kaze sta misli o njemu dok igra za nas klub a on ima da suti ...i tu se sva prica zavrsava..jedan Obuca suti...a on malo prco se javlja fol..de ba mojne te suplje drugarske price..i reci Asmiru da pocne igrat a ne srat..
ko kaze da sam na istoku??ko kaze da sam psovao??theprodigy je napisao/la:kakvo ti imas pravo da mu bilo sta kazes?? ko si ti ba?? ko ste vi sa istoka?? bar vecina vas pljuvaca i psovacamma_hz je napisao/la:Njegovo je da radi i da se trudi ..za to uzima i pare na kraju krajeva...on je tu samo prolazna stanica i svako ima pravo da mu kaze sta misli o njemu dok igra za nas klub a on ima da suti ...i tu se sva prica zavrsava..jedan Obuca suti...a on malo prco se javlja fol..de ba mojne te suplje drugarske price..i reci Asmiru da pocne igrat a ne srat..
kazem ima se pravo svako pljuvati ko igra ispod nivoa i gotovo stvar...ko je Suljic,jucer dosao u klub i on fol nesto ima nekom pravo govoriti,..pisam ga otice kao i svaki za prvi fening iz kluba..
sto Emir Obuca nije dotrcao pa nesto rekao ili gestikulirao(nisam bio na istoku)..n jemu bi dao pravo jer iza njega stoje rezultati,al Suljic ne moze i gotovo ba..
FK SARAJEVO.
Nije moje da se mijesam u vase odnose sa igracima ali mislim da igrac nema pravo da gestikulira prema publici bez obzira na sve,ovo mislim opcenito ne samo na Suljica.Ipak njihovo je da igraju i da se ponasaju profesionalno jer su zato i placeni.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Uff tek sad vidjeh da onaj prvi gol slavije regularan bio
samo citam sad ovo saopstenje slavije i ono kontam j.e.b.o.t.e oni i postenje u isto recenici
al da se razumijemo uvijek sam za to da se sudi posteno i na AFH ali i nama u gostima ,a sad o nasoj igri znasci Jovicu postujem i imas moju podrsku al fakat evo vec 3 utakmice pokazuje da neki igraci su za klupe
Husic
Krpic (nesto se trudi al tanko)Obuca( ima velike zasluge al da je za 90 minuta spremamn i nije bas)
Comor i njegova pozicija
zasto nije Tatomirovic igrao kad je mali dobro oodigrao u Mostaru to mi nije jasno
i zaboravljeni Bajraktarevic zasto se i tom momku ne pruza sansa
jednostavno 1 poluvrijeme kao protiv goska sastavili se nismo a u 2 et ko nesto smo i ko zaigrali al sve u svemu ovakva igra nam ne garantuje ni 4 mjesto a kamoli evropu
a za istok i malog Suljica stvarno nemam rijeci vec sam i prije govorio o tome jednostavno onakav profil "navijaca" ja nikako ne razumijem da se onakve stvari govore nasim igracima pa ni gostojucim se ne govori ko njima nekad
treba imat granice u svemu i zato kazem oni navijaci sa sjevera treba da budu primjer i time se sva prica zavrsava 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma ja , treba pjevat im "nema veze..." nakon ovakvih utakmica i kao sto je bilo protiv GOSK-a . Zato smo i spali na ovako niske grane jer evo vec 5 godina nema prave kritike pa oni fakat misle da su dobro igrali. 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
ljubiteljfudbala
- Kontakt:
Sramota da nam i dalje sudije reziraju cijelu ligu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo da je Celika mlatnut u zenici rodio bih se
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da, oni navijači treba da budu primjer u navijanju i u vjernosti i ni u čemu više.....Mnogi će shvatiti šta želim reći....adnanhz je napisao/la:oni navijaci sa sjevera treba da budu primjer i time se sva prica zavrsava
....
Ali kako kaže @sarajlic@ mlatnuti Čelika u Zenici uh, pa čovjek bi se rodio, ali sa ovakvom igrom i remi je ravan pobjedi..
- Giallorossi
- Kontakt:
Al' te pogodilo pravo u srce, osh izdrzati ovu noc?ljubiteljfudbala je napisao/la:Sramota da nam i dalje sudije reziraju cijelu ligu.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vjeruj drug da ni mi nismo nista bolji.Katastrofa ! Vidjet cemo,prognoziram najlosiji derbi (ako je ovo vise i derbihilmo je napisao/la: mlatnuti Čelika u Zenici uh, pa čovjek bi se rodio, ali sa ovakvom igrom i remi je ravan pobjedi..
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
AminEmir ZENICA je napisao/la:Vjeruj drug da ni mi nismo nista bolji.Katastrofa ! Vidjet cemo,prognoziram najlosiji derbi (ako je ovo vise i derbihilmo je napisao/la: mlatnuti Čelika u Zenici uh, pa čovjek bi se rodio, ali sa ovakvom igrom i remi je ravan pobjedi..) i rezultat 0:0
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovest
Al haj valjda dozivimo nekad da se dovode talenti sa ovog i africkog kontinenta na kojima cemo zaraditi.
za koju bolan sicu? sta mislis da oni tamo za sendvice igraju?Sarajlijc@ je napisao/la:Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovestAl haj valjda dozivimo nekad da se dovode talenti sa ovog i africkog kontinenta na kojima cemo zaraditi.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ne igraju ali nisu ni skupi jos vecina ih zna igrat lopte kako treba i san im je samo da dodju u Evropu jos ako klub igra u evropskim takmicenjima za njih odlicno.nick je napisao/la:za koju bolan sicu? sta mislis da oni tamo za sendvice igraju?Sarajlijc@ je napisao/la:Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovestAl haj valjda dozivimo nekad da se dovode talenti sa ovog i africkog kontinenta na kojima cemo zaraditi.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
na tebi se bas vidi da imas 12 godina, al Boga mi, bez ikakve zayebancijeSarajlijc@ je napisao/la:Pa ne igraju ali nisu ni skupi jos vecina ih zna igrat lopte kako treba i san im je samo da dodju u Evropu jos ako klub igra u evropskim takmicenjima za njih odlicno.nick je napisao/la:za koju bolan sicu? sta mislis da oni tamo za sendvice igraju?Sarajlijc@ je napisao/la:Gledam sad ove neke juznoamericke utakmice , pa to je cudo kakvih igraca u ovim klubovima ima, a vjerovatno se za sicu mogu dovestAl haj valjda dozivimo nekad da se dovode talenti sa ovog i africkog kontinenta na kojima cemo zaraditi.
Za zivot cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odkud ti to da ja imam 12 godina i sto se nadovezes na svaki moj hebeni post? Popusti malo covjece 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dobro, imas 13, al ne moras pisati ovakve gluposti po forumu, cita ovo neko, danas, sutra ce te biti stid zbog ovog sto si napisaoSarajlijc@ je napisao/la:Odkud ti to da ja imam 12 godina i sto se nadovezes na svaki moj hebeni post? Popusti malo covjece
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.