sparsfan je napisao/la:
covece si gledao playoff seriju na primer protiv chicaga??? covek je imao triple double prosek u play off i ti kazes da nije pokazao karakter u velikim utakmicama

Ne brini se ti za mene, ne propuštam utakmice Bostona, a baš zato što svaku odgledam znam koliko je utakmica zajebao svojim ishitrenim zabijanjem pod koš, slobodnim bacanjima, ispucavanjem, odvratnim šutem itd.
Ne osporavam ja njegov kvalitet, dosta toga je uradio što i statistika kaže, pogotovo što se tiče asistencija ali vjeruj mi da je ponekad sve te dobre igre i poteze u prethodnim PO znao začiniti sa sijaset početničkih grešaka koje čovjeka ostave bez riječi...

Zbog toga sam napisao da je u zadnje vrijeme uključio mozak i da je odigrao apsolutno bez ijedne greške. Krivo sam se izrazio kad sam rekao da je ovo "veeelika utamica", nije baš ali ovo je zaista bila bitna utakmica za Kelte, nisi svjestan koliko će im porasti samopouzdanje zbog ovog blowouta nad Heatom.
Da se vratim Rondu, on jednostavno nikada neće moći biti vođa i prva truba Bostona dok ne usavrši šut do te mjere da mu se protivnici ne odmiču po 5 metara i podcjenjivački ga puštaju da šuta.
Ali eto, zadovoljan ću biti ako ovako bude igrao, da mu je primarni cilj asistirati i stvoriti odličnu priliku za svog saigrača za poentiranje, da koristi ulaze pod koš i svoju brzinu i time prikrije nedostatke u šutu kojeg je ove sezone malo popravio, vide se pomaci, realno.
Eh sad, uz zdravu veliku trojku i PAMETNOG Ronda, uz dobar procenat šuta, odbranu koja nas krasi dugi niz godina i uz popravljanje skoka koji nas "handri" otako nema Kendricka, možemo daleko ove godine, ima još vatre u "starcima" iz Bostona to je definitivno.