Hajde sjebite pa da vam Bayernovci ove sezone drpe Farfana i kapitena HowedesaDiNo_OL je napisao/la:Bayernovci ocemo li sjebat pcele sa liderske pozicije![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
BvB Echte Liebe !!!

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
hahaha zajebi tu suplju pricu oko ove dvojce nego se vi bumbari potrudite da sto manje golova primite na VELTINSU... necete odbraniti tituluDamir_BvB je napisao/la:Hajde sjebite pa da vam Bayernovci ove sezone drpe Farfana i kapitena HowedesaDiNo_OL je napisao/la:Bayernovci ocemo li sjebat pcele sa liderske pozicije![]()
![]()
![]()
...
Bundesliga-Prvaci: 1934.1935.1937.1939.1940.1942.1958.
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
- anton 1983
- Kontakt:
Dobiti Nurnberga u gostima nama nijj bilo nimalo lako, ako što ste i sami vidli. isto tako vidite da je naša igra u gostima, dalkeo od dobre igre, a da ne govorim da je miljama daleko od onih predstava koje pokazujemo doma. to igranje u gostima moglo bi nas koštati i prvenstva i lige prvaka. Nemojte misliti da će nama igrati protiv Dortmunda lako i to baš zato što igramo u gostima.
Treba biti iskern i reći da smo mi naše zadnje 3 tekme dobili sa malo lošijom igrom nego prethodne 3 i da se vidi ponovni pad u našoj igri te da se opet trebamo dignuti. dobro je da se sada rotira po našoj volji, a ne d aje to zato kaj se mora no doći će i do toga da neki igrači koji će nam " dringend" u određenim utakmicama trebati, neće moči igrati. Najviše se možemo veseliti tome što se Schweini vraća i to će ziher biti jedno pojačanje, no s druge strane moramo strepiti radi obrane. Realno Badstuber i Boaten sigurno neće moči igrati obje tekme protiv Reala i eventualno finale, jer će ziher zbog žutih bar jedan od njih u jednoj utakmici biti suspendiran i to će za nas u ovakvoj situaciji biti ogroman problem. Tu smo najtanji i to je ono što je najgore za nas. Zato se moramo nadati da će se Buyten što prije oporaviti te da će uskoro biti spreman da igra.
Sada protiv marseja očekujem opet neke rotacije i siguran sam da Gomez neće igrati već će neko drugi startati i nadam se da neće biti potrebe da on ulazi sa klupe, već da ćemo u 45 ili 60 minuti moći izvaditi nekog tipa Robben ili Ribery da se malo odmori!
Nakon toga nam slijedi jedna BRUTAKLNO teška utakmica protiv Ausburga koji razara po kvartu. nama će to biti utoliko teža utakmica jer će se na nju biti teško skoncentrirati jer se već u srijddu igra protiv bvB-a. Sad ko "neće igrati" protiv ausburga teško je reči, no isto tako sam ziher da će se Jupp okuražiti i bar malo rotirati.
u cijeloj ovoj situaciji nadam se:
- da se Jupp do karaja sezone neće "prerotirati"
- da će nas zaobići ozilijede, bar kad su u pitanju bitni igrači
- da će se Buyten što prije vratiti
- da Badstuber i Boateng izdrže što duže bez suspenzije i ozlijede
- da ćemo popraviti igru u gostima
Sve od ovoga neće mi se ispuniti no opet NADAM se da većina toga oće!
Treba biti iskern i reći da smo mi naše zadnje 3 tekme dobili sa malo lošijom igrom nego prethodne 3 i da se vidi ponovni pad u našoj igri te da se opet trebamo dignuti. dobro je da se sada rotira po našoj volji, a ne d aje to zato kaj se mora no doći će i do toga da neki igrači koji će nam " dringend" u određenim utakmicama trebati, neće moči igrati. Najviše se možemo veseliti tome što se Schweini vraća i to će ziher biti jedno pojačanje, no s druge strane moramo strepiti radi obrane. Realno Badstuber i Boaten sigurno neće moči igrati obje tekme protiv Reala i eventualno finale, jer će ziher zbog žutih bar jedan od njih u jednoj utakmici biti suspendiran i to će za nas u ovakvoj situaciji biti ogroman problem. Tu smo najtanji i to je ono što je najgore za nas. Zato se moramo nadati da će se Buyten što prije oporaviti te da će uskoro biti spreman da igra.
Sada protiv marseja očekujem opet neke rotacije i siguran sam da Gomez neće igrati već će neko drugi startati i nadam se da neće biti potrebe da on ulazi sa klupe, već da ćemo u 45 ili 60 minuti moći izvaditi nekog tipa Robben ili Ribery da se malo odmori!
Nakon toga nam slijedi jedna BRUTAKLNO teška utakmica protiv Ausburga koji razara po kvartu. nama će to biti utoliko teža utakmica jer će se na nju biti teško skoncentrirati jer se već u srijddu igra protiv bvB-a. Sad ko "neće igrati" protiv ausburga teško je reči, no isto tako sam ziher da će se Jupp okuražiti i bar malo rotirati.
u cijeloj ovoj situaciji nadam se:
- da se Jupp do karaja sezone neće "prerotirati"
- da će nas zaobići ozilijede, bar kad su u pitanju bitni igrači
- da će se Buyten što prije vratiti
- da Badstuber i Boateng izdrže što duže bez suspenzije i ozlijede
- da ćemo popraviti igru u gostima
Sve od ovoga neće mi se ispuniti no opet NADAM se da većina toga oće!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Koliko god Robben glumio uvrijedjenu mladu i bio nezadovoljan nekim postupcima Bayernovog rukovodstva (Jupp i Franz) na pomolu je produzenje ugovora. To bi trebalo da se desi do kraja aprila i ugovor bi trebao biti produzen na jos dvije godine, to jest, do 2015.
Vom Jäger zum Gejagten
Nadam se da ovo nije šala za Robbena.
Doktore neću ti zaboraviti za Higuaina.
Doktore neću ti zaboraviti za Higuaina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovo je potpuno tacno, posljednjih nekoliko utakmica je Heynckes dosta rotirao na sredini terena , a jednostavno je i morao s obzirom na iscrpljenost vezne linije. Medjutim cak i sa realno slabijom igrom Bayern je nastavio pobjednicki niz i sada se samo moze ocekivati podizanje igre na visu razinu. Ocekujem da Schweinsteiger bude potpuno spreman za duel s Borussiom.D , tako da ce taj duel biti fantastican.anton 1983 je napisao/la:Treba biti iskern i reći da smo mi naše zadnje 3 tekme dobili sa malo lošijom igrom nego prethodne 3 i da se vidi ponovni pad u našoj igri te da se opet trebamo dignuti.
Ja se licno nadam da ce Gomez startati i protiv Marseillea cisto da pretekne Messia po broju postignutih golova u Ligi Prvaka. Ne bih volio da Olic starta od prve minute , sto zbog toga sto nije uigran s ostatkom ekipe ( vidjeli smo kako lose je izgledao protiv Hannovera), sto zbog nedostatka kvaliteta. Najbolje bi bilo dati im ekspresna 2 gola i onda lagano odmarati igrace , jer ne treba se ipak previse kockati , rezultat 2:0 je uvijek bio najopasniji.anton 1983 je napisao/la:Sada protiv marseja očekujem opet neke rotacije i siguran sam da Gomez neće igrati već će neko drugi startati i nadam se da neće biti potrebe da on ulazi sa klupe, već da ćemo u 45 ili 60 minuti moći izvaditi nekog tipa Robben ili Ribery da se malo odmori!
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
@gero nemoj rec na kraju 01.april!!! hehe,nadam se da ce uskoro doci do tog produzenja jer lik top,a ako se neko sjeca da sam napisao da su ga nasi doktori pravo skrpili da u skorasnje vrijeme nece biti njegovih povreda...
Stern des Südens
Vidim da je vec @gero objavio da ce Robben produziti ugovor sa Bayernom. Krajem Aprila se velika trojka sastati sa njegovim ocem i ozvaniciti produzenje do 2015.godine. Meni je ovo kratak vremenski period, jer opet sljedece godine moras razgovarati o produzenju.
http://www.bild.de/sport/fussball/arjen ... .bild.html
http://www.bild.de/sport/fussball/arjen ... .bild.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bavaraccccc
- Kontakt:
Nevjerovatno koji j ebeni pad igre protiv Nurnberga,ne mogu da vjerujem,taman se covjek malo ponada dobroj igri i ocekuje da se konacno stabilizujemo sto nam sada pogotovo treba jer stizu jako teske tekme(dortmund,real) i onda te jedan j ebeni nurnberg uz svo moguce postovanje koje postoji na zemlji prizemlji,normala ne ocekujes sada da ih razvalimo 345-0 ali bilo bi lijepo zavrsiti makar sa 2-0 ali evo i da zavrsi 1-0 ali da je bilo igre da pobjeda ne dolazi u pitanje ali ni to,nego strepimo do 90 + da li ce nam "mocni" Nurneberg dati go,slicnu igru ocekujem i protiv Augsburga(naravno osim ako ih ne razvalimo 7-0 i sljedecih 5 tekmi se borimo da damo gol) jos ako ne damo gol u prvom poluvremenu biti ce jako veselo do kraja,naravo ovo sve sa fenomenalnim pranjicem u prvoj postavi
Najgolemije je bilo kad zadnjih par minuta protiv Nurnebrga nastojimo sacuvati loptu sto duze i bjezimo kod korner zastavice
Prije sam davao 60-40 omjer sansi u korist Reala za prolaz ali sad je to vec 75-25,naravno to, ako Danijel ne bude igrao

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
protiv BVB i reala ce biti sasvim drugaciji pristup igri,nece tu da bude rotacija ukoliko ih ozljede ne uzrokuju (nedaj Boze).Normalno da je protiv Nurnberga islo tesko,nije to toliko bila slaba igra nemojte da pretjerujete (bavaraccc
),sudija nam ponisti cisti gol,i tako bi bilo 2:o za nas ako ne i vise,za mene ovaj Nurnberg je dokazao da momcad moze da se nosi i stim da pobjedjuju kad ih bas i ne ide,da su stekli rutinu i kontinuitet,bitna su 3 boda i na bilo koji nacin treba doci do njih,nemoze svaka tekma biti ljepotica za 7 komada.Da li je to pesimizam ili strah od BVB i Reala koji se uvukao u kosti nasih navijaca ja ne znam,a mozda necije realno gledanje na situaciju subjektivnost-obajektivnost i te cake
.
VOLIM BAYERN
@Isakovich: Ma većina je nas optimistična i svako ko dugo prati Bayern, zna dobro da smo mi onakvih pobjeda od 1:0 i tih metiljavih pobjeda imali bezbroj, pogotov za vrijeme Hitzfelda, titule se ne osvajaju samo pobjedama od 7:0, 5:0 i slično, one se više osvajaju ovakvim pobjedama kao protiv Nurnberga.
Utakmice kao ova u subotu su važne iz više razloga, prvo ekipa je igrala tokom sedmice, noge su teške, psihički su igrači istrošeni, razmišlaju svi da se ne povrijede u ovako bitnoj fazi sezone, onoj najbitnijoj zapravo.
Drugo, igrali smo protiv protivnika koji strašno mnogo radi na terenu, borbena ekipa i koja pozada dobro stoji, protiv njih se i Bvb mučio.
Isakovichu , zato si upravu kad kažeš da su utakmice protiv Bvb-a i Reala druga stvar. Ja sam generalno sa subotnjom utakmicom zadovoljan, a i iznio sam par zamjerki neposredno nakon utakmice. Ali ekipi zamjerat nakon pobjede, u ovom dijelu sezone, pa to je smiješno od strane nekih. Naravno od strane onih koji pretjeruju, a ok ako ima kritika to je ok....Al ovaj post u kojem bavaraccc sve crno gleda mi je bio smiješan, pitam se dal je čovjek bio ozbiljan dok je ovo pisao
Utakmice kao ova u subotu su važne iz više razloga, prvo ekipa je igrala tokom sedmice, noge su teške, psihički su igrači istrošeni, razmišlaju svi da se ne povrijede u ovako bitnoj fazi sezone, onoj najbitnijoj zapravo.
Drugo, igrali smo protiv protivnika koji strašno mnogo radi na terenu, borbena ekipa i koja pozada dobro stoji, protiv njih se i Bvb mučio.
Isakovichu , zato si upravu kad kažeš da su utakmice protiv Bvb-a i Reala druga stvar. Ja sam generalno sa subotnjom utakmicom zadovoljan, a i iznio sam par zamjerki neposredno nakon utakmice. Ali ekipi zamjerat nakon pobjede, u ovom dijelu sezone, pa to je smiješno od strane nekih. Naravno od strane onih koji pretjeruju, a ok ako ima kritika to je ok....Al ovaj post u kojem bavaraccc sve crno gleda mi je bio smiješan, pitam se dal je čovjek bio ozbiljan dok je ovo pisao
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ozbiljan brate koliko mogu biti,pa vam jos nije jasno koliko smo mi losi zapravo,meni je smijesan samo dio sa pranjicem,ma dajte o cemu pricate ljudi kakav crni nurnberg,ja prije svega mislim na lp,sto se tice bundeslige ovo je ocekivano,ovako pacenje ali u polufinalu lp ako ovako nastavimo desiti ce se katastrofa,pogledajte samo sta je Real napravio u pamploni,gdje je jedna Barca pala,a mi se mucimo protiv Nurnberga koji je u rangu Zepca, dobro sada pretjerujem, ali to radim da bih docarao situaciju,i sto je nagolemije cim Bilal nije u startnoj postavi,mi smo mrtvi u pravom smislu rijeci,oduzmite vi Realu Ronalda na par tekmi pa cemo vidjeti hoce li odigrati slabije,i think not,sirina koju Real ima ce nas vjerovatno izbaciti!effe_sa je napisao/la:@Isakovich: Ma većina je nas optimistična i svako ko dugo prati Bayern, zna dobro da smo mi onakvih pobjeda od 1:0 i tih metiljavih pobjeda imali bezbroj, pogotov za vrijeme Hitzfelda, titule se ne osvajaju samo pobjedama od 7:0, 5:0 i slično, one se više osvajaju ovakvim pobjedama kao protiv Nurnberga.
Borusija sledeću gubi 100% protiv Wolfsurga a mi normalno dobijamo slabašni Ausburg i eto nas
na krovu,što znači da tekma protiv Dortumnda sigurno neće biti presudna iako realno sad igramo
puno bolje od njih ko sumnja nek pogleda igru i rezultate nas i njih u zadnih 5-6 utakmica
u svim takmičenjima...
na krovu,što znači da tekma protiv Dortumnda sigurno neće biti presudna iako realno sad igramo
puno bolje od njih ko sumnja nek pogleda igru i rezultate nas i njih u zadnih 5-6 utakmica
u svim takmičenjima...
- Omerbavarac
- Kontakt:
@bavaracccc: i tebi niko ne ugodi.
Treba da znas da je Bayern u posljednje vrijeme igrao utakmice srijeda-subota, a to ce se i u narednih mjesec dana nastaviti. Jos sto treba da znas je to da nijedan igrac nije robot, stoga je logicno da ce se oni koji se najvise umore i odmarati. Stoji to da mi nemamo potrebni kvalitet na klupi, ali ima ko ima i s njima se mora igrati. Moras se naviknuti na ovaj sistem rotacije, jer ce u narednih nekoliko utakmica Jupp na isti ili slican nacin mijenjati, a vec mozes od sutra ocekivati neku novinu u sastavu.
A sto se tice igre, pa od kako je poceo drugi dio polusezone mi u gostima nismo pruzili neku fantasticnu partiju (osim Herthe), ocigledno je da se igra pod nekom rucnom ili postoji neki strah od gostujucih terena, tako da je bilo koja pobjeda na strani od vrlo vaznog znacaja.
Treba da znas da je Bayern u posljednje vrijeme igrao utakmice srijeda-subota, a to ce se i u narednih mjesec dana nastaviti. Jos sto treba da znas je to da nijedan igrac nije robot, stoga je logicno da ce se oni koji se najvise umore i odmarati. Stoji to da mi nemamo potrebni kvalitet na klupi, ali ima ko ima i s njima se mora igrati. Moras se naviknuti na ovaj sistem rotacije, jer ce u narednih nekoliko utakmica Jupp na isti ili slican nacin mijenjati, a vec mozes od sutra ocekivati neku novinu u sastavu.
A sto se tice igre, pa od kako je poceo drugi dio polusezone mi u gostima nismo pruzili neku fantasticnu partiju (osim Herthe), ocigledno je da se igra pod nekom rucnom ili postoji neki strah od gostujucih terena, tako da je bilo koja pobjeda na strani od vrlo vaznog znacaja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Pa svaki iole veliko klub igra takve tekme to je ritam koji se mora izdrzati da bi bio najbolji,normalno da cemo igrati sa onima koje imamo,jeste da ce nas oni kostati par trofeja ali sta je tu je,sa njima se mora igrati!mislim da strah od gostujucih terena se ne pika kao opravdan razlog kad nas Real doceka na bernabeu ali sta znas mozda uefa progleda kroz prste,ja nisam ni rekao da ovo nije vazna pobjeda,itekako je vazna za borbu u bundesligi ali isto tako je vazno sagledati igru u gostima i reci realno da nemamo bas neke sanse protiv reala,mene samo lp zanima,ja samo zelim da budete realni,samo to!Omerbavarac je napisao/la:@bavaracccc: i tebi niko ne ugodi.
@bavaraccc: Bila je i gostujuča utakmica protiv Marseillea pa je tamo ostvarena pobjeda i to prilično sigurna pobjeda, a znamo da su tamo mnogi gubili ove sezone.
Zato čovjek kad traži istinu mora je negdje u sredini pronaći. Na primjer u Nurnbergu skoro pa niko nije očekivao od Bayernovih navijača visoku pobjedu.
A ja isto želim da mi uzmemom Ligu prvaka, to je onaj najveći trofej, ali razmišljam tako da želim da uzmemo sve što je moguće uzeti. I titulu u Bundesligi je binta, i Kup je bitan, znamo šta bi nam bilo najslađe, ali LP nije neko moranje, osvajanje te titule, jer za tu titulu ne postoji ekipa koja može reći da je mora osvojit. Nama je bitno prije svega da ne ostanemo bez trofeja (jedan ćemo uz veliku vjerovatnoću osvojit, pitanje samo koji, koliko itd)...
I sam Heynckes sad sve tempira, dozira i ja bi sad potpisao da sve do kraja uzmemo rezultatom 1:0 i niko ne čini naše izadnje u Nurnbergu boljim nego što je bilo, ali je pozitivno to, što nas je ta pobjeda primakla tituli, jedan je važan korak.....A svaka utakmica i svako takmičenje je priča za sebe....Zato u jednoj utakmici bude sjajna igra, u drugoj se ostvaruje prljava pobjeda i tako je to kod mnogih velikana u Evropi.
Al ono što je posebno pozitivno je to, što mi sad imamo kontrolu između ofanzive i defanzive, jer sad mnogo kompaktnije stojimo nazad, nego što je to bilo prošle sezone u bitnim utakmicama, sad znamo pritisnut protivnika i napast, a opet znamo i defanzivno odigrat. Mi smo u stanju i dosta da se zatvorimo pa da idemo na kontre, a u stanju smo da imamo i veliki posjed lopte. Imamo sad mogućnosti da se transformišemo i to nas čini opasnim i to je zasluga Heynckesa.
Zato čovjek kad traži istinu mora je negdje u sredini pronaći. Na primjer u Nurnbergu skoro pa niko nije očekivao od Bayernovih navijača visoku pobjedu.
A ja isto želim da mi uzmemom Ligu prvaka, to je onaj najveći trofej, ali razmišljam tako da želim da uzmemo sve što je moguće uzeti. I titulu u Bundesligi je binta, i Kup je bitan, znamo šta bi nam bilo najslađe, ali LP nije neko moranje, osvajanje te titule, jer za tu titulu ne postoji ekipa koja može reći da je mora osvojit. Nama je bitno prije svega da ne ostanemo bez trofeja (jedan ćemo uz veliku vjerovatnoću osvojit, pitanje samo koji, koliko itd)...
I sam Heynckes sad sve tempira, dozira i ja bi sad potpisao da sve do kraja uzmemo rezultatom 1:0 i niko ne čini naše izadnje u Nurnbergu boljim nego što je bilo, ali je pozitivno to, što nas je ta pobjeda primakla tituli, jedan je važan korak.....A svaka utakmica i svako takmičenje je priča za sebe....Zato u jednoj utakmici bude sjajna igra, u drugoj se ostvaruje prljava pobjeda i tako je to kod mnogih velikana u Evropi.
Al ono što je posebno pozitivno je to, što mi sad imamo kontrolu između ofanzive i defanzive, jer sad mnogo kompaktnije stojimo nazad, nego što je to bilo prošle sezone u bitnim utakmicama, sad znamo pritisnut protivnika i napast, a opet znamo i defanzivno odigrat. Mi smo u stanju i dosta da se zatvorimo pa da idemo na kontre, a u stanju smo da imamo i veliki posjed lopte. Imamo sad mogućnosti da se transformišemo i to nas čini opasnim i to je zasluga Heynckesa.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bavaraccccc
- Kontakt:
Normala,polako,pobjeda je vazna, igra dosta varira,sad smo fenomenalni sad prilicno jadni a ja bih opet zelio tu nekakvu zlatnu sredinu,ali eto nadati se da ce u minhenu i madridu prevladati ta fenomenalnost!effe_sa je napisao/la:@bavaraccc: Bila je i gostujuča utakmica protiv Marseillea pa je tamo ostvarena pobjeda i to prilično sigurna pobjeda, a znamo da su tamo mnogi gubili ove sezone.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Arjen Robben:
Dear fans, I'm happy in Munich and I'll sign a new contract with the club! Thanks for support! Gruß
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cestitke za potpisivanje ugovora,nisam ni sumnjao. Znaci do 2015. je nas igrac kada ce napuniti 31 godinu???
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.