FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj bod je fenomenalan gledajuci iz perspektive tabele nase lige i medjusobnih odigranih utakmica ekipa koje se bore za vrh.Imamo bolji medjusobni skor od Sirokog i od Borca(nece moci pobijediti bas 3-0 na grbavici i ako se okliznemo).Znaci 6 bodova prednosti u odnosu na Siroki,sto znaci da Siroki mora biti savrsen i pobijediti sve do kraja,a mi hladno dvije mozemo da izgubimo i opet smo prvaci.Znaci moramo da izgubimo tri utakmice.Tesko ce se desiti da mi izgubimo tri utakmice a da Siroki bas sve dobije,ako se to desi i zasluzili su da budu prvaci a mi da ne budemo.
Borcu i Sarajevu bjezimo 9 bodova,posto protiv Borca imamo 3-0,da bi nas oni ugrozili moraju da budu savrseni,a mi da izgubimo 4 utakmice do kraja.Smatram da je to nemoguce.Sa Sarajevom bi bio isti slucaj,osim ako nas pobijede sa vise od jednim golom razlike,znaci da nas dobiju recimo 2-0 na Kosevu.
Kada ovako sagledam situaciju,mi smo prvaci zbog ovog boda.Pogotovo ako dobijemo sljedece dvije kuci u dva naredna kola.Nece biti jednostavno dobiti bilo koga,jer su svi nalozeni da nam skinu skalp,ali neka nas pokusaju dobiti ako mogu naravno. Zbog svega ovoga,bar kako ja to gledam,bod u Mostaru je ogroman.Ne treba ocekivati da mi uvijek dobijemo,a sada imamo komociju da mozemo izgubiti najmanje dvije utakmice i to samo pod uslovom da Siroki dobije sve utakmice do kraja.Ako ne dobije do kraja sve,onda i mi mozemo da izgubimo vise utakmica.Logicno mi je da smo onda prvaci.Samo trebamo sve kuci da dobijemo.Nece to biti lako ali imamo stvarno sve sanse da uzmemo titulu.
Sada ide kup utakmica,za nas jako vazna i pravi ispit za nas.Nije tragedija naravno ako izgubimo jer izgubiti je moguce od svakoga.Tesko primamo golove,zaista dugo nismo vidjeli loptu u nasoj mrezi.Siguran sam da necemo igrati zatvoreno kao banjalucani ovde,imamo tu minimalnu prednost i nadam se da cemo uspjeti tamo da to sacuvamo.Bice zanimljiva utakmica.Inace je ovo momenat i u prvenstvu i u kupu gdje se lome rezultati.
Ovo do sada smo po meni uradili savrseno rezultatski.Imamo pred nama tri teske utakmice.Dvije domace u prvenstvu i ova sada kup utakmica.Ako to prelomimo kako treba,rijesili smo veliki zadatak i euforija moze da pocne i ovde i na tribinama.
Borcu i Sarajevu bjezimo 9 bodova,posto protiv Borca imamo 3-0,da bi nas oni ugrozili moraju da budu savrseni,a mi da izgubimo 4 utakmice do kraja.Smatram da je to nemoguce.Sa Sarajevom bi bio isti slucaj,osim ako nas pobijede sa vise od jednim golom razlike,znaci da nas dobiju recimo 2-0 na Kosevu.
Kada ovako sagledam situaciju,mi smo prvaci zbog ovog boda.Pogotovo ako dobijemo sljedece dvije kuci u dva naredna kola.Nece biti jednostavno dobiti bilo koga,jer su svi nalozeni da nam skinu skalp,ali neka nas pokusaju dobiti ako mogu naravno. Zbog svega ovoga,bar kako ja to gledam,bod u Mostaru je ogroman.Ne treba ocekivati da mi uvijek dobijemo,a sada imamo komociju da mozemo izgubiti najmanje dvije utakmice i to samo pod uslovom da Siroki dobije sve utakmice do kraja.Ako ne dobije do kraja sve,onda i mi mozemo da izgubimo vise utakmica.Logicno mi je da smo onda prvaci.Samo trebamo sve kuci da dobijemo.Nece to biti lako ali imamo stvarno sve sanse da uzmemo titulu.
Sada ide kup utakmica,za nas jako vazna i pravi ispit za nas.Nije tragedija naravno ako izgubimo jer izgubiti je moguce od svakoga.Tesko primamo golove,zaista dugo nismo vidjeli loptu u nasoj mrezi.Siguran sam da necemo igrati zatvoreno kao banjalucani ovde,imamo tu minimalnu prednost i nadam se da cemo uspjeti tamo da to sacuvamo.Bice zanimljiva utakmica.Inace je ovo momenat i u prvenstvu i u kupu gdje se lome rezultati.
Ovo do sada smo po meni uradili savrseno rezultatski.Imamo pred nama tri teske utakmice.Dvije domace u prvenstvu i ova sada kup utakmica.Ako to prelomimo kako treba,rijesili smo veliki zadatak i euforija moze da pocne i ovde i na tribinama.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
''U srijedu treba biti pun stadion, da se izvrši brutalan pritisak čim poturčeni Srbi izađu na zagrijavanje.''
Amare, izbaci ovu gamad u srijedu, ima da ti spomenik dignem!!!
ma ne brinem se ja za borac... to je sigurica 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Poturceni srbivoltron30 je napisao/la:''U srijedu treba biti pun stadion, da se izvrši brutalan pritisak čim poturčeni Srbi izađu na zagrijavanje.''

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ma nije stvar u tome, nego, koliko je to zaglupljeno i kako neke svoje mitove stavlja u sportske stvari. Ono, treba se baš roditi kao žešći bolid pa imati takvo razmišljanje.zeljocity je napisao/la:Poturceni srbivoltron30 je napisao/la:''U srijedu treba biti pun stadion, da se izvrši brutalan pritisak čim poturčeni Srbi izađu na zagrijavanje.''
Amare, izbaci ovu gamad u srijedu, ima da ti spomenik dignem!!!![]()
koji cas historije im nebi skodio. Samo guglaj "ima li pravoslavnih u Bosni prije Turaka"
Imam osjecaj da se Amar malo cuvao za BL,siguran sam u prolaz jaci smo od njih a imamo i gol prednosti. Kad se otvore a hoce sig od prve minute nasi su
Gdje su otisli nasi jesu u sa ili negdje drugo poslije utakmice.

a koji si ti historiju ucio majke ti, pa da prije Turaka nema pravoslavaca u Bosni???????zeljocity je napisao/la:Poturceni srbivoltron30 je napisao/la:''U srijedu treba biti pun stadion, da se izvrši brutalan pritisak čim poturčeni Srbi izađu na zagrijavanje.''
Amare, izbaci ovu gamad u srijedu, ima da ti spomenik dignem!!!![]()
koji cas historije im nebi skodio. Samo guglaj "ima li pravoslavnih u Bosni prije Turaka"

Imaš na zvaničnoj stranici. U Sarajevu su, sutra ujutru se putuje za B. Luku. Lakše ozljede imaju Kvesić i Bogičević, ali ne bi trebalo biti problema u vezi nastupa obojice.damirfile je napisao/la:Imam osjecaj da se Amar malo cuvao za BL,siguran sam u prolaz jaci smo od njih a imamo i gol prednosti. Kad se otvore a hoce sig od prve minute nasi su![]()
![]()
- Blagoje Bratić
Nemoj sa pravoslavcima oni su nebeski narod,sve je njihovo i šume i krave i ovce sve je srpsko i nema potrebe sa njima ulaziti u dijalog oni su nemogući i mene lično vjera ne zanima,ali sam se morao na ovo osvrnut. 

Komsije imate punu podrsku svih Sarajlija u utakmici protiv Borca, nemojte nam obrukati grad, i osvetite izbacivanje Sarajeva iz kupa. A o protivnicima sta reci, ljudi koji kazu da je i sam Bog srbin, ili sto kaze moj profesor, ako su nebeski narod, molim te Boze uzmi ih na nebo i nemoj ih dole vise slati
Jos jednom puno srece, i ugledajte se na nas, ne budite zavidni, i pazite komsije

Jos jednom puno srece, i ugledajte se na nas, ne budite zavidni, i pazite komsije

Oko za oko, zub za zub!
sve ih treba po ocima
Plavi i dalje bez poraza, titula sve bliže
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/pla ... -sve-blize" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/pla ... -sve-blize" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
Vrlo sam jučer bio razočaran našim "navijačima" odnosno balavurdijom koja je na chatu ****.com portala vrijeđala i provocirala i verbalno se častila unakrsno sa određenim pripadnicima škripara i ultrasa. Ljudi su nam pokušavali obezbijediti bar malo prenosa ali sve što smo je standardno "ustaša", "balija" vrijeđanja poginulog Vedrana Puljića i kojekakvih drugih gadnih "izričaja" kulture. Molio bih moderatore na ovom forumu da slobodno i drastično kažnjavaju svaki pokušaj "govora mržnje" i vrijeđanja na rasnoj i nacionalnoj osnovi, a one prave normalne sportom orijentisane navijače da se obračunaju sa izazivačima takvih incidenata jer nam takvi ljudi ne trebaju.
http://i44.tinypic.com/wraloj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se al ipak 7k protiv Travnika koji je na cetrnaestoj poziciji je sasvim sasvim solidna cifra..? Mislim pa ni Dinamo ili Partizan nemaju toliko kad im dolazi neki Smederovo ili Lucko etc.DANDY je napisao/la:http://i44.tinypic.com/wraloj.jpg
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne daj Bože da si nam ti trener. Staviti Jamaka ispred Bekrića ( ma kakav god je on, i kad nije u formi bolji je od alkosa). Da bi se Tuce vratio u formu, trebaju mu utakmice. Momak je dao više Želji nego bilo ko drugi i zato zaslužuje da igra. Bekrićeva tehnika, pregled igre i pas je potrebna ovoj ekipi. Ni Smajke nije igrao dobro kad je došao, pa niko nije pisao da ide na klupu. Zaimslite kako smo jaki kad jedan od važnijih igrača nije u formi, a mi se sve deremo več 22 kola, zamislite još da je Bekrić u pravoj formi što će ako Bogda i biti vrlo brzo.Zeljo.ba je napisao/la:Steta sto je prekinut NIZ pobjeda ali opet kad se sve sagleda ovaj bod nije nimalo los.Danas su nasa 3 igraca igrala povrijedjena Zeba koji ima povrijedjen palac,zeznuta povreda,kvesa i B colic nisu igrali u Visokom isto povredjeni su bili kvesu muci loza i nazalost povrijedio se danas iako ovi sa fkz.com pisu da nije ozbiljno to je opasna povreda i nebi me cudilo da kvesa preskoci borac..B colu muci koljeno to su svi vidjeli koji su gledali tekmu na lijevom koljenu je nosio nekakav steznjak,sigurno ga nije nosio zbog furke..nazalost i povrede nas stizu.
Vezano za danasnju igru samo cu reci da je vrijeme Osimu da bekrica posalje na klupu jer fakat kako on igra i kako je odigrao danas je ispod svakih minimuma i kakvu je sansu fulio sam nigdje nikog fuli citavu loptu sto mu se 2-3 puta desava u ovih 4-5 utakmica..Mislim da ce Amar konacno shvatiti da trenutno Jamak moze vise dati ovoj ekipi nego ovaj trenutni bekric..
Sad ide niz utakmica koje moramo uzeti kući i titula je tu.
Prolaz u Banja Luci i finale kupa.
Potpis!

Nepobjedivi, ne moze nam niko gola uvaljat..
al ozbiljno gledam u sirokog raspored i moze se reci da ce dobiti sigurno tri gostovanja gosk , slavija , , kozara , rudar sve cetiri ce dobiti ii neznam jos kome iduu
Pa neka dobiju, ne znam kakve to veze ima jer mi odlučujemo sami svoju sudbinu. Trenutno nas u ovom našem prvenstvu može pobijediti samo Široki, a njih smo već prekucali..Ostali teško, naravno ako igramo na 100% svojih mogućnosti.kristian je napisao/la:al ozbiljno gledam u sirokog raspored i moze se reci da ce dobiti sigurno tri gostovanja gosk , slavija , , kozara , rudar sve cetiri ce dobiti ii neznam jos kome iduu
al pitanje je hocel zeljo dobiti borca kuci , ili kako ce sa sarajevom igrat pa siguran poraz od mesara u tuzli pa mozda se oklizne i kuci svi su se okliznili zasto ne bih i zeljo a jos idu zvijezdi bit ce zanimljivovoltron30 je napisao/la:Pa neka dobiju, ne znam kakve to veze ima jer mi odlučujemo sami svoju sudbinu. Trenutno nas u ovom našem prvenstvu može pobijediti samo Široki, a njih smo već prekucali..Ostali teško, naravno ako igramo na 100% svojih mogućnosti.kristian je napisao/la:al ozbiljno gledam u sirokog raspored i moze se reci da ce dobiti sigurno tri gostovanja gosk , slavija , , kozara , rudar sve cetiri ce dobiti ii neznam jos kome iduu