Ne, ozbiljno, ocekujem dobru tekmu a Napoli mi je ostao duzan prosle sedmice protiv Catanie na kladari pa eto nek se sad iskupe i oprastam im
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Serie A
Ma samo nek bude sve fino i posteno pa makar naopako po vas
Ne, ozbiljno, ocekujem dobru tekmu a Napoli mi je ostao duzan prosle sedmice protiv Catanie na kladari pa eto nek se sad iskupe i oprastam im
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne znam sta su ostali ocekivali, ali ja sam rekao da cete kiksat protiv Catanie i tako i bi...scudetto je napisao/la:pa unazad par kola uvijek neki od simpatizera juventusa ocekuju iznenadjenje i kiks milana, eto ispunili su vam zelju jucerasnjim kiksom a protiv fiorentine ce biti 2,3 gola razlike za milan...sarajlija89 je napisao/la: Btw..Montolivo zbog kartona propusta tekmu sa Milanom, ali svejedno ocekujem iznenadjenje..pojama nemam sto, ali mislim da mogu.
Imate vi LP, povrede... a Viole po sastavu nisu lose, samo ako se postave kako treba...
Uglavnom, nek Juve veceras dobije, pa cemo vidjet....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Juve večeas neće dobiti kao ni Milan sinoć. Razlog? Pa ja ih igrao na kladionici 
P.S. Tako brate. Malo kukanja i eto ga
P.S. Tako brate. Malo kukanja i eto ga
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mnogo bolji Juventus. Kakvo je stanje na terenu, bojim se da Napoli neće dati gol da do četvrtka.
Jednostavno, vidi se ta želja kod igrača Juventusa, dok s druge strane ništa ne vidim kod Napolitanaca. Vidal sigurno najbolji pojedinac na meču, a svoju odličnu partiju začinio je prelijepim pogotkom. Trojac u koga se polažu nade (Cavani, Hamsik i Lavezzi) nije ništa pokazao. Bukvalno ništa.
Uglavnom, ovom pobjedom (trenutno je 81. minut) Juventus se približio Milanu, a porazima Udinesea, Lazia i Napolija, malo se otvaraju vrata Romi i Interu (uz dužno poštovanje, Cataniu sam ipak izbacio iz ovog društva). Biće ovdje još zanimljivih dešavanja u Serie A, u to sam ubijeđen.
Uglavnom, ovom pobjedom (trenutno je 81. minut) Juventus se približio Milanu, a porazima Udinesea, Lazia i Napolija, malo se otvaraju vrata Romi i Interu (uz dužno poštovanje, Cataniu sam ipak izbacio iz ovog društva). Biće ovdje još zanimljivih dešavanja u Serie A, u to sam ubijeđen.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- senad_flamin
- Kontakt:
Napoli se ne moze opasno priblizt golu , a kamo li doci u sansu, vec na 30-40 metara nemaju prostora ni za sta.
Juve odigrao odlicnu utakmicu..
Juve odigrao odlicnu utakmicu..
-RIVALDO-
- anton 1983
- Kontakt:
Slažem se sa tobom, no ako Inter na kraju uđe u LP, onda nek ova liga slobodno ode u kuuuu...Za mene bi to bilo jako veliko razočaranje nakon ovako trule sezone Intera...Monolog je napisao/la:Mnogo bolji Juventus. Kakvo je stanje na terenu, bojim se da Napoli neće dati gol da do četvrtka.Jednostavno, vidi se ta želja kod igrača Juventusa, dok s druge strane ništa ne vidim kod Napolitanaca. Vidal sigurno najbolji pojedinac na meču, a svoju odličnu partiju začinio je prelijepim pogotkom. Trojac u koga se polažu nade (Cavani, Hamsik i Lavezzi) nije ništa pokazao. Bukvalno ništa.
Seria A mora nastaviti sa tradicijom da svake godine jednom "velikanu" izmakne LP
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlicno drugo poluvrijeme za Bianconere, u kome su iskoristili sve slabosti Napolitanaca i potpuno zasluzeno uzimaju tri boda(a i tri gola
) i dolaze na 2boda od Rossonera,
Vidal odigrao fantasticno i definitvno zasluzio epitet Man of the Match
Del Piero i Pirlo pokazali po ko zna koji put zasto su legende ovoga sporta, a i odbrana je odigrala odlicno u potpunosti neutralisuci tri tenora iz Napulja
U slijedecem kolu Juve ide na Siciliju kod Rosanera koji su danas dobili na Dall'Ari u Bologni(sa golovima i Budana i Ilicica
), a Milan docekuje Viole koje se bore za opstanak i danas su porazeni na Franchiu od Chieva
Napolitance u slijedecem kolu ocekuje gostovanje na Olimpicu kod Lazia, koje bi moglo da bude odlucujuce kada su u pitanju njihove ambicije za ponovni plasman u LP.
Laziali imaju prednost od tri boda, koja niposto nije nedostizna
i zato ocekujem odlicnu tekmu u okrsaju direktnih konkurenata za 3 mjesto i LP 
Vidal odigrao fantasticno i definitvno zasluzio epitet Man of the Match
U slijedecem kolu Juve ide na Siciliju kod Rosanera koji su danas dobili na Dall'Ari u Bologni(sa golovima i Budana i Ilicica
Napolitance u slijedecem kolu ocekuje gostovanje na Olimpicu kod Lazia, koje bi moglo da bude odlucujuce kada su u pitanju njihove ambicije za ponovni plasman u LP.
Laziali imaju prednost od tri boda, koja niposto nije nedostizna
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Upravo gledam emisiju Domenica Sportiva vodi se rasprava o ponistenom golu milana. 3D tehnologijom se lijepo vidjelo da lopta nije preska u potpunosti liniju, tako da je pogodak ispravno ponisten
. Otrpilike 1/3 obima lopte je bila van gola...
Čudo je ova tehnologija...
PS. Prekrasno kolo sa prekrasnim duelim, izvojio bi Inter-Genoa, Roma-Novara i Juventus-napoli...
Čudo je ova tehnologija...
PS. Prekrasno kolo sa prekrasnim duelim, izvojio bi Inter-Genoa, Roma-Novara i Juventus-napoli...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
@viking mislim da je to to, znaci ipak nije bio gol, volim što je tako 

Najbolje uvesti tehnologiju, jer u ovakvim situacijima i sudije teško mogu donijeti pravednu odluku.

Najbolje uvesti tehnologiju, jer u ovakvim situacijima i sudije teško mogu donijeti pravednu odluku.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Već smo to rekli jednom :
Griješe iz straha da ne pogriješe... i to se ponavlja stalno.
Možda bi tehnologija bila izlaz...jbg, više priče potrošimo i vremena posvetimo međusobnom gloženju i ''klanju'' nego dobrim potezima, driblinzima, golovima...
Griješe iz straha da ne pogriješe... i to se ponavlja stalno.
Možda bi tehnologija bila izlaz...jbg, više priče potrošimo i vremena posvetimo međusobnom gloženju i ''klanju'' nego dobrim potezima, driblinzima, golovima...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- delpiero20
- Kontakt:
Tesko da ce se to desiti...
Ono sto se desava u Italiji je to da oni imaju visoko misljenje o sebi i sudjenju, a ustvari su katastrofalni i imaju veoma lose sudjenje, a to nikad nece priznati
Ono sto se desava u Italiji je to da oni imaju visoko misljenje o sebi i sudjenju, a ustvari su katastrofalni i imaju veoma lose sudjenje, a to nikad nece priznati
Jednostavno neke greške su napravljene 2006 godine i danas se plaća ceh tog vremena. Mislim da je upravo Italijanska liga ta koja bi među prvima trebala uvesti ovu tehnologiju, jer iz kola u kolo se prave greške, a klubovi preko medija vrše pritisak na sudije, i naravno da sudije pod većim pritiskom rade svoj posao, i mogućnost greški je veća. Skoro su svi ovdje na forumu pisali kako Agneli i Marotta vrše pritisak na sudije i nešto pametovali, a evo vidimo danas to isto radi i Galiani, to je i normalno.
Ali gledajući unazad nekoliko sezona, ova je ubijedljivo najgora sezona po suđenje, jer nema kola da se ne desi neka greška koja u konačnici može značiti mnogo.
Ali gledajući unazad nekoliko sezona, ova je ubijedljivo najgora sezona po suđenje, jer nema kola da se ne desi neka greška koja u konačnici može značiti mnogo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma joj, suđenje je katastrofalno posljednje 2 godine. I prije su se dešavale greške (neke su uticale i na (ne)osvajanje velikih takmičenja), ali ovo što gledamo u ove dvije sezone je baš kriminal.
Njemačka, Engleska, Španija, Italija...Iz kola u kolo je neko oštećen za penal ili nepriznat gol, a o poništenim regularnim golovima da i ne govorim. To se mora promijeniti, taman kad bi roboti sudili mečeve.
Njemačka, Engleska, Španija, Italija...Iz kola u kolo je neko oštećen za penal ili nepriznat gol, a o poništenim regularnim golovima da i ne govorim. To se mora promijeniti, taman kad bi roboti sudili mečeve.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uhapsen A.Massielo
obratite paznju kako covjek prati igru i u maniru vrhunskog strijelca zabija za opstanak Leccea u drustvu najboljih
[youtube][/youtube]
obratite paznju kako covjek prati igru i u maniru vrhunskog strijelca zabija za opstanak Leccea u drustvu najboljih
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- senad_flamin
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Uhapsen A.Massielo
[youtube][/youtube]
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
nemojte tako vidi se da je htio izblokirat da ne ode u gol 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- SoloJuve26
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ja inace gotivim tipove u sportu koji onako furaju nesto svoje i nije ih briga sta drugi mislili o tome, a Chinaglia je po svemu sudeci bio jedan od tih
poseban na svoj nacin, dok su se drugi bojali Pele-a, Pele se bojao njega
R.I.P

Ja inace gotivim tipove u sportu koji onako furaju nesto svoje i nije ih briga sta drugi mislili o tome, a Chinaglia je po svemu sudeci bio jedan od tih
poseban na svoj nacin, dok su se drugi bojali Pele-a, Pele se bojao njega
R.I.P

Call the coroner!
- delpiero20
- Kontakt:
Galliani za ovo treba biti kaznjen...realno je zaliti se na nesto ocito, ali zaliti se svaki put je pomalo previse...lik se zali svaki put pa makar u 90% slucajeva sudija bio u pravu on se zaliSoloJuve26 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Znaci ipak nije bio go ...
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 02 apr 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Čuj treba bit kažnjen jer se žali zbog grešaka sudija
Inače Galliani poslao pismo FIGC-u u kojem im šalje zahtjev da uključe i sudije koje stoje iza gola u buduće. Očekuje odgovor u narednih dan-dva
Inače Galliani poslao pismo FIGC-u u kojem im šalje zahtjev da uključe i sudije koje stoje iza gola u buduće. Očekuje odgovor u narednih dan-dva
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.