Forma se definitivno popravila, samo da nastavimo i u sljedećim kolima. Prošlo kolo pobjedu nam kapiten donese, ovo kolo moja malenkost, možda je sljedeće kolo red na kolegu @forzu ?forza je napisao/la:bice guravo do kraja ... valjda cemo izboriti opstanak .. svaka cast kolega Evra za 2 postignuta gola ...Cartman je napisao/la:Druga pobjeda za redom za Jedinstvo i 4. bez poraza. Ima jos nade za opstanak.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
To Travnice, mi dobili Dragonsice nisu

Cestitke Rizi na doppelpacku
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zadnja Klupa-Gongashi 2:2 Odličan bod
uz ostale rezultate,korak po korak,pipito 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Ljuta Krajina dolazi do velika 3 boda, nakon dva teška gostovanja 3 boda, sad je sve otvoreno, u 2. ligi situacija sve komplikovanija
.
Hvala Travniku.
Vakat je vise i bio da zabijem gol, ovaj put za pobjedu.
Vakat je vise i bio da zabijem gol, ovaj put za pobjedu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Napokon pogodak
Vazna pobjeda Garaza,2. liga je sve bliza
Vazna pobjeda Garaza,2. liga je sve bliza
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Hvala @ammelu,hvala Travniku,30 bodova i +7 mislim 5 kola prije kraja bi trebalo bit dovoljno da se osigura ulazak u zweitu sa 1 mjesta
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pobjeda od izuzetnog značaja!Edin TM87 je napisao/la:To Travnice, mi dobili Dragonsice nisu![]()
![]()
Čestitam Rizo.
Travnik nas izvuče iako je nakon prvog poluvremena bilo skoro pa nemoguće da pobijedimo, ali eto sreća nas je pogledala ovaj put.juventus 0244 je napisao/la:Ljuta Krajina dolazi do velika 3 boda, nakon dva teška gostovanja 3 boda, sad je sve otvoreno, u 2. ligi situacija sve komplikovanija.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Gongashi bodom na gostovanju imaju još nade za osvajanje titule. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ponovo smo ostali kratkih rukava; neće, pa neće.
Jbg raja, trebali smo pogoditi Augsburg - Koln i Fulham - Norwich (oba susreta završila 2:1). Trebali smo uzeti u obzir da su domaći u velikom nizu (kažem velikom jer je klub takvog renomea da je 5 utakmica bez poraza premija za njih), dok gosti spadaju sve niže i niže. Kod drugog para smo sve pokrili izuzev tog 2:1, no to i ne bi bio problem da nas to nije tako koštalo. Umjesto da sada slavimo pobjedu ili barem bod, idemo na gostovanje da se vadimo za loše partije u dobrom dijelu sezone.
Pjetlovima zlata vrijedna 3 boda na strani u borbi za opstanak. Ova pobjeda (nakon 4 meča bez iste, od čega 3 poraza) dobija na težini jer smo slavili protiv konkurenta za opstanak Grizzliesa. Loša sezona s obzirom kako smo igrali prethodnih al' vraćamo se jači naredne sezone, samo da izborimo opstanak, u što ne sumnjam. 
FK Pjetlovi
Previše smo izostajali (pogotovo nas dvojica) da bismo nešto više od toga napravili. Treba sad stisnuti, vratiti našem Kokošinjcu status neosvojive tvrđave i biće sve u dure.reds je napisao/la:Pjetlovima zlata vrijedna 3 boda na strani u borbi za opstanak. Ova pobjeda (nakon 4 meča bez iste, od čega 3 poraza) dobija na težini jer smo slavili protiv konkurenta za opstanak Grizzliesa. Loša sezona s obzirom kako smo igrali prethodnih al' vraćamo se jači naredne sezone, samo da izborimo opstanak, u što ne sumnjam.
Hvala kolege na podršci. Mislim da sam zaslužio nagradu za najboljeg mladog igrača sezone ili za otkrovljenje sezone jer sam u 10 ligaških utakmica postigao 8 golova i zabio sam još 2 gola u kupuBosco je napisao/la:Pobjeda od izuzetnog značaja!Edin TM87 je napisao/la:To Travnice, mi dobili Dragonsice nisu![]()
![]()
Cestitke Rizi na doppelpacku![]()
Čestitam Rizo.
Valjda će jedan od moja dva gola biti proglašen golom kola
Sad nam je na redu kup i nadam se prolasku u finale
Moji me francuzi neće iznevjeriti
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Pa dobro i nismo previše (bar ja ne, 2 tekmeWisey je napisao/la:Previše smo izostajali (pogotovo nas dvojica) da bismo nešto više od toga napravili. Treba sad stisnuti, vratiti našem Kokošinjcu status neosvojive tvrđave i biće sve u dure.reds je napisao/la:Pjetlovima zlata vrijedna 3 boda na strani u borbi za opstanak. Ova pobjeda (nakon 4 meča bez iste, od čega 3 poraza) dobija na težini jer smo slavili protiv konkurenta za opstanak Grizzliesa. Loša sezona s obzirom kako smo igrali prethodnih al' vraćamo se jači naredne sezone, samo da izborimo opstanak, u što ne sumnjam.
FK Pjetlovi
Za ove utakmice sam se odlučio, malo nas zeza ova naša liga, jer se ne zna kad se utakmice igraju, nadam se da će ove utakmice naše lige biti odigrane u subotu.
Parovi za domacine:
Bolton-Fulham
Dijon-Nancy
Udinese-Parma
Freiburg - Nürnberg
Espanyol - Real Sociedad
Velez-Leotar
Bonus par: Lazio-Napoli
Parovi za goste:
Norwich City - Everton
Valenciennes - Toulouse
Atalanta-Siena
Koln-Werder
Slavija-Kozara
Bonus par: Lazio-Napoli
Tabela poslije 13. KOLA

Postavljene su tabele i uredjena lista strijelaca ako primjetite gresku prijavite ovdje

Postavljene su tabele i uredjena lista strijelaca ako primjetite gresku prijavite ovdje
U 13.kolo ovaj gol je dobio najviše glasova za gol-kola:
13. kolo - big_amko (Spamm) - Catania-AC Milan 1:1 GOOL
13. kolo - big_amko (Spamm) - Catania-AC Milan 1:1 GOOL
12-golova
BIHfan (FK Delfin)
adnan24 (FK Delfin)
miky_hz (Joint_fc)
Jao vidi ovi moji na listi strijelaca vodeci.Da sam ja bar malo bolji bilo bi borba za titulu.Nadam se da ce neko od ovoga dvojca iz Defina uzeti titulu naboljeg strijelca.
BIHfan (FK Delfin)
adnan24 (FK Delfin)
miky_hz (Joint_fc)
Jao vidi ovi moji na listi strijelaca vodeci.Da sam ja bar malo bolji bilo bi borba za titulu.Nadam se da ce neko od ovoga dvojca iz Defina uzeti titulu naboljeg strijelca.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:12-golova
BIHfan (FK Delfin)
adnan24 (FK Delfin)
miky_hz (Joint_fc)
A gle ekipa smo sa najvise primljenih golova, a i drugi smo po datim golovima. Jbga ovdje je veoma bitna sreca, a mi je nismo imali ove sezone. Svi su nekako protiv nas se najvise zalagali, ko kad smo mi Barselona ovdje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.