cekaj ba, yebo te i mega i gigaadis.p je napisao/la:To je taj.. ako ne vjerujes, evo udji ovdje na cjenovnik, pa vidi koliko je preko mega100 na 12 mjeseci![]()
![]()
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... c6aaf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
nemoj u to ulazit, jer ako udjes, nigdje te nema
aa mozes uzet i preko ultre u bht, izadje te oko 400

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Papastathopoulos
- Kontakt:
cuj nigdje te nemaadis.p je napisao/la:nemoj u to ulazit, jer ako udjes, nigdje te nema![]()
aa mozes uzet i preko ultre u bht, izadje te oko 400
![]()
ima i to mega predplata jaro.. moras svaki mjesec trosit minimala stojanku, samo sto ako ne potrosis, opet moras platit xd

- Papastathopoulos
- Kontakt:
jbt oltar, pa koliko im placas svaki mjesec, trebali su ti dati 4 ovakva telefona i to dzabaadis.p je napisao/la:ima i to mega predplata jaro.. moras svaki mjesec trosit minimala stojanku, samo sto ako ne potrosis, opet moras platit xd![]()
Nego treba mi neko strucan za ovo.. kad hocu da napravim tacku na koju cu se kacit preko mobitela, stanem na ovom
http://img62.imageshack.us/img62/6865/8 ... e575a3.png" onclick="window.open(this.href);return false;
kad odaberem ovo prvo, izbaci mi ovako..
http://img708.imageshack.us/img708/1417 ... 9b2558.png" onclick="window.open(this.href);return false;
odaberem jedan disk i onda mi izbaci ovo, i kad idem next.. pojavi se neka greska..
http://img94.imageshack.us/img94/2949/0 ... 7b298e.png" onclick="window.open(this.href);return false;
a kad idem ono drugo.. samo se pojavi ovako
http://img37.imageshack.us/img37/5180/0 ... b8c05c.png" onclick="window.open(this.href);return false;

šta mi je činiti?
http://img62.imageshack.us/img62/6865/8 ... e575a3.png" onclick="window.open(this.href);return false;
kad odaberem ovo prvo, izbaci mi ovako..
http://img708.imageshack.us/img708/1417 ... 9b2558.png" onclick="window.open(this.href);return false;
odaberem jedan disk i onda mi izbaci ovo, i kad idem next.. pojavi se neka greska..
http://img94.imageshack.us/img94/2949/0 ... 7b298e.png" onclick="window.open(this.href);return false;
a kad idem ono drugo.. samo se pojavi ovako
http://img37.imageshack.us/img37/5180/0 ... b8c05c.png" onclick="window.open(this.href);return false;
šta mi je činiti?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne trebas uopste to raditi...na telefonu ukljucis wi-fi, ono ce ti trazit te "stanice" koje su ti dostupne i cekaj da nadje taj tvoj ruter iliti modem, i onda se prikacis na ruter i surfas dzaba...mada, ako je i u tebe kuci wirelles kao i u mene, malo ce to teze ici...jer u mene sestra ima samsung galaxy mini, i kad pokusavam da se spojim na svoj ruter, trazi nekakvu sifru...tako da ces morati zvati tog frajera kod koga ti je net, i pitat ga tu sifru, ili drugi nacin sto mi je jaran rekao, sto vecina radi...nazoves ga, on ce ti napraviti posebnu tacku za spajanje, bez ikakve sifre i to je to....valjda sam ti pomogao 
moj problem je sto mi ne nadje tacku koju bi trebao, jer kad sam danas isao u jedan kafic, samo se spojim i picim.. al ovdje su me upucivali kako trebam napravit sebi pristupnu tacku na svom compu i onda da se mobitelom kacim za taj djavo.. samo sto nmg da je kreiram
izbacuje mi neke errore 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
evo ja sad nesto pokusavao na ovaj tvoj nacin, i meni ne izbacuje ovaj error k'o tebiadis.p je napisao/la:moj problem je sto mi ne nadje tacku koju bi trebao, jer kad sam danas isao u jedan kafic, samo se spojim i picim.. al ovdje su me upucivali kako trebam napravit sebi pristupnu tacku na svom compu i onda da se mobitelom kacim za taj djavo.. samo sto nmg da je kreiram![]()
izbacuje mi neke errore
- Barney Stinson
- Kontakt:
Imali netko nekakav dobar link za skinuti touchscreen igrice.. Odem na google i izbaci mi mali milijun nekakvih stranica ali nista sto nesto vrijedi.. Jedino sto sam pronasao je umnet ali vecinom nisu touchscreen a one koje jesu su rezolucije 240x400 a meni treba 240x320..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Invincibles
- Kontakt:
Nego adise jesi l' ti ogranicen s kupovanjem preko tog paketa?
Ako nisi,mog'o bi ti biznis okrenut...Ja ti dam 150 kermi,kupis telefon i dobar petubu... 
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
ja mislim da jest, sad on 1 ili 2 godine mora imati taj paket i ne može kupiti drugi u tom perioduInvincibles je napisao/la:Nego adise jesi l' ti ogranicen s kupovanjem preko tog paketa?Ako nisi,mog'o bi ti biznis okrenut...Ja ti dam 150 kermi,kupis telefon i dobar petubu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ih jasta nego ogranicen.. treba sad trosit 100+ pretplate svaki mjesec do marta slijedece god, aa ako ne potrosi, svejedno ce morat platit..
al prelazi on 100 svaki mj ja msm, tako da mu to ne igra nikakvu ulogu.. 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Auuuu 11 mobilnih

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
kupio sam sony ericsson Xperia neo v
Koje je vaše mišpaljenje o njemu... E da nikako da skontamm kako da primim nešto preko blututa....piše da primam fako ali na opcije da ga prihvatim....
Koje je vaše mišpaljenje o njemu... E da nikako da skontamm kako da primim nešto preko blututa....piše da primam fako ali na opcije da ga prihvatim....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobar telefon, ako nije sad, uskoro dolazi ofišl Ice Cream Sandwich update za njega, sto ga cini dodatno boljim
sto se tice blutua, neprimam vise nikakve fajlove preko njega, mislim kad odes na bluetooth postavke, da trebas oznaciti discoverable ili ti vidljivost, onda ces moci primati sta ti treba
sto se tice blutua, neprimam vise nikakve fajlove preko njega, mislim kad odes na bluetooth postavke, da trebas oznaciti discoverable ili ti vidljivost, onda ces moci primati sta ti treba
KAd pocne slanje svuces notification bar i odobris prenos podataka
Thomas Müller - Fußballgott
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima li igdje nov c905, (znam da je suludo pitanje ali...) mobitel je vrh !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
imam adsl, pa me zanima moguli hvatati signal sa modema na sony ericsson xperia neo v, i ako mogu kako to da uradim,???
takođe me zanima je li on uvjek na netu jutro sam ga upaluo i odmah dobio neka obavještenja sa fb, a kasnije me i rodica nazvala preko gmaila da ćaskamo iako nisam bio na netu???kako to???
takođe me zanima je li on uvjek na netu jutro sam ga upaluo i odmah dobio neka obavještenja sa fb, a kasnije me i rodica nazvala preko gmaila da ćaskamo iako nisam bio na netu???kako to???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.