ovaj bavaracccc toliko prica o moci reala, a kao da na prati taj klub uopste
prvo sto non stop stavlja znak jednakosti izmedju reala i barce, a razlika izmedju ova dva kluba je ogromna, sto je svako normalan mogao uvidjeti gledajuci barem zadnjih 10 el clasica. prica bavarac kako je bayern izgledao jadno u zadnjem kolu a u stvaribila je to rutinska utakmica najnormalnija. sjecas li se bavarac kako je real izgledao u tih nekih zadnjih desetak el classika. sjecas li se kak0 su na svom terenu primili 6 komada, sjecas li se petarde koju su popili, sjecas li se dosta utakmica u kojima nisu spacno centra presli, sjecas li svih njihovih ciganluka, prljavstine zbog kojih ih je cijeli posteni fudbalski svijet ismijavao. sjecas li se se 4 el classica samo u ovoj sezoni, jesu li dobili koji, koliko su puta fasovali na bernabeu, o cemu ti care pricas, o kakvoj moci, i kako mozes porediti ta dva kluba
ne znam pratis li spansku ligu uopste,znas li koliko je real imao kikseva ove sezone, znas li koliko ih je puta sudija spasavao kiksa, jesil gledao mozda tekmu kad ih jedna majorka unisti, al sudija toj majorci svira ofsajd iako je covjek 10 metara na svojoj polovici, ili kad u barem dvije-tri utakmice u zadnjim minutama ne svira penal protiv reala i tako im donese pobjedu upravo sudija. prednost koju ima real u domacem prvenstvu je direktna posljedica sudjenja ako cemo imalo biti objektivni jer toliko im se navlacilo da je smijesno care, a posljedica je i opustenosti i zahebancije realovog glavnog konkurenta,koji je u medjusobnim duelima redovno tarabio reala
znao je real cesto i nabijati protivnike, to stoji i sto kao sto zna nabijati i bayern, al real je care moj znao biti itekako bezidejan, znali su provlaciti u zadnjim minutama zahvaljujuci sudijama ili cistoj sreci. ako ces pricati o moci reala moras ih malo i pratiti majstore
kao sto neki drugi bavarci rekose, real nije ima jacih utakmica, i zaista i nije, ako cemo gledati ovaj real otkad je morinjo na klupi, osim barce od koje su sramoceni nisu ni imali jace tekme i ne znam zasto bi neko od njih strahovao, narocito bayern.
sto se tice price o spanskoj i bundesligi, vjerovatno je i tacno da spanska liga puno bolja, manite pricu da samo imaju dvije prave ekipe, vidjeli ste sta radi jedan bilbao, a i ove neke ekipe a la atletico madrid, valencia idruge su jako dobre i stoji vjerovatno cinjenica da su spanski klubovi jaci od njemackih, a nema se tu bogzna sta ni raspravljati evo svjedoci smo ovih dana i odmjeravaju snage i vidimo ili cemo vidjeti ko je gdje, mada meni se svidja i bundes liga jer se tu igra lijep i zdrav fudbal. znam da ce neki mozda poceti pricu kako je bayern dero viljareala, al to opet nije neko mjerilo jer tad je viljareal bio u katastrofalnoj situaciji i bio je zadnji u spaniji kad ih je bayern otresao, dok vidjeli smorecimo kako bilbao otresa prvog u engleskoj ili treceg u njemackoj,
al ajd, ne treba pokretati tu pricu o jacinama liga pogotovo ne ovu jer mislim da je skrot evidentno da suspanski klubovi jaci od njemackih, al to nikako ne znaci bayo nece moci otresti reala, jer po meni kvalitet te dvije ekipe je tu negdje, da se takmice zajedno real i bayern u ligi od 30 i nesto kola, real bi po meni tu bio apsolutni favorit, ovako u dvije utakmice real nije nikakav favorit, vidjecemo, ja sam cak i ubijedjen da ce se ral puno0 vise tu braniti od bayerna i da ce u principi odigrati kukavicki
NE DAJTE MI LAGAT' !!!