Levatu samo ti mozes propastiodsutraopetultra je napisao/la:da Bog da ti propalesedad.s je napisao/la:Karte za utakmicu BiH-Turska 2 juga 110 KM.Kontakt tel.061448030
BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
nemas ti pojma ,ni loveBIHfan je napisao/la:Ibrahim__ je napisao/la:Karte za tekmu......2 juga......150KM........061 596 817
ovaj jos gori,daBogda ti propale
Haj ba sedade sjasi bolan.Znamo mi da si ti pun love,al te nesto u zadnje vrijeme krenulo pa moras na kartama zaradjivatisedad.s je napisao/la: nemas ti pojma ,ni love
"Imamo nekoliko povrijeđenih igrača i u BiH to znaju. Međutim, u Bosnu idemo po pobjedu. Oni će nam morati čestitati kada ih pobijedimo", optimističan je Terim.
Pu *ebem ti mater tursku prepotentnu! Da Bog da im ono Bosanski "ućerali" al do ja*a! Čuj morati čestitati, pa jel ti to vidiš u budućnost ili šta? Joj da hoćemo dobiti ovu bagru koja je puna sebe!
Pu *ebem ti mater tursku prepotentnu! Da Bog da im ono Bosanski "ućerali" al do ja*a! Čuj morati čestitati, pa jel ti to vidiš u budućnost ili šta? Joj da hoćemo dobiti ovu bagru koja je puna sebe!
I Donald Trump je krenuo od nule. Prvo je poceo raditi kod tate, pa ga je kasnije krenulodelija je napisao/la:Haj ba sedade sjasi bolan.Znamo mi da si ti pun love,al te nesto u zadnje vrijeme krenulo pa moras na kartama zaradjivati
@Alucard
Moraju biti optimisti, pa zamisli kako je nasim protivnicima kad ih Ciro pocne zezat, zabicemo im pet komada, sigurna pobjeda, ko su oni, itd...
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 06 sep 2009, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stone Island
- Kontakt:
Već 20 stranica ? Niste dobri. 
ma sve je ovo super. nemamo povrijedjenih igraca i ovih 9 sto im je prijetila suspenzija nisu zaradili zute kartone.
NE BOJIM SE NIKOG !
DODJITE TURCI ...
NE BOJIM SE NIKOG !
DODJITE TURCI ...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Terim kaze da cemo mi mi morati cestitati Turcima kada nas oni sigurno budu pobjedili u Zenici. 
dajte Turke da se igramo,igramo....

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- miralem444
- Kontakt:
ah sto me ovaj terima nasmija.....hej moj terimce neznas ti mensecini gdje dolazic.....
mi bosanci zmajeviiiiiiiiiiiiiii,zmajeviiiiiiiii..i stvarno jesmo....volim te bosno...
mi bosanci zmajeviiiiiiiiiiiiiii,zmajeviiiiiiiii..i stvarno jesmo....volim te bosno...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ev jedan turcin kaze da nas ne treba ni podcjenjivati,ni precjenjivati,ali da ce biti 4:1 za njih...

ma neka se uzdizu, mi smo ti koji ce se zadnji smijati.delija je napisao/la:ev jedan turcin kaze da nas ne treba ni podcjenjivati,ni precjenjivati,ali da ce biti 4:1 za njih...![]()
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- rob do bagro
- Kontakt:
KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJEElddar je napisao/la:ma neka se uzdizu, mi smo ti koji ce se zadnji smijati.delija je napisao/la:ev jedan turcin kaze da nas ne treba ni podcjenjivati,ni precjenjivati,ali da ce biti 4:1 za njih...![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
presley_sa
- Kontakt:
Mi njih trebamo fino dočekati,ugostiti,a onda ih muški nalemati kao sto ce se i oni lemati i uzeti ih akBgda,pa nek se onda ponovo grlimo i ljubimo poslije meča koliko god trebamo sa njima.Oni nas neće štediti,udarati će,provocirati,ali mi im moramo dati do znanja da se igra na našem terenu,da su došli u grotlo i da će to grotlo akBgda napustiti poraženi,mada i X ne bi bio loš.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
TAKO JE, POTPISUJEM SVE!rob do bagro je napisao/la:KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJEElddar je napisao/la:ma neka se uzdizu, mi smo ti koji ce se zadnji smijati.delija je napisao/la:ev jedan turcin kaze da nas ne treba ni podcjenjivati,ni precjenjivati,ali da ce biti 4:1 za njih...![]()
Neka Turci misle sta hoce, mi cemo gotovo sigurno doci do pobjede!
- Principatus
- Kontakt:
Turci ce se jako koncentrisati na Misimovica kao playmakera. Mislim da im je bitno njega iskljuciti, kao nama Ardu. Dovesti Pjanica pored Misimovica moglo bih im tu zamisao poremetiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kazim i Gokhan Zan su napustili priprema Turske reprezentacije zbog povrede i vjerovatno nece igrati protiv nas u Zenici.
Alucard je napisao/la:"Imamo nekoliko povrijeđenih igrača i u BiH to znaju. Međutim, u Bosnu idemo po pobjedu. Oni će nam morati čestitati kada ih pobijedimo", optimističan je Terim.
zazaliti ce oni 09.09.09 sto su nas 1878 predali austriji, tek ce sada da vide da su dali najbolje ljude koje su imali u casrtvu, jedva cekam da ih spustimo na zemlju
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- rob do bagro
- Kontakt:
Vec je dobro krenuloTarik14 je napisao/la:Kazim i Gokhan Zan su napustili priprema Turske reprezentacije zbog povrede i vjerovatno nece igrati protiv nas u Zenici.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.