Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
jbg. otišli neki igrači, a i direktor im je napustio klub i otišao u Travnik za šefa struke. vidjeo čovjek da ove sezone nemaju šanse. Krivaja je prejaka.
al' zato kad Šaba proigra...
al' zato kad Šaba proigra...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
da je Husnija imao osjećaj da mogu ući u viši rang, ne bi on to napustio i još odveo najboljeg igrača u Travnik sa sobom, al' nebitno.
da dodam Nemila - N. Šeher 3:1
da dodam Nemila - N. Šeher 3:1
- Robijas007
- Kontakt:
i ja smatram da je Krivaja glavni favorit za ulazak u viši rang,danas me Rudar uopće nije impresionirao,ako misle uraditi nešto više moraju podići svoju igru na nivo više...danas iako su pobijedili bili su,usudiću se reći,slabiji od Borca,i puka je sreća što su uzeli bodove danas @Pasha...opet ja grijem klupu

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Husnija je bio direktor kluba, a ne trener. trener je Izo Kamberović. Husnija nije otišao u Travnik jer mu trebaju pare to je sigurno. ustvari cijela priča oko Rudara počiva na Husnijinim leđima. Rudar ima sreću da ima tri općinska gostovanja i tu će sigurno uzeti svih 9 bodova, al' će kod tih istih ekipa i Krivaja uzeti 9 bodova također. ne znam za bilo kakvu višu silu, ali kažem kako jeste. opet ti kažem, da je Husnija imao osjećaj da ove sezone mogu u viši rang, sigurno ne bi napustio "svoje dijete".
a ni Oruč ne bi otišao, da ga Husnija nije povukao sa sobom.
@tajni agent. jbg. mora i to neko. danas bilo hladno, pa se mora i klupa dobro zagrijati.
a ni Oruč ne bi otišao, da ga Husnija nije povukao sa sobom.
@tajni agent. jbg. mora i to neko. danas bilo hladno, pa se mora i klupa dobro zagrijati.
meni samo nije jasno šta vi iz Kosove imate toliko protiv Z-ića i Krivaje

Prosle godine smo "mi" zajebali Rudar i to posteno

- Robijas007
- Kontakt:
Boga mi naplatili su vam žestoko ove sezone,a možeš mislit kako su oni nabrijani sad kad gostuju tu gdje su zijanili Drugu Ligu...nisu toliko dobri,možda imaju motiv,ali se može s njimaalacious je napisao/la:Prosle godine smo "mi" zajebali Rudar i to posteno![]()
![]()

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
XII. KOLO 31.03./01.04. u 14:30 sati
Tetovo: Borac - Rudar 0:2
Tešanjka: Pobjeda - Vareš 4:1
Zenica: Zenica - Krivaja 0:0
Šije: Napredak - Gradina 3:1
Nemila: Nemila - N. Šeher 3:1
Makljenovac: Proleter - Vis 1:1
tabela:
1. Krivaja 31
2. Rudar 28
3. Napredak 25
4. Vis 22
5. Pobjeda 20
6. Vareš 17
7. Proleter 15
8. Zenica 13
9. Borac 10
10. Nemila 9
11. Gradina 9
12. N. Šeher 4
Tetovo: Borac - Rudar 0:2
Tešanjka: Pobjeda - Vareš 4:1
Zenica: Zenica - Krivaja 0:0
Šije: Napredak - Gradina 3:1
Nemila: Nemila - N. Šeher 3:1
Makljenovac: Proleter - Vis 1:1
tabela:
1. Krivaja 31
2. Rudar 28
3. Napredak 25
4. Vis 22
5. Pobjeda 20
6. Vareš 17
7. Proleter 15
8. Zenica 13
9. Borac 10
10. Nemila 9
11. Gradina 9
12. N. Šeher 4
Ma nama taj poraz nije ništa značio.Jedino nam je malo ponos oštećen, ali šta se može.Robijas007 je napisao/la:Boga mi naplatili su vam žestoko ove sezone,a možeš mislit kako su oni nabrijani sad kad gostuju tu gdje su zijanili Drugu Ligu...nisu toliko dobri,možda imaju motiv,ali se može s njimaalacious je napisao/la:Prosle godine smo "mi" zajebali Rudar i to posteno![]()
![]()
![]()

S druge strane, ako im slučajno otkinemo bod(ove) dole u žici , još jednu godinu ostaju da se druže sa nama.
Neprocjenjivo.

Upravo to,Neke se stvari ne mogu kupiti novcem,za sve ostalo,tu je NK Vares. 

- Robijas007
- Kontakt:
zapnite i možete im pomrsit račune,nije da imam nešto protiv komšija čak štaviše volio bih da udju u Drugu Ligu jer su je prošle godine u sudijskom vremenu zijaniliGoRaN je napisao/la:Ma nama taj poraz nije ništa značio.Jedino nam je malo ponos oštećen, ali šta se može.Robijas007 je napisao/la:Boga mi naplatili su vam žestoko ove sezone,a možeš mislit kako su oni nabrijani sad kad gostuju tu gdje su zijanili Drugu Ligu...nisu toliko dobri,možda imaju motiv,ali se može s njimaalacious je napisao/la:Prosle godine smo "mi" zajebali Rudar i to posteno![]()
![]()
![]()
![]()
S druge strane, ako im slučajno otkinemo bod(ove) dole u žici , još jednu godinu ostaju da se druže sa nama.
Neprocjenjivo.

KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- Robijas007
- Kontakt:
sve utakmice 13.kola se igraju u subotu zbog Uskrsa....
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- Robijas007
- Kontakt:
Borac-Proleter 3:3 dobra utakmica uz puno preokreta gosti vodili 0:1,pa 1:3,po jedan penal na obje strane,tri odlicna gola,imalo se sta vidjet danas u Tetovu,na kraju i najrealnijih 3:3 

KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Prije nekoliko trenutaka se završilo punjenje u Varešu.
Vareš 0:4 Rudar
Utakmicu je pratilo 50-ak ljubitelja fudbala,košpicara i par djedova.A i to je previše s obzirom na hladnoću,povremene nalete snijega i (ne)kvalitet igre.Teren grozan.Kaljuža prava.
Prvi gol nisam vidio,rano smo ga primili.Borbeno smo ušli u utakmicu i bili ravnopravan protivnik prvih 50-ak minuta, kada smo i imali neke solidne prilike.Drugi gol Rudar daje nakon lijepe akcije preko desne strane i prizemnog centaršuta.Onda se naš CB malo zaigrao na gol liniji,a igrač Rudara samo gura loptu u mrežu za 0:3.
Zadnji gol je iz kontre.
Rudar baš liči na ekipu, ne bune se previše na sudijske odluke,mudro izbjegavaju gužve.Dosta profesionalno za ovaj level takmičenja.Lijevo krilo sa frizurom kao u Torresa (
) i tamnoputa 14-ka su me najviše impresionirali.Dobro, "impresionirali" je možda prejaka riječ.
Mi onako mamurni, kad smo primili 2. gol raspali smo se.Čini se kao da smo jedva sastavili ekipu.
Pokazali smo opet i zavidan krkanluk, makar se oni žalili da su isprovocirani i da gosti igraju grubo.Realno, pola njih treba otjerati pa neka igraju djeca.Smiješni smo.
Toliko iz Vareša.
Vareš 0:4 Rudar

Utakmicu je pratilo 50-ak ljubitelja fudbala,košpicara i par djedova.A i to je previše s obzirom na hladnoću,povremene nalete snijega i (ne)kvalitet igre.Teren grozan.Kaljuža prava.
Prvi gol nisam vidio,rano smo ga primili.Borbeno smo ušli u utakmicu i bili ravnopravan protivnik prvih 50-ak minuta, kada smo i imali neke solidne prilike.Drugi gol Rudar daje nakon lijepe akcije preko desne strane i prizemnog centaršuta.Onda se naš CB malo zaigrao na gol liniji,a igrač Rudara samo gura loptu u mrežu za 0:3.

Rudar baš liči na ekipu, ne bune se previše na sudijske odluke,mudro izbjegavaju gužve.Dosta profesionalno za ovaj level takmičenja.Lijevo krilo sa frizurom kao u Torresa (

Mi onako mamurni, kad smo primili 2. gol raspali smo se.Čini se kao da smo jedva sastavili ekipu.

Pokazali smo opet i zavidan krkanluk, makar se oni žalili da su isprovocirani i da gosti igraju grubo.Realno, pola njih treba otjerati pa neka igraju djeca.Smiješni smo.
Toliko iz Vareša.

Vis - Nemila 3:3, poluvrijeme 0:2. iz NK Nemile su izrazili žaljenje na regularnost trećeg gola Visa. navodno je bilo čisto igranje rukom...
Ne cini ti se...danas smo igrali i mi (kadeti i juniori) u Maglaju,a zna se da kod nas 2/3 prvog tima cine junioriGoRaN je napisao/la:Prije nekoliko trenutaka se završilo punjenje u Varešu.
Vareš 0:4 Rudar![]()
Prvi gol nisam vidio,rano smo ga primili.Borbeno smo ušli u utakmicu i bili ravnopravan protivnik prvih 50-ak minuta, kada smo i imali neke solidne prilike.Drugi gol Rudar daje nakon lijepe akcije preko desne strane i prizemnog centaršuta.Onda se naš CB malo zaigrao na gol liniji,a igrač Rudara samo gura loptu u mrežu za 0:3.Zadnji gol je iz kontre.
Rudar baš liči na ekipu, ne bune se previše na sudijske odluke,mudro izbjegavaju gužve.Dosta profesionalno za ovaj level takmičenja.Lijevo krilo sa frizurom kao u Torresa () i tamnoputa 14-ka su me najviše impresionirali.Dobro, "impresionirali" je možda prejaka riječ.
![]()
Mi onako mamurni, kad smo primili 2. gol raspali smo se.Čini se kao da smo jedva sastavili ekipu.![]()
Toliko iz Vareša.

rezultati i tabela poslije 13. kola
i da napomenem. u nedjelju u 15h derbi prvenstva u Zenici igraju Rudar i Krivaja. ta utakmica možda već sada riješi pitanje prvaka lige ZDK za ovu sezonu...
i da napomenem. u nedjelju u 15h derbi prvenstva u Zenici igraju Rudar i Krivaja. ta utakmica možda već sada riješi pitanje prvaka lige ZDK za ovu sezonu...
- Robijas007
- Kontakt:
Borac-Vareš 1:3
zaslužena pobjeda Vareša,previše grešaka naše zadnje linije i gosti su to kaznili i zasluženo odnijeli bodove kući

KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
da napišem i ja jedan rezultat.
Nemila-Proleter 1:1
Nemila-Proleter 1:1
Rudar - Krivaja 2:1
sad su ekipe izjednačene po broju bodova. Rudar ima bolju ukupnu gol-razliku, ali Krivaja ima bolji međusobni skor...
sad su ekipe izjednačene po broju bodova. Rudar ima bolju ukupnu gol-razliku, ali Krivaja ima bolji međusobni skor...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.