Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

pluton
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la pluton » 02 apr 2012, 23:43

Furymaker je napisao/la:Pogledajte broj asistiranih golova Messiju pa onda Ronaldu , brojevi kazu da su Ozil , Di Maria , Marcelo , Kaka , Benzema , Higuain puno bolji asistenti od Xavija , Inieste , Alvesa i Fabregasa .
Silna dodavanja na sredini terena izmedju Barcinih igraca vas zasljepljuju pa pucate u prazno s pricom o Xaviju i Iniesti . Istina jeste da su Xavi i Iniesta bolji igraci od svakog drugog igraca Real Madrida , ali sto se tice o konkretnim asistencijama tu su puno direktniji i efikasniji igraci Reala .
Diskusije tko je bolji - Messi ili Ronaldo su nepotrebne , svi objektivni ljudi znaju da je to Messi , pa nisu coravi , samo navijaci Ronalda ( ne Real Madrida ) ce reci suprotno .

Brojevi to govore

Ronaldo 456 utakmica 256 golova , Messi 317 utakmica 236 golova i 95 asistencija .
Ronaldo ima 27 godina , Messi 24 .
Brojevi dokazuju da je Messi bolji ukoliko ne vjerujete svojim ocima , a ukoliko ne vjerujete ni ocima ni brojevima , onda imate problema sa razumom .

Uzivajte u Ronaldovom misicu desnu noge .
c ima 200 asistencija sta cemo sad
Bosna <3

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 02 apr 2012, 23:48

Uzmi ti digitron pa racunaj ko je bolji. Digitronom izracunaj i utjecaj Xavija i Inieste na Barcin sustav kao i Ozila i Kake na Realov.
Samo cu ti ovo reci: do 2007 Ronaldo je igrao cisto krilo.

Uzivaj u Messijevim NFL igrama.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 apr 2012, 23:53

pluton je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Pogledajte broj asistiranih golova Messiju pa onda Ronaldu , brojevi kazu da su Ozil , Di Maria , Marcelo , Kaka , Benzema , Higuain puno bolji asistenti od Xavija , Inieste , Alvesa i Fabregasa .
Silna dodavanja na sredini terena izmedju Barcinih igraca vas zasljepljuju pa pucate u prazno s pricom o Xaviju i Iniesti . Istina jeste da su Xavi i Iniesta bolji igraci od svakog drugog igraca Real Madrida , ali sto se tice o konkretnim asistencijama tu su puno direktniji i efikasniji igraci Reala .
Diskusije tko je bolji - Messi ili Ronaldo su nepotrebne , svi objektivni ljudi znaju da je to Messi , pa nisu coravi , samo navijaci Ronalda ( ne Real Madrida ) ce reci suprotno .

Brojevi to govore

Ronaldo 456 utakmica 256 golova , Messi 317 utakmica 236 golova i 95 asistencija .
Brojevi dokazuju da je Messi bolji ukoliko ne vjerujete svojim ocima , a ukoliko ne vjerujete ni ocima ni brojevima , onda imate problema sa razumom .

Gdje si to nasao da C. Ronaldo ima 200 asistencija?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 02 apr 2012, 23:56

Nego stizu nam inf. za revans sa Cipranima,izgleda malo manje od pola prvog tima nije i nece uopste trenirati,sto znaci utakmica vise u nogama Jesea,Varana,Morate,(nadam se i Di-Magie)mada je realno da i on zaigra,jer ne vjerujem da ce Ozil poceti ..od nasih kanala msm. da samo Arena 3 prenosi tekmu .. Hala madrid !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2012, 00:23

JavierPortillo je napisao/la:Uzmi ti digitron pa racunaj ko je bolji. Digitronom izracunaj i utjecaj Xavija i Inieste na Barcin sustav kao i Ozila i Kake na Realov.
Samo cu ti ovo reci: do 2007 Ronaldo je igrao cisto krilo.

Uzivaj u Messijevim NFL igrama.
ja ti ne pricam o uticaju nego o asistencijama . Sta ti kazes da bi Xavi i Iniesta u Realovom sistemu brzih kontrih i ostrih duela bili bolji od Ozila i Kake ? Xavi i Iniesta magicno brzi , jaci i crvrsti igraci , poznati po svom trku.
Messi je do 2009/2010 igrao cisto krilo takodjer , zato nemoj mi te price , informiraj se malo prije nego nesto izjavis.

A ovaj gore sto tvrdi da Ronaldo ima 200 asistencija to bi trebalo da znaci da je jedan od boljih asistenata u povijesti ove igre ?

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 apr 2012, 02:00

Ronaldu kad zbrojis treninge nema 200 asistencija.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 apr 2012, 09:45

Brojevi to govore

ti uživaj u Ronaldovom mišiću srednje noge i živi s time da ima i ljudi koji misle drugačije
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 03 apr 2012, 10:56

pluton je napisao/la:

Brojevi to govore

prema transfermarktu(koji kao asistenciju broji i izboren penal) Ronaldo ima 115 asistencija u karijeri,a Messi 128...šta cemo sad??

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 apr 2012, 12:27

JavierPortillo je napisao/la:Iskerno drug, ti nemas pojma. Idemo redom.
Ne bi tu nista pomoglo ,on je u UTd-u znao driblat i prelazit igrace, i ovo sto si postavio klipove su iz njegove prve sezone u Realu ;)
I sta ti to govori? Da je zaboravio driblat jel'? :lol: Pogledaj njegovog prvi mjesec pod Mouovom palicom i ostatak sezone. Mou nikada u svome timu nije imao "NFL" igrace koji zele/mogu preci 5 igraca, zapravo jeste Quaresmu, koji je znamo, Zlatna kanta. Sto nam dakle govori da je promijenio stil igre i podredio se Mourinhovim instrukacijama a ne zaboravio driblat'. Od 20 njegovih driblinga, desetak uspije, ali tih 20 driblinga napravi u intervalu od 4,5 utakmica za razliku od njegove prve sezone u Madridu kada je tih 20 driblinga pravio po utakmici.
Usput, nakon prvog njegovog driblinga, drugi ga odmah rusi.

[youtube][/youtube]

A da ne postavljam ja tebi klipove, realno nije tesko ukucat na YT Lionel Messi i vidjet kako se driblaju i prelaze igraci.
[youtube][/youtube]
Rekao bih da nema razlike izmedju tih Messijevih golova "kada sviju prodje" i tog gola.

Ej da, zaboravih napomenuti da Anonimusu i ovim olaksam raspravu. Otkad je u Madridu, ima sveukupno 45 asistencija.

To su ti argumenti, da nemam pojma? :)

brat bratu, ev ti argument, da ti nemas pojma sta je dribling.
Kazem da je da je otupio driblat, a ne zaboravio, jesil primjetio koliko u utakmicama zna izgubit loptu kad pokusava da uradi neki dribling kroz 2 igraca ponekad i 3 ? Kada je 1 na 1 ukljuci turbo i to je to ;)
Zasto si postavio klip ciji je naziv "human Ferarri" ? Jel to neki argument isto :lol:

Da ne bude da sam fan Messija iako je lako ukucat Messi na youtubeu, ev ti ovaj video ima svega i svasta, proberi driblinge a ne human ferrarije ;)

[youtube][/youtube]

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 03 apr 2012, 13:28

Oće li za sutrašnju utakmicu trener ikoga odmarati? Primjerice pepea i ramosa, varaneu dati šansu?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 apr 2012, 13:38

šampioni je napisao/la:Oće li za sutrašnju utakmicu trener ikoga odmarati? Primjerice pepea i ramosa, varaneu dati šansu?
Ako je imalo lucidan(a takvim ga smatraju), onda je sutra očekivati izmjenjen sastav, jer u Primeri dolaze teški protivnici i sigurno da momcima treba odmor...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2012, 13:40

DI Maria tako podsjeca na Messija s ovim prodorima i asistencijama , nadam se da ce zaigrati protiv Apoela .

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 03 apr 2012, 13:41

Obrnuto druze obrnuto :D

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2012, 14:00

Feco je napisao/la:Obrnuto druze obrnuto :D
[youtube][/youtube]

Toliko slicnosti izmedju ova dva igraca :shock:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 apr 2012, 14:52

Jedina slicnost izmedju fudbalskog GOAT-a i ovog padavicara je sto su ljevaci.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2012, 14:59

Johny je napisao/la:Jedina slicnost izmedju fudbalskog GOAT-a i ovog padavicara je sto su ljevaci.
slazem se da je padavicar i da je lijevak , ali obrati paznju na driblinge i prodore , slice dosta .
( i ja sam barcin navijac i nisam ljubitelj reala , ali treba nekad biti objektivan i priznati cinjenice :P )

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 03 apr 2012, 15:09

U poredjenu Ronalda i Messija,sitnice odlucuju,nekome je drazi Messi ,nekome Ronaldo,ali govoriti da je tolika razlika izmedju trenutno 2 najbolja svjetska nogometasa,nije uopste. Sve je stvar ukusa. Ja sam simpatizer Barce,tako da mi je Mesii drazi. Ali i Ronaldo je igracina,odmah do Messija.
Ronaldo je samo veci glumac i vise je arogantan. Kad ste vi vidjeli Messija kad da gol da pokazuje na svoju nogu ili slicno :D :D :D

A ovaj Real je lud ako da Higuaina i jos nesto love za Aguera :D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 03 apr 2012, 15:26

Furymaker je napisao/la:
Johny je napisao/la:Jedina slicnost izmedju fudbalskog GOAT-a i ovog padavicara je sto su ljevaci.
slazem se da je padavicar i da je lijevak , ali obrati paznju na driblinge i prodore , slice dosta .
( i ja sam barcin navijac i nisam ljubitelj reala , ali treba nekad biti objektivan i priznati cinjenice :P )
Zaboravio si spomenuti Robbena onda, koji je bolji igrac od ovog padavicara a radi mnogo vise slicnih stvari kao Mesi nego ovaj rom.

Jedno je slican stil igre furati a drugo je igrati.I Swansea fura stil igre ala Barca a nisu ni blizu ;)
Pogledaj samo ravnotezu , snagu , kontrolu lopte i nacin promjnene pravca kod Messija a onda kod Di Marije ili bilo kojeg drugog igraca na Svijetu i bit ce ti jasno zasto je GOAT.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 apr 2012, 15:55

ne moras ti meni govoriti da je Messi GOAT , pratim ja njega od njegove 16e godine , propustio sam max 10 utakmica Barce otkako je Guardiola preuzeo , savrseno znam kakve su njegove sposobnosti .
Samo sam komentirao Di Mariu da podsjeca na Messija , Robbenovi prodori su na lijevu stranu , na lijevu , na lijevu pa opet na lijevu , dok Di Maria bas kao i Messi imaju raznovrsniji dribling ( sto ne znaci da je Di Maria bolji igrac )

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 apr 2012, 15:59

Ma svako ce reci Robben,ali pored tih sposobnosti prodiranja i lucidnosti(pogledajte neke njegove dijagnole protiv Viljareala,Malage i slic.) ima jednu fenomenalnu osobinu pozrtvenosti..
bukvalno lik trci i za sebe i za Ronalda,pokrije citavu svoju stranu i zato ga cesto protiv barce vidimo lijevo(finale kupa) kada je neutralisao Alvesa a na kraju stigao napraviti stetu sa onim centarsutem koji je zavrsio golom.

Zahvalan igrac koji pokrece vecinu stvari u Realu,sto kao krilo sto kao neka vrsta playa.

jedan od igraca cije mjesto u prvih 11 je sigurno,sutra ce igrati od pocetka da uhvati malo ritam.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.