MostaracVelezovac je napisao/la:Sad nije bas najbolje vrijeme da se Bogu obracas na satrovackom.nem73 je napisao/la:protiv jakog protivnika koji se nalazi u blagoj krizi sa novim i po meni ne tako dobrim trenerom,
mislim da imamo fine šanse!!! ajde žeBo budi drug.![]()
Fino po abdest pa ponovo. Podijeli i sadaku uz put.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
I navijači uređuju stadion
Da li će Velež u srijedu u 18.00 sati napraviti najveći rezultatski iskorak od 1992. godine naravno ne možemo znati do tog trenutka. Međutim, ono što je već sada poznato i što može svakog istinskog Veležovca radovati je činjenica da je njegov klub postao stabilan u svakom elementu i da je ponovo vraćena ona nadaleko poznata kohezija navijača i kluba. Rezultat i to onaj koji donosi pehare i Evropu će doći prije ili kasnije, za mjesec , dva ili godinu, ali ovakvim načinom rada će doći sigurno.
Naime, grupa pripadnika Red Army jutros je samostalno došla i pomogla uređenju stadiona. Vrijedni navijači, oni isti koji će u srijedu biti iza gola i bodriti svoj klub, jednostavno su uzeli stvar u svoje ruke i nekadašnjem „boksu“ za gostujuće navijače počeli vraćati u prvobitni izgled. Do kraja dana su postavljene stolice i omogućeno je da se koristi i ovaj dio tribine.
Sigurno da je današnji postupak navijača podsjetio na godine kada su navijači svojim dobrovljnim radom gradili stadion pod Bijelim Brijegom i tako stvarali Velež, koji je decenijama proslavljao ime Mostara na fudbalskoj karti svijeta.
Ako ovome dodamo i podatak da je trenutno u toku velika akcija prikupljanja sredstava za kupovinu autobusa svom klubu i da je veliki broj Veležovaca svojim dobrovoljnim prilozima podržao ovu akciju, onda zaista Veležovi navijači postaju svjetski raritet u načinu pružanja podrške.
Nema sumnje i današnji potez samo još jednom pokazuje da nas u srijedu očekuje pun stadion, obojen u crveno, a to je onaj 12-ti igrač koji će mladoj ekipi dati podrstek u borbi za finale.
Da li će Velež u srijedu u 18.00 sati napraviti najveći rezultatski iskorak od 1992. godine naravno ne možemo znati do tog trenutka. Međutim, ono što je već sada poznato i što može svakog istinskog Veležovca radovati je činjenica da je njegov klub postao stabilan u svakom elementu i da je ponovo vraćena ona nadaleko poznata kohezija navijača i kluba. Rezultat i to onaj koji donosi pehare i Evropu će doći prije ili kasnije, za mjesec , dva ili godinu, ali ovakvim načinom rada će doći sigurno.
Naime, grupa pripadnika Red Army jutros je samostalno došla i pomogla uređenju stadiona. Vrijedni navijači, oni isti koji će u srijedu biti iza gola i bodriti svoj klub, jednostavno su uzeli stvar u svoje ruke i nekadašnjem „boksu“ za gostujuće navijače počeli vraćati u prvobitni izgled. Do kraja dana su postavljene stolice i omogućeno je da se koristi i ovaj dio tribine.
Sigurno da je današnji postupak navijača podsjetio na godine kada su navijači svojim dobrovljnim radom gradili stadion pod Bijelim Brijegom i tako stvarali Velež, koji je decenijama proslavljao ime Mostara na fudbalskoj karti svijeta.
Ako ovome dodamo i podatak da je trenutno u toku velika akcija prikupljanja sredstava za kupovinu autobusa svom klubu i da je veliki broj Veležovaca svojim dobrovoljnim prilozima podržao ovu akciju, onda zaista Veležovi navijači postaju svjetski raritet u načinu pružanja podrške.
Nema sumnje i današnji potez samo još jednom pokazuje da nas u srijedu očekuje pun stadion, obojen u crveno, a to je onaj 12-ti igrač koji će mladoj ekipi dati podrstek u borbi za finale.
Ako prođemo punimo fontanu na musali pivom 
Samo hladno i bez euforije,jos uvjek je SB favorit.
Igrati da se ne primi go u regularnom vremenu a sa malo srece mozemo jedan uvaljati barem i na guzove. E onda produzetci penali sta li vec !!
Fino fino citati sve ovih dana sto je u vezi sa nama !
Igrati da se ne primi go u regularnom vremenu a sa malo srece mozemo jedan uvaljati barem i na guzove. E onda produzetci penali sta li vec !!
Fino fino citati sve ovih dana sto je u vezi sa nama !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
mostarmostar
- Kontakt:
izgleda da ce mirza prekosutra izvesti ovu postavu.
Bandovic-Skaljic-Mahinic-Kajtaz-Lakicevic-Jazvin-Kodro-Hajdarovic-Demic-Hiros-Brkovic.
Steta sto Hebibovic ne moze da igra,izgleda da je dobio zausnjake
Bandovic-Skaljic-Mahinic-Kajtaz-Lakicevic-Jazvin-Kodro-Hajdarovic-Demic-Hiros-Brkovic.
Steta sto Hebibovic ne moze da igra,izgleda da je dobio zausnjake
- diplomatija
- Kontakt:
ja bih iskreno volio da prodjete, pa finale vi i mi, ali nekako mislim da cete tesko proci, teren je uzasan dole kod vas, ne moze se normalno igrati, a pogotovo protiv malo boljih ekipa tesko to ide, jedino neki otpadak da uleti, sretno vam
-
Red or Dead
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:ja bih iskreno volio da prodjete, pa finale vi i mi, ali nekako mislim da cete tesko proci, teren je uzasan dole kod vas, ne moze se normalno igrati, a pogotovo protiv malo boljih ekipa tesko to ide, jedino neki otpadak da uleti, sretno vam
Ti znas kakav je teren i moze li se normalno igrat'
- diplomatija
- Kontakt:
pa onako koliko na tv mogu vidjeti cudno skakuce lopta, gledao sam protiv sarajeva i vrlo tesko se moze neka akcija normalna odigarti, samo nesto na preskok, al et nadam se da ce te se vi bolje snaci, ipak je domaci terenRed or Dead je napisao/la:diplomatija je napisao/la:ja bih iskreno volio da prodjete, pa finale vi i mi, ali nekako mislim da cete tesko proci, teren je uzasan dole kod vas, ne moze se normalno igrati, a pogotovo protiv malo boljih ekipa tesko to ide, jedino neki otpadak da uleti, sretno vam
Ti znas kakav je teren i moze li se normalno igrat'
Mislim da je vjetar faktor koji je utjecao na igru protiv Sarajeva a ne teren. 
Who dares, wins !
Srdacan pozdrav svim navijacima Veleza.
Prvenstveno sto se tice uzvratnog mece polufinala kupa BIH moje neko videnje bi bilo da Velez ukoliko zeli da prode u finale mora odigrati utakmicu sezone. Vidim da u posljednje vrijeme vam je realizacija jako slaba i mislim da cete imati problema sa tim. Ja se nadam da ce stadion biti pun do posljednjeg mjesta i da ce te na kraju vi slaviti pobjedu. Ne treba se sada dizati u nebase, vec treba realno sve pogledati i reci da je Siroki uz Zelju najbolja ekipa u prvenstvu i svaki zicer koji promasite moze vas glave kostati kao sto vas je kostalo u prvom mecu. Takoder, mislim da Varesanovic ima jako negativan skor protiv Sirokog i nadam se da to nece predstavljati problem i da je naucio nesto iz predhodnih iskustava. Vi ste odigrali veoma dobar prvi mec, i ostaje vam se samo nadati da ce te to ponoviti i one prilike koje ste imali da ce te sve realizovati.
SRETNO RODENI.
Prvenstveno sto se tice uzvratnog mece polufinala kupa BIH moje neko videnje bi bilo da Velez ukoliko zeli da prode u finale mora odigrati utakmicu sezone. Vidim da u posljednje vrijeme vam je realizacija jako slaba i mislim da cete imati problema sa tim. Ja se nadam da ce stadion biti pun do posljednjeg mjesta i da ce te na kraju vi slaviti pobjedu. Ne treba se sada dizati u nebase, vec treba realno sve pogledati i reci da je Siroki uz Zelju najbolja ekipa u prvenstvu i svaki zicer koji promasite moze vas glave kostati kao sto vas je kostalo u prvom mecu. Takoder, mislim da Varesanovic ima jako negativan skor protiv Sirokog i nadam se da to nece predstavljati problem i da je naucio nesto iz predhodnih iskustava. Vi ste odigrali veoma dobar prvi mec, i ostaje vam se samo nadati da ce te to ponoviti i one prilike koje ste imali da ce te sve realizovati.
SRETNO RODENI.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jasno je da igramo utakmicu sezone i ogroman je pritisak na igračima, stoga se nadam da im mi iza gola ali i oni s "dedarske" neće stvarati dodatni pritisak nego da ćemo ih tokom svih 90+ minuta podržavati.
Složit će te se sa mnom kada kažem da ovi momci igraju iznad svojih mogućnosti, da je Široki mnogo kvalitetniji od nas, međutim to u ovakvim utakmicama ne znači ništa. Možemo ih itekako proći, pokazali smo u prvoj utakmici da se s njima da nadigravati i prava je šteta da nismo zabili gol jer smo imali nekoliko zicera ali bez obzira dajte molim vas da im damo bezrezervnu podršku, da se ponovo radujemo kao nekad svi zajedno kao JEDAN !
U srijedu, neka vas ne bude stid pustiti grlo do kraja za svoje Rođene
[youtube][/youtube]
Složit će te se sa mnom kada kažem da ovi momci igraju iznad svojih mogućnosti, da je Široki mnogo kvalitetniji od nas, međutim to u ovakvim utakmicama ne znači ništa. Možemo ih itekako proći, pokazali smo u prvoj utakmici da se s njima da nadigravati i prava je šteta da nismo zabili gol jer smo imali nekoliko zicera ali bez obzira dajte molim vas da im damo bezrezervnu podršku, da se ponovo radujemo kao nekad svi zajedno kao JEDAN !
U srijedu, neka vas ne bude stid pustiti grlo do kraja za svoje Rođene
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Idemo crveni!!!
Samo jako,samo desno lijevo,gore dole,đe bilo
Samo jako,samo desno lijevo,gore dole,đe bilo
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Ima par timova sto su kao jaci od ostalih ali to nije neka razlika da se ti klubovi nemogu dobiti pogotov ako uzmemo da vecina tih klubova iz gornjeg djela tabele je u krizi forme ... Ja se nadam da cemo dati gol u prvih 45 min i da drugo poluvijeme igramo niz vjetar
...
Anti Nakarada
- tepsija
- Kontakt:
Po svemu sudeći,kiša u srijedu.
E sad,kome će to više odgovarati...možda nama,mi po suhom ne znamo zabiti gol
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
ANTIFA ! je napisao/la:
"HŠK"??? malo je polupo lončiće ovaj što vam je sastavljo plakat
nije bitno, nek' momci daju sve od sebe, pa šta bude
sretno im
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Neprestaje od jutros , kazu i u Srijedu al sta je tu je idemo poderat grlo za Rođene !tepsija je napisao/la:Po svemu sudeći,kiša u srijedu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- tepsija
- Kontakt:
Još 25 sati do okupljanja,još 25 sati da pokažemo kako se navija za svoj klub!
Bez da vrijeđamo drugog,jer ostali su nebitni a mi vrlo dobro znamo šta smo.
Idemo rođeni!
Samo Velež,samo BiH!
[youtube][/youtube]
Bez da vrijeđamo drugog,jer ostali su nebitni a mi vrlo dobro znamo šta smo.
Idemo rođeni!
Samo Velež,samo BiH!
[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 1 gost.