Evo "Valter4" je konacno postavio drugi dio utakmice Zeljo vs Sarajevo (0:3) iz 2001 i kompletnu utakmicu Zeljo vs SS Pennarosa (4:0) iz 2004, ujedno prvu evropsku utakmicu Zelje na Grbavici od zavrsetka rata. Ovom prilikom mu se zahvaljujem.
28.04.2001. Sarajevo - Zeljeznicar
Uploaded by vallter4 on Feb 25, 2012 &
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
29.07.2004. Zeljeznicar - SS Pennarosa 4:0
Uploaded by vallter4 on Feb 28, 2012
[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Fudbaleru Željezničara Sulejmanu Smajiću danas je operisano ozlijeđeno koljeno. Operacija je protekla u najbolje redu! Smajketa sada očekuje višemjesečni oporavak a podrška najboljih navijača na svijetu jako je potrebna!
Ovako ce jos manje ljudi doci na tekmu.. Negativni marketing je kontraproduktivan
Mislis? Losa reklama je zapravo dobra reklama Vidjet cemo. Ide nam na ruku sto mec sa Olimpicom nece biti na TV-u a znamo svi da TV prenos prepolovi posjetu. Ja mislim da ce biti 8.000 + a pod tim podrazumjevamo lijepo vrijeme i prolazak u finale kupa BIH. U slucaju da ne prodemo u finale, opet je standardno 4.000.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Ispao glup?! ****, nikad beces shvatiti neke stvari, a i sta me boli **** da tebi objasnjavam... Ipak, Zelja nije Zvezda, a i Manijaci nisu Delije tako da je stvarno nebitno!!! Sve najbole.
Zadnja izmjena: Trebinje, dana/u 03 apr 2012, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trebinje je napisao/la:Ispao glup?! ****, nikad beces shvatiti neke stvari, a i sta ne boli **** da tebi objasnjavam... Ipak, Zelja nije Zvezda, a i Manijaci nisu Delije tako da je stvarno nebitno!!! Sve najbole.
jašta si, sta je sa "Tigrovima" iz Trebinja ?? normalno da je nebitno a ti opet neznas zasto si dosao, sta hoces i sta si mislio pozdrav
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
hamo_pipa je napisao/la:Naravno da Zeljo nije zvezda, niti su Manijaci delije, pa nismo fasisti Bogu hvala.
A sta se pise na ovom forumu majko mila....Momak otidji jednom na marakanu, pogledaj tekmu, upisaj se u gace, pa onda komentarisi...Cuj fasisti...c c c...pa imas li ti mozga u toj svojoj glavi i sramote da tako nesto pises!!??
@Kaniđa
Ne zna dječak šta se ljutiš,nije on kriv,ispran mu mozak.Možda ga nekad neko odvede van granica njegovog kantona pa skonta u čemu je riječ...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
VAM je napisao/la:@Kaniđa
Ne zna dječak šta se ljutiš,nije on kriv,ispran mu mozak.Možda ga nekad neko odvede van granica njegovog kantona pa skonta u čemu je riječ...
Brate zaprepastim se kad vidim kakvih zatucanih ljudi ima...
jedini koji ste zatucani ste vas dvojica, kakve veze ima zvezda sa Željom ?
borac je vas drugi tim, kad ne igra zvezda/partizan uvijek ste s njim !!!
jedini koji ste zatucani ste vas dvojica, kakve veze ima zvezda sa Željom ?
borac je vas drugi tim, kad ne igra zvezda/partizan uvijek ste s njim !!!
salalalalalalalaaaaaaaa ooooo Besiktasss!!!!dobro vas je!!!