Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@dijabola hvala za par ispratio sam,no nije mi puno pomoglo kad sam masio Dallas 
Stern des Südens
Zilina - Slovan Bratislava x
Trnava - Presov 1
Trnava - Presov 1
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Falilo mi parova i odigram ove uhljebe, odgovarala mi kvota, kakve su sanse da se ovo prodje?
http://www.betexplorer.com/soccer/inter ... id=6885012" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno igro sam keca, a pored toga odigro sam Barca +2.5 , Bayern + 2.5 , i nekakvo Zl. Moravce
Uplatio petaka, pa da vidimo kako ce se zavrsiti
http://www.betexplorer.com/soccer/inter ... id=6885012" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno igro sam keca, a pored toga odigro sam Barca +2.5 , Bayern + 2.5 , i nekakvo Zl. Moravce
Uplatio petaka, pa da vidimo kako ce se zavrsiti
Oko za oko, zub za zub!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la: NHL
LA Kings-Edmonton 5,5 under 1,60
Samo dvije od posljednjih 13 ut su zavrsile sa vise od 5 golova.
Tampa Bay-Washington 5,5 over 1,75
Obje ekipe imaju problema sa golmanima a manjih sa napadom, OVER najednostavnije.

NBA

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Buffalo-Toronto 1 ? sta kazesdr.van nostrand je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la: NHL
LA Kings-Edmonton 5,5 under 1,60
Samo dvije od posljednjih 13 ut su zavrsile sa vise od 5 golova.
Tampa Bay-Washington 5,5 over 1,75
Obje ekipe imaju problema sa golmanima a manjih sa napadom, OVER najednostavnije.
NBA
Željeznicar za život cijeli !
evo ti druze jedan info o buffalu
Porazom Washingtona protiv Tampe Buffalo je dobio novu priliku za bodovno izjednačenje s Capitalsima. U ovom susretu tražit će revanš za poraz u Torontu.
Sabresi su nakon vrlo dobre forme koju su pokazali u zadnjih mjesec dana ipak malo pali te u zadnjih pet utakmica. Pretrpjeli su dva uzastopna poraza, a u ta dva poraza primili su čak 9 pogodaka.
Trener Lindy Ruff priznao je kako je gledao Washingtonovu utakmicu protiv Tampe:
- Da, htio sam da nam Tampa malo pomogne, što su i učinili. Na nama je da to iskoristimo.
Momčad se još uvijek bori protiv relativno velikog broja ozljeda. Trenutno nedostaje centar Jochen Hecht pretrpio svoj drugi potres mozga ove sezone te ga neće biti neko duže vrijeme.
Sada su se ozlijedili još i krilo Matt Ellis koji je pretrpio ozljedu koljena, a ozlijeđeni su i minijaturni Nathan Gerbe i najbolji branič Christian Ehrhoff, kao i bitni branič Tyler Myers.
Toronto nikako ne igra dobro, ali su nakon jako dugo vremena uspjeli pobjediti kod kuće. Uspjelo im je to upravo protiv večerašnjeg protivnika Buffalo Sabresa, koji su tradicionalno jedni od većih rivala ove momčadi.
Usprkos pobjedi trener Carlyle nije bio presretan načinom na koji je njegova momčad igrala u toj utakmici. Nakon susreta izjavio je:
- Faktor straha u našoj momčadi vrlo je velik. Moramo se prestati bojati igrati hokej.
U ovom ogledu neće moći igrati Joffrey Lupul, koji je ove sezone bio jedan od najboljih igrača momčadi Toronta. Uz njega, upitan je nastup bitnog igrača četvrte linije, Mikea Browna dok krilo druge linije Nikolaj Kulemin također neće moći nastupiti do kraja sezone.
Nedostaje i prvi vratar James Reimer. MacArthur se oporavio od ozljede i trebao bi nastupiti. Bitni centar četvrte linije, David Steckel, kojeg Carlyle sve više koristi, vjerojatno neće moći nastupiti u ovom susretu.
Neće biti niti sjajnog centra Mikhaila Grabovskog koji je klizaljkom porezao nogu.
Porazom Washingtona protiv Tampe Buffalo je dobio novu priliku za bodovno izjednačenje s Capitalsima. U ovom susretu tražit će revanš za poraz u Torontu.
Sabresi su nakon vrlo dobre forme koju su pokazali u zadnjih mjesec dana ipak malo pali te u zadnjih pet utakmica. Pretrpjeli su dva uzastopna poraza, a u ta dva poraza primili su čak 9 pogodaka.
Trener Lindy Ruff priznao je kako je gledao Washingtonovu utakmicu protiv Tampe:
- Da, htio sam da nam Tampa malo pomogne, što su i učinili. Na nama je da to iskoristimo.
Momčad se još uvijek bori protiv relativno velikog broja ozljeda. Trenutno nedostaje centar Jochen Hecht pretrpio svoj drugi potres mozga ove sezone te ga neće biti neko duže vrijeme.
Sada su se ozlijedili još i krilo Matt Ellis koji je pretrpio ozljedu koljena, a ozlijeđeni su i minijaturni Nathan Gerbe i najbolji branič Christian Ehrhoff, kao i bitni branič Tyler Myers.
Toronto nikako ne igra dobro, ali su nakon jako dugo vremena uspjeli pobjediti kod kuće. Uspjelo im je to upravo protiv večerašnjeg protivnika Buffalo Sabresa, koji su tradicionalno jedni od većih rivala ove momčadi.
Usprkos pobjedi trener Carlyle nije bio presretan načinom na koji je njegova momčad igrala u toj utakmici. Nakon susreta izjavio je:
- Faktor straha u našoj momčadi vrlo je velik. Moramo se prestati bojati igrati hokej.
U ovom ogledu neće moći igrati Joffrey Lupul, koji je ove sezone bio jedan od najboljih igrača momčadi Toronta. Uz njega, upitan je nastup bitnog igrača četvrte linije, Mikea Browna dok krilo druge linije Nikolaj Kulemin također neće moći nastupiti do kraja sezone.
Nedostaje i prvi vratar James Reimer. MacArthur se oporavio od ozljede i trebao bi nastupiti. Bitni centar četvrte linije, David Steckel, kojeg Carlyle sve više koristi, vjerojatno neće moći nastupiti u ovom susretu.
Neće biti niti sjajnog centra Mikhaila Grabovskog koji je klizaljkom porezao nogu.
ja sam drugaricamanutd89 je napisao/la:evo ti druze jedan info o buffalu
sretno drugarice 
- Citizen-X
- Kontakt:
Hajmo javite se ko misli da je kvota na Milan 10.00 presmiješna navlaka?
Barselona tradicionalno jedva igra sa talijanskim fudbalom....
Hajmo misljenja hocu da uletim all in X2

Hajmo misljenja hocu da uletim all in X2
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ja isto razmisljamCitizen-X je napisao/la:Hajmo javite se ko misli da je kvota na Milan 10.00 presmiješna navlaka?
Hajmo misljenja hocu da uletim all in X2![]()
- Citizen-X
- Kontakt:
postavili su kvotu koja je uobicajena za Osasunu, Maljorku, Espanjol cini mi se ima manju kvotu kad igra u gostima, Viljareal odigra X i na tim koji je uletio u 1/4finale Lige Šampiona stave kvotu 10.00.
mislim da je presmiješno....
mislim da je presmiješno....
Istog sam misljenja, presmijesna kvota na Milan koji je trenutni prvak Serie A.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Citizen-X
- Kontakt:
Hajmo još mišljenja mogu se javiti i oni koji se osjecaju nelagodno kladeci se na barselonu po kvoti 1,25.
poenta je da barseloni ni 1:0 ne znaci nista tako da su im u startu vec odsjecene noge 1:1 pogotovo im ne znaci nista.
znaci da bi imali neki prolaz moraju minimalno imati 2:1 2:0 i slicno...
poenta je da barseloni ni 1:0 ne znaci nista tako da su im u startu vec odsjecene noge 1:1 pogotovo im ne znaci nista.
N.Petrova - M.M.Duque 2 probati
Završilo vrijeme harda, na scenu dolazi šljaka i veliko olakšanje za mladu, perspektivnu Kolumbijku Duque. Ta jedino umije igrati na šljaci, odakle je, ništa iznenađujuće. Na šljaci je odigrala nešto manje od 200 mečeva, što je zapanjujuća brojka s obzirom na njene godine. Prošle godine imala je 4 titule i 2 finala na šljaci. Njeno vrijeme tek dolazi, zato dobro zapamtite ovo ime! S druge strane Petrova, loše, loše i opet loše, jedino ti dublovi je vade, u Miami-u titula s Kirilenkom u Dublu, ali to je manje bitno. Nije to više ona Petrova koja je do prije par godina ulijevala strah u kosti igračicama iz TOP 20. Ona svakoga dana u svakom pogeldu sve više nazaduje, jedino oept ponavljam ti dublovi je vade. Ima viška kilograma i mislim da ce se ona za koji mjesec potpuno okrenuti dublovi, nešto slično je uradila i Srebotnik prije par godina. Još jedna zanimljiva brojka Duque je i ove godine već sakupila 14 mečeva na šljaci 10 pobjeda i 4 poraza.
p.s ukradeno s jednog foruma
STETA NA PRODJE !
IZVINJAVAM SE KO JE PRATIO
i ovo probat ::
Osijek -Cibalia 1
kv: 2,15
Gosti dolaze sa samo 12 igraca u Osijek, koliko ih se i pojavilo prekjuce na treningu.
Kako strucnjak gostiju i sam kaze, citav koncept njihove igre pada u vodu i situacija pred utakmicu kupa hrvatske, je alarmantna.
Zbog toga, ekipi ce se pridruziti juniori Ćorić i Muženjak.
Završilo vrijeme harda, na scenu dolazi šljaka i veliko olakšanje za mladu, perspektivnu Kolumbijku Duque. Ta jedino umije igrati na šljaci, odakle je, ništa iznenađujuće. Na šljaci je odigrala nešto manje od 200 mečeva, što je zapanjujuća brojka s obzirom na njene godine. Prošle godine imala je 4 titule i 2 finala na šljaci. Njeno vrijeme tek dolazi, zato dobro zapamtite ovo ime! S druge strane Petrova, loše, loše i opet loše, jedino ti dublovi je vade, u Miami-u titula s Kirilenkom u Dublu, ali to je manje bitno. Nije to više ona Petrova koja je do prije par godina ulijevala strah u kosti igračicama iz TOP 20. Ona svakoga dana u svakom pogeldu sve više nazaduje, jedino oept ponavljam ti dublovi je vade. Ima viška kilograma i mislim da ce se ona za koji mjesec potpuno okrenuti dublovi, nešto slično je uradila i Srebotnik prije par godina. Još jedna zanimljiva brojka Duque je i ove godine već sakupila 14 mečeva na šljaci 10 pobjeda i 4 poraza.
p.s ukradeno s jednog foruma
STETA NA PRODJE !
i ovo probat ::
Osijek -Cibalia 1
kv: 2,15
Gosti dolaze sa samo 12 igraca u Osijek, koliko ih se i pojavilo prekjuce na treningu.
Kako strucnjak gostiju i sam kaze, citav koncept njihove igre pada u vodu i situacija pred utakmicu kupa hrvatske, je alarmantna.
Zbog toga, ekipi ce se pridruziti juniori Ćorić i Muženjak.
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 03 apr 2012, 20:13, ukupno mijenjano 3 puta.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
x2 golova,x2 hendikep...
Barcelona-Milan...naravno
Barcelona-Milan...naravno
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Bas gledam i kvotulikusa je napisao/la:N.Petrova - M.M.Duque 2 probati![]()
- crvenocrni
- Kontakt:
Ja ti tu i nisam nesto objektivanCitizen-X je napisao/la:Hajmo još mišljenja mogu se javiti i oni koji se osjecaju nelagodno kladeci se na barselonu po kvoti 1,25.![]()
Milan 2 14.0
Ibra daje gol 3.80 i kao treci par
Robben daje gol 1.9
kvota 101
- pintol_TM87
- Kontakt:
Veliki overpintol_TM87 je napisao/la:Deng vise od 16
Dragić vise od 14
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne mogu da vjerujem. Na tri tiketa po jedan par. J*** im mrtveViper je napisao/la:Ovo fino ide a evo jos jedan za veceras:Viper je napisao/la:Jucer prosao listic, danas prosao i italijanski i grcki loto, valjda ce nesto i od ova 2![]()
Chicago - Houston 1
Khimik - BC Kyiv 1
Svendborg - Naestved 1
VM/Makedonija - Nizozemska 1
Jaziri - Di Mauro 1
Galatasaray - Besiktas 1
NŽ19/Švicarska - 19/Irska 1X
Reggina - Brescia 2+
Kvota: 13,31
-----------------------------------------
Batum over 14,5
Boozer over 15,5
Nowitzki under 24,5
Maccabi - Hapoel under 156,5
Kvota: 11,71
Sevilla - Mallorca pik1
NŽ19/Engleska - 19/Wales 1
St Vallier - Chalon (-9,5) h2
Blackburn - Man Utd. 2-3 gola
Oklahoma - Memphis 1
Nantes - Troyes 1
Kvota: 10,29
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.