NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Postoji li jos navijacka skupina " Sila Nebeska " ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Postoji,odradili su sad gostovanje u vitezu,a na domacim utakmica su naravno redovni 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Postoji jos uvijek klub navijaca, odnosno udruzenje, i uglavnom smo tu okupljeni. Naravno nije to kao one sezone 2005/o6 kada smo po mom misljenju dozivjeli svoj najveci procvat, ali eto ima nas jos na mapi. Nakon ispadanja iz PL doslo je do naglog pada tu i tamo smo znali organizovati, po klubovima, utakmice, turniri u beli i pokeru itd.ANTIFA ! je napisao/la:Postoji li jos navijacka skupina " Sila Nebeska " ?
Ove sezone smo promijenili upravu, ima naznaka da ce se poceti neke pozitivne stvari desavati, tako da se medju bihackim momcima ponovo poceo javljati interes. Pocele su bolje organizacije, vracamo se pomalo na tribinu.
Izdvojio bih prvo kolo protiv Rudara u Bihacu, i sad za ovaj vikend gostovanje u vitezu. nas oko 30ak, sto je po mom misljenju i vise nego dobro ako se uzme u obzir liga i borba za opstanak. Sve zavisi od situacije u kubu. ocekujemo mnogo os slijedece sezone.
MENI MOJE, A VAMA VASE
-
- Kontakt:
Cestitke za pobjedu u Vitezu 

Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi
2343 je napisao/la:Evo par slika sa zadnje dvije domaće tekme ...
Slike su preuzete sa fb profila ...
Drago mi je zbog ovog

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Čitam ove postove na topicu NK Vitez i nikako ne mogu shvatiti šta se odjednom uhvatili za Krajinu i Cazin
, jedan momak napisao post kako je utakmica prodana, to je najmanje bitno u ovom trenutku (mozda je bila i provokacija, ali ponovo teške riječi), bitno da je Jedinstvo osvojili 3 boda sa gostovanja (sad imaju sve u svojim rukama), jer neizvjesna je situacija u PL, koliko će ekipa iz FBIH ispasti, ja bi bio najsretniji kad bi jedan ili čak dva kluba iz Krajine igrala u PL, jer i ja bi imao šansu pogledati neke bolje utakmice u ovoj ligi. Također ovdje neki niski udarci na račun Krajine (Cazinjana) koja to nije nikako zaslužila od vas, sjetite se kako vam je Krajina valjala u prošlosti
. Dalje i Krajina je igrala PL, kad bi neko čitao sa strane ko ne poznaje situaciju rekao bi da je toj ekipi maksimum kantonalna liga
. Umjesto da zajedničkim snagama guramo Krajiške klubove u PL, ali nama je bitnije da se svađamo o glupostima, to je uvijek bio problem nas Krajisnika, a izgleda da će tako i ostati
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
da se koji normalan post napise pa da se normalno diskutuje al nee...prodaje,kompleksi itd samo se to koristi.Iskreno pokusao jesam vidim ne ide sta cu odustao
a to za valjanje jel ono bilo jedinstvo-krajina 7-0 u PL kad smo zajedno igrali,tako da stvarno ne znam o kakvom valjanju u proslosti pricas osim o ovome 

Ku*ac bi one godine vidjeli prvo mjesto da je Krajina u Cazinu prodala zelji utakmicu,sto je svako ocekivao. Ali ne, nisu prodali,nego jos dobili Zelju da vi budete prviunavita je napisao/la:da se koji normalan post napise pa da se normalno diskutuje al nee...prodaje,kompleksi itd samo se to koristi.Iskreno pokusao jesam vidim ne ide sta cu odustaoa to za valjanje jel ono bilo jedinstvo-krajina 7-0 u PL kad smo zajedno igrali,tako da stvarno ne znam o kakvom valjanju u proslosti pricas osim o ovome

Ne kazem da vi to isto nebi uradili za nas,ali.... ne trebas omalovazavati nikog

i sto ti mene citira sad
nit sam spomenuo zelju nit bilo sta sto si napisao...i ja cu vam uvijek biti zahvalan na tome ne samo ja vec svi ovdje...ali ako me pamcenje sluzi niste vi zelju dobili jer ste tako dobre komsije vec isto tako radi nekih obecanja( pare,janjci itd )

ps.huskic bi mogao sve ove sadasnje nauciti dosta toga sto igraju u krajini i jedinstvu(a igrali za oba)

ps.huskic bi mogao sve ove sadasnje nauciti dosta toga sto igraju u krajini i jedinstvu(a igrali za oba)
Zato sto si napisao kako ste nas tukli 7-0unavita je napisao/la:i sto ti mene citira sadnit sam spomenuo zelju nit bilo sta sto si napisao...i ja cu vam uvijek biti zahvalan na tome ne samo ja vec svi ovdje...ali ako me pamcenje sluzi niste vi zelju dobili jer ste tako dobre komsije vec isto tako radi nekih obecanja( pare,janjci itd )
![]()

Pa dobro,moras komsije pocastiti kad ti ucine uslugu

pa dobro,istina za huskica,prije svega moras biti covjek. Ali ne zamjerim ni danasnjim igracima,jbg,svako ide gdje mu je bolje,gdje ce vise zaraditi. Kod nas nema ljubavi prema klubu,jer je situacija opcenito teska,svakom treba lova

-
- Moderator
- Kontakt:
Pohvale za SN 
Drago mi je zbog vas, odlična organizacija (ponovna)

Drago mi je zbog vas, odlična organizacija (ponovna)

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:Čitam ove postove na topicu NK Vitez i nikako ne mogu shvatiti šta se odjednom uhvatili za Krajinu i Cazin, jedan momak napisao post kako je utakmica prodana, to je najmanje bitno u ovom trenutku (mozda je bila i provokacija, ali ponovo teške riječi), bitno da je Jedinstvo osvojili 3 boda sa gostovanja (sad imaju sve u svojim rukama), jer neizvjesna je situacija u PL, koliko će ekipa iz FBIH ispasti, ja bi bio najsretniji kad bi jedan ili čak dva kluba iz Krajine igrala u PL, jer i ja bi imao šansu pogledati neke bolje utakmice u ovoj ligi. Također ovdje neki niski udarci na račun Krajine (Cazinjana) koja to nije nikako zaslužila od vas, sjetite se kako vam je Krajina valjala u prošlosti
. Dalje i Krajina je igrala PL, kad bi neko čitao sa strane ko ne poznaje situaciju rekao bi da je toj ekipi maksimum kantonalna liga
![]()
. Umjesto da zajedničkim snagama guramo Krajiške klubove u PL, ali nama je bitnije da se svađamo o glupostima, to je uvijek bio problem nas Krajisnika, a izgleda da će tako i ostati
.
Nije to druze nikakvo ni svadjanje ni omalaovazavanje Krajine i Cazina. da se razumijemo. Decko vec duze vrijeme proziva, a ja mu samo odgovorio istom mjerom. Sad ja tebe pitam, da li je omalovazavanje kada ti klub nazovu lopovskim koji sudjeluje u rabotama namjestanja utakmica? Halo, proglasiti nekoga kriminalcem i lopovom nije nesto preko cega se moze tako lako preci.
Respect pravim Cazinjanima i navijacima Krajine, kao sto si ti, ali....
MENI MOJE, A VAMA VASE
I ja gledam, evo nastavlja i na ovom topicuF.G.R. HARMANI je napisao/la:Nije to druze nikakvo ni svadjanje ni omalaovazavanje Krajine i Cazina. da se razumijemo. Decko vec duze vrijeme proziva, a ja mu samo odgovorio istom mjerom. Sad ja tebe pitam, da li je omalovazavanje kada ti klub nazovu lopovskim koji sudjeluje u rabotama namjestanja utakmica? Halo, proglasiti nekoga kriminalcem i lopovom nije nesto preko cega se moze tako lako preci.
Respect pravim Cazinjanima i navijacima Krajine, kao sto si ti, ali....

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije to zbog toga što je on to rekao, nego na svim forumima koje imaju teme vezane za Prvu ligu F BiH glavnu brigu o Jedinstvu vode par vjerovatno istih momaka iz Cazina. Vrlo rijetko ćeš vidjet da komentarišu dešavanja u Krajini,ali zato Jedinstvo pretresaju uzduž i poprijeko. Šta čovjek da pomisli nego da su oni vjerni navijači Jedinstvajuventus 0244 je napisao/la:Čitam ove postove na topicu NK Vitez i nikako ne mogu shvatiti šta se odjednom uhvatili za Krajinu i Cazin, jedan momak napisao post kako je utakmica prodana, to je najmanje bitno u ovom trenutku (mozda je bila i provokacija, ali ponovo teške riječi), bitno da je Jedinstvo osvojili 3 boda sa gostovanja (sad imaju sve u svojim rukama), jer neizvjesna je situacija u PL, koliko će ekipa iz FBIH ispasti, ja bi bio najsretniji kad bi jedan ili čak dva kluba iz Krajine igrala u PL, jer i ja bi imao šansu pogledati neke bolje utakmice u ovoj ligi. Također ovdje neki niski udarci na račun Krajine (Cazinjana) koja to nije nikako zaslužila od vas, sjetite se kako vam je Krajina valjala u prošlosti
![]()
.

Od i na forum Jedinstva vidjet ćeš da niko pod mase navijača i simpatizera Jedinstva ni KRajinu niti bilo koji drugi klub ne spomene ni u kakvom kontekstu osim kad se međusobno sastajemo, jer navijači Jedinstva vole samo Jedinstvo i nikog više.
Krajina je naš susjedni klub i meni kao komšije uvjek darage. Mogu rivalski nešto reći kad se sastajemo, ali ovako poslije Jedinstva mi je draža Krajina nego bilo koji drugi tim. I oni su javno govorili o svojim utakmicama da su dogovorene, da im je sudija dogovoren i slično, ali meni nikad nebi bilo na pamet da kažem da je Krajina gore zato što je kupila sudije ili dogovorila 3 za 3
-
- Kontakt:
U subotu Pod Borice , svi za Jedinstvo i za maloga Kenu . 2 KM nije puno i nema isprika ! Niko kao Jedinstvo Bihac
Niste vi dobili Želju sto ste htjeli, već je Željo namjerno izgubio da ne bude u grupi sa Sarajevom u play off-uFKKrajina je napisao/la:Ku*ac bi one godine vidjeli prvo mjesto da je Krajina u Cazinu prodala zelji utakmicu,sto je svako ocekivao. Ali ne, nisu prodali,nego jos dobili Zelju da vi budete prviunavita je napisao/la:da se koji normalan post napise pa da se normalno diskutuje al nee...prodaje,kompleksi itd samo se to koristi.Iskreno pokusao jesam vidim ne ide sta cu odustaoa to za valjanje jel ono bilo jedinstvo-krajina 7-0 u PL kad smo zajedno igrali,tako da stvarno ne znam o kakvom valjanju u proslosti pricas osim o ovome
Ne kazem da vi to isto nebi uradili za nas,ali.... ne trebas omalovazavati nikog

**** vas krajina, jel naslov teme krajina il jedinstvo?
cisti splet okolnosti da je krajina dobila zelju tad, svaka cast i hvala, da je radnicki lukavac dobio tad zelju isto bi rekao hvala i svaka cast, i nastavio slaviti tj danas sjecati se, al idite u **** tema je jedinstvo i to u borbi za opstanak prve lige federacije,
iduca tekma, sila nebeska, prvi put u sezoni da su pvoezali dvije pobjede, rekordna pobjeda nad mionicom, toliko finih tema, vi samo o krajini, jeste li vi prokleti il na ovom forumu nema teme o krajini?
cisti splet okolnosti da je krajina dobila zelju tad, svaka cast i hvala, da je radnicki lukavac dobio tad zelju isto bi rekao hvala i svaka cast, i nastavio slaviti tj danas sjecati se, al idite u **** tema je jedinstvo i to u borbi za opstanak prve lige federacije,
iduca tekma, sila nebeska, prvi put u sezoni da su pvoezali dvije pobjede, rekordna pobjeda nad mionicom, toliko finih tema, vi samo o krajini, jeste li vi prokleti il na ovom forumu nema teme o krajini?
-
- Kontakt:
Pozzz za Bihac iz Gracanice vidim popravilo vam se stanje u ekipi,sta ocekujete u subotu mi se nadamo dobrom i ugodnom doceku kao sto je bilo i u Gracanici i jos se nadamo doborm sudjenju koje je u Gracanici bilo cisti P.S pa neka pobijedi bolji..pozzzzz
Sad će Jedinstvo da poveže i treću pobjedu zaredom aBd.
A za vaše navijače,sigurno da ćemo vas fino ugostiti. Samo u Bihaću najavljena kiša,malo će to sve da pokvari. Ali opet će da gori stadion. Vama koji dolazite,sretan vam put do Bihaća na party.
A za vaše navijače,sigurno da ćemo vas fino ugostiti. Samo u Bihaću najavljena kiša,malo će to sve da pokvari. Ali opet će da gori stadion. Vama koji dolazite,sretan vam put do Bihaća na party.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.