BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Turci nas previse podcjenjivaju i oni ce se Ako Bog Da pokajati zbog te arogancije.
a ko to MI?? šta sam to loše napisao pa da spadam u neke opise?' i šta je Osim opisao uopšte? koga je opisao??to nisam upratio.
Napisao sam samo da se Muratović vukao po terenu ko lipsani konj i to smo svi vidjeli,prolazili su ga armenici ko da ga nema na terenu,gubio se u igri ko abdest...i šta sam sad loše napisao ili nešto izmislio?? jel to neka mudrost vidjeti da je tako?
Spocitavam li ja nekome šta treba pisati?? citiram li ja Osimove opise??
Šta je ba ovo?? jeli ovom forum gdje se smije napisati svoje mišljene ili da strahujemo od Osimovih opisa??
Napisao sam samo da se Muratović vukao po terenu ko lipsani konj i to smo svi vidjeli,prolazili su ga armenici ko da ga nema na terenu,gubio se u igri ko abdest...i šta sam sad loše napisao ili nešto izmislio?? jel to neka mudrost vidjeti da je tako?
Spocitavam li ja nekome šta treba pisati?? citiram li ja Osimove opise??
Šta je ba ovo?? jeli ovom forum gdje se smije napisati svoje mišljene ili da strahujemo od Osimovih opisa??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
da su sinocnjim utakmicama zavrsene kvalifikacije,ko bi bili nosioci a ko nenosioci u barazu ?
- -Barcelona-
- Kontakt:
neznam ja to,jel imaju nosioci ikako il ko koga izvuceodsutraopetultra je napisao/la:da su sinocnjim utakmicama zavrsene kvalifikacije,ko bi bili nosioci a ko nenosioci u barazu ?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
110 KM levat prodaje karte i to preko foruma...da Bogda ti te pare za lijeka trebale

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
**** VAS VISE PAPAC i vi njega taj debil nikome netreba IZDAO JE NACIJU...BIHfan je napisao/la:bh hrvat je napisao/la:mozda ciro opet nesto improvizuje, ali lijevoga bocnoga trenutno nema. mozda bez njega prodje u baraz . ali za afriku je potreban papac , pa recimo i hrgovic za krajnju nuzdu
eh da nam je sad Papac.

mB!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Moderan neki tapkaros,bice one i skupljedrop je napisao/la:110 KM levat prodaje karte i to preko foruma...da Bogda ti te pare za lijeka trebale![]()
Nosioci: Hrvatska, Francuska, Rusija, Grcka
Podnosioci : BIH, Irska, Madjarska(Svedska), Sj Irska a otpala bi Skotska cini mi se
Podnosioci : BIH, Irska, Madjarska(Svedska), Sj Irska a otpala bi Skotska cini mi se
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
kljuc nase repke samir muratovic
odakle ga osim iskopa da mi je znati
ali hvala ti ivo
odakle ga osim iskopa da mi je znati
ali hvala ti ivo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
hrvatska nece ni proci,englezi su se nalozili da ih izbace,osim sto ce ih u srijedu pobijediti,ukrajina ce njih dobiti u dnjepropetrovsku i gotova prica,ukrajina ce biti druga.Ada je napisao/la:Nosioci: Hrvatska, Francuska, Rusija, Grcka
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ima li nosioca u barazu
-
- Kontakt:
Ma samo da izbjegnemo Rusiju. Sa Francuskom znamo igrati, ni Grčka ne bi bila loša. Samo u baražu glavnu ulogu mogu odigrati suci.presley_sa je napisao/la:hrvatska nece ni proci,englezi su se nalozili da ih izbace,osim sto ce ih u srijedu pobijediti,ukrajina ce njih dobiti u dnjepropetrovsku i gotova prica,ukrajina ce biti druga.Ada je napisao/la:Nosioci: Hrvatska, Francuska, Rusija, Grcka
Zadnja izmjena: Jackie_Chan, dana/u 06 sep 2009, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
ovo neki ukrajinac na sportba, oljeg prislipresley_sa je napisao/la:hrvatska nece ni proci,englezi su se nalozili da ih izbace,osim sto ce ih u srijedu pobijediti,ukrajina ce njih dobiti u dnjepropetrovsku i gotova prica,ukrajina ce biti druga.Ada je napisao/la:Nosioci: Hrvatska, Francuska, Rusija, Grcka
- el-fighter
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Turci nas previse podcjenjivaju i oni ce se Ako Bog Da pokajati zbog te arogancije.
Turci nas mnogo potcjenjuju i Abd to će im se obiti o glavu kad uđu u pakao Bilinog Polja. Protiv Armenaca smo odigrali ispod prosjeka, ali u Zenici će biti potpuno drugo stanje. Vraća se Miske, veliki broj naših navijača... Sve ovo ide u našu korist i nadam se pobjedi naše reprezentacije. Ev sad čitam i Terim kaže da u BiH dolaze po pobjedu, jedva čekam dan poslije ove utakmice da vidim njegove izjave.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hrvatska nece ni proci,englezi su se nalozili da ih izbace,osim sto ce ih u srijedu pobijediti,ukrajina ce njih dobiti u dnjepropetrovsku i gotova prica,ukrajina ce biti druga.[/quopresley_sa je napisao/la:Ada je napisao/la:Nosioci: Hrvatska, Francuska, Rusija, Grcka
Ma ja sam samo odgovarao na pitanje sta bi da je sinoc zavrseno, a i ja imam isto misljenje u vezi hrvatske, mislim da ce ukrajina biti druga!Isto tako madjari nemaju sanse da ostanu drugi, mislim da ce svedjani zavrsit drugi,a ako kiksaju portugal ce u baraz i biti nosioc!Srbi imaju veliku prednost,ali izgubit ce od francuza, a dolaze im i zeznuti rimuni
Ma samo da mi odemo

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
- ibrakadabra
- Kontakt:
1.svedska/portugal
2.grcka/latvija/svicarska
3.irska/poljska/slovenija
4.rusija/njemacka
5.bosna
6.ukraina/hrvatska
7.francuska
8.irska/bugarska
9.skotska
2.grcka/latvija/svicarska
3.irska/poljska/slovenija
4.rusija/njemacka
5.bosna
6.ukraina/hrvatska
7.francuska
8.irska/bugarska
9.skotska
-
- Kontakt:
Je li ima ko kartu za sjever po normalnoj cijenu

samo nek nas turci podcjenjuju...to je vrlo dobra stvar...što nas više podcjenjuju to cemo im dvostruko na terenu vratiti...ja uživam citajuci Terimove izjave (iako njega kao velikog trenera cijenim,on jadan to prica zato što GDJE dolazi i KOME dolazi na noge pa mora kao i Ćiro da malo naloži atmosferu u svojoj kuci)...sva ta njihova obecavanja pobjede,poruke preko medija da dolaze po sigurna 3 boda,prijetnje i sl. - ce im se odbiti od glavu...dvije stvari po kojima je bosanac najpoznatiji jesu: tvrda glava i famozni bosanski inat
...taj cuveni inat raste obrnuto proporcionalno onom intenzitetu onih koji nas ponižavaju,podcijenjuju,koji nam prijete i sl.
Dakle,bujrum turci...samo vi podcjenjujte,što više to bolje...samo kad konobar podvuce crtu na racunu,onda treba platiti ceh jbg

Dakle,bujrum turci...samo vi podcjenjujte,što više to bolje...samo kad konobar podvuce crtu na racunu,onda treba platiti ceh jbg

Imas ovdje dva juga po 50 KM.nemam.nick je napisao/la:Je li ima ko kartu za sjever po normalnoj cijenu![]()
![]()
![]()
http://market.ba/oglas/394311
Jbg, surfaj malo.
http://www.market.ba
http://www.****
Naletit ce nesto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ibrakadabra
- Kontakt:
A sta ti je danas normalna cijenanemam.nick je napisao/la:Je li ima ko kartu za sjever po normalnoj cijenu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.