FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
samo nemoj vise da bi ko dosao na temu reala da prica o sudjenju toliko....
Haha, pa ovde trenutno komentarisu, svi osim navijaca Milana. Prvi penal je postojao, drugi nije i to je to.Milan je zakinut za jedan penal,mada ni sami nisu nista uradili.Barcelona je mnogo kvalitetnija i od njih i od ostalih klubova, tako da ..
MVP - Messi-Villa-Pedro
Zato ce svi (osim navijaca Farcelone) navijati za Chelsea u polufinalu aBd jer je ovo presmijesnoEdin TM87 je napisao/la:Celzi, Arsenal, Real, Milan...
Nastavi niz
Strasan kosarkaski blok Puyola za Busketsa, pozavidili bi mu i NBA centri![]()
![]()
![]()
Lakrdija!

Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 03 apr 2012, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakvo crno pravilo?
Ono se završi smirivanjem strasti i ponavljanjem kornera. Drugi penal na utamici tako lako dati, za neko bezvezno povlačenje, uz košarkaški blok je zaista za plakati.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:Rio Ferdinand: "Sudac se držao pravila... Povlačenje za dres = prekršaj. Messi = hladnokrvan."

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stvarno mi nisi jasan...ovakvog covjeka nazivat " đubretom "LBJ MVP je napisao/la:A jbte izvinjavam se prebrojo sam se.Kad ovo đubre skine Raula jbtJavierPortillo je napisao/la:Samo 5.LBJ MVP je napisao/la:Od Messijevih 14 jedno 7 je iz penala.Sviraće sudija još jedan do kraja,ne smije niko ništa Uefaloni.

**** Ria,ima strucnjaka po forumu Sportsport.ba ,oni bolje znaju pravila.DesimaL je napisao/la:Rio Ferdinand: "Sudac se držao pravila... Povlačenje za dres = prekršaj. Messi = hladnokrvan."
Haj ba ne jedite ****.Prvi penal cist kao suza.Drugi penal,jeste hrabra odluka i cini mi se da bi u svijetu ovo samo Kolina smio svirati nekada.Sigurno da ni jedan sudija se ne bi usudio ovo svirati,ali jel realno ono faul bio.Ako kazete da nije,poserite se na svoju realnost,ako kazete jeste ali nije za penala,e pa to onda kad na pijacu odete cijenkajte se.Svaki faul u 16 je penal i haj zdravo.Jasno mi je da neko ne navija za Barcu,ali da mi kaze da su smeljtari ,cigani ili nesto drugo,a ljudi igraju perfektan fudbal,ali eto hajde.. nek vam bude da je bila hrabra odluka sudije,koja ce navuci gnijev ostalih na Barcu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Vidi ovoga, umislio da je vlasnik foruma, pa odlucuje gdje cemo mi pisati...Izvini, necemo nikad visearelinho je napisao/la:samo nemoj vise da bi ko dosao na temu reala da prica o sudjenju toliko....

Nemoze se trpit ovaj lopovluk yebo vas Mišeeeeel Platini u paksu CIGANI !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Guardiola je pokazao da je gospodin, covjek se uhvatio za glavu iako je njegovoj ekipi dosudjen penal. U ovakvim utakmicama se ne svira tako lako penal, a da ne pricam o mnozini.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I Guardiola se jadan uhvati za glav, stid čovjeka.
Kako neko moze opravdavati ovaj drugi penal, pa ima li imalo obraza ??? Ne postoji tim na svijetu kojeg su sudije u ovoj mjeri pogurale !!!!!!!!!!
- JavierPortillo
- Kontakt:
Poslusajte Kemu. 

"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
daj vas par primitivaca pustite se kompleksa i iskulirajte.Odkud nekom pravo da dodje na temu i naziva nekog ciganom.Prvi penal je cist ko suza,drugi penal diskutabilan i ja kao navijac barcelone cu biti iskren i reci da ga i nije morao svirati al je prekrsaj postojao,iako ono sudije pretezno ne sviraju. Cuj sad javljaju se realovci i ostala palamudija i prica kako se nekom namijesta.
Zato bi zamolio da svoj seljacluk ostavite za tema vasih malih klubova i povucete se u misije rupe gdje ste i dosad spavali i postedite nas izljeva primitivluka i nekog moralisanja.
p.s.Imam osjecaj da pojedinci ciji klubovi godinama ne mogu napraviti nista u evropi pljuju po UEFI i sudijama kako bi nesposobnost svojih klubova prikazali nekom visom silom a ne nekvalitetu ekipe.
Zato bi zamolio da svoj seljacluk ostavite za tema vasih malih klubova i povucete se u misije rupe gdje ste i dosad spavali i postedite nas izljeva primitivluka i nekog moralisanja.
p.s.Imam osjecaj da pojedinci ciji klubovi godinama ne mogu napraviti nista u evropi pljuju po UEFI i sudijama kako bi nesposobnost svojih klubova prikazali nekom visom silom a ne nekvalitetu ekipe.
-PAJA Fan Club!!
Ma ne zna se ko je gori.Cesc ide džonom i žali se na Ambrosinija,Alves pokušao ubit Abiattija,malecki se gura kako umije.alacious je napisao/la: Stvarno mi nisi jasan...ovakvog covjeka nazivat " đubretom "
Nekad je trebalo dat gol iz igre da se prođe u polufinale LP.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
OBa penala cista,prvi je moro svirat. Drugi je njegova odluka.
VIDIM SVI ZABORAVILI KO JE OŠTEĆEN U MILANU,plačite,plačite.
VIDIM SVI ZABORAVILI KO JE OŠTEĆEN U MILANU,plačite,plačite.
-
- Kontakt:
brate ja te nemam namjeru vrijeđat al stvarno ću posumnjat u tvoj nivo inteligencije ako misliš da je ono drugo penal, u onakvim situacijama samo da znaš se korner uvijek ponovi ili sudija ne da ni da se uopće izvede prvi put, obično ide usmeno upozorenje ili žuti karton, u ovom slučaju za nestu, i za kraj ne pravi se glup jer i ti dobro znaš da ono penala nije vidjelo,enobarca je napisao/la:Prvi penal bez dileme, drugi takodjer...Pa zamalo mu nije skinuo dres, isti slucaj kao u prvoj utk kod penala na Pujolu koji nije sviran...
imaš pozdrav
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvi penal bi svir'o i protiv reprezentacije BiH.
Drugi penal je prestrogo dosuđen. Ne bih ga ja dosudio ni za Bosnu.
Inače, Barca bolja, vjerujem da bi ovo dobila i bez drugog penala. Molio bih vas da se ponašate u skladu s godinama (pojedinci će se prepoznati), te da te psovke zadržite za sebe.
Drugi penal je prestrogo dosuđen. Ne bih ga ja dosudio ni za Bosnu.

Inače, Barca bolja, vjerujem da bi ovo dobila i bez drugog penala. Molio bih vas da se ponašate u skladu s godinama (pojedinci će se prepoznati), te da te psovke zadržite za sebe.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Slika govori "tisuću" riječi

ako Milan u seriji A zovu AC Penal , barcu bi u LPu trebali zvati FC Penal , drugčije ne znaju dati gol protiv Milana.
Sloboda Tuzla !!!
Izvini Fergusone, nisam te prepoznao...madridista je napisao/la:brate ja te nemam namjeru vrijeđat al stvarno ću posumnjat u tvoj nivo inteligencije ako misliš da je ono drugo penal, u onakvim situacijama samo da znaš se korner uvijek ponovi ili sudija ne da ni da se uopće izvede prvi put, obično ide usmeno upozorenje ili žuti karton, u ovom slučaju za nestu, i za kraj ne pravi se glup jer i ti dobro znaš da ono penala nije vidjelo,enobarca je napisao/la:Prvi penal bez dileme, drugi takodjer...Pa zamalo mu nije skinuo dres, isti slucaj kao u prvoj utk kod penala na Pujolu koji nije sviran...
imaš pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.