AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Žalosno stvarno. Pitanje dali bi buskets došao do lopte da ga nije povukao nesta ( sigurno ne! ) , a sudija jedva čeka da svira faul za barcelonu. Ibra ide sam , pique ga s leđa obara , naravno nema prekršaja. ovo nije prvi put da se barcelona ovako provlači , sjetimo se 2009. g i uzvrata protiv čelzija :O
eto , još 2 komada u drugom dijelu (oba iz penala) i mi zadovoljni. mater im **** penalsku
eto , još 2 komada u drugom dijelu (oba iz penala) i mi zadovoljni. mater im **** penalsku
Sloboda Tuzla !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne bih se slozio, bekovi Milana su kriminalni. Pa bolje je izbaciti loptu nego je izgubiti ispred sesnaestercaSaurman je napisao/la:Rušenje Messija kod prvog penala i povlačenje za dres Busquetsa kod drugog je sasvim opravdano za 11m.Nesta najgori pojedniac Milana.

Robinho sasvim solidno odigrao, Ibra takodjer...Jos da imate jacu sredinu..
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Citizen-X
- Kontakt:
j3bo ti tim koji prolazi penalima dalje pa makar ih i bilo.enobarca je napisao/la:Bravo,napokon normalan post...Buffon je napisao/la:Kukavicka igra Milana opet, jedan sut jedan gol, nedovoljno da bi se islo dalje.Kad je pravi sudac odmah se ne dopusta cupanje po 16m.Ako vam je onaj u Milanu progledao ovaj sudija sve vidi.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Drugi penal nikad nije bio... faul pujola na nesti je jeziv.... jadna je barcelona s ovim sudjenjem!!!
naklatili se trolovi da ubjedjuju da je penal a ne znaju ko ga je napravio
ko prvo ja ti nisam prijatelj. očigledno je da si došao sa namjerom da ti neko nešto opsuje pa da fasuje ban. sve vas je manje rubentini trolovi i ostaju pravi navijači juventusa s kojima se može i našaliti ali i kvalitetno diskutovati a ne balavci i fanboji od 15g. živio i prijatno.jasko_juve je napisao/la:prijatelju,nisam dosao podyebavat,vjeruj..samo sam realan,ne volim ni jedne ni druge..penali su bili ljudi,sta ga ima vuci za dres??ono je penal i gotovo..uostalom,svirani su i gotovo,dzaba pricate,jest nije..i nema sudija sta pomagat Barceloni kad su Vas ubili u prvom poluvremenu,jednom ste dosli do gola i dali taj gol..ljudi su bolji i bez toga..malo realnosti nije na odmet..baresi#6 je napisao/la:ajde ne rise jasko
btw ne sekirajte se milanisti. barca mora proći isuviše je tu previše para u igri,nažalost.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Tvoj post sam sanjao ... znaš ono kad imaš osjećaj da ti se nešto desilo već jednomahmad_tz je napisao/la:naklatili se trolovi da ubjedjuju da je penal a ne znaju ko ga je napravio

On topic: PLJAČKA !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:

ovo penal?
pujolova reakcija je apsolutno cista nema nikakvog faula

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Milan bolji u prvom nije ovo još gotovo,al strah me da ne bude još koji penal.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ovo sve objasnjava, svaki komentar je suvisanEvolution87 je napisao/la:

oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
LBJ MVP je napisao/la:Milan bolji u prvom nije ovo još gotovo,al strah me da ne bude još koji penal.
potpis Barca nije izasla iz svog sesnesterca u prvom

Zadnja izmjena: mdss, dana/u 03 apr 2012, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta radi Nesta od samog pocetka.Miluje ga jel,ali nek si ti vidio sta Puyol radi.tony-mortale je napisao/la:
ovo penal?
pujolova reakcija je apsolutno cista nema nikakvog faula![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
game over.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ni jedan jedini ugao da se prikaze da se vidi da li je offside
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma nije ofsajd, halalite sad slobodno.BatvasTZ je napisao/la:ni jedan jedini ugao da se prikaze da se vidi da li je offside
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
sve cisto ko suza...a lopta se odbila od igraca Milana tako da nema price o offside-u...BatvasTZ je napisao/la:ni jedan jedini ugao da se prikaze da se vidi da li je offside
Sve je gotovo sto kazese @baresi...
The Old Lady is back on TOP...
sta ti ono rece??BatvasTZ je napisao/la:ni jedan jedini ugao da se prikaze da se vidi da li je offside

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Viking je napisao/la:sve cisto ko suza...a lopta se odbila od igraca Milana tako da nema price o offside-u...BatvasTZ je napisao/la:ni jedan jedini ugao da se prikaze da se vidi da li je offside
oooojjjjj majko pa znas li ti pravila uopste? nije bitno da li je koga udarila lopta nego u momentu upucivanja udarca gdje je igrac barce bio, hajd malo pravila u ruke pa komentar

FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
da li imas oci? Rekao sam da je sve cisto...citaj malo...BatvasTZ je napisao/la:Viking je napisao/la:sve cisto ko suza...a lopta se odbila od igraca Milana tako da nema price o offside-u...BatvasTZ je napisao/la:ni jedan jedini ugao da se prikaze da se vidi da li je offside
oooojjjjj majko pa znas li ti pravila uopste? nije bitno da li je koga udarila lopta nego u momentu upucivanja udarca gdje je igrac barce bio, hajd malo pravila u ruke pa komentar

Trenutno korisnika/ca: Biscione, celikmilan i 2 gosta.