FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
LBJ MVP je napisao/la:Ma ne zna se ko je gori.Cesc ide džonom i žali se na Ambrosinija,Alves pokušao ubit Abiattija,malecki se gura kako umije.alacious je napisao/la: Stvarno mi nisi jasan...ovakvog covjeka nazivat " đubretom "
Nekad je trebalo dat gol iz igre da se prođe u polufinale LP.
Vidimo se u El Clasicu

Zapravo,vidje'cemo protiv Reala ko zna zabit' golove iz igre.
interesantna je ta kolektivna amnezija koja se desi kroz sedam dana pa se zaborave dva penala ne dosudjena u Milanu, jos ako Italijani nastave sa zalopojkama opet pokazuju jednu veliku amneziju jer ovakve penale, koji su po svim pravilima regularni, najvise je svirao jedan jedini Colina,koji je smatran za jednog od najbolji sudija koji su radili taj posao.Interesantno je to,,,, amnezija kad treba bit realan.Zeka je napisao/la:OBa penala cista,prvi je moro svirat. Drugi je njegova odluka.
VIDIM SVI ZABORAVILI KO JE OŠTEĆEN U MILANU,plačite,plačite.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- inacefindecko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
realno, faul bilo gdje osim u šesnaest metara je za žuti karton!
al svirat ovo nije baš pametno, pogotovo što se svašta za barcu priča oko sudija
realno, faul bilo gdje osim u šesnaest metara je za žuti karton!
al svirat ovo nije baš pametno, pogotovo što se svašta za barcu priča oko sudija
svaka castpesmaster je napisao/la:
Slika govori "tisuću" riječi
ako Milan u seriji A zovu AC Penal , barcu bi u LPu trebali zvati FC Penal , drugčije ne znaju dati gol protiv Milana.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sudija naj'o se gov.ana za cijeli zivot, sad penal za Milan ne svira, fujjj, gadi mi se ovaj fudbal...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
uključi tv ako ga uopće imaš i gledaj barcinu bruku i antifudbal koju gleda cijeli svijetenobarca je napisao/la:Izvini Fergusone, nisam te prepoznao...madridista je napisao/la:brate ja te nemam namjeru vrijeđat al stvarno ću posumnjat u tvoj nivo inteligencije ako misliš da je ono drugo penal, u onakvim situacijama samo da znaš se korner uvijek ponovi ili sudija ne da ni da se uopće izvede prvi put, obično ide usmeno upozorenje ili žuti karton, u ovom slučaju za nestu, i za kraj ne pravi se glup jer i ti dobro znaš da ono penala nije vidjelo,enobarca je napisao/la:Prvi penal bez dileme, drugi takodjer...Pa zamalo mu nije skinuo dres, isti slucaj kao u prvoj utk kod penala na Pujolu koji nije sviran...
imaš pozdrav
- adriano_leite
- Kontakt:
Joj kujica sto su dosle da cvile, ima cak i nekih novih kujica koje nisu do danas izlazile iz kucica
. Prvi penal 100%, drugi penal po svim pravilima fudbala, povlacenje za dres (prekrsaj) unutar 16 metara se okarakterise penalom, eh sad, u normalnoj utakmici normalno je to svirati, ali u ovakvoj utakmici to je vec malo strozije, mada bi ga Colina svirao 100%, jer milion ovakvih penala je svirao u svojoj karijeri. Sada da je ovo bilo da se pomogne Barceloni, pa sudija sta god da uradi to ce kujicama biti kao pomaganje Barceloni. Tako je bilo protiv Arsenala kada se Barca osteti u Londonu a onda crveni karton postane glavna tema dvomeca sa Arsenalom, isto tako crveni na Sergiu postane tema a ne gol iz ofsajda Intera itd. Barcelona je najbolja ekipa na svijetu i zbog toga je postala omrazena tako da sve sto se sudi Barceloni je diskutabilno i to je tako i jedino da igrac Barcelone ostane bez noge ili ruke ili dresa, mozda bi bilo okarakterisano kao ispravnom odlukom. Neko postavi komentar Ferdinanda, covjek sve rekao vezano za penal, mada bih ga i ja tesko svirao, ali sigurno nije pogresna odluka ili nesto izmisljeno.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Koliko god bila jaka Barcelona nažalost ovakve stvari i komentari će je uvijek pratit. Svi će se sjetiti kad nabrajali naslove lige prvaka bar jedne crne mrlje u sezoni.
Bilo je kontakta sigurno kod 2. penala ali mislim da će se i svaki normalan simpatizer Barcelone složiti da je ono bilo prestrogo.
Bilo je kontakta sigurno kod 2. penala ali mislim da će se i svaki normalan simpatizer Barcelone složiti da je ono bilo prestrogo.
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 03 apr 2012, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gotovo je 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
živ bio bolje ti je da navijaš za milan ovako će opet biti zero titulimdss je napisao/la:iniestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
weeeeeeeeeeeee dali gol , a nije iz penala . Svaka cast
Muskarac bez .urca ko Barcelona bez sudca.
ps. evo ga opet kradja nad Robinhom , cak je i Kemo to priznao

ps. evo ga opet kradja nad Robinhom , cak je i Kemo to priznao
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 03 apr 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dati gol, a ne iz penala, neprocjenljivo, neke stvari se ne mogu kupiti novcem...HZ_ilidzaa je napisao/la:weeeeeeeeeeeee dali gol , a nije iz penala . Svaka cast
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
samo vi kukajte ,a barsa puni li puni ...hhaahahhaah

prije nego zakukate za ovu ruku morate znati da je Robinjo promasio ,tacnije valdes je odbranio..ajmo dalje..

prije nego zakukate za ovu ruku morate znati da je Robinjo promasio ,tacnije valdes je odbranio..ajmo dalje..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
oba penala cista...dovidzenja prijatno 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad se sudi Barci, da je za Arsenala ne bi ni jedan svirali. Povlacenja u 16 metara uvijek ima, da li se svaki kontakt svira??? Jos Busquets covjek poznat kao padalica, doduse nije zvijezda, i da mu svira ono?? Smijesno, ali mislim da smo svi navikli na ovo, treci put i opetT-MAC je napisao/la:oba penala cista...dovidzenja prijatno

Celik!3,2,2.
Plačite,plačite,plačiteHarrison je napisao/la:Dati gol, a ne iz penala, neprocjenljivo, neke stvari se ne mogu kupiti novcem...HZ_ilidzaa je napisao/la:weeeeeeeeeeeee dali gol , a nije iz penala . Svaka cast

Pa više vi kukate od navijača Milana.
I da,naravno to što se odbranio rukama,ma nije to bitno.Bitno je šta kaže STRUČNJAK Kemo.
Eto,drugi penal nije trebo svirat i šta ćemo sad ? I dalje je Barca oštećena za 2 penala(iz Milana) a Milan za 1.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.